• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
T7200 برای Vista برادر از سرش هم زیاده !

مصرف ویدوز با تایمینگ نرمال 1 گیگ رم بیشتر از 15% CPU نمیشه ...

برای همه ی این آمار و ارقامی که میدم خدمتتون وقت صرف کردم و تجربه شخصیم ه !

رادیان ممنون از راهنمایی فقط یک مورد هست اون هم در مورد چینی و ژاپنی بودن سیستم هست... این مدل FE855 که میخوام بگیرم فکر میکنم چینی باشه که حدود 1.130 میخوام بگیرم.. چینی بودنش برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟ بعضی ها نظرشون اینه که مهم نیست و بعضی ها هم میکن جنس چینی با ژاپنیشون فرق میکنه. نمیدونم جریان چیه؟!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون.
اگر بخوام با سرعت بالا باشه و خیلی خوب باید بیشتر از این حرفا خرج بشه که زیاد برام صرف نمیکنه بیشتر از این بدم اون CPU ها قیمت هاشون اکثرا بالای 1.500 هستند :)
ویستا رو به عنوان سیستم پیشفرص نگه دارم و Xp Pro هم کنارش نصب کنم فکر کنم خوب جواب بگیرم. ضمنا شاید در آینده ی نزدیک رمش رو ببرم بالا که سیستم بهتر عمل کنه . فکر کنم با توجه به این شرایط تو این مدل خوب نتیجه بگیرم؟!

حالا چرا سونی ؟ یعنی حاضرید بخاطر دیزاین و lcd یکم بهتر ( فقط یکم ) بیشتر هزینه کنید ؟ توشیبا هم بگیرید ضرر نکردید البته DELL هم صد در دصد توصیه میشه منتها دیزاین ظاهری نه باطنیش شاید مورد پسندتون نباشه

ویستا هم هیچی نداره به نسبت مصرف بالایی که داره هم از نظر منابع سیستمی و از همه مهمتر باطری واقعا مناسب لپتاپ نیست به نظر من ... همین راه حل شما هم خیلی خوبه Xp رو کنار ویستا نصب کنید حداقل یکسال شایدم بیشتر زمان میبره تا ویسنا بصورت دیفالت در بیاد ( که امیدوارم نسلش منقرض بشه :lol:)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
T7200 برای Vista برادر از سرش هم زیاده !

مصرف ویدوز با تایمینگ نرمال 1 گیگ رم بیشتر از 15% CPU نمیشه ...

برای همه ی این آمار و ارقامی که میدم خدمتتون وقت صرف کردم و تجربه شخصیم ه !

درسته 7200 recommended شرکت های تولید کننده ست من خودم تست کردم هم با 64 بیت هم نسخه 32 بیتی متاسفانه حداقل 50 درصد رم 1 گیگی اشغال میکنه ابتدای کار usege CPU هم به نسبت بالاست البته بستگی داره چه برنامه ایی نصب کنید اجرا کنید الانم خیلی از برنامه ها واقعا سازگار نیست .ووو

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا چرا سونی ؟ یعنی حاضرید بخاطر دیزاین و lcd یکم بهتر ( فقط یکم ) بیشتر هزینه کنید ؟ توشیبا هم بگیرید ضرر نکردید البته DELL هم صد در دصد توصیه میشه منتها دیزاین ظاهری نه باطنیش شاید مورد پسندتون نباشه

ویستا هم هیچی نداره به نسبت مصرف بالایی که داره هم از نظر منابع سیستمی و از همه مهمتر باطری واقعا مناسب لپتاپ نیست به نظر من ... همین راه حل شما هم خیلی خوبه Xp رو کنار ویستا نصب کنید حداقل یکسال شایدم بیشتر زمان میبره تا ویسنا بصورت دیفالت در بیاد ( که امیدوارم نسلش منقرض بشه :lol:)
ممنون. خدمت شما عرض کنم به نظر من از لحاظ طراحی در حال حاظر هیچ کدوم به اپل و سونی نمیرسن.
ظاهرش هم برام خیلی مهم هست.
نظر دوستان در مورد ژاپنی و چینی بودنش چی هست؟ یکم در این زمینه توضیح بدین لطفا :)

vakil_vakil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این شیوه ی درایو بندی برای استفاده از media direct هست ...

که خیلی به درد نخوره ( البته این یه نظر کاملا شخصیه )

شما برای تغییر این وضعیت باید یه بار windows اتون رو Reinstall کنین و موقع نصب کردن

دوباره هاردتون رو partition بندی کنید ... البته بدیهیه که دیگه قادر به استفاده از

media direct نخواهید بود ! ...

من خودم از همین شیوه استفاده کردم

استفاده از hard tools اصلا توصیه نمیشه ! چون برای سیستم ویندوز ویستا هیچ کدوم Trusted نیستند

موفق باشید

سلام به همگی
دوست عزیز میشه هم هارد رو پارتیشن بندی کرد هم media direct داشت ..بدین ترتیب که:
سی دی media direct رو در سی دس رام میگذاری و تنضیمات setup رو تغییر میدی تا با cd بوت بشه
حالا مراحل نصب media direct فعال میشه که در او 2 مدل انتخاب داری:1 قسمتی از هارد رو برای media direct و بقیه رو به عنوان درایو c پارتیشن کنه .2 قسمتی برای media direct و قسمتی رو برای نصب ویندوز به عنوان c و بقیه هارد رو به عنوان d پارتیشن می کنه (اگه این رو انتخاب کنی حجم درایو c یا همون ویندوز رو ازتون سوال میکنه) و گزینه سومی برای خارج شدن از برنامه
من از گزینه دوم استفاده کردم و بعد در هنگام نصب win xp تنهاو فقط درایو d رو پاک کردم و بعد به سه تا درایو تبدیلش کردم حالا هم media direct دارم هم 4 تا درایو (البته در ویندوز هم باید media direct رو نصب کنی.)
البته یادم رفت بگم این کارا برای افرادی هست که مثل من و جناب رادیان از خیر ریکاوری و ویندوز اولیه گذشته اند ( یا فاتحشو خونده اند) چون موقع نصب MEDIA DTRECT همه هارد FORMAT میشه...........
موفق باشین اگه مشکلی بود در خدمتتونم

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون. خدمت شما عرض کنم به نظر من از لحاظ طراحی در حال حاظر هیچ کدوم به اپل و سونی نمیرسن.
ظاهرش هم برام خیلی مهم هست.
نظر دوستان در مورد ژاپنی و چینی بودنش چی هست؟ یکم در این زمینه توضیح بدین لطفا :)
چرا دیزاین HP هم خیلی عالیه !
اگر قیافه برات مهمه خوب اچ پی هست کار آمریکا ! در ضمن من از یکی شنیدم که گفت : فقط چینی بودن سونی اذیتم میکنه , و از خیلی ها هم شنیدم که همش باید در حال تعمیر کردن دستگاه باشی + زود داغ میکنه !
انتخاب با خودتونه ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگر قیافه برات مهمه خوب اچ پی هست کار آمریکا ! در ضمن من از یکی شنیدم که گفت : فقط چینی بودن سونی اذیتم میکنه , و از خیلی ها هم شنیدم که همش باید در حال تعمیر کردن دستگاه باشی + زود داغ میکنه !
انتخاب با خودتونه ;)
ممنون . امروز گرفتم . فعلا که خیلی خوب بوده :) با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند.

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتخاب با خودتونه ;)

سلام . ببخشید مگه اچ پی مونتاژ خود امریکا هست ؟ من فکر می کردم که چینی ها می زنن ؟؟ شما مطمينید ؟

راستی hp نمایندگی اش و گارانتیش چی هست ؟ از کجا می شه تهیه کرد ؟

یه سوال دیگه :

مدل های جدید hp مثل pavilion 9500 , 6500 هم ایران اومدند یا نه ؟

ممنون :rolleyes:

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر شما
من در تا 1،300،000 تومان قصد خرید لپ تاپ رو دارم، چه مارک با چه خصوصیاتی رو پیشنهاد می فرمایید. (در صورتی که LCD آن 13 اینچ باشد، علاوه بر وزن کم، چه خصوصیات دیگری نیز دارد)

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . ببخشید مگه اچ پی مونتاژ خود امریکا هست ؟ من فکر می کردم که چینی ها می زنن ؟؟ شما مطمينید ؟

راستی hp نمایندگی اش و گارانتیش چی هست ؟ از کجا می شه تهیه کرد ؟

یه سوال دیگه :

مدل های جدید hp مثل pavilion 9500 , 6500 هم ایران اومدند یا نه ؟

ممنون :rolleyes:
بله , Made In Canada
من تو ایران اطلاع ندارم شرایطش چطوریاس , فکر کنم از خود مغازه ها بپرسید بهتر راهنماییتون کنن .
موفق باشید .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چرا روون اجرا نکنه دوست عزیز ...

من خودم وقتی گرفتم چون یه کم عجله داشتم برای انجام کارها و حوصله ور رفتن رو نداشتم تا باهاش

وارد بشم همون روز اول پاک کردم و XP روش ریختم اما خدا شاهده به 2 ساعت نکشید که پاکش کردم

دوباره همون Vista رو ریختم ...

یه بارم 1 2 هفته پیش یا یه باگ توی Vista به مشکل برخوردم ، اومدم XP 2007 ریختم ... که مجدد

به 1 روز نکشید دیدم برتریهای Vista در حدی هست که بتونم از اون باگ چشم پوشی کنم
پس اینطور...
اگر میشه یه توضیحات و همچنین تجاربی که تو این چند وقته که 6400دارید رو بزارید چون خیلی بدردم میخوره.
باتشکر نیما

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
درود بر شما
من در تا 1،300،000 تومان قصد خرید لپ تاپ رو دارم، چه مارک با چه خصوصیاتی رو پیشنهاد می فرمایید. (در صورتی که LCD آن 13 اینچ باشد، علاوه بر وزن کم، چه خصوصیات دیگری نیز دارد)
تو این رنج قیمت 13" فکر کنم فقط لپتاپهای Apple باشه.

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف کنند نظر بدن:
یک لپ تاپ مناسب با قیمت حداکثر دور و بر 1 میلیون برای کار برنامه نویسی و فتوشاپ چه مارکی و چه مدلی مناسبه؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آها خوب اینم بگم

شاید دوستانی که زیاد تجربه ندارند در جریان نباشند . اما اینو به تجربه دریافتم که

موقع نصب ویستا تا جای ممکن از Driver ها ی که خود Microspft داره استاده کنید

اصلا Sigma TEL رو نصب نکنید که سرعت شما رو میاره پایین ... موقع باز کردم مدیا پلیر بد جوری لخ میزنه

من خودم Catalyst رو نصب نکردم

حتما Bios رو به A14 آپگرید کنین .

و درایور Wireless هم نیازی نداره که اون برنامه مزخرفش رواجرا کنین .

با سپاس .

اینا خیلی مهم بود .حاصل تجربه 5 6 بار عوض کردن ویندوز .

و کاملا تست شده .

سلام اینو خوب گفتید منم از این درایور های ویستا واقعا شاکی بودم حتی درایو گرافیکم بنظرم آپدیت میکنیم کند تر میشه متاسفانه

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
سپاسگزارم از راهنمایی شما
آیا تو قیمت های تا سقف 1،300،000 تومان لپ تاپ apple هست که هم ویندوز ساپرت باشه؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام لپ تاپ بخرم... توی انتخاب مردد هستم می خواستم از دوستان نظر خواهی کنم

کاری که از لپ تاپ می خوام بیشتر کار office هست اما گاهی ازش برای فیلم و موسیقی هم استفاده می کنم.با گشت و گذاری که انجام دادم خودم این لپ تاپ را انتخاب کردم
dell 640 1.8 dual core 512 80 14.1 inch 2.4 weight 920 hezar tooman

آشنائی توی فروشندگان پایتخت پیدا کردم که گفت همان لپ تاپ قبلی را با رم 1000 و هارد 160 بهم میده 1 میلیون

از طرفی چون باید با خودم جابجا کنم و ماشین هم نمی برم...مسئله وزن برای من مهمه...به همین خاطر یک مدل سونی با این مشخصات پیدا کردم..
sony 210E/H 1.66 dual 1000 120 13.3 1.8 weight vista 1/.360.000 tomman

زیبائی لپ تاپ اصلا برام مهم نیست...حالا موندم که ارزش داره برای 600 گرم وزن کمتر 360 هزار تومن... ماکزیمم 330 هزار تومن بیشتر بدم و یا نه... و کلا اگه دوستان نظری دارند... خوشحال میشم ببینم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سپاسگزارم از راهنمایی شما
آیا تو قیمت های تا سقف 1،300،000 تومان لپ تاپ apple هست که هم ویندوز ساپرت باشه؟
MacBook های اپل تو پایتخت این قیمت هستند. البته فکر کنم 1.200 هم بشه جورش کرد. از نماینده های اپل تو اینجا.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه دوستان بخش لپتاپ و عرض ادب و احترام به بزرگان این بخش!جناب رادیان و Mse و بقیه دوستان..

خیلی کوتاه...با اجازه همه دوستان صاحب نظر ::

دوستانی که دنبال قیمت هستند چرا سری به این بخش فروشندگان لپتاپ و خدمات پس از فروش نمی زنند؟؟

ممنون . امروز گرفتم . فعلا که خیلی خوب بوده با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند.

fireboy عزیز چی خریدید در نهایت؟؟از کجا؟با چه قیمت ؟و مال کدوم کشور هست؟

درود بر شما
من در تا 1،300،000 تومان قصد خرید لپ تاپ رو دارم، چه مارک با چه خصوصیاتی رو پیشنهاد می فرمایید. (در صورتی که LCD آن 13 اینچ باشد، علاوه بر وزن کم، چه خصوصیات دیگری نیز دارد

از دل هم : : Dell - XPS - 1210m(1.83 )
1.83 C2D/512/80+/DVD+RW/12.1"WXGA/VGA 224/WiFi/Bluetooth/XP Home
با قیمت::12200000

Dell - Latitude - D820(1.83)
1.83Dou/512/80/DVD+RW/15.4"WSXGA+ /VGA 256 NVIDIA/WiFi/Bluetooth/XP Pro 13900000

Dell - XPS - 1210(2.0)
2.0 C2D/1024/120+/DVD+RW/12.1"WXGA/VGA 256 Nvidia /WiFi/Bluetooth/Vista Home P 14500000

از Hp :: Hp Pavilion DV2383

لینک را دنبال کنید..قیمت 1300 اما 14" هست.

از Sony هم که حتما می دونید؟؟!!!!

یک لپ تاپ مناسب با قیمت حداکثر دور و بر 1 میلیون برای کار برنامه نویسی و فتوشاپ چه مارکی و چه مدلی مناسبه؟

مثل همیشه Dell:: Dell - Inspiron - 630m(2.0)
2.0/512/80/14.1WXGA /DVD+RW/BT/Wi-Fi/XPH 9300000

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
Vaio FE855 رو خریدم . 1.130.000 بدون گارانتی ایرانی هست. محصول چین. از یک شرکت که در کار توضیع لپتاپ فعالیت داره.

بالا