Nokia_My_Life
Registered User
- نوشتهها
- 440
- لایکها
- 1
هر دو مارک از بهترین مدلهای عرضه شده در دنیا هستند .
و HP هم مثل DELL بسیار عمر مفید خوبی داره .
تایید میشه
هر دو مارک از بهترین مدلهای عرضه شده در دنیا هستند .
و HP هم مثل DELL بسیار عمر مفید خوبی داره .
شک نکنید که DV6000t بهتره ! بدون دلیل نمیگم !
1.از نظر قیافه که اصلا" نگو و نپرس !
2.از نظر Touch Pad باید بگم که نرم ترین Touch Pad رو HP بین برندهای ACer , SONY , DELL داره !
3.از نظر کارت گرافیک هردو مثل هم هستند ! X1400 ATI میتونه به 7400 GeForce برسه !
4.سی پی یو DV6000t بالاتر از DELL 6400 هست ! (2.16Ghz)
5.DV6000t وبکم داخلی داره ! Remote Control داره ! Microphone داره ! دکمه های مولتی مدیاش Finger Touch هست !
6.هردو در مقابل لرزش های تقریبا قوی (Shock) مقاوم هستن !
7.ولی هارد DELL 6400 از DV6000t بالاتره !
--------------
موفق باشید .
سلام
من دوباره اومدم!
نظرتون درباره ی سریه fz چیه؟ میگن این سری مقاومت خوبی داره!
من بلاخره از fz 190 n3 خوشم اومد
ساخت آمریکاست
cpu t7300
ram 1gige
vista bisines
120 hdd
15.4 اینچ
وزنش هم 2.6 کیلو
قیمت1540
می ارضه به نظرتون؟
با گارانتیه امرتات
تو محدوده 1200 بهترین انتخاب چی هست؟ البته مسلما برای گیم نمیخام...برای استفاده معمولی. ظاهرش هم مهم نیس.
----------------------
اینجا جاش نیس ولی اگه یه دیکشنری الکترونیکی انگلیسی یه انگلیسی خوب با تلفظ هم بهم معرفی کنید ممنون میشم. قیمتشم هر چی ارزونتر بهتر.![]()
آره کلا زیر 1و300 همین 6400 از همه بهتره. سرعتشم خیلی خوبه. بخر که همه راضی بودندسلام دوستان من يه گرافيستم
آيا اين لپتاپ ها كار من رو را ميندازه ؟
اگه گزينه هاي بهتري با توجه به بوجه بدبن ممنون ميشم .
11,400,000 Rials
VH
2.8kg./ATI Radeon/ Ram: 533/ 9 Cell
WIFI/ BT
15.4'
WXGA/B
256 VGA - H
DVD Burner
120+ H.D.D
Ram 1024
2.0 Core 2 Duo
6400 DELL
یه لپ تاپ تا سقف یک و نیم میلیون پیشنهاد بدید فقط چند تا مشخصه برام مهمه که اشاره میکنم:
وزنش خیلی سنگین نباشه
مارکش hp نباشه چون شنیدم مزخرف هستند....ترجیحا اول سونی و دوم دل باشه
رمش 2042 مگ باشه
کارت گرافیکش از یه مارک خوب با 256 مگ باشه
CPU بالای 2 گیگ باشه
هاردش بالای 100 باشه و هر چه بالاتر بهتر
با ویندوز ویستا هم کاملا مچ باشه
یه سوال: مشخصات کامپیوتری(دسک تاپ) که الان دارم اینه:
intel
Celeron(R) CPU 2.40GHz
2.41GHz,256MB of RAM
می خوام بدونم که اگه CPU لپ تاپی که قراره بخرم زیر 1 باشه ولی رم 2 گیگ باشه از کامپیوتری که الان دارم بالاتر یا پایینتر؟
کسی می تونه منو راهنمائی کنه
یه لپ تاپ تا سقف یک و نیم میلیون پیشنهاد بدید فقط چند تا مشخصه برام مهمه که اشاره میکنم:
وزنش خیلی سنگین نباشه
مارکش hp نباشه چون شنیدم مزخرف هستند....ترجیحا اول سونی و دوم دل باشه
رمش 2042 مگ باشه
کارت گرافیکش از یه مارک خوب با 256 مگ باشه
CPU بالای 2 گیگ باشه
هاردش بالای 100 باشه و هر چه بالاتر بهتر
با ویندوز ویستا هم کاملا مچ باشه
یه سوال: مشخصات کامپیوتری(دسک تاپ) که الان دارم اینه:
intel
Celeron(R) CPU 2.40GHz
2.41GHz,256MB of RAM
می خوام بدونم که اگه CPU لپ تاپی که قراره بخرم زیر 1 باشه ولی رم 2 گیگ باشه از کامپیوتری که الان دارم بالاتر یا پایینتر؟
تو محدوده 1200 بهترین انتخاب چی هست؟ البته مسلما برای گیم نمیخام...برای استفاده معمولی. ظاهرش هم مهم نیس.
----------------------
اینجا جاش نیس ولی اگه یه دیکشنری الکترونیکی انگلیسی یه انگلیسی خوب با تلفظ هم بهم معرفی کنید ممنون میشم. قیمتشم هر چی ارزونتر بهتر.
وزنشم خیلی مهم نیس چون قرار نیس خیلی جا به جا بشه. راستش دلیل اصلی اینکه میخام نوت بوک بخرم یکی کمبود جا تو اتاقم هست و یکی اینکه 3-4 ماه دیگه میخام برم خارج دانشگاه برا همین میخام یه کامپیوتری بخرم که بتونم با خودم ببرمش. اگه راه حل بهتری به نظرتون میرسه مطرح کنید.وزنشم براتون مهمه ؟ چقدر حمل و نقل دارید ؟
سونی یک مدل سری fe بود که ابزار پیشرو حدود 4 ماه پیش گذاشته بود برای فروش. کارت گرافیکش 7600 بود ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم. قیمتش حدود 1400 بود. dell 6400 هم خوبه. در باره HP هم جفنگ گفتند هم خودم داشتم هم برادرم داره هم از هر کسی پرسیدم راضی بوده.
وزنشم خیلی مهم نیس چون قرار نیس خیلی جا به جا بشه. راستش دلیل اصلی اینکه میخام نوت بوک بخرم یکی کمبود جا تو اتاقم هست و یکی اینکه 3-4 ماه دیگه میخام برم خارج دانشگاه برا همین میخام یه کامپیوتری بخرم که بتونم با خودم ببرمش. اگه راه حل بهتری به نظرتون میرسه مطرح کنید.
من این مدل دل رو دیدم ولی مگه دل امریکایی نیست چرا اینا ساخت ایرلند و مالزی هستن ؟ اصلا میشه به این کشورها اعتماد کرد؟
سلام دوستان
واسه یه جایی میخوایم لپ تاپ بگیریم تنها چیزی که واسمون مهمه اینه که ویندوز ویستا روش نصب بشه و بدون مشکل و زور زدن کار کنه..
شرایط:
1.installed ram خیلی مهم نیست منتها بعدا قابلیت ارتقاء داشته باشه...هر چی بیشتر بهتر!!!
2.vga هم ترجیحا 256 باشه!!!
3. مارک acer نباشه ترجیحا فوجیتسو زیمنس باشه!!!
4.cpu مهم نیست سلرون باشه ولی همونطور که گفتم ویندوز ویستا رو به راحتی اجرا کنه...amd هم نباشه!!!!
خلاصه برای یه 3 4 سالی خر کاری ساخته شده باشه!!!!
قیمتش هم تا 700 تومن نهایتش باشه!!!!....لطفا راهنمایی کنید ممنون!!!
خیلی خوبه کرافیکشم نسبتا خوبه. جدید ترین سری سونیه. به نظر من همینو بخر اگه کارت گرافیکی نیاز نداری (راستی قیمتش چنده؟)با سلام خدمت شما
می خواستم ببینم نظرتون راجع به SONY VAIO FZ Series VGN-FZ140E/B چیست؟
خوبه، بده ؟؟؟!!!
خوب خوده دل که آمریکاییه (چشم بسته غیب گفتم:lolمن این مدل دل رو دیدم ولی مگه دل امریکایی نیست چرا اینا ساخت ایرلند و مالزی هستن ؟ اصلا میشه به این کشورها اعتماد کرد؟
اینجا رو بخون. مدل بسیار خوبیه با این قیمت.با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استادان و مدیران این تاپیک .
در مورد خرید لپتاپ سوالی داشتم .
می خواستم بدونم آیا مدل نوتبوک 6400 D دل ؛ مدل خوبیه ؟ این هم مشخصاتش :
cpu : core 2 duo 2.0
cach : 4 MB
RAM : 2 GB
H.d.d : 160 GB
Drive : DVD RW MULTI
LCD : 15.4 wxga
vga : 256 Ati
Weigh : 2700 g(
قیمتش هم تا اونجا که اطلاع دارم در بازار ایران بین 1میلیون 310 هزار تومان تا 1 میلیون و 380 هزار تومان متغیره.
حالا می خواستم بدونم با توجه به مدل و نوع قطعات سخت افزاری و همچنین قیمت , آیا نوت بوک خوبیه؟
و دوام و سرعتش چقدره؟
چون می خوام بخرمش .
ممنون میشم پاسخ بدین.
.