gba
Registered User
- نوشتهها
- 1,361
- لایکها
- 25
اون فوجینسو مفتش گررونه. مشخصات hp مورد نظر هم بگذار.ممنون که جواب دادین ....آخه من شنیدم لپ تاپ ها با cpu های amd توی ایران از لحاظ سخت افزاری کم ساپورت میشوند!!!!...این 3 سالی که شما کار کردی در چه حد استفاده میکردی....آخه ما میخواهیم کار زیاد از این لپ تاپها بکشیم...راستی با ویندوز ویستا مشکلی ندارند ؟!!!...مینیمم cpu ای ام دی که برای ویستا لازمه چنده؟!!!...منظور من روی dell 1501 با 1.8 semp بود!!!!...نظر دوستان روی hp nx7300 و fujitsu simens 3515 چیه؟!!!!
ممنون که جواب دادین....اون گرم کردن خاموش شدن هم به همراه داشت؟!!!
در مورد ویستا من با centrino 1.7 ویستا اجرا کرد و خیلی از نظر سرعت شبیه xp بود البته قابلیت aero رو نداشت (به خاطر کارت گرافیکی) ولی سمپرون به درد نمی خوره باید دنبال توریون بگردی. اون 1.6 گیگش هم بگیری خوبه.
اتفاقا فرقی ندارند چون بیشتر قطعات یکسانه. مثلا hp سری dv6000 ش رو هم از amd استفاده کرده و هم از اینتل. گرم شدن همراه خاموشی نیست چون cpu ها می تونند حرارت خیلی زیادی رو تحمل کنند.
سری macbook حدود 1500 و سری macbookpro بیشتر از 2 ملیون. اگه توی BMC عضوی آقا بهروز می تونه با تخفیف خوب برات تهیه کنه. هیچ مشکلی هم نداره هم از نظر هماهنگی و هم از نظر قطعات که می فرستند دوبی.کسی می دونه لپ تاپ اپل تو ایران چنده؟ اصلا تو ایران هست؟ برای استفاده تو ایران با مشکل مواجه نمیشیم؟ منظورم مشکلاتی مثل عدم دسترسی به CD های Mac یا هماهنگ نبودن با شبکه های ایران.