• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استادان و مدیران این تاپیک .
در مورد خرید لپتاپ سوالی داشتم .
می خواستم بدونم آیا مدل نوتبوک 6400 D دل ؛ مدل خوبیه ؟ این هم مشخصاتش :
cpu : core 2 duo 2.0
cach : 4 MB
RAM : 2 GB
.

به جمع ما خوش اومدین دوست عزیز . ببینید ! اون چیزی که تا حد زیادی قیمت این نوتبوک رو تحت تاثیر قرار میده

باطری هست که درش استفاده میشه که شما به اون اشاره ای نداشتین ... به طور معمول در این مدل از دو نوع باطری استفاده میشه

9 سلولی و 6 سلولی که تفاوت قیمتشون در حد 100 تا 150 تومن هست .

در کل یکی از بهترین گزینه های بازار هست . فقط یه کم وزنش ....

که خوب واسه خوده من که پرس 70 میزنم بال پشه حساب میشه :p

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من این مدل دل رو دیدم ولی مگه دل امریکایی نیست چرا اینا ساخت ایرلند و مالزی هستن ؟ اصلا میشه به این کشورها اعتماد کرد؟

همون طور که دوست عزیزم جناب MSE براتون نوضیح دادن ، لپ تاپ دل در دو کشور تولید میشه :

ایرلند

مالزی

محصولات مالزی برای کشور ایالات متحده سرو میشه و ایرلند برای اروپا .

شما اگه یک محصول مالزی رو بگیرید کاملا این مطلب رو از روی نرم افزارها که همگی made in USA روی اونها

درج شده میتونین متوجه بشین .

در کل مالزی رو به دوستان پیشنهاد میکنن !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من حدود 1.5 برای خرید لپ تاپ بودجه دارم که می خواستم با این قیمت بهترین انتخاب رو کرده باشم.
خوب بیشتر کارهای من برنامه نویسیه ولی از نظر گرافیک می خوام در حدی باشه که افکتهای سه بعدی OpenGL رو به خوبی ساپرت کنه و حدالامکان گرافیکش Gforce باشه.
همیشه من با بچه های PT قبل از خرید قطعات سخت افزاری مشورت کردم و همیشه هم بهترین انتخاب رو داشتم ممنون میشم که راهنماییم کنید.

ضمنا چیزی که هست ترجیح میدم مانیتورش touch screen باشه البته اگه تویه این قیمت یک لپ تاپ خوب با مانیتور touch screen پیدا بشه. اصلا کلا گرفتن لپ تاپ با مانیتور touch به نظر شما صلاحه یا نه؟

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی تو خوابگاه دانشجویی هستی ? خوب من نظرم اینکه یه لپ تاپ 15.4 اینچ بگیرید وزنشم حدود 2.8 کیلو هستش پیشنهادی که دارم دستگاه DELL 6400 هستش با این کانفینگ زیگورات این دستگاه رو یک و هشتاد میده http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=139

CPU : Intel 2.0ghz Core 2 Duo
Cache : 4 MB
RAM : 1024 MB
HDD : 120 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
VGA 256 MB Dedicated ATI X1400
DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth

5 in 1 Card Reader

Vista Home basic

Weight 2.8 Kg
نه تو خوابگاه نیستم. برای بردنش میگم. چون احتمالا کلی چیز باید با خودم ببرم گفتم یه کامپیوتری باشه که بشه ببرم. وگرنه که با 1200-1300 میشه یه دسکتاپ توپ خرید خوراک گیم بازی!
سایت زیگورات رو هم دیدم. مث اینکه همین که شما پیشنهاد دادید از همه بهتر هست. راسی اینا فقط دل میفروشن؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
عزیز شما یا باید core due بخری با x2 amd که چون با این قیمت انتخاب زیادی نداری باید خیلی گشت تا core due پیدا کرد. اگه پیدا کردم همینجا می گم.

نظرتون راجع به cpu های amd چیه؟!!!...مشکلی چیزی نداره؟!!!...با ویندوز ویستا چی مشکلی نداره؟!!!...برای خر کاری مناسبه؟!!!....زود داغ نمیکنه؟!!!...راهنمایی کنید لطفا تا توی بخش موبایل از خجالتتون در بیایم!!!...به نظرتون سلرون اینتل باشه بهتره یا amd?!!!...

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام

را ستش من بدجوری بین انتنخاب Hp dv6000t و Dell 6400d مردد هستم دلیل هم اینه که
این چینی بودن HP منو به شک انداخته :( از طرف دیگه نمیدونم برای کارهای گرافیکی سنگین
مثل پردازش تصویر و شبیه سازی مجازی کارایی مناسبی داره یا نه ؟ در ضمن در مورد گارانتی
و مسائل از این قبیل هم اطلاعاتی ندارم
از دوستان عزیز می خواستم منو راهنمایی کنن
ممنون

babak-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوبه کرافیکشم نسبتا خوبه. جدید ترین سری سونیه. به نظر من همینو بخر اگه کارت گرافیکی نیاز نداری (راستی قیمتش چنده؟)

با تشکر از جواب شما.
قیمت FZ140 حدود 1.4 است.

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
نظرتون راجع به cpu های amd چیه؟!!!...مشکلی چیزی نداره؟!!!...با ویندوز ویستا چی مشکلی نداره؟!!!...برای خر کاری مناسبه؟!!!....زود داغ نمیکنه؟!!!...راهنمایی کنید لطفا تا توی بخش موبایل از خجالتتون در بیایم!!!...به نظرتون سلرون اینتل باشه بهتره یا amd?!!!...

turion x2 با سلرون که قابل مقایسه نیست:) ( سمپرونش هم رده سلرون هست)

توریون حدود ۱۰٪ مصرف بیشتر باطری داره و ۱۵ درصد بازدهی کمتر نسبت به core 2 dou همرده
ولی ارزون تر هست

عمر خوبی داره و زیاد هم گرم نمیشه
قبل از این یه athlon و یه turion (تک هسته ای) داشتم
به جز باطری کم athlon مشکلی نبود (turion قابل قبوله)
۳ سال هم کار کرد و هنوزم که عوضش کردم می دونم مشکلی نداره:)

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام

این چینی بودن HP منو به شک انداخته :( از طرف دیگه نمیدونم برای کارهای گرافیکی سنگین
مثل پردازش تصویر و شبیه سازی مجازی کارایی مناسبی داره یا نه ؟ در ضمن در مورد گارانتی
ممنون
بنده هم از آمریکا hp گرفتم (سایت رسمی خودش)هیچ جاش چینی ننوشته ( رو نوت بوک)‌ ولی می دونم چینیه ( قبلیم هم بود) از کیفیت هر دو هم راضی هستم و بودم:)

تنها ایراد جدیده گرمای هارد و بدنه هست (athlon قبلیم اندازه این داغ نمی شد:) )
طراحیش هم فوق العادس:)

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22

سلام علی آقا
خوش اومدید

من روی Pc خودم Amd دارم و واقعا راضی هستم!اما روی لپتاپ!!من یه مدل تبلت Hp با CPU 2 AMD می خواستم بگیرم که برادرم باهاش کار کرد و گفت به شدت گرم می کنه!!

مدل های دیگم... خود شرکت های فروشنده که به شدت می گن داغ نمی کنه و مشکلی نداره!!

با سلام

ممنون

مدل Hp خوبی رو انتخاب کردید که تا همین چند وقت پیش یکی از بهترین لپتاپ ها انتخاب شده بود و من چند نفر از دوستان که این مدل رو داشتند و صحبت کردم بسیار راضی بودند!
اما مدل dell هم عالیه

اما منظورتون از کار پردازش تصویر چیه؟
MATLAB? بیشتر RAM قوی می خواد ... نه؟
network simulator هم فکر نکنم کارت گرافیک خیلی خاصی بخواد!!

تنها نقطه قوت dell به Hp ... کارت گرافیکشه!

موفق باشید!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
بنده هم از آمریکا hp گرفتم (سایت رسمی خودش)هیچ جاش چینی ننوشته ( رو نوت بوک)‌ ولی می دونم چینیه ( قبلیم هم بود) از کیفیت هر دو هم راضی هستم و بودم:)

تنها ایراد جدیده گرمای هارد و بدنه هست (athlon قبلیم اندازه این داغ نمی شد:) )
طراحیش هم فوق العادس:)

بله طراحی زیباتری داره ولی من می خوام روزی 10 ساعت باهاش کار کنم که خوب گرم شدن بیش از حد می تونه مشکل ساز بشه :) او در ضمن ز لحاظ گرافیکی می خوام قوی باشه

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
مدل Hp خوبی رو انتخاب کردید که تا همین چند وقت پیش یکی از بهترین لپتاپ ها انتخاب شده بود و من چند نفر از دوستان که این مدل رو داشتند و صحبت کردم بسیار راضی بودند!
اما مدل dell هم عالیه

اما منظورتون از کار پردازش تصویر چیه؟
MATLAB? بیشتر RAM قوی می خواد ... نه؟
network simulator هم فکر نکنم کارت گرافیک خیلی خاصی بخواد!!

تنها نقطه قوت dell به Hp ... کارت گرافیکشه!

موفق باشید!

بله Matlab . ضمنه اینکه فکر کنم l Performanc e، Delبالاتری داشته باشه

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
بله طراحی زیباتری داره ولی من می خوام روزی 10 ساعت باهاش کار کنم که خوب گرم شدن بیش از حد می تونه مشکل ساز بشه :) او در ضمن ز لحاظ گرافیکی می خوام قوی باشه

بله
تازه باطری دل ۱ ساعت بیشتر جواب می ده ( یکی از دوستام داره) از hp
dell هم ارزونتر هست
vga قوی تری داره

ولی با توجه به کیفیت خوب و اعتمادی که به hp دارم ( ۳ تا دستگاه hp داشتم که هیچ مشکلی نداشتن و همینطور آشناها)
با جنس بدنه dell هم نتونستم رابطه ی خوبی باز کنم ( سلیقه ای) :)
دوباره hp رو انتخاب کردم که تو این ۲ ماه خوب جواب داده:)
dell هم خیلی خوبه
بی خودی تو دنیا پرفروشترین نیست:)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
1 - پرکارترین و سفت و سخت ترین لپ تاپ چیه ؟
برای کاری میخوام که نیاز به قدرت گرافیکی داره و باید در طول روز ساعات زیادی کار کنه !
سونی چنین خصوصیاتی داره ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
turion x2 با سلرون که قابل مقایسه نیست:) ( سمپرونش هم رده سلرون هست)

توریون حدود ۱۰٪ مصرف بیشتر باطری داره و ۱۵ درصد بازدهی کمتر نسبت به core 2 dou همرده
ولی ارزون تر هست

عمر خوبی داره و زیاد هم گرم نمیشه
قبل از این یه athlon و یه turion (تک هسته ای) داشتم
به جز باطری کم athlon مشکلی نبود (turion قابل قبوله)
۳ سال هم کار کرد و هنوزم که عوضش کردم می دونم مشکلی نداره:)

ممنون که جواب دادین ....آخه من شنیدم لپ تاپ ها با cpu های amd توی ایران از لحاظ سخت افزاری کم ساپورت میشوند!!!!...این 3 سالی که شما کار کردی در چه حد استفاده میکردی....آخه ما میخواهیم کار زیاد از این لپ تاپها بکشیم...راستی با ویندوز ویستا مشکلی ندارند ؟!!!...مینیمم cpu ای ام دی که برای ویستا لازمه چنده؟!!!...منظور من روی dell 1501 با 1.8 semp بود!!!!...نظر دوستان روی hp nx7300 و fujitsu simens 3515 چیه؟!!!!

سلام علی آقا
خوش اومدید

من روی Pc خودم Amd دارم و واقعا راضی هستم!اما روی لپتاپ!!من یه مدل تبلت Hp با CPU 2 AMD می خواستم بگیرم که برادرم باهاش کار کرد و گفت به شدت گرم می کنه!!

مدل های دیگم... خود شرکت های فروشنده که به شدت می گن داغ نمی کنه و مشکلی نداره!!

ممنون که جواب دادین....اون گرم کردن خاموش شدن هم به همراه داشت؟!!!

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

یه لپتاپ دست دوم Dell Inspiron 510 m هست.
هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته.
مشخصاتش هم ایناس :

Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz

Ram : 512 MB

Hard : 60 GB

Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller

همتون احتمالا مشخصات کاملش رو میدونید حالا بهر حال
میخواستم بدونم قیمتش چنده ؟ ممنون

omid7822

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه لپ تاپ اپل تو ایران چنده؟ اصلا تو ایران هست؟ برای استفاده تو ایران با مشکل مواجه نمیشیم؟ منظورم مشکلاتی مثل عدم دسترسی به CD های Mac یا هماهنگ نبودن با شبکه های ایران.

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون که جواب دادین ....آخه من شنیدم لپ تاپ ها با cpu های amd توی ایران از لحاظ سخت افزاری کم ساپورت میشوند!!!!...این 3 سالی که شما کار کردی در چه حد استفاده میکردی....آخه ما میخواهیم کار زیاد از این لپ تاپها بکشیم...راستی با ویندوز ویستا مشکلی ندارند ؟!!!...مینیمم cpu ای ام دی که برای ویستا لازمه چنده؟!!!...منظور من روی dell 1501 با 1.8 semp بود!!!!...نظر دوستان روی hp nx7300 و fujitsu simens 3515 چیه؟!!!!
athlon 3200+ بود با رم ۵۱۲
۲ تا وب سرور و ۱ db و ide توش راحت جواب می داد
ولی چون رم و هاردش زیاد نبود و نمی ارزید خرجش کنم عوضش کردم
روزی ۴ ۵ ساعت روشن بودن
مشکلش وزن زیاد بود و باطری کم که تو نسل بعدی حل شده ( مناسب هست)
الان دل و hp هر دو همراه cpu amd ویستا هم عرضه کردن

سمپرون و سلرون رو برای کار پیشنهاد نمی کنم
برای افرادی خوبه که یه وبگردی ساده و کارهای معمولی روزانه دارن
دنبال توریون ۱ و ۲ هسته ای باشید

گرم شدن لپتاپ های سری جدید ( برای خیلی از شرکت ها ) به نازک شدن و گرم شدن هاردشون هم مربوط میشه و معمولاْ cpu ها نقش کمی دارن

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
کسی می دونه لپ تاپ اپل تو ایران چنده؟ اصلا تو ایران هست؟ برای استفاده تو ایران با مشکل مواجه نمیشیم؟ منظورم مشکلاتی مثل عدم دسترسی به CD های Mac یا هماهنگ نبودن با شبکه های ایران.
بله هست
چند روز پیش که پایتخت بودم از ۱.۲ تا ۲.۵ دیدم
که بستگی به مشخصاتش داشت
محدودیت هست ولی از قبل خیلی بهتر شده

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز این لپتاپی که من گفتم نمیدونی چنده ؟

بالا