بهترین گارانتی الان چیه ؟
امرتات ؟
نقش ؟
بازم هست ؟ کدوم بهتره و تنوع محصولاتش بیشتره ؟
سایت نقش اینه ؟ اینکه نوشته شرکت نرم افزاری !!
مشکل مارکش هست که توشیباست....من هم یک مدل از dell پیدا کردم inspiron 6400 که البته سی پی یو 1.73 core duo داره بالاخره باید بذاریم رو مایه حدود 860 تومنه ...فقط میخواستم ببینم نام دقیق این مدل چیه؟!!!
دل ها مثل برند های دیگه برای هر مدل یک اسم ندارند. اگه مشخصات دل رو هم بزاری ممنونمشکل مارکش هست که توشیباست....من هم یک مدل از dell پیدا کردم inspiron 6400 که البته سی پی یو 1.73 core duo داره بالاخره باید بذاریم رو مایه حدود 860 تومنه ...فقط میخواستم ببینم نام دقیق این مدل چیه؟!!!
بدون در نظر گرفتن قیمت و فقط از لحاظ قدرت ، ATI بهتره درسته ؟
سوال دیگه که این مدل (Dell Insprion 6400) قابل ارتقا هست ؟ اگه آره کدوم قطعاتش ؟
بنده قصد خرید لب تاپ را دارم.با توجه به اینکه کلی تحقیق کردم،متوجه شدم اکثر مردم بخاطر قیمت مناسب بسوی دل میروند و یه جورایی داره خز میشه
حال بسوی سونی کمی متمایل شدم ولی خوب قیمتش بالاست.مثلا معادل inspion 6400 dell مدل fz190 میباشد با تفاوت قیمتی حدود 300 تومن.
حال به نظر شما به غیر از مارک معروف سونی و کمترخز بودن ان و دیزاین حرفه ایش،ایا علت دیگری وجود دارد که بنده ترغیب کند تا سونی بخرم؟
در ضمن نظرتون راجع به این مدلهای سونی چیه؟
n385----1090000-
fe880----1350000
fz190----1420000
ممنون میشم راهنمایی کنید(براساس کارایی-کیفیت-کلاس-گارانتی-بادوام بودن)
بله عزیز. اولا سونی یکی از کار درست ترین شرکت های سازنده لپتاپه که همه نوع لپتاپی می سازه و رنج مدل هاش تقریبا بی نظیره. سری fz جدید ترین سریش هست و به خاطر همین قیمت کاذب داره ولی سری fe خیلی شبیه fz و کاملا نیاز شما رو بر طرف می کنه. پس فعلا برو دنبال fe.بنده قصد خرید لب تاپ را دارم.با توجه به اینکه کلی تحقیق کردم،متوجه شدم اکثر مردم بخاطر قیمت مناسب بسوی دل میروند و یه جورایی داره خز میشه
حال بسوی سونی کمی متمایل شدم ولی خوب قیمتش بالاست.مثلا معادل inspion 6400 dell مدل fz190 میباشد با تفاوت قیمتی حدود 300 تومن.
حال به نظر شما به غیر از مارک معروف سونی و کمترخز بودن ان و دیزاین حرفه ایش،ایا علت دیگری وجود دارد که بنده ترغیب کند تا سونی بخرم؟
در ضمن نظرتون راجع به این مدلهای سونی چیه؟
n385----1090000-
fe880----1350000
fz190----1420000
ممنون میشم راهنمایی کنید(براساس کارایی-کیفیت-کلاس-گارانتی-بادوام بودن)
مثل اینکه در مورد گارانتی DELL همه زیگورات رو توصیه می کنند . کسی در مورد ابزار پیشرو نظری یا تجربه ای نداره
یکی از آپشن هایی که من تو سایته ابزار پیشرو دیدم و برام جالب بود امکان انتخاب رنگ بدنه بود(آبی ، قرمز،مشکی)
نمی دونم زیگورات هم همچین چیزی داره یا نه
http://www.abzarpishro.com/price/notebook.pdf
دوست عزیز نام دقیق این محصول dell inspiron 6400 N هستش .
و برای خرید این محصول فقط به زیگورات مراجعه کنید .
موفق باشید
دل ها مثل برند های دیگه برای هر مدل یک اسم ندارند. اگه مشخصات دل رو هم بزاری ممنون
آره دیگه
انگار این 6400 ها رو cpu شون رو میشه عوض کرد. ولی جایی ندیدم این کار رو بکنند (زیاد بهش فکر نکن). هارد + optical drive + ram
بله عزیز. اولا سونی یکی از کار درست ترین شرکت های سازنده لپتاپه که همه نوع لپتاپی می سازه و رنج مدل هاش تقریبا بی نظیره. سری fz جدید ترین سریش هست و به خاطر همین قیمت کاذب داره ولی سری fe خیلی شبیه fz و کاملا نیاز شما رو بر طرف می کنه. پس فعلا برو دنبال fe.
حالا حسن های وایو (سونی) نسبت به دل:
1- دیزان فوق العاده که اولا باعث زیبایی و دوما باعث شده که مشکلات گرمایی از بین بره. سری سنترینو دل واقعا گرم بود و همین یکی از دلایلم بود که سراغ دل نرم و سونی بخرم. اگه از نظر فنی بخواهیم بررسی کنیم گذاشتن هیت سینک های جدا برای رم و هارد و cpu و استفاده از مس در هیت سیک اصلی که در پشت لپتاپه نه در کنار میشه اشاره کرد.
2- کیفیت صفحه بهتر و همچنین برایتنس بیشتر: این که معلومه و برای توضیح من وقتی برایتنس لپتاپم را روی نصف می گذاشتم اندازه برایتنس صفحه دل شد (البته شاید در سری جدید این مشکل رفع شده باشه)
3- داشتن نمایندگی رسمی: برخلاف دل وایو دارای نمایندگی اصلی و خدمات پس از فروش است.
4- نرم افزار های همراه: کامل ترین نرم افزار های همراهی که تا حالا دیدم ولی بماند که خیلی هاش بدرد ما نمی خورد.
5- کیبوردشم یکم نرم تره.
سلام
بهترين گارانتي در حال حاضر امرتات است.
ليست محصولات را ببينيد:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.IR
فاضلي