• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بهترین گارانتی الان چیه ؟
امرتات ؟
نقش ؟
بازم هست ؟ کدوم بهتره و تنوع محصولاتش بیشتره ؟
سایت نقش اینه ؟ اینکه نوشته شرکت نرم افزاری !!

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
در مدل DELL Inspiron 6400 ، گرافیک ATI بهتر هست یا GeForce ؟

محصولات تولید ایرلند بهتر هست یا تولید مالزی ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
اوه ... حدود 50 صفحه قبل حدود 25 تا پست داده بودم راجع به مقایسه ی اینکه کدوم یکی بهتره ..

اگه بتونم مجدد نمودار ها رو براتون میزارم .. اما در کل نظر من اینه که با توجه به قیمت ATI X1400 برتره

....

در مورد کشور سازنده هم از اونجایی که محصولات مالزی برای آمریکا سرو میشه . به شخصه منطقا

مالزی رو ترجیح میدم . محصولات زیگورات اکثرا مالزی هست و این مطلب و وضوح بر روی بسته ها نمایانه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
مشکل مارکش هست که توشیباست....من هم یک مدل از dell پیدا کردم inspiron 6400 که البته سی پی یو 1.73 core duo داره بالاخره باید بذاریم رو مایه حدود 860 تومنه ...فقط میخواستم ببینم نام دقیق این مدل چیه؟!!!

دوست عزیز نام دقیق این محصول dell inspiron 6400 N هستش .

و برای خرید این محصول فقط به زیگورات مراجعه کنید .

موفق باشید

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
بدون در نظر گرفتن قیمت و فقط از لحاظ قدرت ، ATI بهتره درسته ؟

سوال دیگه که این مدل (Dell Insprion 6400) قابل ارتقا هست ؟ اگه آره کدوم قطعاتش ؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
مشکل مارکش هست که توشیباست....من هم یک مدل از dell پیدا کردم inspiron 6400 که البته سی پی یو 1.73 core duo داره بالاخره باید بذاریم رو مایه حدود 860 تومنه ...فقط میخواستم ببینم نام دقیق این مدل چیه؟!!!
دل ها مثل برند های دیگه برای هر مدل یک اسم ندارند. اگه مشخصات دل رو هم بزاری ممنون
بدون در نظر گرفتن قیمت و فقط از لحاظ قدرت ، ATI بهتره درسته ؟

سوال دیگه که این مدل (Dell Insprion 6400) قابل ارتقا هست ؟ اگه آره کدوم قطعاتش ؟

آره دیگه;)
انگار این 6400 ها رو cpu شون رو میشه عوض کرد. ولی جایی ندیدم این کار رو بکنند (زیاد بهش فکر نکن). هارد + optical drive + ram

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
الان اکثر فروشنده ها GeForce دارن و خیلی کم ATI پیدا میشه . به نظرتون خرید دل 6400 با جی فورس خوبه ؟ یا اینکه بگردم و ATI پیدا کنم ؟

(در مورد ارتقا همون رم و هارد کافیه )

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
بنده قصد خرید لب تاپ را دارم.با توجه به اینکه کلی تحقیق کردم،متوجه شدم اکثر مردم بخاطر قیمت مناسب بسوی دل میروند و یه جورایی داره خز میشه
حال بسوی سونی کمی متمایل شدم ولی خوب قیمتش بالاست.مثلا معادل inspion 6400 dell مدل fz190 میباشد با تفاوت قیمتی حدود 300 تومن.
حال به نظر شما به غیر از مارک معروف سونی و کمترخز بودن ان و دیزاین حرفه ایش،ایا علت دیگری وجود دارد که بنده ترغیب کند تا سونی بخرم؟
در ضمن نظرتون راجع به این مدلهای سونی چیه؟

n385----1090000-
fe880----1350000
fz190----1420000

ممنون میشم راهنمایی کنید(براساس کارایی-کیفیت-کلاس-گارانتی-بادوام بودن)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
بنده قصد خرید لب تاپ را دارم.با توجه به اینکه کلی تحقیق کردم،متوجه شدم اکثر مردم بخاطر قیمت مناسب بسوی دل میروند و یه جورایی داره خز میشه
حال بسوی سونی کمی متمایل شدم ولی خوب قیمتش بالاست.مثلا معادل inspion 6400 dell مدل fz190 میباشد با تفاوت قیمتی حدود 300 تومن.
حال به نظر شما به غیر از مارک معروف سونی و کمترخز بودن ان و دیزاین حرفه ایش،ایا علت دیگری وجود دارد که بنده ترغیب کند تا سونی بخرم؟

n385----1090000-
fe880----1350000
fz190----1420000

اگه واقعا کاربر باشی ، دنبال خز بودن و خزییت و خز و خیل و جواد و منیر و بنفش و ... نمیری . به اصل قضیه توجه کن عزیز:D

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
مثل اینکه در مورد گارانتی DELL همه زیگورات رو توصیه می کنند . کسی در مورد ابزار پیشرو نظری یا تجربه ای نداره
یکی از آپشن هایی که من تو سایته ابزار پیشرو دیدم و برام جالب بود امکان انتخاب رنگ بدنه بود(آبی ، قرمز،مشکی)
نمی دونم زیگورات هم همچین چیزی داره یا نه
http://www.abzarpishro.com/price/notebook.pdf

gba

Registered User
لایک‌ها
25

n385----1090000-
fe880----1350000
fz190----1420000

بله عزیز. اولا سونی یکی از کار درست ترین شرکت های سازنده لپتاپه که همه نوع لپتاپی می سازه و رنج مدل هاش تقریبا بی نظیره. سری fz جدید ترین سریش هست و به خاطر همین قیمت کاذب داره ولی سری fe خیلی شبیه fz و کاملا نیاز شما رو بر طرف می کنه. پس فعلا برو دنبال fe.
حالا حسن های وایو (سونی) نسبت به دل:
1- دیزان فوق العاده که اولا باعث زیبایی و دوما باعث شده که مشکلات گرمایی از بین بره. سری سنترینو دل واقعا گرم بود و همین یکی از دلایلم بود که سراغ دل نرم و سونی بخرم. اگه از نظر فنی بخواهیم بررسی کنیم گذاشتن هیت سینک های جدا برای رم و هارد و cpu و استفاده از مس در هیت سیک اصلی که در پشت لپتاپه نه در کنار میشه اشاره کرد.
2- کیفیت صفحه بهتر و همچنین برایتنس بیشتر: این که معلومه و برای توضیح من وقتی برایتنس لپتاپم را روی نصف می گذاشتم اندازه برایتنس صفحه دل شد (البته شاید در سری جدید این مشکل رفع شده باشه)
3- داشتن نمایندگی رسمی: برخلاف دل وایو دارای نمایندگی اصلی و خدمات پس از فروش است.
4- نرم افزار های همراه: کامل ترین نرم افزار های همراهی که تا حالا دیدم ولی بماند که خیلی هاش بدرد ما نمی خورد.
5- کیبوردشم یکم نرم تره.
مثل اینکه در مورد گارانتی DELL همه زیگورات رو توصیه می کنند . کسی در مورد ابزار پیشرو نظری یا تجربه ای نداره
یکی از آپشن هایی که من تو سایته ابزار پیشرو دیدم و برام جالب بود امکان انتخاب رنگ بدنه بود(آبی ، قرمز،مشکی)
نمی دونم زیگورات هم همچین چیزی داره یا نه
http://www.abzarpishro.com/price/notebook.pdf

خوب خیلی وقته اینو می خواستم بگم ولی چی کار کنم که زیادی ... ام. dell لاین آپ جدید لپتاپ هاشو یه چند وقتی معرفی کرده یعنی مثلا توی همین 6400 شما میتونید چندین رنگ انتخاب کنید و چیز های دیگه که توی یک پست مفصل می نویسم. من لپتاپم رو از ابزار پیشرو گرفتم (البته از شعبه اصفهانش) فروشنده معقولی داشت و مثل فروشنده های دیگه حرف مفت نزد. شرایطشم خوبه. گارانتیش هم به نظر پدر مادر دار می رسید. به نظر من که خوبه. یه چیزی که باعث شده من خیلی از ابزار پیشرو خوشم بیاد همین آپدیت بودن لیستشونه.

freddyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ..ظاهراdell inspiron 6400 نسبتا شناخته شده و تا حدودي قابل قبول بوده است اما آيا كسي راجع به معايب آن اطلاعي دارد؟(مثلا من يكبار راجع به سرعت كمتر آن نسبت به مدل همسان آن hp 6395شنيدم) كسي اطلاعات بيشتري دارد؟ قطعا 6400 نسبت به مدل همسان در sony كيفيت پايينتري دارد اما در مورد مدل dell latitude چطور؟آيا با sony قابل مقايسه است؟..شخصا ميان 6400 و latitude d830 مردد هستم..من استفاده صنعتي يا حرفه اي خاصي ندارم اما قصد تعويض مكرر لپ تاپ را ندارم و ميخواهم با حدود 1 تا 1.5 ميليون مدلي را بخرم كه تا 7-8 سال آينده از دور خارج نشود آيا صرف بالاتر بودن سطح برخي مشخصات در latitude و ساخت محكمتر آن توجيه مناسبي براي انتخاب آن خواهد بود يا همان 6400 برايم كافيست؟
6400:core2duo 2g 7200 ..1 gig ram ..160 gig hard ..vga 256d gforce..ram reader, 4 usb ,wl , blutooth, 1394 ,price:1,150..3h battery
core2duo 2.2 g 7500.. 2 gig ram..160 gig hard..vga 256 quadro..finger print..full port :d830
4usb..wl..blutooth..1394...5h battery..price:1,600
با سپاس پيشاپيش

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز نام دقیق این محصول dell inspiron 6400 N هستش .

و برای خرید این محصول فقط به زیگورات مراجعه کنید .

موفق باشید

ممنون!!!!

دل ها مثل برند های دیگه برای هر مدل یک اسم ندارند. اگه مشخصات دل رو هم بزاری ممنون

آره دیگه;)
انگار این 6400 ها رو cpu شون رو میشه عوض کرد. ولی جایی ندیدم این کار رو بکنند (زیاد بهش فکر نکن). هارد + optical drive + ram

احتمالا شما درست میگی....حالا من دوباره گشتم اینو پیدا کردم....مدل این یکیو هم به من بگید....vga 256 ATI dedicated داره: http://www.aris-co.com/INSPIRON6400(1.6 512mb 80 gb).php

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله عزیز. اولا سونی یکی از کار درست ترین شرکت های سازنده لپتاپه که همه نوع لپتاپی می سازه و رنج مدل هاش تقریبا بی نظیره. سری fz جدید ترین سریش هست و به خاطر همین قیمت کاذب داره ولی سری fe خیلی شبیه fz و کاملا نیاز شما رو بر طرف می کنه. پس فعلا برو دنبال fe.
حالا حسن های وایو (سونی) نسبت به دل:
1- دیزان فوق العاده که اولا باعث زیبایی و دوما باعث شده که مشکلات گرمایی از بین بره. سری سنترینو دل واقعا گرم بود و همین یکی از دلایلم بود که سراغ دل نرم و سونی بخرم. اگه از نظر فنی بخواهیم بررسی کنیم گذاشتن هیت سینک های جدا برای رم و هارد و cpu و استفاده از مس در هیت سیک اصلی که در پشت لپتاپه نه در کنار میشه اشاره کرد.
2- کیفیت صفحه بهتر و همچنین برایتنس بیشتر: این که معلومه و برای توضیح من وقتی برایتنس لپتاپم را روی نصف می گذاشتم اندازه برایتنس صفحه دل شد (البته شاید در سری جدید این مشکل رفع شده باشه)
3- داشتن نمایندگی رسمی: برخلاف دل وایو دارای نمایندگی اصلی و خدمات پس از فروش است.
4- نرم افزار های همراه: کامل ترین نرم افزار های همراهی که تا حالا دیدم ولی بماند که خیلی هاش بدرد ما نمی خورد.
5- کیبوردشم یکم نرم تره.

چرا سری N رو توصیه نکردین ؟ مشکلی داره ؟

بالا