• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من لپتاپم رو از ابزار پیشرو گرفتم (البته از شعبه اصفهانش) فروشنده معقولی داشت و مثل فروشنده های دیگه حرف مفت نزد. شرایطشم خوبه. گارانتیش هم به نظر پدر مادر دار می رسید. به نظر من که خوبه. یه چیزی که باعث شده من خیلی از ابزار پیشرو خوشم بیاد همین آپدیت بودن لیستشونه.

این شعبه کجا هست ؟
شما به شعبات امرتات هم سر زدین ؟ منظورم اینه که پس از بررسی کامل با ابزار پیشرو معامله کردین ؟
لیست ابزار پیشرو اتفاقا زیاد کامل نیست اکثرا دل و تنها یک مدل سونی دارن !
لیست امرتات کامل تره !!
درباره نقش نظری ندارین ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

gba

Registered User
لایک‌ها
25
این شعبه کجا هست ؟
شما به شعبات امرتات هم سر زدین ؟ منظورم اینه که پس از بررسی کامل با ابزار پیشرو معامله کردین ؟
لیست ابزار پیشرو اتفاقا زیاد کامل نیست اکثرا دل و تنها یک مدل سونی دارن !
لیست امرتات کامل تره !!
درباره نقش نظری ندارین ؟

شعبش توی اصفهان: اول چهار باغ بالا مجتمع اداری تجاری کوثر (فکر کنم طبقه سوم بود)
امرتات فکر کنم اون موقع مطرح نبود. نه دقیقا ولی دیدم چون شرایطش خوبه و قیمتش مناسب و گارانتیش هم نسبتا خوبه از اون خریدم ولی بررسیم کامل نبود چون هر چی تو اصفهان بود رو گشته بودم و حال نداشتم برم تهران. این لیستش ناقصه یعنی باید خودتون برید سراغش. خودشون معمولا همه چیز دارند یا باید صبر کنی تا بیارند. (کلا زیاد به گارانتی اهمیت ندهید;))

gba

Registered User
لایک‌ها
25
چرا سری N رو توصیه نکردین ؟ مشکلی داره ؟

سری n به نظرم زیاد جالب نیومد از نظر طراحی. پرفورمنسش هم معمولیه باید یه چند تا ریویو ازش بخونم تا بتونم نظر بدم. ولی این fe همه چیزش خوبه. کارت گرافیکی dedicate هم داره که سری n نداره.

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
cpu intel T7100 --- 7200----5500
مدلهای فوق چه تفاوتی باهم دارن؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام .......... به دوست خوبم رادیان جان فکنم منو به یاد میارید

خدمت دوستان بگم که من حدود 8 ماه هست که dell inspiron 6400 دارم و تو این 8 ماه فقط چهار بار خاموشش

کردم واقعا خرکاره:):blink: من که خیلی قبولش دارم.:)

تا حالا یک بار هم هنگ نکرده. البته من system رو پلوم و اصل خریدم .........:)

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خدمت دوستان بگم که من حدود 8 ماه هست که dell inspiron 6400 دارم و تو این 8 ماه فقط چهار بار خاموشش

سلام:)
اگه ممکن هست تحلیلت رو از لپ تاپت در تاپیک تحلیل لپ تاپ اعضاء قرار بدی ولی بصورت کامل تر و با مشخصات لپ تاپت ممنون میشم .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
sony سری fe خیلی خر کاره
این پیشنهاد من به شما بود:)

شوخی جالبی بود ... یه سر به قسمت مشکلات لپ تاپ حتما بزنین:blink:

مشکلات جالبی پیدا میکنه این سونی بعد از 24 ساعت خرکاری :f34r:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستان هم یه سری دلیل برای برتری سونی آورده بود ...

خوب باید عرض کنم که این مسیله اون زمانا که ما جوون بودیم تو این تاپیک مفصل بحث شده !

اما چند نکته :

1- هیج لپ تاپی در ایران نمایندگی رسمی نداره قربان ! نه سونی نه دل ! شما که حرفه ای هستین ازتون

بعید بود ! لپ تاپ دستگاه دو منظوره با کاربرد نظامیه و ایران تحت تحریم اون قرار داره .

2- هیج فروشگاهی از نظر خدمات پس از فروش بهتر از زیگورات نیست که اون هم تخصصا تو کار دل هست

از لپ تاپ گرفته تا axim و مانیتور ...

3- درمورد دیزاین نظر رو به بانوان گرامی واگزار میکنم . واسه منه مهندس زیاد مهم نیست لپ تاپم چه شکلی

باشه بلکه این مهمه که یه وقت اگه لازم شد 24 ساعت زیر render یه کار مهم باشه ! فنش به تر تر نیفته !

4- در مورد صفحه نمایش در مدلهایی که از 2 کانون استفاده میکنند مشخصا برتره ! اما این که مقایسه درستی

نیست . در مدلهایی که هر دو 1 هستند ، هر دو برند برابرند .

پ . ن : این مسایل حدود 100 صفحه پیش به طور کامل بحث شده .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
مشخصا سری N قابل مقایسه مثلا با 9400 نیستش اما این ربطی به بد بودنش نداره !

توی قیمت 800 تومن . بهترین گزینه ممکن پیشنهاد شدست . خیالتون جمع

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

اوه ... انگار همین دیروز بودا .. یادش بخیر ...

جریان آنتن وسط دانشگاه و وایرلس و :p ....

خیلی خوشحالم که شماهم مثل همه ی اون عزیزانی که این انتخاب به قول فرنگیا WISE رو کردین ،

از انتخابتون راضی هستین ...

اون جمله معروف هم یادتونه ... خر کار تر از dell خودشه ... ;)

freddyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ..چند سوال داشتم اميدوارم دوستان پاسخ دهند:ظاهراdell inspiron 6400 نسبتا شناخته شده و تا حدودي قابل قبول بوده است اما آيا كسي راجع به معايب آن اطلاعي دارد؟(مثلا من يكبار راجع به سرعت كمتر آن نسبت به مدل همسان آن hp 6395شنيدم و همچنين دوستاني راجع به داغ كردن و زود خراب شدن dell صحبت ميكنند) كسي اطلاعات دقيقي دارد؟ قطعا 6400 نسبت به مدل همسان در sony كيفيت پايينتري دارد اما در مورد مدل dell latitude چطور؟آيا با sony قابل مقايسه است؟..شخصا ميان dell و sony ودر dell بين 6400 و latitude d830 مردد هستم..من استفاده صنعتي يا حرفه اي خاصي ندارم اما قصد تعويض مكرر لپ تاپ را ندارم و ميخواهم با حدود 1 تا 1.5 ميليون مدلي را بخرم كه تا 7-8 سال آينده از دور خارج نشود يا لااقل كار كند.آيا صرف بالاتر بودن سطح برخي مشخصات در latitude و ساخت محكمتر آن توجيه مناسبي براي انتخاب آن خواهد بود يا همان 6400 برايم كافيست؟ كلا عمرمتوسطdell بيشتر است يا sony؟
6400:core2duo 2g 7200 ..1 gig ram ..160 gig hard ..vga 256d gforce..ram reader, 4 usb ,wl , blutooth, 1394 ,price:1,150..3h battery
core2duo 2.2 g 7500.. 2 gig ram..160 gig hard..vga 256 quadro..finger print..full port :d830
4usb..wl..blutooth..1394...5h battery..price:1,600
با سپاس پيشاپيش

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ..چند سوال داشتم اميدوارم دوستان پاسخ دهند:ظاهراdell inspiron 6400 نسبتا شناخته شده و تا حدودي قابل قبول بوده است اما آيا كسي راجع به معايب آن اطلاعي دارد؟(مثلا من يكبار راجع به سرعت كمتر آن نسبت به مدل همسان آن hp 6395شنيدم و همچنين دوستاني راجع به داغ كردن و زود خراب شدن dell صحبت ميكنند) كسي اطلاعات دقيقي دارد؟ قطعا 6400 نسبت به مدل همسان در sony كيفيت پايينتري دارد اما در مورد مدل dell latitude چطور؟آيا با sony قابل مقايسه است؟..شخصا
.....4usb..wl..blutooth..1394...5h battery..price:1,600
با سپاس پيشاپيش

همین یک مورد رو تو این یک سالی که تو مشاوره لپ تاپ بودم نشنیده بودم که به سلامتی شما شنیدم !

زود خراب میشه ؟؟؟ داغ میکنه ؟؟؟

منو یاد فروم bazicenter و بحث سر xbox , ps3 میندازه این الفاظ .

در بازار لپ تاپ خبری از این چیزا نیست دوست خوبم و نسبت به سایر مارکها HP , DELL کمترین میزان خرابی

رو دارند .

درمورد کیفیت اگه منظورتون خوشگلیه ! ! ! ! ! بلی سونی بالاتره :lol:

در زمینه سرعت پایینتر اگر منبعی دارین ارایه بفرماینن . ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اگر محل کارتون مثلا مثل من توی یک کارخونه خوفین ! که مواد مذاب از سر و روتون میریزه برین سراغ

Lattitude . در غیر این صورت دارین هزینه اضافی برای چیزی پرداخت میکنین که کاراییش به درد شمل نمیخوره .

اگر کاربر خانگی هستین 100% به شما سری inspiron پیشنهاد میشه دوست خوبم

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد کیفیت اصلا این حرفا درست نیست الان محصولات این شرکت ها تلفیقی از چند شرکت های مختلفه شما فکر میکنید لپتاپ سونی چند درصدش خود سونی تولید کرده مسلما از 20 قطعه اصلی شاید کمتر از 5 قطعه خود سونی یا دل تولید کرده بقیه بصورت سفارشی تلفیقی از محصولات شرکت های دیگه ست وظیفه مهندسی و ترکیب اینها با شرکت اصلی هستش بنابراین مطمئن باشید برند های معتبر و عمده لپتاپ هیچوقت نمیزارن کیفیت محصولشون از استانداردی که بازار مصرف قبول داره پایین تر بیاد البته مهندسی اینا متفاوت میتونه باشه و و از لحاظ عملکرد میتونه چند درصدی فرق داشته باشن که اینطورم هست خلاصه کلام این شرکت ها با ترفند هایی که دارند
قیمت تمام شده رو پایین میارن بنابراین شرکتی موفق میشه که تو این رقابت محصولات قوی تر با قیمت مناسب تر ارائه بده DELL هم بخاطر همین ترفندها و سرمایه گذاری و روابطی که داره تونسته فعلا موفق عمل کنه البته که رقبا فاصله نزدیکی باش دارند هر کدوم هر روز سعی میکنن با feature های برتری که ارائه میدن از دور رقابت خارج نشن

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
شوخی جالبی بود ... یه سر به قسمت مشکلات لپ تاپ حتما بزنین:blink:

مشکلات جالبی پیدا میکنه این سونی بعد از 24 ساعت خرکاری :f34r:

من يک ساله دارمش عزيزم
روزی 18 ساعت روشن هست
بعضی وقتها 30 ساعت هم روشن بوده و باهاش کار کردم
تا الان هم خدارو شکر آخ نگفته
من خودم تا چيزيو نداشته باشم و تجربه در موردش نداشته باشم به کسی پيشنهاد نميدم;)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام خدمت راديان عزيز

دوست من از مدل dell inspiron 6400 كدوم را پيشنهاد مي كنيد!

CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
Cache : 4 MB
RAM : 1024 MB
HDD : 120 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)

VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300

DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth
5 in 1 Card Reader

Windows Vista Home

9 Cell Battery

Weight 2.8 Kg