• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان!!!

بعد از تحقیقات تصمیم گرفتیم تمام لپ تاپهامونو از یک نوع نگیریم!!!!

حالا یک سوال از دوستان خواهش میکنم کامل جواب بدین!!!

cpu های توریون هیچ مشکلی چه از نظر ساپورت نرم افزاری و چه از نظر دوام سخت افزاری در کار کشیدن در مدت زمان بالا ندارند؟!!!....چرا قیمتهاشون از cpu های اینتل ارزونتره؟!!!...و در نهایت با ویندوز ویستا هم مشکلی ندارند!!!!!....خواهش میکنم یک توضیح مفصل راجع به این سوالات من بدهید....میخواهیم چیزی بگیریم که تا چند سالی نیاز به تعویضش نداشته باشیم!!!...آیا نوت بوکها با سی پی یو های توریون میتونن این نیازها رو بر آورده کنن؟!!!....

ببخشید خیلی مزاحمتون شدم!!!!

جواب دوستمون تائید می شه:)

+
منکه به جز یه برنامه سیمولیشن ps1 هیچ برنامه ی مشکل داری ندیدم ( که اونم نسخه amd براش هست)
تو این ۳ سال که مشکلی ندشنم ( و ۵ سالی که دسکناپم amd بود)
۱۰٪ باتری بیشتر مصرف می کنه و مثلاْ ۲.۲ رو در حد ۱.۹ ( که وجود نداره :) و بعضی جا ها ۲ ) کور ۲ دو بدونید
اگر کاربری نسیتید که حداکثر سرعت رو نمی خواید با توجه به قیمتش انتخاب خوبیه

قیمت هم همونطور که دوستمون گفتن به خاطر رقابته

مطمئن باشید همکاری با dell و hp تا حدود زیادی می تونه شک شما رو از بین ببره
چون این برند ها هیچ وقت نامشون رو خراب نمی کنند:)

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی در مورد asus نکته منفی نشنیده؟

چند تا ریویو که خوندم خوب بود

به دلیل قیمت و کیفیت مناسب ( و طراحی قابل قبولتر از dell که سلیقه ای هست) می خوام به یکی از دوستان معرفی کنم:)

freddyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:

:blink:
اینجا ایران است ... شما آمار خارج رو نباید با ایران مقایسه کنید. اینجا چون که بیشترشون روی ضمانتشون نیستند و کشکیه باید از همون اول خودتون مهلت تست بگیرید که مطمئن بشید ولی توی خارج که همشون می گند بفرستید براشون درست می کنند ککشون هم نمی گزه. اصلا معلوم نیست این لپتاپ های دل رو کی costumize می کنه. مشخصات بعضی هاشون خیلی با سایتش فرق می کنه. پس دل به آمار خارج نبندید که اونا نه براتون نون میشه نه آب.

يكي از فروشندگان پايتخت مي گفت گارانتي ها خودشان لپ تاپ ها را دستكاري و مجددا بسته بندي مي كنند احتمالا دليل وجود 4 مدل inspiron 6400 يا 3 مدل latitude d830 همين است..البته من نمي دانم چرا اين مساله فقط در مورد برند dell ديده مي شود و آيا آسيبي به دستگاه مي زند يا خير....بسياري از دوستان هم نسبت به توجه به آك بودن واقعي لپ تاپ در موقع خريد هشدار دادند كه نمي دانم چطور مي توان متوجه شد.. با توجه به صحبتهاي ضد و نقيض بسيار راجع به dell از دوستاني كه dell داشته اند تقاضا مي شود براي راهنمايي ديگران ( بدون تعصب ) نظرات خود را در اينجا بيان كنند.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
نخیر دل بصورت customize و سفارشی تولید میکنه یعنی بهمشتری حق انتخاب میده تا مناسب با بودجتون سفارش بدید همین وگرنه احتمال دستکاری فروشنده خیلی کمه مگر اینکه بخواد مموریشو (رم ) بر داره که اونم اگر پک درست و کامل بگیرید که دست نخورده باشه مشکلی نداره.. ضمنا بهتون توصیه میکنم زیاد به حرفای فروشنده ها توجه نکنید شما مدل و کانفینگ مورد نظرتو انتخاب کن قیمتشو در بیار بعدشم بخر نظرات فروشنده ها معمولا بر اساس سودی که از دستگاه میبردن اولویت بندی میشه نه خیر خواهی مصرف کننده D

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی در مورد asus نکته منفی نشنیده؟

چند تا ریویو که خوندم خوب بود

به دلیل قیمت و کیفیت مناسب ( و طراحی قابل قبولتر از dell که سلیقه ای هست) می خوام به یکی از دوستان معرفی کنم:)

شما به مهمترین قسمت طراحی که همون کولینک مناسبه لپتاپه خیلی توجه کنید که بنظر من کولینک دل در حد مطلوبیه

ASUS برند بدی نیست منتها ساپورت و تجربه کمتری داره شاید یکم ریسک باشه خریدش ضمن اینکه میتونید صبر کنید سری های جدید دل یکم طراحیش بهتر شده 15.4 اش مشکی شده بنظر بد نمیاد

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چطور باید از اینکه لپ تاپ پیش از تحویل به مشتری دست کاری نشده اطمینان حاصل کرد ؟
یعنی ممکنه قبل از تحویل بازش کنن و توش دست کاری کنن ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که گیج شدم لطفا راهنمایی کنید

موضوع درباره لپ تاپ Vaio VGN-N385E/B است. طبق بررسی هایی که کردم CPU این مدل T5300 هست ، اما الان که توی سایت سونی استایل نگاه کردم شماره CPU رو زده T2350
ولی در بخش Specifications نوشته Intel® Core2™ Duo Processor T5300

این تناقض رو چکار کنم ؟
آیا روی این مدل چند CPU سوار شده ؟ اگر اینطوره چطور مطمئن بشم اونی که میخرم حتما T5300 باشه !!؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون از جوابهای دوستان...طبق یک تحقیق دیگه یک مدل از dell بانام dell 6400 t5200 رو پیدا کردیم...تمام لپ تاپها از این سری cpu 1.66 c2d و vga 256 dedicatedدارن؟...تو ایران به میزان عمده پیدا میشه؟!!!

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....... یکی از دوستان سوال کرده بود به همراه dell 6400 چه چیزایی هست؟

1. شامل پنج عدد dvd که شامل dvd: vista basic/ dvd: software/ dvd:mediaDirect/ dvd:roxio/ dvd:utilited

و یکی هم راجب این که از کجا سرمون کلاه نره : 1.از شکل و نحوه بسته بندی (شرکت dell از چسب های ریشه دار مخصوص خودش واسه پلوم جعبه استفاده میکنه که اگه یبار چسب رو بکنی دیگه نمی چسبه و جعبه هم از ظاهر میفته

2. پلوم کائچو که system توش هست و به وسیله برچسب و service TAG دستگاه پلوم شده

3. همخونی service TAG پشت دستگاه با روی جعبه و روی پلوم کائچو محافظ system و همخونی service TAG

پشت دستگاه با service TAG درون BIOSE دستگاه

4. چک کردن حرفه ای دستگاه که دوست خوبم رادیان بارها توضیح دادن اونم به این صورته که service TAG دستگاه رو

به سایت DELL بدی وتمام مشخصات system رو از شرکت بگیری:)

5. dvd: windows اکثرا دودر میکنن مراقب باشید چون بالای 100 تومن قیمت داره.(ارجینال)

خرکار تر از dell نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......

(( نینجا آرامش در طوفان))

آقا ایول:)

اگه امکانش هست از بسته بندیش یه عکس هم بزاری دیکه عالی میشه.اگه چیزی رو فرامش کردی قید کن .

بسیار ممنون.:cool:

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

ميخواستم يك PC با مشخصات زير را از نظر سرعت و قدرت با 6400d ( مدل آخرش ) مقايسه كنيد .
CPU : 3.00 Intel LGA full 2mb cash
Ram : 512mb geil ddr2
hard : 160 sata
main : giga 915P
VGA : 256 giga

چون من الان با اين سيستم كار مي كنم و در بيشتر مواقع خوب جواب ميده و كم نمياره ...

ميخوام ببينم اون لپ تاپ چه جورياست ...

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

ميخواستم يك PC با مشخصات زير را از نظر سرعت و قدرت با 6400d ( مدل آخرش ) مقايسه كنيد .
CPU : 3.00 Intel LGA full 2mb cash
Ram : 512mb geil ddr2
hard : 160 sata
main : giga 915P
VGA : 256 giga

چون من الان با اين سيستم كار مي كنم و در بيشتر مواقع خوب جواب ميده و كم نمياره ...

ميخوام ببينم اون لپ تاپ چه جورياست ...

دوست من بارها بارها اینجا گفتیم مقایسه PC با لپتاپ کار درستی نیست چرا که لپتاپ استفاده همرا ه و موبایلی داره دسکتاپ هم مناسب کارای سنگین تره وعمرمفید بالاتری هم داره
تک تک قطعات و اگر بخواهیم مقایسه کنیم متوجه میشید فلسفه شون بنکل با هم متفاوته
بنابراین اگر واقعا نیاز واقعی به کامپیوتر همراه ندارید سراغ لپتاپ نرید پول دور ریختنه و اصلا هم جایگزین مناسبی برای دسکتاپ نیست از نظر من

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
دوست من بارها بارها اینجا گفتیم مقایسه PC با لپتاپ کار درستی نیست چرا که لپتاپ استفاده همرا ه و موبایلی داره دسکتاپ هم مناسب کارای سنگین تره وعمرمفید بالاتری هم داره
تک تک قطعات و اگر بخواهیم مقایسه کنیم متوجه میشید فلسفه شون بنکل با هم متفاوته
بنابراین اگر واقعا نیاز واقعی به کامپیوتر همراه ندارید سراغ لپتاپ نرید پول دور ریختنه و اصلا هم جایگزین مناسبی برای دسکتاپ نیست از نظر من
ممنون دوست عزيز :rolleyes:

خوب من از كجا ميزان قدرت و سرعت يك لپ تاپ را بفهمم ؟

من قبول دارم كه جايگزين دسكتاپ نميشه ... منتهي نمي تونم تصور دقيقي پيدا كنم ...

يك سوال ديگه هم داشتم ... توي مشخصات يك لپ تاپ نوشته كه ويندوز مثلا Vista Home هم داره ... ميخوام ببينم آيا امكان تغييرش هست يا نه ؟! مثلا به جاي Vista Home به من XP Professional (نسخه اصلي) بدهند ...

hossein_dig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه واردم زیاد به سیستم این انجمن وارد نیستم.
میشه یه لب تاپ معرفی کنید که ارزو ن باشه مثلا نزدیک700 تا 800 . ولی لگن نباشه حداقل سلرون نباشه و رمش 512 باشه دیودی رایترم داشت خوبه کارت گرافیکشم وی ا نباشه . من برنامه نویس بازیم اکثرا در حال نوشتن کدم ولی بعضی وقتا هم لازم بازیم اجرا کنم .بلوتوث و وایرلس لن و یا لن هم داشت که چه بهتر.
فکنم خیلی پر توقعم نه .؟!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من تازه واردم زیاد به سیستم این انجمن وارد نیستم.
میشه یه لب تاپ معرفی کنید که ارزو ن باشه مثلا نزدیک700 تا 800 . ولی لگن نباشه حداقل سلرون نباشه و رمش 512 باشه دیودی رایترم داشت خوبه کارت گرافیکشم وی ا نباشه . من برنامه نویس بازیم اکثرا در حال نوشتن کدم ولی بعضی وقتا هم لازم بازیم اجرا کنم .بلوتوث و وایرلس لن و یا لن هم داشت که چه بهتر.
فکنم خیلی پر توقعم نه .؟!

http://www.emertat.com/pricelist.asp
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1292339&postcount=4982

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
من امروز سیستم رو باگارانتی ابزار پیشرو گرفتم (Dell 6400) . ممنون از همه دوستانی که راهنمایی هاشون به من کمک کرد مخصوصا Luxor و کرگدن عزیز
:)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
من امروز سیستم رو باگارانتی ابزار پیشرو گرفتم (Dell 6400) . ممنون از همه دوستانی که راهنمایی هاشون به من کمک کرد مخصوصا Luxor و کرگدن عزیز
:)

مبارکه !

مشخصات دقیق + قیمت رو بفرمایید.

omid7822

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کامپیوتری که الان دارم مشخصاتش اینه:
cpu 2.4 celeron intel
کارت گرافیک 64 مگ ATI Radeon 7000
ram فورتکس 256 مگ

مشکلی که دارم اینه که اولا بعضی وقتها که چندتا برنامه بازه کامپیوتر هنگ میکنه. همچنین من یه اسکرین سیور پرچم امریکا دارم که از خود مایکروسافت گرفتم وقتی که هیچ برنامه ای باز نباشه خوب کار میده ولی اگه مثلا مدیا پلیر رو باز کنم دیگه فقط یه صفحه سیاه بهم جای اسکرین سیور میده و در امدن از اون حالت با مکافاته
می خوام بدونم اگه یه لپ تاپ بگیرم که هم گرافیکش و هم رمش بالاتر از این کامپیوتر باشه ولی در عوض cpu زیر 2 گیگ باشه سرعتش بالاتر از این کامپیوتره در واقع می خوام بدونم که cpu مهمتره یا ram

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
مبارکه !

مشخصات دقیق + قیمت رو بفرمایید.

ممنون Tael جان :)،
مشخصات :
Dell Inspiron 6400
CPU: Intel pentium Core 2 Dual T7200
FSB:667 mhz 4Mb L2 Cache
RAM:1024 mb