سلام....... یکی از دوستان سوال کرده بود به همراه dell 6400 چه چیزایی هست؟
1. شامل پنج عدد dvd که شامل dvd: vista basic/ dvd: software/ dvd:mediaDirect/ dvd:roxio/ dvd:utilited
و یکی هم راجب این که از کجا سرمون کلاه نره : 1.از شکل و نحوه بسته بندی (شرکت dell از چسب های ریشه دار مخصوص خودش واسه پلوم جعبه استفاده میکنه که اگه یبار چسب رو بکنی دیگه نمی چسبه و جعبه هم از ظاهر میفته
2. پلوم کائچو که system توش هست و به وسیله برچسب و service TAG دستگاه پلوم شده
3. همخونی service TAG پشت دستگاه با روی جعبه و روی پلوم کائچو محافظ system و همخونی service TAG
پشت دستگاه با service TAG درون BIOSE دستگاه
4. چک کردن حرفه ای دستگاه که دوست خوبم رادیان بارها توضیح دادن اونم به این صورته که service TAG دستگاه رو
به سایت DELL بدی وتمام مشخصات system رو از شرکت بگیری
5. dvd: windows اکثرا دودر میکنن مراقب باشید چون بالای 100 تومن قیمت داره.(ارجینال)
خرکار تر از dell نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت......
.................................................. .................................................. ...........................
یک نکته خیلی جالب دیگه که چنتا تو پست قبلی گفتم....................................این یکی توپه........
شرکرت dell سیستم ها را طوری طراحی کرده با وزن دقیق میده بیرون...
ببینید DELL INSPIRON 6400 با رم یک گیگ و..... که خودتون میدونید وزن خالص خود system دقیق سه کیلوگرم هست
حتی 1/0 هم نه کمتره نه بیشتر اگر اینطور بود به قطعاهت system حتما شک کنید. شرکت dell واقا دقیقه
من خودم با ترازوی دجیتال وزن کردم دقیق 3 کیلو حتی 1/0 زیاد یا کم نبود.
این تست واسه حرفه ای هاست (این نشانه کیفیت کالاس)
اینو از یکی از اسیستانت های ایتالیایی dell یاد گرفتم
1. شامل پنج عدد dvd که شامل dvd: vista basic/ dvd: software/ dvd:mediaDirect/ dvd:roxio/ dvd:utilited
و یکی هم راجب این که از کجا سرمون کلاه نره : 1.از شکل و نحوه بسته بندی (شرکت dell از چسب های ریشه دار مخصوص خودش واسه پلوم جعبه استفاده میکنه که اگه یبار چسب رو بکنی دیگه نمی چسبه و جعبه هم از ظاهر میفته
2. پلوم کائچو که system توش هست و به وسیله برچسب و service TAG دستگاه پلوم شده
3. همخونی service TAG پشت دستگاه با روی جعبه و روی پلوم کائچو محافظ system و همخونی service TAG
پشت دستگاه با service TAG درون BIOSE دستگاه
4. چک کردن حرفه ای دستگاه که دوست خوبم رادیان بارها توضیح دادن اونم به این صورته که service TAG دستگاه رو
به سایت DELL بدی وتمام مشخصات system رو از شرکت بگیری
5. dvd: windows اکثرا دودر میکنن مراقب باشید چون بالای 100 تومن قیمت داره.(ارجینال)
خرکار تر از dell نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت......
.................................................. .................................................. ...........................
یک نکته خیلی جالب دیگه که چنتا تو پست قبلی گفتم....................................این یکی توپه........
شرکرت dell سیستم ها را طوری طراحی کرده با وزن دقیق میده بیرون...
ببینید DELL INSPIRON 6400 با رم یک گیگ و..... که خودتون میدونید وزن خالص خود system دقیق سه کیلوگرم هست
حتی 1/0 هم نه کمتره نه بیشتر اگر اینطور بود به قطعاهت system حتما شک کنید. شرکت dell واقا دقیقه
من خودم با ترازوی دجیتال وزن کردم دقیق 3 کیلو حتی 1/0 زیاد یا کم نبود.
این تست واسه حرفه ای هاست (این نشانه کیفیت کالاس)
اینو از یکی از اسیستانت های ایتالیایی dell یاد گرفتم