شوخی جالبی بود ... یه سر به قسمت مشکلات لپ تاپ حتما بزنین:blink:
مشکلات جالبی پیدا میکنه این سونی بعد از 24 ساعت خرکاری :f34r:
والا اگه شما بگذارید ممنون میشم این search engine اینجا نمی دونم چرا کار نمی کنه در ضمن خود شما گفتید:
در صنعت الکترونیک ظرب المثل مشت نمونه ی خروار است صادق نیست ... دوست خوبم.
موفق باشید
:blink:
یکی از دوستان هم یه سری دلیل برای برتری سونی آورده بود ...
خوب باید عرض کنم که این مسیله اون زمانا که ما جوون بودیم تو این تاپیک مفصل بحث شده !
اما چند نکته :
1- هیج لپ تاپی در ایران نمایندگی رسمی نداره قربان ! نه سونی نه دل ! شما که حرفه ای هستین ازتون
بعید بود ! لپ تاپ دستگاه دو منظوره با کاربرد نظامیه و ایران تحت تحریم اون قرار داره .
2- هیج فروشگاهی از نظر خدمات پس از فروش بهتر از زیگورات نیست که اون هم تخصصا تو کار دل هست
از لپ تاپ گرفته تا axim و مانیتور ...
3- درمورد دیزاین نظر رو به بانوان گرامی واگزار میکنم . واسه منه مهندس زیاد مهم نیست لپ تاپم چه شکلی
باشه بلکه این مهمه که یه وقت اگه لازم شد 24 ساعت زیر render یه کار مهم باشه ! فنش به تر تر نیفته !
4- در مورد صفحه نمایش در مدلهایی که از 2 کانون استفاده میکنند مشخصا برتره ! اما این که مقایسه درستی
نیست . در مدلهایی که هر دو 1 هستند ، هر دو برند برابرند .
پ . ن : این مسایل حدود 100 صفحه پیش به طور کامل بحث شده .
1- ضمانت وسایل الکترونیکی سونی با ایران رهجو هست که اون هم نمایندگی رسمی است (می تونید از سایت sony.co.ir نگاه کنید)
2- والا نمی دونم شما این رو از کجا گفتید:wacko: ولی خدمات لپتاپ که اگه چیز های قابل تعویض باشند که همه جا تعویض می کنند ولی اگر از برد و ریز تراشه هاش باشه که زیگورات می فرسته دبی، گارانتی های دیگه هم می فرستند دبی. مهم اینه که اولا کارتو راه بندازند که توی همین تاپیک بقلی که زیاد ازش راضی نبودند (همین ابزار پیشرو به من گفت اگه لپتاپتون رو فرستادیم تهران لپتاپ جایگزین میده تا اون بیاد)
3- این فن فس فس کردن رو نمی دونم از کجا آوردید.
همین یک مورد رو تو این یک سالی که تو مشاوره لپ تاپ بودم نشنیده بودم که به سلامتی شما شنیدم !
زود خراب میشه ؟؟؟ داغ میکنه ؟؟؟
منو یاد فروم bazicenter و بحث سر xbox , ps3 میندازه این الفاظ .
در بازار لپ تاپ خبری از این چیزا نیست دوست خوبم و نسبت به سایر مارکها HP , DELL کمترین میزان خرابی
رو دارند .
درمورد کیفیت اگه منظورتون خوشگلیه ! ! ! ! ! بلی سونی بالاتره :lol:
در زمینه سرعت پایینتر اگر منبعی دارین ارایه بفرماینن . ممنون
اینجا ایران است ... شما آمار خارج رو نباید با ایران مقایسه کنید. اینجا چون که بیشترشون روی ضمانتشون نیستند و کشکیه باید از همون اول خودتون مهلت تست بگیرید که مطمئن بشید ولی توی خارج که همشون می گند بفرستید براشون درست می کنند ککشون هم نمی گزه. اصلا معلوم نیست این لپتاپ های دل رو کی costumize می کنه. مشخصات بعضی هاشون خیلی با سایتش فرق می کنه. پس دل به آمار خارج نبندید که اونا نه براتون نون میشه نه آب.
در مورد کیفیت اصلا این حرفا درست نیست الان محصولات این شرکت ها تلفیقی از چند شرکت های مختلفه شما فکر میکنید لپتاپ سونی چند درصدش خود سونی تولید کرده مسلما از 20 قطعه اصلی شاید کمتر از 5 قطعه خود سونی یا دل تولید کرده بقیه بصورت سفارشی تلفیقی از محصولات شرکت های دیگه ست وظیفه مهندسی و ترکیب اینها با شرکت اصلی هستش بنابراین مطمئن باشید برند های معتبر و عمده لپتاپ هیچوقت نمیزارن کیفیت محصولشون از استانداردی که بازار مصرف قبول داره پایین تر بیاد البته مهندسی اینا متفاوت میتونه باشه و و از لحاظ عملکرد میتونه چند درصدی فرق داشته باشن که اینطورم هست خلاصه کلام این شرکت ها با ترفند هایی که دارند
قیمت تمام شده رو پایین میارن بنابراین شرکتی موفق میشه که تو این رقابت محصولات قوی تر با قیمت مناسب تر ارائه بده DELL هم بخاطر همین ترفندها و سرمایه گذاری و روابطی که داره تونسته فعلا موفق عمل کنه البته که رقبا فاصله نزدیکی باش دارند هر کدوم هر روز سعی میکنن با feature های برتری که ارائه میدن از دور رقابت خارج نشن
کاملا درسته
سلام دوستان!!!
بعد از تحقیقات تصمیم گرفتیم تمام لپ تاپهامونو از یک نوع نگیریم!!!!
حالا یک سوال از دوستان خواهش میکنم کامل جواب بدین!!!
cpu های توریون هیچ مشکلی چه از نظر ساپورت نرم افزاری و چه از نظر دوام سخت افزاری در کار کشیدن در مدت زمان بالا ندارند؟!!!....چرا قیمتهاشون از cpu های اینتل ارزونتره؟!!!...و در نهایت با ویندوز ویستا هم مشکلی ندارند!!!!!....خواهش میکنم یک توضیح مفصل راجع به این سوالات من بدهید....میخواهیم چیزی بگیریم که تا چند سالی نیاز به تعویضش نداشته باشیم!!!...آیا نوت بوکها با سی پی یو های توریون میتونن این نیازها رو بر آورده کنن؟!!!....
ببخشید خیلی مزاحمتون شدم!!!!
نه عزیز. چون می خواهند با اینتل مبارزه کنند cut price های وحشتناک می زنند. قیمت های cpu هایی که برای pc هستند رو هم نگاه کنید همین رو میبینید. با ویستا هم مشکلی ندارد. کیفیتشون هم خوبه. تا حدودی می تونه بر آورده کنه ولی به پای core 2 due نمی رسه. (یعنی هیچ cpu ای نیست که بتونه تا چند سال نیاز های آدمو برآورده کنه)