مشخصات دقیق تر لازمه . ولی حدود 1 میلیون و سیصدHp pavilion n210
Amd a8
4_750_1 vga
دو سال گارانتی چند قیمت میخوره؟ریفربیش هستش,پلمپ
چه اطلاعات دیگه ای لازمه دوست عزیز؟قیمت خیلی پایین دادیا,صفحه تاچهمشخصات دقیق تر لازمه . ولی حدود 1 میلیون و سیصد
ریز مشخصات . رو باید بنویسید . کلا ریفر قیمتش 200-300 از آکبند کمتره .چه اطلاعات دیگه ای لازمه دوست عزیز؟قیمت خیلی پایین دادیا,صفحه تاچه
http://support.hp.com/us-en/product...ies/6529953/model/6878950/document/c04084077/ریز مشخصات . رو باید بنویسید . کلا ریفر قیمتش 200-300 از آکبند کمتره .
1.300اینم بی زحمت بگید,بدون گارامتی و کارکرده
http://www.digikala.com/Product/DKP-22965/Lenovo-IdeaPad-S410p-A/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-S410p
به نظر من اگر تمیز باشه 1100000 تومان.اینم بی زحمت بگید,بدون گارامتی و کارکرده
http://www.digikala.com/Product/DKP-22965/Lenovo-IdeaPad-S410p-A/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-S410p
پس شما همچنان اصرار دارید که MSI بخرید. هر جور صلاح می دونید. در خصوص مقایسه این دو مدل GS60 مشخصاتش اینه:سلام
دوستان اين اين مدل كدوم در كل بهتر هست
msi gs60 ghost pro 970m
msi gs70 stealth pro 970m
اندازه صفحه مهم نيس برام
ممنون از راهنمایی شما تا الان هیچکی از خرابیش بهم نگفته!! جالب بود. مدل مدنظر شما بخاطر تاچ بودنش بدردم نمی خوره و هم قیمتش بخاطر همین بیشترهدرود. از نظر کیفیت طراحی , دوام و ... به نظر و تجربه بنده اصلا سراغ MSI نرید. خیلی راحت تر از اونی که فکرشو کنید قطعاتش خراب میشه. کاملا شانسیه.
بین این دو مدل بی شک Asus معرفی شده بهتره. گرچه اگر جای شما بودم به جای این مدل N550JK که صفحه لمسی داره(البته برخی چیزاش یه کم پایینتره که به نظر من مهم نیست) رو انتخاب می کردم.
در هر صورت اگر دنبال کیفیت و دوام هستید به ترتیب:
1) Apple
2) Sony
3) Toshiba
4) Asus و برخی مدلهای HP
5) Dell و Acer
6) Lenovo , MSI
به هر حال بازم پیشنهاد می کنم سراغ MSI نرید گرچه با بهترین گارانتی بهتون بدن. کیف و ماوسی که همراش بهتون می دن بسیار بی کیفیت و بدردنخوره. اصلا جوگیر اینگونه تبلیغات نشید. کاش سونی با کانفیگ بالا بود و میخریدید بدون گارانتی و هیچ چیز دیگه اما جنس چیز دیگه ای بود.
عزیز ممکنه تاچش الان به نظر بلااستفاده باشه اما مطئنا آینده بر اساس لپپ تاپهای تاچ سیستم عاملها شکل میگیرن و آینده از آن لپ تاپهای تاچ خاهد بود. چون کار را بسیار راحت می کنند و سرعت کار را بالا میبرند. اما اگر شما براتون این موضوع اهمیتی نداره. شما به نظر من اول باید سراغ برندها بر اساس اولویتهایی که عرض کردم برید. برند Toshiba بسیار برند خوبیه و اگر به مجتمع کامپیوتر پایتخت تهران دسترسی دارید اونجا مدلهای زیادیشو دیدم.ممنون از راهنمایی شما تا الان هیچکی از خرابیش بهم نگفته!! جالب بود. مدل مدنظر شما بخاطر تاچ بودنش بدردم نمی خوره و هم قیمتش بخاطر همین بیشتره
ایسوس سری g از نظر شما مشکلی داره؟کیفیتش چطوره؟پک هدست و موس ایسوس یعنی کیفیت نداره؟
http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.htmlدوستان Intel HD Graphics 4400 چقدر هستش حافظش؟اصلا سایتی هست که بشه دید حجم حافظه ی مدل های مختلف گرافیک چقدره؟
دوست عزیز. متاسفانه باور غلطی که فروشندگان منفعت طلب توی اذهان عمومی جا دادن اینه که رم گرافیکش فلان گیگه و ...دوستان Intel HD Graphics 4400 چقدر هستش حافظش؟اصلا سایتی هست که بشه دید حجم حافظه ی مدل های مختلف گرافیک چقدره؟
بله اتفاقا دوستان این مطلب که مس هدست جهت تبلیغات هست شما فرمودین توشیبا لطفا مدلش هم می فرمودین در ضمن بعضی دوستان از Hp تعریف می کننعزیز ممکنه تاچش الان به نظر بلااستفاده باشه اما مطئنا آینده بر اساس لپپ تاپهای تاچ سیستم عاملها شکل میگیرن و آینده از آن لپ تاپهای تاچ خاهد بود. چون کار را بسیار راحت می کنند و سرعت کار را بالا میبرند. اما اگر شما براتون این موضوع اهمیتی نداره. شما به نظر من اول باید سراغ برندها بر اساس اولویتهایی که عرض کردم برید. برند Toshiba بسیار برند خوبیه و اگر به مجتمع کامپیوتر پایتخت تهران دسترسی دارید اونجا مدلهای زیادیشو دیدم.
سری G ایسوس هم خوبه و هیچ مشکلی نداره.
عزیز کیفی که مثلا بصورت اشانتیون روی لپ تاپهای Asus به شما میدن جنس بسیار بد و مذخرفی داره. زود فرسوده میشه(خودم داشتم). ماوس هم درجه 3 هستش که بهتون می دن. این دو آیتم صرفا برای جذب مشتری هستش. شما دارید نزدیک 3 میلیون تومان هزینه می کنید , یه ماوس و کیف آشغال که رویهم 30000 تومان هم نمیارزه نباید اصلا براتون اهمیت داشته باشه. بازم تاکید می کنم اگر کارتون با Apple نشه بعدش Sony و بعدش Toshiba . اگر حسابی سرچ کردید و چیزی گیر نیاوردید در اولویت بعدی Asus N550JK که صفحه لمسی داره اگر نخواستید اونو هم همون سری G ایسوس بگیرید.
این بود نظر بنده.
توشیبا توی فروشگاههای اینترنت ایران زیاد نیست. باید حضوری تشریف ببرید مجتمع کامپیوتر پایتخت و از نزدیک مدلهاشو ببینید. طبقه دوم(دو طبق بالای هم کف) یکیشون مدلهای زیادی داره. من رفتم دیدم هم گانفیگ خوبی داشت و هم طراحیه خیلی زیبا داشت. سری Envy برند HP هم خوبه. ولی به نظر من Toshiba بهتره. تنوع پردازنده و چیپ زیادی دارن.بله اتفاقا دوستان این مطلب که مس هدست جهت تبلیغات هست شما فرمودین توشیبا لطفا مدلش هم می فرمودین در ضمن بعضی دوستان از Hp تعریف می کنن
سری Envy چطور هست؟خواهشا چند مدل معرفی کنید که پردازنده و چیپ گرافیک مناسبی دارند
باسپاس
بستگی به وضعیت باطریش داره . ولی برای مواردی که مطرح کردید مشکلی ندارد .آقا نظرتون درباره اپل مدل ۲۰۰۸_۹ چیه؟برای کارهای سبک,آفیس و اینترنت و فیلم
قیمتش رو ۱۲۰۰ میچرخه,نسبت به لپتاپهای جدید که رو همین قیمتها هستن چطور؟ارزش خرید داره؟بستگی به وضعیت باطریش داره . ولی برای مواردی که مطرح کردید مشکلی ندارد .