zartosht2537
کاربر تازه وارد
سعید جان خیلی ممنون از راهنماییت. لطفا در مورد آنتن و کیفیت صدای مکالمه هم راهنماییم کن ...
به نقل از saeed_violinist :زرتشت عزیز من این مدت چون خودم گوشی خریدم ( 6681 ) یه چیزیایی یاد گرفتم ...
اگه برات موسیقی و کیفیت عکس مهمه برو سراغ 800 و 750
اگه تقریبا مهمه 6680 و 6681
چون 6680 هم همونکارا رو انجام میده منتهی کیفیت عکسش یه خورده کمتره تازه سیمبین هم هست برنامه و بازی خوب روش نصب میشه
به نقل از zartosht2537 :سعید جان خیلی ممنون از راهنماییت. لطفا در مورد آنتن و کیفیت صدای مکالمه هم راهنماییم کن ...
شما اصلا اشتباه نکردینبه نقل از saeed_violinist :به محض رسیدن گوشی حتما !
از تین تین هم بابت توضیح کاملش تشکر میکنم
فکر نمیکنم زیاد تصمیم اشتباه گرفته باشم بالاخره این از همه گوشی هایی که تین تین گفت ارزونتره و یه چیزی ته جیب آدم میزاره... برای من که یه گوشی مناسبه البته به نظر خودم چون کارایی رو که من انتظارش رو دارم میرسونه
درضمن خوشدستی و ظاهرش هم بد نیست ! از p910 که بهتره
به نقل از tintin :ه
ادوم جملات داریوش جانه که گفتن :
از همه مهمتر اسمارت مووي كه بقيه گوشيها خوابشو را هم نميبينند
مصرف باطري بهينه تر. گردن كلفتر بودن و سگ جونتر بودن
مهمتر از همه اينكه 6681 ميتونه شما را را رسيدن به نوكيا ان 91 يا اي 70 همراهي كنه و كم نياره
6681 و 6680 اگر ام پي تري پليرش رو عوض كنيد كيفيت صداش بهتر هم ميشه
من نفهمیدم چجوری 6681 ما رو به N90 می رسونه و با توجه به گفته های خود سایت نوکیا چجوری
مصرف باطری این گوشی از مثلا w800 بیشتره ؟ یا مثلا اسمارت مووی که برای P910 هم موجوده ؟
پس چجوری نمیشه خوابش رو دید ؟ ( خواهشا صحبتهای منو از دید منفی نبینین من اصلا و ابدا و
به هیچ وجه هیچ قصدی ندارم ، فقط میخوام اشتباهات رو اطلاع بدم ) یا این مورد رو خودم نفهمیدم
که منظورتون از mp3player نرم افزاره گوشیه ؟ سخت افزار ؟ یا بلندگوها ؟ چون هیچ کدومشون باعث
ارتقا کیفیت پخش نمیشن
و اما جواب زرتشت عزیز :
اگه میشه یه مقایسه بین 6680، W800 و K750i به لحاظ رزولوشن عکس، ارتباط با کامپیوتر
(Conectivity) از طریق بلو توث یا USB و خوش دستی و زیبایی و از همه مهم تر آنتن و زمان Standby باطری بکنین،
رزولوشن عکس 750 و 800 از 6680 بهتره . ارتباط با کامپیوترشون برابره چون همشون کابل دارند
( USB ) بلوتوث هم که سرعتش فرقی نداره . خوشدستی و زیبایی نظر شخصیه . من خودم 800
رو میپسندم . آنتن دهیشون برابره . و بالاخره زمان Standby سونی اریکسون ها بیشتره ( دقیقش
رو می تونین تو سایت ببینید )
ه فابریک کارخونهبشه )
به نقل از Bluepyramid :سلام
من یک سوال داشتم در مورد توانایی خواندن فایل PDF در 6680 و k750 .
آ یا k750 هم قادر به کار کردن با PDF هست؟
و درمورد 6680 آیا قادر است یک فایل بزرگ مانند نسخه انگلیسی هری پاتر 6 رو نمایش بده و آیا اندازه فونت و یا صفحه نمایش آدمو موقع خوندن این فایل اذیت نمی کنه؟
به نقل از newbie_cracker :بچه ها، تو سايت www.gsmarena.com براي اكثر گوشيهاي جديد گفته كه ميشه از MP3 براي ringtone هم استفاده كرد، اما در مورد 6681 حرفي از mp3 نزده.
بچه هايي كه دارن ميشه بگن از MP3 هم ميشه براي زنگ استفاده كرد يا نه؟
البته عقل سليم ميگه كه بايد بشه، اما گفته هاي اين سايت منو به شك انداخت.
اين هم آدرس مشخصات 6681
http://www.gsmarena.com/nokia_6681-1046.php
به نقل از Bluepyramid :سلام
بچه ها من این چند صفحه رو راجع به مشاوره در مورد خرید گوشی خوندم و باید بگم مشکل من هم مثل آقا سعیده
و اتفاقا گوشی فعلی من هم s55 است.
منتها با خوندن پستها چند تا سئوال برام پیش اومده
یکی اینکه دقیقا چه جور برنامه هایی برای سیمبین هست که بشه روش حساب باز کرد (منظورم اینه که ارزش خریدن موبایل سیمبین رو داشته باشه؟)
دوم این که سعید جان اگر تصمیم بگیرم به سیمبین و 6680 از نظر کیفیت دوربین و MP3 خیلی از دست می دم ؟
(با توجه به اینکه شما الان گوشی رو دستت گرفتی و می دونی)
حقیقتش مهمترین چیزی که با عث می شه نتونم بین k750 و 6680 تصمیم بگیرم اینه که می ترسم کیفیت MP3 و دوربینش خیلی پایینتر از K750 باشه
اون يكي من بودم عزيز جون و هنوزم ميگم اونجا هم گفتم برا من مهم نيست چون 2 سال گوشي سيمبين داشتم اما 1 برنامه اش به دردم نخورد ...به نقل از DariushAgah :يكي آمده بود گفته بود سيمبين بودن مهم نيست! خوب گوشي كه سيمبين نباشه اسمارت مووي نميخوره! منشي تلفني هم نميخوره بازي جالب هم نداره. اون مبحث مقايسه بين نوكيا و سوني نبود و مقايسه گوشي سيمبين دار بود و غير آن!
ان 91 را هم با ان 90 اشتباه گرفتيد! ان 91 به بازار نيومده و تا نياد گوشيهاي ديگه چيز چنداني بيشتر از 6681 ندارند و انگيزه اي براي خريدنشان نيست پس پولش را ميگذاريم براي ان 91 يا اي 70 نوكيا
اگر اولترا پلير روي گوشي نصب بشه كيفيت پخش ام پي تري بهتر ميشه اين را ميشود تجربه كرد و اين يعني ارتقاي كيفيت پخش حالا نميدانم چرا ب ميگيد كه نميشه ما كرديم و شد
منم دقيقا مثل شما يك سال 6260 داشتم و واقعا فقط از سيمبين بودنش كنديشو فهميدم .به نقل از zartosht2537 :سلام من امروز رفتم بازار و با هر سماجت که شده گوشی ها رو گرفتم دستم تا قبل از خرید لمسشون هم کرده باشم، به همه توصیه میکنم این کار رو بکنن چون فروشنده ها هم باید عادت کنن به مشتری ها احترام بذارن و خواسته هاشون رو برآورده کنن، نه اینکه یه موبایل رو سر و ته بسته بیارن همونطوری هم بفروشن. بگذریم.
از نتایج کار امروزم این که با اینکه k750i خیلی جمع و جورتر از 6680 هست اما با کی بورد و جوی استیکش راحت تر میشه کار کرد.
من تابحال که گوشیم 6260 بود و سیمبین بود، نه بازی خوب دیدم و نه برنامه به درد بخور، بنا براین قید سیمبین رو زدم.
به لحاظ باطری هم خوب سونی-اریکسون خیلی خوبه ...
دوربین جلویی 6680 خیلی بی ریخته. کی بوردش اصلا خوش دست نیست.
بنا براین بین 6680 و 6681 حتما 6681 گزینه بهتریه، ارزون تر هم هست.
بالاخره تصمیم گرفتم k750i رو بخرم، فقط نگران آنتن هستم.
اونایی که k750i دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن...
همینطور راجع به کیفیت صدای مکالمه ....
خیلی ممنون...
چند سوال ازتون داشتم.به نقل از desertrose :منم دقيقا مثل شما يك سال 6260 داشتم و واقعا فقط از سيمبين بودنش كنديشو فهميدم .
الان چند روزيه k750i گرفتم و واقعا دارم لذت ميبرم از اين گوشي ...
كيفيت صداش به نسبت اون عاليه
دوربينش فوق العادست
و از همه مهمتر خوشدستيش هستش ...
صفحه اول تاپيك k750 لينكهايي هست كه اقاي قزمر تهيه كردن اونارو مطالعه كن و بعد تصميم بگير...
اقا سعيد مباركه!!!!!!
به نقل از desertrose :اون يكي من بودم عزيز جون و هنوزم ميگم اونجا هم گفتم برا من مهم نيست چون 2 سال گوشي سيمبين داشتم اما 1 برنامه اش به دردم نخورد ...
مثلا برنامه smart answer روي 6600 كار ميكنه اما روي 6260 و 6630 نه و.....
در ضمن دوست من هنگام خطاب كردن هر كسي با اواتر خطاب كنين نه اين كه بگين يكي .