• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید گوشی

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعید جان خیلی ممنون از راهنماییت. لطفا در مورد آنتن و کیفیت صدای مکالمه هم راهنماییم کن ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از saeed_violinist :
زرتشت عزیز من این مدت چون خودم گوشی خریدم ( 6681 ) یه چیزیایی یاد گرفتم ...

اگه برات موسیقی و کیفیت عکس مهمه برو سراغ 800 و 750
اگه تقریبا مهمه 6680 و 6681
چون 6680 هم همونکارا رو انجام میده منتهی کیفیت عکسش یه خورده کمتره تازه سیمبین هم هست برنامه و بازی خوب روش نصب میشه

به به!!:D مبارک باشه بلاخره 6681 رو استاد کردی؟؟؟ چند؟؟؟

بعد هم ببینم 6680 هم قیمت کردی چند بود؟؟؟

بعد هم باید شیرینی زور ودی یالا;) :D

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
مخلصم !

گوشی رو که فامیلا از تهران گرفتن هنوز نرسیده دستم ... اما گرفتن 300 فیکس ! 6680 هم 320 بود

با شیرینی دادن مشکلی ندارم اما چجوری !!!!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
مبارک باشه
انشاالله از گوشیتون استفاده ی بهینه رو ببرین
در این تاپیک چند تا چیز بنظرم اومد بگم :

سیمبین بودن یا جاوا بودن یک گوشی با توجه به شخصی که گوشی رو می خره میتونه مهم باشه
یا مهم نباشه . بنظر من بحثهای دیگه نظر شخصیه و قابل احترام و سعی کردن بیش از حد برای اثبات
اونا تعصب . بنظر من سعیدخان اگر می خواسته گوشی جمع و جور و راحت بگیره باید K750i می گرفت
اما چون براشون سیمبین بودن مهمه رفتن و 6680 گرفتن . خوشبختانه کسی در اینجا تعصب به خرج
نداد .
بحث آنتن دهی مفصله که همونطوری که خیلی ها قبلا گفتن اینجوری نیست که نوکیا بهترین آنتن رو
بده و سونی اریکسون فقط زیر دکل مخابرات یکمی صدا از توش در بیاد !
اما چند تا مساله که من از دوستان می خواهم سوال بکنم یا بهشون بگم و اگر دوست داشتن بحثی
رو ادامه بدیم :
اول پیرامون این جمله :
p910 به دلیل صفحه بزرگ اگه زیاد باهاش ور برین زود باتری خالی میکنه
من فکر میکنم سعید خان فکر کردن گوشی زود باطری خالی میکنه که منصرف P910i شدن در صورتی
که سونی اریکسون جان گفتند ( اگه زیاد باهاش ور برین ) چون همونطور که می دونیم باطری این گوشی
و کلا سونی اریکسون ها از همه ی گوشیها ( با جرات میگم ) سرتره و در حالت استندبای اغلب 400
ساعت کار میده که در گوشیهای نوکیا این زمان خیلی کمتره

دوم جملات داریوش جانه که گفتن :
از همه مهمتر اسمارت مووي كه بقيه گوشيها خوابشو را هم نميبينند
مصرف باطري بهينه تر. گردن كلفتر بودن و سگ جونتر بودن
مهمتر از همه اينكه 6681 ميتونه شما را را رسيدن به نوكيا ان 91 يا اي 70 همراهي كنه و كم نياره
6681 و 6680 اگر ام پي تري پليرش رو عوض كنيد كيفيت صداش بهتر هم ميشه
من نفهمیدم چجوری 6681 ما رو به N90 می رسونه و با توجه به گفته های خود سایت نوکیا چجوری
مصرف باطری این گوشی از مثلا w800 بیشتره ؟ یا مثلا اسمارت مووی که برای P910 هم موجوده ؟
پس چجوری نمیشه خوابش رو دید ؟ ( خواهشا صحبتهای منو از دید منفی نبینین من اصلا و ابدا و
به هیچ وجه هیچ قصدی ندارم ، فقط میخوام اشتباهات رو اطلاع بدم ) یا این مورد رو خودم نفهمیدم
که منظورتون از mp3player نرم افزاره گوشیه ؟ سخت افزار ؟ یا بلندگوها ؟ چون هیچ کدومشون باعث
ارتقا کیفیت پخش نمیشن

و اما جواب زرتشت عزیز :

اگه میشه یه مقایسه بین 6680، W800 و K750i به لحاظ رزولوشن عکس، ارتباط با کامپیوتر
(Conectivity) از طریق بلو توث یا USB و خوش دستی و زیبایی و از همه مهم تر آنتن و زمان Standby باطری بکنین،
رزولوشن عکس 750 و 800 از 6680 بهتره . ارتباط با کامپیوترشون برابره چون همشون کابل دارند
( USB ) بلوتوث هم که سرعتش فرقی نداره . خوشدستی و زیبایی نظر شخصیه . من خودم 800
رو میپسندم . آنتن دهیشون برابره . و بالاخره زمان Standby سونی اریکسون ها بیشتره ( دقیقش
رو می تونین تو سایت ببینید )

desertrose عزیز مدل خاکستری k750 بیشتر قابیه که بعضی اپراتورهای تلفن همراه میندازند رو گوشی
نه فابریک کارخونه

اما نظر من درباره خریدی که انجام دادین
متاسفانه من این چند روز نبودم وگرنه حتما بهتون N70 رو پیشنهاد میکردم که حدودا 450 تومنه
بین 6680 و 6681 هم اگر من بودم 6681 رو انتخاب میکردم ( به امید روزی که نسل 3 وارد ایران هم
بشه ) ولی مطمئن باشید چیز زیادی رو از دست ندادین

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا 6681 مبارك باشه گزينه خوبيه در موردش تونستي يه تاپيك بزن بنويس ما يه كم ياد بگيريم :happy:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به محض رسیدن گوشی حتما !

از تین تین هم بابت توضیح کاملش تشکر میکنم

فکر نمیکنم زیاد تصمیم اشتباه گرفته باشم بالاخره این از همه گوشی هایی که تین تین گفت ارزونتره و یه چیزی ته جیب آدم میزاره... برای من که یه گوشی مناسبه البته به نظر خودم چون کارایی رو که من انتظارش رو دارم میرسونه

درضمن خوشدستی و ظاهرش هم بد نیست ! از p910 که بهتره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeed_violinist :
به محض رسیدن گوشی حتما !

از تین تین هم بابت توضیح کاملش تشکر میکنم

فکر نمیکنم زیاد تصمیم اشتباه گرفته باشم بالاخره این از همه گوشی هایی که تین تین گفت ارزونتره و یه چیزی ته جیب آدم میزاره... برای من که یه گوشی مناسبه البته به نظر خودم چون کارایی رو که من انتظارش رو دارم میرسونه

درضمن خوشدستی و ظاهرش هم بد نیست ! از p910 که بهتره
شما اصلا اشتباه نکردین
بهترین انتخاب رو داشتین . با اون پولتون پیشنهاد میکنم مموری بخرین و نرم افزار و با بقیشم صفا !
موفق باشی

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من این چند صفحه رو راجع به مشاوره در مورد خرید گوشی خوندم و باید بگم مشکل من هم مثل آقا سعیده
و اتفاقا گوشی فعلی من هم s55 است.
منتها با خوندن پستها چند تا سئوال برام پیش اومده
یکی اینکه دقیقا چه جور برنامه هایی برای سیمبین هست که بشه روش حساب باز کرد (منظورم اینه که ارزش خریدن موبایل سیمبین رو داشته باشه؟)
دوم این که سعید جان اگر تصمیم بگیرم به سیمبین و 6680 از نظر کیفیت دوربین و MP3 خیلی از دست می دم ؟
(با توجه به اینکه شما الان گوشی رو دستت گرفتی و می دونی)
حقیقتش مهمترین چیزی که با عث می شه نتونم بین k750 و 6680 تصمیم بگیرم اینه که می ترسم کیفیت MP3 و دوربینش خیلی پایینتر از K750 باشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
ه
ادوم جملات داریوش جانه که گفتن :
از همه مهمتر اسمارت مووي كه بقيه گوشيها خوابشو را هم نميبينند
مصرف باطري بهينه تر. گردن كلفتر بودن و سگ جونتر بودن
مهمتر از همه اينكه 6681 ميتونه شما را را رسيدن به نوكيا ان 91 يا اي 70 همراهي كنه و كم نياره
6681 و 6680 اگر ام پي تري پليرش رو عوض كنيد كيفيت صداش بهتر هم ميشه
من نفهمیدم چجوری 6681 ما رو به N90 می رسونه و با توجه به گفته های خود سایت نوکیا چجوری
مصرف باطری این گوشی از مثلا w800 بیشتره ؟ یا مثلا اسمارت مووی که برای P910 هم موجوده ؟
پس چجوری نمیشه خوابش رو دید ؟ ( خواهشا صحبتهای منو از دید منفی نبینین من اصلا و ابدا و
به هیچ وجه هیچ قصدی ندارم ، فقط میخوام اشتباهات رو اطلاع بدم ) یا این مورد رو خودم نفهمیدم
که منظورتون از mp3player نرم افزاره گوشیه ؟ سخت افزار ؟ یا بلندگوها ؟ چون هیچ کدومشون باعث
ارتقا کیفیت پخش نمیشن

و اما جواب زرتشت عزیز :

اگه میشه یه مقایسه بین 6680، W800 و K750i به لحاظ رزولوشن عکس، ارتباط با کامپیوتر
(Conectivity) از طریق بلو توث یا USB و خوش دستی و زیبایی و از همه مهم تر آنتن و زمان Standby باطری بکنین،
رزولوشن عکس 750 و 800 از 6680 بهتره . ارتباط با کامپیوترشون برابره چون همشون کابل دارند
( USB ) بلوتوث هم که سرعتش فرقی نداره . خوشدستی و زیبایی نظر شخصیه . من خودم 800
رو میپسندم . آنتن دهیشون برابره . و بالاخره زمان Standby سونی اریکسون ها بیشتره ( دقیقش
رو می تونین تو سایت ببینید )
ه فابریک کارخونهبشه )

يكي آمده بود گفته بود سيمبين بودن مهم نيست! خوب گوشي كه سيمبين نباشه اسمارت مووي نميخوره! منشي تلفني هم نميخوره بازي جالب هم نداره. اون مبحث مقايسه بين نوكيا و سوني نبود و مقايسه گوشي سيمبين دار بود و غير آن!
ان 91 را هم با ان 90 اشتباه گرفتيد! ان 91 به بازار نيومده و تا نياد گوشيهاي ديگه چيز چنداني بيشتر از 6681 ندارند و انگيزه اي براي خريدنشان نيست پس پولش را ميگذاريم براي ان 91 يا اي 70 نوكيا
اگر اولترا پلير روي گوشي نصب بشه كيفيت پخش ام پي تري بهتر ميشه اين را ميشود تجربه كرد و اين يعني ارتقاي كيفيت پخش حالا نميدانم چرا ب ميگيد كه نميشه ما كرديم و شد

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک سوال داشتم در مورد توانایی خواندن فایل PDF در 6680 و k750 .
آ یا k750 هم قادر به کار کردن با PDF هست؟
و درمورد 6680 آیا قادر است یک فایل بزرگ مانند نسخه انگلیسی هری پاتر 6 رو نمایش بده و آیا اندازه فونت و یا صفحه نمایش آدمو موقع خوندن این فایل اذیت نمی کنه؟

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امروز رفتم بازار و با هر سماجت که شده گوشی ها رو گرفتم دستم تا قبل از خرید لمسشون هم کرده باشم، به همه توصیه میکنم این کار رو بکنن چون فروشنده ها هم باید عادت کنن به مشتری ها احترام بذارن و خواسته هاشون رو برآورده کنن، نه اینکه یه موبایل رو سر و ته بسته بیارن همونطوری هم بفروشن. بگذریم.
از نتایج کار امروزم این که با اینکه k750i خیلی جمع و جورتر از 6680 هست اما با کی بورد و جوی استیکش راحت تر میشه کار کرد.
من تابحال که گوشیم 6260 بود و سیمبین بود، نه بازی خوب دیدم و نه برنامه به درد بخور، بنا براین قید سیمبین رو زدم.
به لحاظ باطری هم خوب سونی-اریکسون خیلی خوبه ...
دوربین جلویی 6680 خیلی بی ریخته. کی بوردش اصلا خوش دست نیست.
بنا براین بین 6680 و 6681 حتما 6681 گزینه بهتریه، ارزون تر هم هست.
بالاخره تصمیم گرفتم k750i رو بخرم، فقط نگران آنتن هستم.
اونایی که k750i دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن...
همینطور راجع به کیفیت صدای مکالمه ....
خیلی ممنون...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Bluepyramid :
سلام
من یک سوال داشتم در مورد توانایی خواندن فایل PDF در 6680 و k750 .
آ یا k750 هم قادر به کار کردن با PDF هست؟
و درمورد 6680 آیا قادر است یک فایل بزرگ مانند نسخه انگلیسی هری پاتر 6 رو نمایش بده و آیا اندازه فونت و یا صفحه نمایش آدمو موقع خوندن این فایل اذیت نمی کنه؟

با 6681 ميشه حتي فارسي هم ديد اما راحت نيست چون بايد هي صفحه را چپ و راست و بالا پايين كني به خاطر كوچكي صفحه نمايش

newbie_cracker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها، تو سايت www.gsmarena.com براي اكثر گوشيهاي جديد گفته كه ميشه از MP3 براي ringtone هم استفاده كرد، اما در مورد 6681 حرفي از mp3 نزده.
بچه هايي كه دارن ميشه بگن از MP3 هم ميشه براي زنگ استفاده كرد يا نه؟
البته عقل سليم ميگه كه بايد بشه، اما گفته هاي اين سايت منو به شك انداخت.
اين هم آدرس مشخصات 6681

http://www.gsmarena.com/nokia_6681-1046.php

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از newbie_cracker :
بچه ها، تو سايت www.gsmarena.com براي اكثر گوشيهاي جديد گفته كه ميشه از MP3 براي ringtone هم استفاده كرد، اما در مورد 6681 حرفي از mp3 نزده.
بچه هايي كه دارن ميشه بگن از MP3 هم ميشه براي زنگ استفاده كرد يا نه؟
البته عقل سليم ميگه كه بايد بشه، اما گفته هاي اين سايت منو به شك انداخت.
اين هم آدرس مشخصات 6681

http://www.gsmarena.com/nokia_6681-1046.php

wma هم رينگتون كرديم چه برسه به امپيتري اما اي اي سي بهترين كيفيت رو داره براي زنگ

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Bluepyramid :
سلام
بچه ها من این چند صفحه رو راجع به مشاوره در مورد خرید گوشی خوندم و باید بگم مشکل من هم مثل آقا سعیده
و اتفاقا گوشی فعلی من هم s55 است.
منتها با خوندن پستها چند تا سئوال برام پیش اومده
یکی اینکه دقیقا چه جور برنامه هایی برای سیمبین هست که بشه روش حساب باز کرد (منظورم اینه که ارزش خریدن موبایل سیمبین رو داشته باشه؟)
دوم این که سعید جان اگر تصمیم بگیرم به سیمبین و 6680 از نظر کیفیت دوربین و MP3 خیلی از دست می دم ؟
(با توجه به اینکه شما الان گوشی رو دستت گرفتی و می دونی)
حقیقتش مهمترین چیزی که با عث می شه نتونم بین k750 و 6680 تصمیم بگیرم اینه که می ترسم کیفیت MP3 و دوربینش خیلی پایینتر از K750 باشه

اولا تفاوت دوربین 1.3 و 2 مگاپیکسلی اونقدرها هم قابل توجه نیست...مگه اینکه فکر کنی یه عکاس حرفه ای هستی !!

در باره MP3 پلیر هم 6680 خیلی خوب عمل میکنه...البته نباید توقع داشت مثل رادیو ضبط پخش کنه ولی میشه روش حساب کرد ....

در کل میشه گفت چیزی رو از دست نمیدی !

سیمبین هم که جای خود دارد !

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از DariushAgah :
يكي آمده بود گفته بود سيمبين بودن مهم نيست! خوب گوشي كه سيمبين نباشه اسمارت مووي نميخوره! منشي تلفني هم نميخوره بازي جالب هم نداره. اون مبحث مقايسه بين نوكيا و سوني نبود و مقايسه گوشي سيمبين دار بود و غير آن!
ان 91 را هم با ان 90 اشتباه گرفتيد! ان 91 به بازار نيومده و تا نياد گوشيهاي ديگه چيز چنداني بيشتر از 6681 ندارند و انگيزه اي براي خريدنشان نيست پس پولش را ميگذاريم براي ان 91 يا اي 70 نوكيا
اگر اولترا پلير روي گوشي نصب بشه كيفيت پخش ام پي تري بهتر ميشه اين را ميشود تجربه كرد و اين يعني ارتقاي كيفيت پخش حالا نميدانم چرا ب ميگيد كه نميشه ما كرديم و شد
اون يكي من بودم عزيز جون و هنوزم ميگم اونجا هم گفتم برا من مهم نيست چون 2 سال گوشي سيمبين داشتم اما 1 برنامه اش به دردم نخورد ...
مثلا برنامه smart answer روي 6600 كار ميكنه اما روي 6260 و 6630 نه و.....
در ضمن دوست من هنگام خطاب كردن هر كسي با اواتر خطاب كنين نه اين كه بگين يكي .

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از zartosht2537 :
سلام من امروز رفتم بازار و با هر سماجت که شده گوشی ها رو گرفتم دستم تا قبل از خرید لمسشون هم کرده باشم، به همه توصیه میکنم این کار رو بکنن چون فروشنده ها هم باید عادت کنن به مشتری ها احترام بذارن و خواسته هاشون رو برآورده کنن، نه اینکه یه موبایل رو سر و ته بسته بیارن همونطوری هم بفروشن. بگذریم.
از نتایج کار امروزم این که با اینکه k750i خیلی جمع و جورتر از 6680 هست اما با کی بورد و جوی استیکش راحت تر میشه کار کرد.
من تابحال که گوشیم 6260 بود و سیمبین بود، نه بازی خوب دیدم و نه برنامه به درد بخور، بنا براین قید سیمبین رو زدم.
به لحاظ باطری هم خوب سونی-اریکسون خیلی خوبه ...
دوربین جلویی 6680 خیلی بی ریخته. کی بوردش اصلا خوش دست نیست.
بنا براین بین 6680 و 6681 حتما 6681 گزینه بهتریه، ارزون تر هم هست.
بالاخره تصمیم گرفتم k750i رو بخرم، فقط نگران آنتن هستم.
اونایی که k750i دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن...
همینطور راجع به کیفیت صدای مکالمه ....
خیلی ممنون...
منم دقيقا مثل شما يك سال 6260 داشتم و واقعا فقط از سيمبين بودنش كنديشو فهميدم .
الان چند روزيه k750i گرفتم و واقعا دارم لذت ميبرم از اين گوشي ...
كيفيت صداش به نسبت اون عاليه
دوربينش فوق العادست
و از همه مهمتر خوشدستيش هستش ...
صفحه اول تاپيك k750 لينكهايي هست كه اقاي قزمر تهيه كردن اونارو مطالعه كن و بعد تصميم بگير...
اقا سعيد مباركه!!!!!!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از desertrose :
منم دقيقا مثل شما يك سال 6260 داشتم و واقعا فقط از سيمبين بودنش كنديشو فهميدم .
الان چند روزيه k750i گرفتم و واقعا دارم لذت ميبرم از اين گوشي ...
كيفيت صداش به نسبت اون عاليه
دوربينش فوق العادست
و از همه مهمتر خوشدستيش هستش ...
صفحه اول تاپيك k750 لينكهايي هست كه اقاي قزمر تهيه كردن اونارو مطالعه كن و بعد تصميم بگير...
اقا سعيد مباركه!!!!!!
چند سوال ازتون داشتم.
1- الان قیمت k750i چنده؟
2- صداش استریو هست یا مونو ؟
3- روی گوشی هندسفری هم هست یا نه؟
4- آیا برنامه ای هم روی گوشی نصب میشه و خود گوشی چه برنامه هایی داره؟
5- کیفیت دوربینش چند مگاپیکسل هست؟ منظورم اینه که میشه عکسهایی که میگیره رو با عکسهایی که N90 میگیره مقایسه کرد؟
6- چند دقیقه فیلم میگیره با چه پسوندی و کیفیتش چطوره؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از desertrose :
اون يكي من بودم عزيز جون و هنوزم ميگم اونجا هم گفتم برا من مهم نيست چون 2 سال گوشي سيمبين داشتم اما 1 برنامه اش به دردم نخورد ...
مثلا برنامه smart answer روي 6600 كار ميكنه اما روي 6260 و 6630 نه و.....
در ضمن دوست من هنگام خطاب كردن هر كسي با اواتر خطاب كنين نه اين كه بگين يكي .

من اسمی نبردم که شما ناراحت نشوید. به هر حال قصد ناراحت کردن شما را نداشتم
برنامه های منشی تلفنی به همه گوشی های سیمبین میخوره حالا شاید یک نوع یا ورژن خاص روی بعضی گوشیها نصب نشه اما به هرصورت برنامه اش پیدا میشه

بالا