• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید گوشی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saeed_violinist :
اولا تفاوت دوربین 1.3 و 2 مگاپیکسلی اونقدرها هم قابل توجه نیست...مگه اینکه فکر کنی یه عکاس حرفه ای هستی !!

در باره MP3 پلیر هم 6680 خیلی خوب عمل میکنه...البته نباید توقع داشت مثل رادیو ضبط پخش کنه ولی میشه روش حساب کرد ....

در کل میشه گفت چیزی رو از دست نمیدی !

سیمبین هم که جای خود دارد !

دقیقا همین است . با وجود تمام پیشرفتها هنوز هم یک دوربین دیجیتال چینی 100 تومنی کیفیت عکسش از هر موبایلی بالاتره یا یه ام پی تری پلیر 60 تومنی چینی از هر موبایلی کیفیتش بیشتره . موبایل برای وقتیه که نتونید دوربین دیجیتال یا غیره همراه داشته باشید و یا در موقعیت خاصی نیاز به عکاسی داشته باشید اما جای دوربین دیجیتال رو هنوز نمیتونه بگیره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از zartosht2537 :
سلام من امروز رفتم بازار و با هر سماجت که شده گوشی ها رو گرفتم دستم تا قبل از خرید لمسشون هم کرده باشم، به همه توصیه میکنم این کار رو بکنن چون فروشنده ها هم باید عادت کنن به مشتری ها احترام بذارن و خواسته هاشون رو برآورده کنن، نه اینکه یه موبایل رو سر و ته بسته بیارن همونطوری هم بفروشن. بگذریم.
از نتایج کار امروزم این که با اینکه k750i خیلی جمع و جورتر از 6680 هست اما با کی بورد و جوی استیکش راحت تر میشه کار کرد.
من تابحال که گوشیم 6260 بود و سیمبین بود، نه بازی خوب دیدم و نه برنامه به درد بخور، بنا براین قید سیمبین رو زدم.
به لحاظ باطری هم خوب سونی-اریکسون خیلی خوبه ...
دوربین جلویی 6680 خیلی بی ریخته. کی بوردش اصلا خوش دست نیست.
بنا براین بین 6680 و 6681 حتما 6681 گزینه بهتریه، ارزون تر هم هست.
بالاخره تصمیم گرفتم k750i رو بخرم، فقط نگران آنتن هستم.
اونایی که k750i دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن...
همینطور راجع به کیفیت صدای مکالمه ....
خیلی ممنون...

با 6681 به کسی که کالر آیدی نداره زنگ بزنید ببینید متوجه میشه با موبایل زنگ زدید یا تلفن ثابت! در مورد کیفیت مکالمه خیلی از گوشی های نوکیا هم به 6681 نمیرسند سونی اریکسون که دیگر هیچ

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان از ابراز احساسات همتون متشکرم ! شیرینیتون با یکی دیگه

موها ها ها

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از starsoheil :
چند سوال ازتون داشتم.
1- الان قیمت k750i چنده؟
2- صداش استریو هست یا مونو ؟
3- روی گوشی هندسفری هم هست یا نه؟
4- آیا برنامه ای هم روی گوشی نصب میشه و خود گوشی چه برنامه هایی داره؟
5- کیفیت دوربینش چند مگاپیکسل هست؟ منظورم اینه که میشه عکسهایی که میگیره رو با عکسهایی که N90 میگیره مقایسه کرد؟
6- چند دقیقه فیلم میگیره با چه پسوندی و کیفیتش چطوره؟

1-حدود 340000 تومن
2- استريو
3-بله
4-نه سبمبين نيست و برنامه هم فقط java ميگيره كه بيشتر به درد بازي مي خوره
5-2 مگا هست و توي عكس حتي از N90 هم سرتره توجه كنيد فقط عكس نه فيلم
6- 1 ساعت حداكثر البته با توجه به فضاي خالي مموري كارت ممكنه كمتر بشه با 3Gp ميگيره و زياد فيلمش جالب نيست

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من چند تا سئوال برام پیش اومده که اگه جوابشو داشته باشم خیلی بهم کمک می کنه
1- دوربین W800 همون دوربین K750 است دیگه ؟ همون کیفیت؟
2- آیا از حافظه بیشتر W800 برای ذخیره عکس هم می شه استفاده کرد؟ یا فقط مختص MP3 یه ؟
3- حالا که N70 قمیمتش به W800 نزدیک شده بین این دو گوشی کدوم یک رو توصیه می کنید؟
(خصوصا که N70 سیمبین هم هست)
4-آیا از دوستان کسی کیفیت عکسهایW800و K750 را با N70 مقایسه کرده؟
ممنون
امیدوارم همیشه فول آنتن بدید! ;)

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از Bluepyramid :
سلام
بچه ها من چند تا سئوال برام پیش اومده که اگه جوابشو داشته باشم خیلی بهم کمک می کنه
1- دوربین W800 همون دوربین K750 است دیگه ؟ همون کیفیت؟
2- آیا از حافظه بیشتر W800 برای ذخیره عکس هم می شه استفاده کرد؟ یا فقط مختص MP3 یه ؟
3- حالا که N70 قمیمتش به W800 نزدیک شده بین این دو گوشی کدوم یک رو توصیه می کنید؟
(خصوصا که N70 سیمبین هم هست)
4-آیا از دوستان کسی کیفیت عکسهایW800و K750 را با N70 مقایسه کرده؟
ممنون
امیدوارم همیشه فول آنتن بدید! ;)
1- آره دوربینشون یکی هست
2- بله میشه
3-اینو من بهتره نظر ندم
4-دو تای اولی خیلی بهترن توی عکس

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون desertrose جان
حقیقتش با خوندن این پستها و گرفتن جوابهای شما خیلی خیلی راغب به خریدن K750 یا W800 (بخصوص ) دومی شدم
اینه که لطف کنید در این زمینه ها هم راهنماییم کنید
آیا امکان کاهش قیمت W800 در آینده نزدیک هست یا فعلا افتش و کرده و برای خرید منتظر نمونم
دوم اینکه گویا بسیاری از K750 ها نیاز به UPDATE کردن FIRMWARE دارن ولی چنین چیزی در مورد W800 ندیدم
آیا W800 هم نیاز به UPDATE داره؟
موقع خرید از پاساژ علاالدین و یا هر جای دیگه W800 رو با همون پک بزرگ تحویل می دن ؟ که عکسش رو تو یکی از پستها دیدم یا تو ایران فرق می کنه؟
باید همونجا جنس رو از چه نظر امتحان کنم ؟( اگر مورد خاصی هست؟)
و نکته آخر اینکه آیا حافظه بیشتر W800 تفاوت قیمتش با K750 می ارزه؟

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بالاخره با راهنمایی شما و سماجت خودم یک گوشی خریدم که ازش راضی هستم... D750i
از همه شما که به من کمک کردین ممنون هستم.
برای اونا که نمی دونن D750i چیه و چه امکاناتی داره... بگم که مشخصات و امکانات این گوشی دقیقا مثل K750i می مونه اصلا مو نمیزنه ولی قیافش دقیقا مثل w800 هست با این تفاوت که رنگش کاملا خاکستریه و خیلی شیک تر از w800 است.
قیمت هم 335 هزار تومان (8/9/84)
راستی این گ.شی سفارش اروپاست، یعنی اگه برین تو سایت SONYERICSSON باید تو اروپا پیداش کنی نه توی MENA.
تنها چیزی که مثل NteBook ام زد تو زوقم این بود که ساخت چینه، ولی همه می دونیم که چین هم اجناس با کیفیفت 1 و 2 و 3 داره که امیدوارم این گوشی هم مثل NoteBook ام درجه 1 باشه که حتما هست.
در مورد کیفیفت صدای مکالمه خیلی نگران بورم که خوشبختانه تا بحال که خوب بوده...
بازم از شما ممنونم...

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از Bluepyramid :
سلام
ممنون desertrose جان
حقیقتش با خوندن این پستها و گرفتن جوابهای شما خیلی خیلی راغب به خریدن K750 یا W800 (بخصوص ) دومی شدم
اینه که لطف کنید در این زمینه ها هم راهنماییم کنید
آیا امکان کاهش قیمت W800 در آینده نزدیک هست یا فعلا افتش و کرده و برای خرید منتظر نمونم
دوم اینکه گویا بسیاری از K750 ها نیاز به UPDATE کردن FIRMWARE دارن ولی چنین چیزی در مورد W800 ندیدم
آیا W800 هم نیاز به UPDATE داره؟
موقع خرید از پاساژ علاالدین و یا هر جای دیگه W800 رو با همون پک بزرگ تحویل می دن ؟ که عکسش رو تو یکی از پستها دیدم یا تو ایران فرق می کنه؟
باید همونجا جنس رو از چه نظر امتحان کنم ؟( اگر مورد خاصی هست؟)
و نکته آخر اینکه آیا حافظه بیشتر W800 تفاوت قیمتش با K750 می ارزه؟
والا w800 الان مدتیه رو این قیمت مونده اما اگر عجله ای ندارین 1-2 ماه صبر کنید تا با امدن گوشیهای جدیدتر این 2 تا افت کنن .
در مورد اپدیت هم قاعدتا نیاز داره .
بله با همون پک خوشکلش به فروش میره .
در مورد امتحان هم والا من امتحانش نکردم (مغازه دار اشنا بود و میدونست اگر مشکل داشته باشه من میدونمو اون ) اما کلا گوشی مشکل داری نیست مثل نوکیا که یک مدلش از 50 کشور هست و هر کس هم میگه اونی که خودش داره اصله .
اگر اهل mp3 و این جور مسایل هستین w800 رو بگیرین اما اگر مثل من فقط از گوشی استفاده مکالمه ای دارین k750 البته من با رنگ نارنجی w800 هم مشکل دارم هر چند که واقعا زیباست ...

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از zartosht2537 :
سلام
برای اونا که نمی دونن D750i چیه و چه امکاناتی داره... بگم که مشخصات و امکانات این گوشی دقیقا مثل K750i می مونه اصلا مو نمیزنه ولی قیافش دقیقا مثل w800 هست با این تفاوت که رنگش کاملا خاکستریه و خیلی شیک تر از w800 است.
راستی این گ.شی سفارش اروپاست، یعنی اگه برین تو سایت SONYERICSSON باید تو اروپا پیداش کنی نه توی MENA.
تنها چیزی که مثل NteBook ام زد تو زوقم این بود که ساخت چینه، ولی همه می دونیم که چین هم اجناس با کیفیفت 1 و 2 و 3 داره که امیدوارم این گوشی هم مثل NoteBook ام درجه 1 باشه که حتما هست.
بازم از شما ممنونم...
از نظر کیفیت مطمن باشید چون تمام این گوشیها چینی هستن .
d750 خیلی نازه منم میخواستم اونو بخرم اما چون سفارش اروپا بود یکم ترسیدم .
در ضمن مبارکه .
قدر این موبایل فروشیهای تهران رو بدونین بابا همین d750 شیراز 390 تومن هست ...
البته فقط هم یک مغازه داشتش .

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قدر این موبایل فروشیهای تهران رو بدونین بابا همین d750 شیراز 390 تومن هست ...
البته فقط هم یک مغازه داشتش .

واقعا متاسفم که بخاطر سیستم نادرست توزیع و فروش چنین اختلاف قیمتی در شهرهای مختلف کشور وجود داره
و desertrose جان من همیشه فکر می کردم قیمتها تو شیراز بخاطر دوبی و تجارت شیرازیها با اونجا مناسب تره؟:eek:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام مجدد ...

حدودا چند ساعتی هست که گوشی جدید 6681 به دستم رسیده. باید بگم خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم... ظاهرش که متینه به رنگ صدف ! از لحاظ ابعاد من باهاش هیچ مشکلی ندارم و کاملا خوشدسته .... تنها مشکل ظاهرش اینه که برای کار با صفحه کلیدش یه خورده باید دقت کرد.

در مورد منو ها باید بگم بسیار ساده و روان هست و رفتن از منویی به منو دیگر سریع انجام میشه و صفحه نمایش با روشنایی و کیفیت بالایی داره...

کیفیت عکسش بسیار قابل قبوله...فلاش خوبی داره... فیلم گرفتنش هم بد نیست.

در مورد MP3 Player باید بگم بسیار بسیار منو شگفت زیده کرد اصلا انتظار این همه قدرت رو نداشتم ! اسپیکر فوق العاده قوی با صدای شفاف حتی آهنگ های قدیمی که از رو هارد روش ریختم کاملا شبیه کامپیوتر پخش میکنه

در مورد لوازم همراهش باید بگم یه کارد ریدر 3 کاره هم همراهش بود که خیلی باعث تعجب من شد ! قبلا ندیده بودم همراه موبایل باشه... هندس فری و یه مقدار خرت و پرت دیگه همراهش بود + 13 ماه گارانتی

الان چند ساعته که مدام روشنه و هنوز باتری کم نکرده...

در مورد آنتن دهی هم باید بگم siemens S55 تو خونه خودمون همیشه یکی دوخط آنتن خالی داره اما این آنتنش فوله !

کیفیت مکالمه هم بسیار عالی

در کل باید بگم راضیم ! قیمت تمام شده : 297 هزار تومان ! 13 تومن هم شام از بیرون خریدم جای شیرینیش که میشه 310 تومن ! البته جاتونو خودم پرکردم...غصه نخورید

با تشکر از دوستان برای راهنمایی ها و نظرات مفیدشون

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از saeed_violinist :
دوستان سلام مجدد ...

حدودا چند ساعتی هست که گوشی جدید 6681 به دستم رسیده. باید بگم خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم... ظاهرش که متینه به رنگ صدف ! از لحاظ ابعاد من باهاش هیچ مشکلی ندارم و کاملا خوشدسته .... تنها مشکل ظاهرش اینه که برای کار با صفحه کلیدش یه خورده باید دقت کرد.

در مورد منو ها باید بگم بسیار ساده و روان هست و رفتن از منویی به منو دیگر سریع انجام میشه و صفحه نمایش با روشنایی و کیفیت بالایی داره...

کیفیت عکسش بسیار قابل قبوله...فلاش خوبی داره... فیلم گرفتنش هم بد نیست.

در مورد MP3 Player باید بگم بسیار بسیار منو شگفت زیده کرد اصلا انتظار این همه قدرت رو نداشتم ! اسپیکر فوق العاده قوی با صدای شفاف حتی آهنگ های قدیمی که از رو هارد روش ریختم کاملا شبیه کامپیوتر پخش میکنه

در مورد لوازم همراهش باید بگم یه کارد ریدر 3 کاره هم همراهش بود که خیلی باعث تعجب من شد ! قبلا ندیده بودم همراه موبایل باشه... هندس فری و یه مقدار خرت و پرت دیگه همراهش بود + 13 ماه گارانتی

الان چند ساعته که مدام روشنه و هنوز باتری کم نکرده...

در مورد آنتن دهی هم باید بگم siemens S55 تو خونه خودمون همیشه یکی دوخط آنتن خالی داره اما این آنتنش فوله !

کیفیت مکالمه هم بسیار عالی

در کل باید بگم راضیم ! قیمت تمام شده : 297 هزار تومان ! 13 تومن هم شام از بیرون خریدم جای شیرینیش که میشه 310 تومن ! البته جاتونو خودم پرکردم...غصه نخورید

با تشکر از دوستان برای راهنمایی ها و نظرات مفیدشون
مبارکه عزیز .

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از Bluepyramid :
واقعا متاسفم که بخاطر سیستم نادرست توزیع و فروش چنین اختلاف قیمتی در شهرهای مختلف کشور وجود داره
و desertrose جان من همیشه فکر می کردم قیمتها تو شیراز بخاطر دوبی و تجارت شیرازیها با اونجا مناسب تره؟:eek:
ببینید شیراز اگر یکم وارد نباشین پوستتونو میکنن مخصوصا در مورد اینجور گوشیها که تک هستن من چند روز پیش میخواستم برا یکی از دوستان 606 بگیرم نمایندگی نوکیا تموم کرده بود و قیمت اخرش میگفت 124 بوده باورتون نمیشه من تا قیمت 160 بدون گارانتی هم بهم گفتن که خب از یک خوش انصافشون با بدبختی گرفتم 130 تومن جالب اینجاست که حتی اونی هم که 160 میگفت گارانتی نداشت حالا درسته که گارانتی کشکه اما خب رو قیمت تاثیر داره دیگه حالا حساب کنید این گوشیو اگر مثلا با گارانتی اتصالات یا ایرانوکیا میخواستن بدن چقدر میدادن ..

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از zartosht2537 :
سلام
بازم از شما ممنونم...
دوست من در مورد اپدیت گوشی به مشکل بر نخوردین ؟؟؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
این d750 مگه تو ایران گارانتی و پشتیبانی داره؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از Reza364 :
این d750 مگه تو ایران گارانتی و پشتیبانی داره؟
قاعدتا که نداره چون سفارش t-mobile هست اما خب اگر در اپدیت به مشکل نخوره گوشی خوبی میتونه باشه .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از desertrose :
قاعدتا که نداره چون سفارش t-mobile هست اما خب اگر در اپدیت به مشکل نخوره گوشی خوبی میتونه باشه .
حالا اگه اون اگه هه به مشکل خورد تکلیف چیه؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از Reza364 :
حالا اگه اون اگه هه به مشکل خورد تکلیف چیه؟
برا منم همینش سواله چون باید بره اروپا قاعدتا

بالا