noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
به نقل از saeed_violinist :دوستان سلام مجدد ...
حدودا چند ساعتی هست که گوشی جدید 6681 به دستم رسیده. باید بگم خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم... ظاهرش که متینه به رنگ صدف ! از لحاظ ابعاد من باهاش هیچ مشکلی ندارم و کاملا خوشدسته .... تنها مشکل ظاهرش اینه که برای کار با صفحه کلیدش یه خورده باید دقت کرد.
در مورد منو ها باید بگم بسیار ساده و روان هست و رفتن از منویی به منو دیگر سریع انجام میشه و صفحه نمایش با روشنایی و کیفیت بالایی داره...
کیفیت عکسش بسیار قابل قبوله...فلاش خوبی داره... فیلم گرفتنش هم بد نیست.
در مورد MP3 Player باید بگم بسیار بسیار منو شگفت زیده کرد اصلا انتظار این همه قدرت رو نداشتم ! اسپیکر فوق العاده قوی با صدای شفاف حتی آهنگ های قدیمی که از رو هارد روش ریختم کاملا شبیه کامپیوتر پخش میکنه
در مورد لوازم همراهش باید بگم یه کارد ریدر 3 کاره هم همراهش بود که خیلی باعث تعجب من شد ! قبلا ندیده بودم همراه موبایل باشه... هندس فری و یه مقدار خرت و پرت دیگه همراهش بود + 13 ماه گارانتی
الان چند ساعته که مدام روشنه و هنوز باتری کم نکرده...
در مورد آنتن دهی هم باید بگم siemens S55 تو خونه خودمون همیشه یکی دوخط آنتن خالی داره اما این آنتنش فوله !
کیفیت مکالمه هم بسیار عالی
در کل باید بگم راضیم ! قیمت تمام شده : 297 هزار تومان ! 13 تومن هم شام از بیرون خریدم جای شیرینیش که میشه 310 تومن ! البته جاتونو خودم پرکردم...غصه نخورید
با تشکر از دوستان برای راهنمایی ها و نظرات مفیدشون
خیلی مبارکه . فقط بفرمایید منظورتون از اینکه میگین کار کردن با کلیداش دقت میخواد چیه؟ و در مورد کیفیت mp3 از هدست لطفا بگین چه جوریه؟ مرسی .