• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید گوشی

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeed_violinist :
دوستان سلام مجدد ...

حدودا چند ساعتی هست که گوشی جدید 6681 به دستم رسیده. باید بگم خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم... ظاهرش که متینه به رنگ صدف ! از لحاظ ابعاد من باهاش هیچ مشکلی ندارم و کاملا خوشدسته .... تنها مشکل ظاهرش اینه که برای کار با صفحه کلیدش یه خورده باید دقت کرد.

در مورد منو ها باید بگم بسیار ساده و روان هست و رفتن از منویی به منو دیگر سریع انجام میشه و صفحه نمایش با روشنایی و کیفیت بالایی داره...

کیفیت عکسش بسیار قابل قبوله...فلاش خوبی داره... فیلم گرفتنش هم بد نیست.

در مورد MP3 Player باید بگم بسیار بسیار منو شگفت زیده کرد اصلا انتظار این همه قدرت رو نداشتم ! اسپیکر فوق العاده قوی با صدای شفاف حتی آهنگ های قدیمی که از رو هارد روش ریختم کاملا شبیه کامپیوتر پخش میکنه

در مورد لوازم همراهش باید بگم یه کارد ریدر 3 کاره هم همراهش بود که خیلی باعث تعجب من شد ! قبلا ندیده بودم همراه موبایل باشه... هندس فری و یه مقدار خرت و پرت دیگه همراهش بود + 13 ماه گارانتی

الان چند ساعته که مدام روشنه و هنوز باتری کم نکرده...

در مورد آنتن دهی هم باید بگم siemens S55 تو خونه خودمون همیشه یکی دوخط آنتن خالی داره اما این آنتنش فوله !

کیفیت مکالمه هم بسیار عالی

در کل باید بگم راضیم ! قیمت تمام شده : 297 هزار تومان ! 13 تومن هم شام از بیرون خریدم جای شیرینیش که میشه 310 تومن ! البته جاتونو خودم پرکردم...غصه نخورید

با تشکر از دوستان برای راهنمایی ها و نظرات مفیدشون

خیلی مبارکه . فقط بفرمایید منظورتون از اینکه میگین کار کردن با کلیداش دقت میخواد چیه؟ و در مورد کیفیت mp3 از هدست لطفا بگین چه جوریه؟ مرسی .

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
خب اون دیروز بود و من به کلیداش عادت نکرده بودم...امروز میزان اشتباهاتم خیلی پایین تر اومده ! کلا یه مقدار نامحسوس کلیدهاش کوچیک هستن که مشکل خاصی نیست و با به مقدار تمرین و عادت کردن دیگه حله...

در مورد MP3 پلیر بازم تکرار میکنم انتظار این کیفیت صدا و بلندی رو از خود گوشی نداشتم...هنوز با هدست تست نکردم اما به زودی جوابتو میدم

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یک کلام بگین اگه بخوام W800 بخرم با کدوم گارانتی بگیرم
اینکه بعضی بچه های تو پستهاشون می نویسن بدون گارانتی می خریم ارزونتر در می آید اصلا به صرفه هست یا نه
در ضمن اگه قیمتی از این خوشگله (W800) دارید بگید که بفهمیم چقدر پیاده ایم
مرسی
:) :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Bluepyramid :
سلام
بچه ها یک کلام بگین اگه بخوام W800 بخرم با کدوم گارانتی بگیرم
اینکه بعضی بچه های تو پستهاشون می نویسن بدون گارانتی می خریم ارزونتر در می آید اصلا به صرفه هست یا نه
در ضمن اگه قیمتی از این خوشگله (W800) دارید بگید که بفهمیم چقدر پیاده ایم
مرسی

این چه ربطی به این تاپیک داشت؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام مجدد ...

حدودا چند ساعتی هست که گوشی جدید 6681 به دستم رسیده. باید بگم خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم... ظاهرش که متینه به رنگ صدف ! از لحاظ ابعاد من باهاش هیچ مشکلی ندارم و کاملا خوشدسته .... تنها مشکل ظاهرش اینه که برای کار با صفحه کلیدش یه خورده باید دقت کرد.

در مورد منو ها باید بگم بسیار ساده و روان هست و رفتن از منویی به منو دیگر سریع انجام میشه و صفحه نمایش با روشنایی و کیفیت بالایی داره...

کیفیت عکسش بسیار قابل قبوله...فلاش خوبی داره... فیلم گرفتنش هم بد نیست.

در مورد MP3 Player باید بگم بسیار بسیار منو شگفت زیده کرد اصلا انتظار این همه قدرت رو نداشتم ! اسپیکر فوق العاده قوی با صدای شفاف حتی آهنگ های قدیمی که از رو هارد روش ریختم کاملا شبیه کامپیوتر پخش میکنه

در مورد لوازم همراهش باید بگم یه کارد ریدر 3 کاره هم همراهش بود که خیلی باعث تعجب من شد ! قبلا ندیده بودم همراه موبایل باشه... هندس فری و یه مقدار خرت و پرت دیگه همراهش بود + 13 ماه گارانتی

الان چند ساعته که مدام روشنه و هنوز باتری کم نکرده...

در مورد آنتن دهی هم باید بگم siemens S55 تو خونه خودمون همیشه یکی دوخط آنتن خالی داره اما این آنتنش فوله !

کیفیت مکالمه هم بسیار عالی

در کل باید بگم راضیم ! قیمت تمام شده : 297 هزار تومان ! 13 تومن هم شام از بیرون خریدم جای شیرینیش که میشه 310 تومن ! البته جاتونو خودم پرکردم...غصه نخورید

با تشکر از دوستان برای راهنمایی ها و نظرات مفیدشون
سعید جان ببخشید که تبریک گفتن اینقدر دیر شد
امیدوارم که این گوشی هم مثل S55 برات خوب کار کنه و حسابی حالشو ببری!

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
noisymind عزیز من با خوندن پستهای همین سایت کم کم به سمت و سوی W800 متمایل شدم و خوب چه جایی بهتر از اینجا "مشاوره در مورد خرید گوشی" برای سئوال مسائلی در مورد خرید این گوشی :)
بهرحال اگر عنوان کردن این پست در اینجا نابجا بوده از شما و همه دوستان معذرت میخوام
شرمنده
:blush:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خوب این تاپیک مشاورست دیگه !

اوه ببخشید . یه لحظه جو گرفتم! فکر کردم تاپیک 6681 هست!!!!! LOL
ولی نمیدونم با کدوم گارانتی.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Bluepyramid :
سلام
noisymind عزیز من با خوندن پستهای همین سایت کم کم به سمت و سوی W800 متمایل شدم و خوب چه جایی بهتر از اینجا "مشاوره در مورد خرید گوشی" برای سئوال مسائلی در مورد خرید این گوشی :)
بهرحال اگر عنوان کردن این پست در اینجا نابجا بوده از شما و همه دوستان معذرت میخوام
شرمنده

نه اختیار دارین. اشتباه از من بوده.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Bluepyramid :
سلام
شرمنده

:guitar:

قربونت ! البته امروز از دستم افتاد ناغافل...

نگران نباش افتاد رو مبل

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز آپدیتش نکردم، ولی تو Mnual اش نوشته که باید آنلاین آپدیت بشه، همین روزا بهتون خبر میدم چی شده...

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره، این گوشی (D750i) یکسال گارانتی ایرانیان داره...
راستی چقدر نرم افزارش ضعیفه... من که تا بحال 6260 داشتم میتونستم تمام موبایلمو مدیریت کنم اما این زیاد قوی نیست.
به نظر شما اگه نرم افزارش آپدیت بشه چه تغییراتی ممکنه توش ایجاد بشه، منظورم اینه که چه مزایایی داره؟ آیا فقط چیزهای ظاهریش بهتر میشه یا اینکه سیستم های مدیریت فایل ها و چیزهای اساسیش هم تغییر می کنه ؟
لطفا بچه های k750i دار .. ! هم راهنماییم کنن....
مرسی

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
شما منظورت از مدیریت چی هست که میگی این ضعیفه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از zartosht2537 :
آره، این گوشی (D750i) یکسال گارانتی ایرانیان داره...
راستی چقدر نرم افزارش ضعیفه... من که تا بحال 6260 داشتم میتونستم تمام موبایلمو مدیریت کنم اما این زیاد قوی نیست.
به نظر شما اگه نرم افزارش آپدیت بشه چه تغییراتی ممکنه توش ایجاد بشه، منظورم اینه که چه مزایایی داره؟ آیا فقط چیزهای ظاهریش بهتر میشه یا اینکه سیستم های مدیریت فایل ها و چیزهای اساسیش هم تغییر می کنه ؟
لطفا بچه های k750i دار .. ! هم راهنماییم کنن....
مرسی

خب اگه انتظار داری که مثل 6260 باشه که محاله چون اون سیمبین هست

با update فقط سرعت گوشی و کیفیت دوربین و از این جور چیزها بهتر میشه منوی جدید که اضافه نمیشه :blink:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
منم همینو میگم گوشی سیمبین رو که با جاوا مقایسه نمیکنن!

zartosht2537

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم از مدیریت فایلها و غیره ایناست ...
مثلا من میخوام که عکس ها و فایل های صوتی و .... مموری استیک و مموری گوشیم رو بصورت جدا ببینم ولی اینجا همشو درهم نشون میده و فقط کنارش آیکون میذاره که این تو کجاست.
یا از اون مهمتر اینکه من میخوام SMS هامو روی مموری استیک SAVE کنم که نمیشه .. ! :(
SMS هام یا باید تو Inbox باشه یا توی حافظه سیم کارت !!!
تازه اونم بصورت یلخی و نه اینکه بتونم اونارو تو فولدرهایی که خودم درست میکنم، دسته بندی کنم.
یه امکان دیگه که نداره این که مثلا من یه گروپ دارم که SMS هامو به این گروپ فوروارد میکنم. اما این وسط امکان اینکه مثلا یک یا دو نفر را بخوام استثنا کنم (معمولا فرستنده رو استثنا میکنم که SMS اش دوباره برای خودش نره) رو ندارم. بنابراین مجبورم به ملت تک تک SMS بفرستم.
هر چند که سرعت فرستادن SMS اش خیلی عالیه...
راستی شما از چه شماره ای برای Service Center استفاده میکنید؟ 9891100510+ یا 98911100500+ ؟ اینا فرقشون چیه ؟ کدومشون بهتره ؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما بالاخره امروز W800 رو گرفتیم 430 با گارانتی ایرانیان ( والمتفرقه و البی خواص!!!) :D
موقع خرید بقدری مسایل عجیب و غریب پیش اومد که مطرح کردنش یه پست مجزا می طلبه
اما الان یه سئوال دارم از فروشنده پرسیدم چندساعت شارژ باشه گفت : 8 ساعت
اما الان که دارم Manual رو می خونم نوشته با 2.5 ساعت شارژ باتری فول شارژ می شه اگه می شه راهنمایی کنید
که کدوم زمان درسته
مرسی
:)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Bluepyramid :
سلام
آقا ما بالاخره امروز W800 رو گرفتیم 430 با گارانتی ایرانیان ( والمتفرقه و البی خواص!!!) :D
موقع خرید بقدری مسایل عجیب و غریب پیش اومد که مطرح کردنش یه پست مجزا می طلبه
اما الان یه سئوال دارم از فروشنده پرسیدم چندساعت شارژ باشه گفت : 8 ساعت
اما الان که دارم Manual رو می خونم نوشته با 2.5 ساعت شارژ باتری فول شارژ می شه اگه می شه راهنمایی کنید
که کدوم زمان درسته
مرسی
:)

مبارک باشه :) منظورش بار اول شار*( charging) هست ( یه حرف تو کیبوردم نیست!!:D ) ولی اون به بعد همون 2.5 ساعت کافیه .
در ضمن اون مسائل پیش اومده رو هم بگین ما هم در جریان باشیم :D

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا این همین حول وحوش 2.5 ساعت زده fully charged :wacko:
حالا چیکارش کنم؟

بالا