• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اونایی هم که آگهی میکنن بعضیاشون کمی از خریدار ها ندارن.

طرف انگشتر استیل گذاشته به قیمت 2 میلیون. ازش میپرسی چرا قیمتش اینقدر هست؟
میگه با این انگشتر مکه و مشهد و کربلا رفتم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه چیز جالب هم بگم تو دیوار البته دیوار تهران
سرچ کنید اسکان یا اسکان رایگان میبینید ملت اگهیه پارتنر دادن، دنبال پارتنر هستند :general304::D

اگرم ماساژ رو سرچ کنید احتمالا به گy ها میرسید :p

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من خودم با این همه تجربه یکی دوبار سرم کلاه رفته تو این دیوار یه جا پول رو فرستادم جنس رو نفرستاد یعنی اصلا جنسی در کار نبود یه بار هم من جنس رو فرستادم اون پول نفرستاد هر دو در حد 100 تومن البته اینا بجز اون مواردیه که جنس خراب فرستادن :general306: الان دیگه حرفه ای تر شدم اول شماره طرفو میزنم تو تلگرام ببینم قیافش چجوریه میشه ازش ارزون خرید یا نه بعد بهش پیام میدم معمولا با خانوما خیلی راحت تر میشه معامله کرد :general705: ولی بدترین خاطره ام مال پارساله که همشهری خودم سرمو کلاه گذاشت و لنز نازنین رو با زبون بازی نصف قیمتی که پشت تلفن توافق کرده بودم از چنگم در آورد دیگه عهد کردم هیچ وقت حظوری معامله نکنم :general208:

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
من تو آگهی میزنم "قیمت مقطوع می باشد، از دادن تخفیف معذورم. فقط و فقط تصمیم به خرید با خریداره" اینجوری خودم را از چونه زدن خلاص میکنم. یکی دو دفعه هم مشتری اومد مثلا یه اجاق گاز داشتم اضافه میخواستم بفروشم. شروع کرد چونه زدن درب خروج را نیشانش دادم! :D به همین خوشمزگی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من تو آگهی میزنم "قیمت مقطوع می باشد، از دادن تخفیف معذورم. فقط و فقط تصمیم به خرید با خریداره" اینجوری خودم را از چونه زدن خلاص میکنم. یکی دو دفعه هم مشتری اومد مثلا یه اجاق گاز داشتم اضافه میخواستم بفروشم. شروع کرد چونه زدن درب خروج را نیشانش دادم! :D به همین خوشمزگی
خوب بعدش چی شد؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
جالب اینجاست که بخش خرید ماشین و خونه
اکثر مشتریا دلال هستن. میخوان ارزون بخرن باز یه جای بیشتر بفروشن

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
برای خرید حتماً حضوری برید و تست کنید و مهلت تست هم بگیرید .
چون کلی پدر سوخته دزد مال مردم خور رختن توی دیوار و کلاه ملت رو بر میدارن
طرف جنس مشکل د ارش رو جای کالای سالم میفروشه و وقتی که گندش در میاد گردن نمیگیره
برای 100 هزار تومن کلی پدر سوختگی در میارن تا ملت رو سر کیسه کنن
مثلا همین پی تی کلی کاربر بودن که رفته پاچشون طرف موبایل خریده حضوری توی مترو قرار گذاشتن بعد جنس فیک رو جای اصلی دادن طرف جنس 300 رو 2 میلیون فروخته!!
در کل مواظب باشید و سعی کنید که کلاً جنس آک از بامیلو و دی جی بخرید و لذت بازکردن جنس آک رو از خودتون نگیرید چون دیر یا زود شما هم قربانی اون جماعت دزد پدر سوخته میشید .
بیشتر سعی کنید از جنوب شهر تهران جنس نخرید چون چیزی برای فروش ندارن الا اجناس داغون و معیوب اگه اسم جنوب شهر رو شنیدید یه جیغ بکشید و بی خیال خرید شید .
و اجناس رو از بالاشهر و اونایی که دارن مهاجرت میکنن بخرید چون مطمئنن اجناس سالم هستند .

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
از این مشتری نماهای عتیقه برای منم زیاد پیش اومده یه وسایلی گذاشته بودم برا فروش طرف زنگ زد گفت آقا واسه من نگهدار من 100 درصد می خوام و این حرفها بعدش گفتم اول بیا از نزدیک ببین بعد اگه مایل بودی پولشو بده ببر به زور می گفت نه مال منه می خوای پولشو بریزم گفتم نه نریز. اونوقت یه روز قرار گذاشتیم اومد از نزدیک دید و نظرش عوض شد شروع کرد کلی حرف گفتن بهم و منت گذاشتن و گفت واسه چی این همه راه منو کشوندی اینجا؟؟؟!!! یه نمونه های دیگه هم هست واقعاً اعصاب نمی ذارن. حالا تازگی ها زیاد شده قرض و وام و ضمانت خواستن بیشترشون کلاه برداریه. طرف 1 میلیون پول لازمه اومده آگهی گذاشته اکثراً کلاهبرداریه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جالب اینه که هرکی ماشین میخواد بفروشه بلا استثنا میزنه فنی سالم

جالب تر از اون این که هرکی ماشین آمریکایی میخواد بفروشه میزنه فروش به علت مهاجرت . تقریبا 90% ملت در حال مهاجرت هستند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

جالب تر از اون این که هرکی ماشین آمریکایی میخواد بفروشه میزنه فروش به علت مهاجرت . تقریبا 90% ملت در حال مهاجرت هستند
ماشین مچاله شده یارو نوشته بدون رنگ
خب ابله ماشین شده یه گوله اهن دیگه بدون رنگ چیه :general304:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

والا من هر ماشینی تابحال داخلش دیدم استثنایی بوده!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ماشین مچاله شده یارو نوشته بدون رنگ
خب ابله ماشین شده یه گوله اهن دیگه بدون رنگ چیه :general304:
تلویحا نوشته یعنی هیچ جای ماشین نیست که رنگ نشده باشه .همه جای ماشین را یک دور رنگ کرده

tit@n

Registered User
لایک‌ها
198
همه جور ادمی در دیوار هست هم خوب و هم بد
از بد ماجرا کافیه یه حروم زاده ای که برای 100 هزار تومن مادر و خواهر و دختر و زن و پدر و خودش رو میده به حریف
بخوره به پست آدم
فقط حضوری معامله کنید و از کوچکترین عیب و ایرادی نگذرید تا شما پول پرداخت نکردید مشکلی نیست اما به محض پرداخت پول دیگه کار از کار میگذره و طرف اگه بی پدر باشه که معمولاً هم هست دیگه پولتون رفته .
گول قسم و آیه رو هم نخورید

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
آگهی به بهترین توضیحات در مورد جنس و چند تا عکس تو دیوار ثبت شده
دور از جونتون یه مشت احمق تماس یا sms میدند
آگهی با توضیحات کامل و عکس زدم طرف پیام میده نزدیک 3 روز سوالات مختلف می پرسه و توضیحات کامل میگیره بعد روز موعد معامله پیام میده: من متوجه عکس نشدم من بدون ترانس می خواستم و دستگاه شما ترانس داره(طرف حتی بدون یه عذر خواهی خیلی راحت میگه نمی خوام)
یا فلان اگهی مشتری زنگ و پیام که من حتمآ می خوام و کجا قرار بزاریم قرار می زاریم روز قرار میرم که جنس تحویلش بدم طرف نمیاد و بعد 2 روز پیام میده من منصرف شدم
یا برای یه آگهی دیگه حدود یه هفته با طرف قرار می زاریم بعد سر روز موعود مشتری میگه بابام بهم اجازه خرید نمیده!!!
برای یه اگهی دیگه مشتری نما تماس می گیره با کلی ادعا و کلاس صحبت کردن بعد چند روز سوال پرسیدن بعد موقع قرار میگه من یه چیزی خریدم بودجه ام تموم شده و تا آخر برج صبر کن تا ازت بخرم!!!

برای شما هم همچنین مواردی پیش اومده
اگه از این مورد های عجیب دیوار برای شما هم پیش اومده توضیح بدید
شما با همچنین مواردی چطور برخورد می کنید؟؟؟
دقیقآ برای منم بعضی اتفاقات به این صورت میفته ، محصول رو با 3 تصویر واضح با توضیحات کامل گذاشتی بعد طرف میزنه جاده خاکی ... گاهی وقتها فکر میکنم آنها بی سواد و نابینا هستند:D

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
حالا همه اینا به کنار برای من چند بار پیش اومده که دیوار عکسهایی که خودم گرفتم رو تایید نکرده وقتی علتش رو پرسیدم گفتن عکس اینترنتی تایید نمیشه! حالا کار نداریم نصف عکسهایی که تایید میشن اینترنتی هستن ولی وقتی هم بهشون میگی قبول نمیکنن. حتما باید عکس کج و کوله و تار باشه تا تایدد کنن! :general208:

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
امروز یه موردی دیدم که واقعا متوجه نمیشم دلیلش چی هست...یه جنسی رو طرف اگهی کرده...مثلا x تومن که از جنسهای مشابه در حد 30 هزار تومن ارزونتره....بعد نوشته هیچ رقمه زنگ نزنید فقط اس ام اس بدید....بعد همون اس ام اس هم جواب نمیده...با 3 تا خط اس دادم بهش دریغ از یک کلمه جواب....زنگ هم که کلا جواب نمیده...یکی نیس بگه گوسفند خوبی هستی!

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
دیوار برای مبتدی ها (Divar for dummies) :D
*از خرید و یا فروش جنس به افرادی که میگن فقط اس ام اس بفرستین پرهیز کنید,این افراد علاوه بر این که معمولا یه ریگی به کفششون هست,یه جور توهین به شخص مقابل هم هست (به نظر من).
*همونطور که بنچمارکر از تجربه ش گفت,پیام های جعلی پرداخت مبلغ تو دیوار رایج شده,تا از دریافت مبلغ اطمینان حاصل نکردین به هیچ وجه جنس رو ندین.
*متاسفانه دلال تو دیوار و شیپور زیاد پرسه میزنه.هم برای بالا بردن قیمت با اگهی جعلی,هم برای خرید جنس شما به نازل ترین قیمت.دلال از آنچه که فکر می کنید به شما نزدیک تر است.
یه بار ما یه مزدا 3 گذاشتیم برای فروش,طرف اولش میگفت میخوام با خانومم برم مسافرت ماشین لازمم باید سریع بخرم و از این حرفا که طبیعی جلوه بده.شاید باورتون نشه ولی انقدر با رفیقش (دو نفر بودن) عیب و ایراد الکی گذاشت که میخواست ماشین رو 14 میلیون کمتر از قیمت اولیه بخره.اخرش فحش کششون کردم و برگشتم با سه چهار ساعت وقتی که ازم تلف شد.دوباره روزای بعدش زنگ زد که میخوام بخرم بیا, گذاشتمش بلک لیست.با خودم عهد کردم تحت هیچ شرایطی دیگه جنس به دلال نفروشم از این جماعت بی حیثیت تر و بی شرف تر وجود نداره
*اگر قصد خرید فروش خودرو دارین,مراقب افرادی که فقط قصد دارن از ماشین یه دور دور بگیرن و پول یه موتور گازی هم تو جیبشون نیست باشین (نامبرده از این مساله زخم خورده است:general208:)
*اگر خانم هستین شماره ای بذارین که بعدا خاموشش میکنید یا شماره پدر,برادر,شوهر,دوس پسر و... رو بدین.گرسنگی جنسی به حدی رسیده که از دیوار به عنوان سایت دوستیابی استفاده می کنند:general509:
نامزدم یه ساعت مچی دخترونه گذاشت روی دیوار برای فروش,تو بخش ارسال پیام دیوار پسر پیام میداد که من خیلی تنهام فلانم بیسارم اگه میشه با هم دوست باشیم:eek: یا آقا (لفظ اقا برای اینا زیاده اینا نر هستن دور از جون اعضای پی تی) زنگ می زد مزاحم میشد.حالا ما شانس آوردیم جوانب احتیاط رو رعایت کردیم شماره ای گذاشتیم که بعدش خاموشش میکنیم و استفاده نمیکنیم ازش
*اگر آقا هم هستین ترجیحا شماره ای بذارین که بعدا خاموش میکنید.سرویس های بازاریابی مجازی در کمینن تا شماره شما رو سیو کنند و بعدا بانک شماره رو به تبلیغ کننده ها بفروشن و گاه و بیگاه با تبلیغات پیامکی رو برو میشین.
*یه جماعت بی شرف دیگه ای هم هستن که یه شرایط خیلی ایده ال میذارن (مثلا فروش پرشیا از دم قسط با اقساط بلند مدت) ,بعد میگن برای اطلاع از شرایط فقط باید شماره فلان رو به شماره بیسار ایرانسل بفرستید.از این طریق شارژ میگیرن و از خط شما پول کم میشه.دیوار هم نظارتش خیلی دقیق نیست,میدونم بچه های پی تی گیر این جور دام نمیفتن اما اگر به چشمتون خورد گزارش کنید,آدم ساده زیاد داریم که تو دام این افراد میفته.
*دیوار و شیپور خیلی خوبه,کار راه اندازه,من خیلی وسایلم رو از اونجا خریدم.ولی متاسفانه خیلی از مردم از همه چیز به بدترین شکل ممکن استفاده میکنن.از بلوتوث بگیر تا تلگرام و اینستاگرام و شیپور و دیوار و ...فقط به بدترین نحو استفاده میکنند.محتاط باشین و جز در موارد ضرور سعی کنید خیلی سر و کله نزنید با این جماعت.:general601:

Last edited:
بالا