• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

Hassan3313

Registered User
لایک‌ها
271
دیوار برای مبتدی ها (Divar for dummies) :D
*از خرید و یا فروش جنس به افرادی که میگن فقط اس ام اس بفرستین پرهیز کنید,این افراد علاوه بر این که معمولا یه ریگی به کفششون هست,یه جور توهین به شخص مقابل هم هست (به نظر من).
چرا توهین به شخصه مقابله؟
من خودم همیشه مینویسم فقط پیام :D
آخه حوصله بحث با آدمی که زنگ زده به حساب اینکه اگه تخفیف بدم بخره ندارم
میگم فقط پیام...اونم فقط بنویسین آدرس که آدرس بدم بیان برا تحویل...جواب پیامای آخرش چندو اینا هم نمیدم کلا
...همینطور من هرچی جنس بود رد کردم تاحالا

پ.ن: شما تهرانی اونجا کم هست افراد شوت و عصر حجری
اینجا تو آبادان مناطق ممنوعه ای! هست که تمام دزدان و جانیان آبادان و حومه رو تغذیه میکنه...کسانی که عملا چیزی حالیشون نیست
اینا بت زنگ نزنن بهتره...باور کن:general405:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
چرا توهین به شخصه مقابله؟
ارتباط کلامی حتی به اندازه یکی دو دقیقه خیلی تو محک زدن عیار شخص مهم هست حسن جان.
تو آگهی دیوار فقط مشخصات جنس زده میشه و تقریبا هیچ تمایزی بین شخصیت افراد نیست.اما وقتی من با شما تماس بگیرم و دو دقیقه باهاتون صحبت کنم,طرز بیانتون,نحوه به کار گیری کلمات,دایره واژگان و ...به من این سیگنال رو میده که شخص مقابل واقعا خریدار/فروشنده هست یا نه.اما پنجاه تا پیام هم بدم آخرش نمیدونم شخص مقابلم کی هست و چیکاره س,اصلا دختره,پسره,یه بچه ده ساله س یا یه مرد 50 ساله,امکان معامله باهاش هست یا نه و...
در واقع اطلاعاتی که تو مکالمه تلفنی به دست میاد ده ها برابر بیشتر از صحبت متنی هست.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در واقع اطلاعاتی که تو مکالمه تلفنی به دست میاد ده ها برابر بیشتر از صحبت متنی هست.
یه دسته بندی دیگه هم میشه متصور شد ، اینکه برای یه سری از کالاهای با ارزش ریالی بالا ، مثل ماشین ، خونه و ... پیامک بی معنی هست ، اینجور وسایل بی برو برگرد مشتری واقعیش تماس میگیره حتی اگه شما عنوان نکرده باشی . کسی که برای ماشین 50 یا 70 تومنی پیامک میده قطعا مشتری نیست اومده دور بزنه تفریح کنه ، بدون نگرانی پیامکش رو میشه بی جواب گذاشت و از اتلاف وقت جلوگیری کرد .
یه مورد دیگه هم اینکه ترجیحا شماره ای بگذارید که باهاش سوشیال مدیا (تلگرام و اینستا و ...) ندارید ، چون همونطور که شما متذکر شدی ، آدم مریض ، بیمار جنسی ، بیکار و ... زیاد هست .

.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من که تو دیوار چندبار آگهی کردم انقدر اسکول و دزد اومد دیگه چیزی تو دیوار نمیفروشم

مثلا یه گوشی آکبند و پلمپ برای فروش دادم قیمت بازارش 210 هزار بود من 190 هزار گذاشته بودم
طرف زنگ زد میخوام و .............. حتما میخوام و ............ با چونه شد 180 هزار
پا معامله اومده بود 100 داده میگه راضی باش :D

یه بار دیگه یه گوشی اکبند دیگه که 150 طی شده بود طرف 50 هزار داده میگه گوشیت همینقدر می ارزه
گفتم حرف زدیم باهم یعنی مرد نیستی
هیچی داشت میدوزدید گوشی :p چک زدم تو گوشش متوالی شدم :D

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
من هم فقط یکبار تجربه خرید داشتم از دیوار که آن هم حدود یک هفته پیش بود. یک قفسه کتابخانه می خواستم بخرم که غیر حضوری خریدم!
فروشنده یک خانم بود. اول عکس کتابخونه رو فرستاد. بعد من یک الوپیک گرفتم و به راننده گفتم باید بره و کتابخونه رو تأیید کنه هر وقت تأیید کرد من پول را واریز می کنم. چنین هم شد اون راننده رفت دم آدرس و به من زنگ زد و اوکی داد و من هم پول رو واریز کردم. خدا رو شکر خرید موفقی بود.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
تا حالا سه نفر پولمو تو اینترنت خوردن که هر سه نفرشون هم کرجی بودن :general208: کرج کلا اینجوریه یا شانس گند ماست ؟ :general306:
متاسفانه آدم عوضی توشون فراوونه. نمیگم همه شون اینجورین، ولی بینشون افرادِ این مدلیِ خیلی زیادی دارن.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یه مورد دیگه ای هست
افرادی هم هستن که پیشنهاد های ویژه و باصرفه دیجی کالا یا سایت های مشابه رو میخرن و بعد از چند روز با قیمت بالاتر و اصلی میفروشن
نمونش گوپرو ۵ بود که یارو تو پیشنهاد ویژه خرید بود (فکر کنم 1900 ) و خیلی سریع توی دیجی تموم شده بود اما چند روز بعد از موجود شدنش، توی دیوار گذاشته بودن با قیمت خیلی بالاتر و اشاره هم کرده بودن که برید دیجی کالا قیمت اصلیشو ببینید :D

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
یه مورد دیگه ای هست
افرادی هم هستن که پیشنهاد های ویژه و باصرفه دیجی کالا یا سایت های مشابه رو میخرن و بعد از چند روز با قیمت بالاتر و اصلی میفروشن
نمونش گوپرو ۵ بود که یارو تو پیشنهاد ویژه خرید بود (فکر کنم 1900 ) و خیلی سریع توی دیجی تموم شده بود اما چند روز بعد از موجود شدنش، توی دیوار گذاشته بودن با قیمت خیلی بالاتر و اشاره هم کرده بودن که برید دیجی کالا قیمت اصلیشو ببینید :D
خب اینکار چه مشکلی داره؟ شماهم زرنگ باشید همین کارو انجام بدید و به دیگران حسودی نکنید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
خب اینکار چه مشکلی داره؟ شماهم زرنگ باشید همین کارو انجام بدید و به دیگران حسودی نکنید
کسی نگفت اشکالی داره، متنی هم درباره وادار کردن دوستان برای معامله نکردن با چنین افرادی توی پستم نمیبینم
تاپیک درباره دیواره و دوست داشتم اطلاع رسانی کرده باشم و نظر خودمو بگم، اما اگه شما از افرادی هستی که درآمدت به این شکله و فکر میکنید بهتون توهین شده من عذر میخوام

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
کسی نگفت اشکالی داره، متنی هم درباره وادار کردن دوستان برای معامله نکردن با چنین افرادی توی پستم نمیبینم
تاپیک درباره دیواره و دوست داشتم اطلاع رسانی کرده باشم و نظر خودمو بگم، اما اگه شما از افرادی هستی که درآمدت به این شکله و فکر میکنید بهتون توهین شده من عذر میخوام
بله بنده درآمدم از این طریق هست، متن قبلی شماهم توهین آمیز نبود دوست خوبم پس عذرخواهی نیاز نیست.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
یه مورد دیگه ای هست
بی‌شرف‌ترین افراد در این رابطه اونایی هستن که بلیت‌های کمیاب رو میخرن و گرون‌تر میفروشن.
مثلاً جشنواره فیلم فجر پیش‌فروش بلیت داره که خیلی‌ها دوست دارن تهیه کنن و راحت بدون صف برن فیلم‌ها رو ببینن. سایت که کارش رو شروع میکنه، انقدر شلوغ میشه که خیلی‌ها نمیتونن خرید کنن و به جاش یه عده عوضی میرن بلیت‌های سینماهای درست حسابی رو میگیرن و با 2 یا حتی 3 برابر قیمت میذارن توی دیوار. توی همین جشنواره قبلی هم یادمه دقیقاً همون روز که بلیت‌‎فروشی انجام شد، چند ساعت بعدش دیوار پُر شد از تبلیغ‌های اینا.

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
بی‌شرف‌ترین افراد در این رابطه اونایی هستن که بلیت‌های کمیاب رو میخرن و گرون‌تر میفروشن.
مثلاً جشنواره فیلم فجر پیش‌فروش بلیت داره که خیلی‌ها دوست دارن تهیه کنن و راحت بدون صف برن فیلم‌ها رو ببینن. سایت که کارش رو شروع میکنه، انقدر شلوغ میشه که خیلی‌ها نمیتونن خرید کنن و به جاش یه عده عوضی میرن بلیت‌های سینماهای درست حسابی رو میگیرن و با 2 یا حتی 3 برابر قیمت میذارن توی دیوار. توی همین جشنواره قبلی هم یادمه دقیقاً همون روز که بلیت‌‎فروشی انجام شد، چند ساعت بعدش دیوار پُر شد از تبلیغ‌های اینا.
به کسی توهین نکنیم لطفا...
این مشکل از خود سیستم و مدیران و برگزار کننده ها میباشد.
اگر برای اینکار از کدملی و اسکن آن استفاده کنند این مشکلات پیش نخواهد آمد و هر فرد فقط قادر به خرید یک بلیت خواهد بود
ولی چون در ایران ملت فقط به فکر منافع خودشون ،طرف پیش خودش میگه حالا چه کاریه به فکر مشتری باشیم، همین که بلیت فروخته بشه تمومه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
به کسی توهین نکنیم لطفا...
این مشکل از خود سیستم و مدیران و برگزار کننده ها میباشد.
اگر برای اینکار از کدملی و اسکن آن استفاده کنند این مشکلات پیش نخواهد آمد و هر فرد فقط قادر به خرید یک بلیت خواهد بود
ولی چون در ایران ملت فقط به فکر منافع خودشون ،طرف پیش خودش میگه حالا چه کاریه به فکر مشتری باشیم، همین که بلیت فروخته بشه تمومه.
وقتی دلال بزرگوار نفر اول نره خرید بزنه بلیط به کسی میرسه که برای خودش و اطرافیانش نیاز داره و قیمتش هم دیگه تصاعدی بالا نمیره
کار شما کاسبی نیست دوست عزیز تجدید نظر بفرمایید...

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یکی خونه شو اگهی کرده بود برا اجاره رایگان
تو توضیحات نوشته :
بنده یه خونه ۹۰ متری دارم که برای ثواب ودر راه خدا فقط با خانم جوان مطلقه و تنها اجاره میدیم اونم حضوری اول باید بیاد
ببینه.

خب داداش بنویس خونه خالی دیگه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
تجربه ثابت کرده ۹۷ درصد جنسای دیوار یا بنجلن یا مورد دار

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیشب میخواستیم بریم یه یخچال ببینیم
به دوستم گفتم زنگ بزن با طرف هماهنگ کن
دوستم زنگ زد یه خانومه برداشت؛ خیلی از خونش صدا مرد و زن میومد
و
انگار مست بود، صداش میلرزید و همش قهقهه میزد:D
آدرس داد ولی ما نرفتیم یخچالو بیینیم و بخریم:general304:

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
اقا من یه پرینتر 6020 لیزری کانن دارم که میخوام ردش کنم بره. دیجی کالا نوشو زده 1600 به نطرتون چند بدم بره؟ البته کلا 300 برگ باهش چاپ کردم.

بالا