• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من که یکبار حال کردم خونه گذاشتم توش دو روزه فروش رفت خیلی لذت بخش بود کار خدا بود اینقدر هم بد نیستاااا

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جالب اینجاست که بخش خرید ماشین و خونه
اکثر مشتریا دلال هستن. میخوان ارزون بخرن باز یه جای بیشتر بفروشن
بدترین مساله ای که من توی دیوار دیدم همین قضیه است...

طرف دلال (به اصطلاح خودشون مشاور) ـه و توی معاملات املاک منطقه فلان کار می کنه، میره چهل تا آگهی جعلی در مورد املاک اون منطقه توی دیوار و سایت های مشابه می زنه تا هر کس اسم اون منطقه رو توی آگهی های دیوار سرچ کرد فکر کنه قیمت ملک در اون منطقه بسیار بالا رفته! بعد مشتری دو تا آگهی واقعی توی اون منطقه با قیمت درست که خیلی پایین تره رو که پیدا می کنه فکر می کنه مورد اکازیون گیرش اومده و بدو بدو برای خرید میاد!

هم قیمت ملک در منطقه ایشون به طور کاذب به مرور بالا میره و هم مواردی رو که واقعا برای فروش و رهن و اجاره و ... دارند سریع این شکلی ردش می کنند!

اینترنت و این جور سایت ها وقتی رایج شدند همه امیدوار شدیم که دست دلال کوتاه میشه از معاملات، اون وقت ببینید چطور اینها از این امکانات هم برای دروغ و دغل و شامورتی بازی خودشون استفاده می کنند...
sigh.gif

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
دوستان تمام دنیا همینطوریه. تو ردیت هر چندوقت یکبار یک تاپیک در مورد کریگز لیست میزنن. دنیا همینه.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
همون طور که مشخصه دیوار آگهی رو بهمون منطقه ای که هستین نمایش میده و مشکل از مشتری های شهر خودتون هست
والا من که کلی لوازم دست دو داشتم میشه گفت ۹۰ درصد آگهی هام موفقیت آمیز فروش رفته ...
وقتی تلفنی باهاشون کنار میام قرار معامله میذارم اوکی صد درصد رو میگیرم که جناب اگه واقعا خریداری و.... من بقیه مشتری هامو جواب کنم یا آگهی رو پاک کنم جنس رو بذارم برا شما ینی کلا اوکی رو ازش میگیرم و اگه حس کنم واقعا خریداره . روش حساب می کنم وگرنه منتظر مشتری بعدی می میمونم . شاید شما تو این مرحله زیاد پافشاری نمیکنی
.
.
ضمنا جدیدا تو آگهی های تو دیوار می بینم چند نفر محصولات همکاری در فروش رو هم بعنوان صاحب کالا قرار میدن و تعجبم از اینه که چطور ناظر آگهی شونو تایید میکنه با اینکه از عکس معلومه که از اینترنت گذاشته حتی آدرس فروشگاهم رو عکس هست حتی توضیحات اون فروشگاه رو کپی می کنن ولی در بعضی مواقع پیش اومده عکسی که خودم از کالای دست دو خودم گرفتم رو فیک تشخیص میده و تایید نمیکنه میگه عکس اینترنتیه... والا

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
توی نظرات دیدم خیلی از دوستان از دست تحفیف خواستن مشتریا شاکین با اینکه قیمت خیلی خوبی هم گذاشتن
افرادی که زیاد تجربه فروش داشتن میدونن که تخفیف همیشه یه اثر مثبت توی ذهن خریدار میذاره و به همین خاطره که همیشه باید جنس تون رو اندکی (10 یا 20 درصد) بالاتر از کف قیمت مدنظرتون برای فروش بذارید تا همیشه جا برای تخفیف بمونه و هم شما راضی باشید و هم خریدار.
البته خب دوستان گفتن که آدمای بسیار طماع و بیمار روانیم خیلی زیاد داریم تو جامعه ـمون که این تکنیکم روشون جواب نمیده و در نهایت جنسو فقط به اندازه پولی که ته جیب شون هست میخوان! که خب بهترین کار قطع تماس بدون خداحافظی و در صورت نیاز حتی بلاک هست.

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
ساعت آگهی کرده بودم حدود 10 تومن قیمت آکش بود، من گذاشتم 5.5؛ بارو زنگ زده میگه 500 میدی؟ بیشتر از این نمی ارزه ؛ بهش میگم میدونی اصلا این چیه؟ میگه نه خیلی سر در نمیارم اما مشخصه 500 بیشتر نمی ارزه :general208::general208::general208:
یه چند موردی هم علافی داشتیم بعد کلی سوال جواب و اقا من حتما میخوامش و اینا آخرش هیچ خبری ازشون نشده
یه مورد خیلی خنده داری هم که هست این کسایی هستن که آگهی پرنده و مرغ و خروس میذارن، لامصبا برا همه چی پیشنهاد معاوضه با خروس لاری میدن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ساعت آگهی کرده بودم حدود 10 تومن قیمت آکش بود، من گذاشتم 5.5؛ بارو زنگ زده میگه 500 میدی؟ بیشتر از این نمی ارزه ؛ بهش میگم میدونی اصلا این چیه؟ میگه نه خیلی سر در نمیارم اما مشخصه 500 بیشتر نمی ارزه :general208::general208::general208:
یه چند موردی هم علافی داشتیم بعد کلی سوال جواب و اقا من حتما میخوامش و اینا آخرش هیچ خبری ازشون نشده
یه مورد خیلی خنده داری هم که هست این کسایی هستن که آگهی پرنده و مرغ و خروس میذارن، لامصبا برا همه چی پیشنهاد معاوضه با خروس لاری میدن
دو و نیم خریدارم یا معاوضه با خرگوش شاسی بلند

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه چیزی که این چند وقته بهش برخورد کردم اینه که ملت زیاد تمایلی به لوکیشن دادن ندارن! o_O
یارو ادرس میده اما برا لوکیشن دادن بهانه میاره :confused:
نمیدونم جریان چیه :D
از چی میترسن؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه چیزی که این چند وقته بهش برخورد کردم اینه که ملت زیاد تمایلی به لوکیشن دادن ندارن! o_O
یارو ادرس میده اما برا لوکیشن دادن بهانه میاره :confused:
نمیدونم جریان چیه :D
از چی میترسن؟

دزدی و خفت گیری زیاد شده.حواستون جمع کنید/

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

آگهی جدید فروش
فروش دسته چک، حساب بانکی ، کارت بانکی....:D

ahoraarmin

Registered User
لایک‌ها
77
سلام . من فقط موندم ماساژ رایگان چیه ؟؟ o_O

البته بیشترش اگهی های بخش اجتماعی برای دعانویسی و باطل کردن طلسم هست که معمولا مشاوره رایگان اما تو چندتا کاغذ یه چیزایی مینویسند خداتومن پول میگیرند

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سلام . من فقط موندم ماساژ رایگان چیه ؟؟ o_O

البته بیشترش اگهی های بخش اجتماعی برای دعانویسی و باطل کردن طلسم هست که معمولا مشاوره رایگان اما تو چندتا کاغذ یه چیزایی مینویسند خداتومن پول میگیرند
بنظرم منظورشون ماساژ تایلندی باشه یعنی اول خوب ماساژ میده وقتی بدن نرم نرم شد عملیات اصلی شروع میشه :general703::D

ahoraarmin

Registered User
لایک‌ها
77
بالا