بدترین مساله ای که من توی دیوار دیدم همین قضیه است...جالب اینجاست که بخش خرید ماشین و خونه
اکثر مشتریا دلال هستن. میخوان ارزون بخرن باز یه جای بیشتر بفروشن
دو و نیم خریدارم یا معاوضه با خرگوش شاسی بلندساعت آگهی کرده بودم حدود 10 تومن قیمت آکش بود، من گذاشتم 5.5؛ بارو زنگ زده میگه 500 میدی؟ بیشتر از این نمی ارزه ؛ بهش میگم میدونی اصلا این چیه؟ میگه نه خیلی سر در نمیارم اما مشخصه 500 بیشتر نمی ارزه :general208::general208::general208:
یه چند موردی هم علافی داشتیم بعد کلی سوال جواب و اقا من حتما میخوامش و اینا آخرش هیچ خبری ازشون نشده
یه مورد خیلی خنده داری هم که هست این کسایی هستن که آگهی پرنده و مرغ و خروس میذارن، لامصبا برا همه چی پیشنهاد معاوضه با خروس لاری میدن
یه چیزی که این چند وقته بهش برخورد کردم اینه که ملت زیاد تمایلی به لوکیشن دادن ندارن!
یارو ادرس میده اما برا لوکیشن دادن بهانه میاره
نمیدونم جریان چیه
از چی میترسن؟
فکر کنم منظورشون مدل ماساژ واسه یادگیریه، یه چیز مثه همین مدل های رایگان کاشت ناخن و ابرو و اصلاح مو.سلام . من فقط موندم ماساژ رایگان چیه ؟؟
بنظرم منظورشون ماساژ تایلندی باشه یعنی اول خوب ماساژ میده وقتی بدن نرم نرم شد عملیات اصلی شروع میشه :general703:سلام . من فقط موندم ماساژ رایگان چیه ؟؟
البته بیشترش اگهی های بخش اجتماعی برای دعانویسی و باطل کردن طلسم هست که معمولا مشاوره رایگان اما تو چندتا کاغذ یه چیزایی مینویسند خداتومن پول میگیرند
دیوار چجوری قبول کرده این آگهی رو؟؟
من حتی یه بار آگهی زنان تن فروش رو تو دیوار دیدم اینا که چیزی نیست کلا دیوار آگهی هارو راحت تایید میکنهدیوار چجوری قبول کرده این آگهی رو؟؟
پول moneyدیوار چجوری قبول کرده این آگهی رو؟؟
نظارت نیست روشدیوار چجوری قبول کرده این آگهی رو؟؟