عرف بازار اینه که وسایلی مثل پرینتر را 40درصد به بالا از قیمت نو کم می کنند .اما شما چون جنست در حد نو هست اگر بتونی به یوزر بفروشی 20-30درصد از قیمت نو کم کنی منصفانه است.اقا من یه پرینتر 6020 لیزری کانن دارم که میخوام ردش کنم بره. دیجی کالا نوشو زده 1600 به نطرتون چند بدم بره؟ البته کلا 300 برگ باهش چاپ کردم.
شما فکر میکنی این آدم صادقه ولی فقط یه طرف قضیه رو داری میبینی
آدم صادق نایابه، این یکی از اونهاست. هرچند که این آگهی با این صداقت به فروش منجر نمیشه. ولی امیدوارم این آدم تغییر نکنه. اطرافمون رو انقدر دروغ و دزدی گرفته که دیدن این آدمها تعجب برانگیزه.
از این آگهی های سرکاری زیاده تو این مدل سایتا. اینا هم مثل همون آگهی های فله ای فروش خودرو با قیمت های تخیلی هستن.شما فکر میکنی این آدم صادقه ولی فقط یه طرف قضیه رو داری میبینی
این آقا کلا چرا باید خودشو خراب کنه و بزنه تو سر مال خودش اونم تو چنین وضعیت خرابی
شاید داره به واسطه این آگهی ها کار یکی دیگه رو خراب میکنه و شاید کلا میخاد یه سری رو نا امید کنه که تو این کار نیان و شایدکلاهبرداری چیزی باشه یا نیت های دیگه ای داشته باشه
اقا من یه پرینتر 6020 لیزری کانن دارم که میخوام ردش کنم بره. دیجی کالا نوشو زده 1600 به نطرتون چند بدم بره؟ البته کلا 300 برگ باهش چاپ کردم.
ماهه پیش یه ریش تراش تو دیوار فروختم طرف مشهد بود زنگ زد گفت پست کن برامیه پرینتر از شیپور خریدم ، طرف واسم نفرستاده فکر کنم پولم رو خورده - نه زنگ میزنه و نه جواب میده
بازم خوبه 300 تومن بود و صد البته شنبه میرم پلیس فتا -
ماهه پیش یه ریش تراش تو دیوار فروختم طرف مشهد بود زنگ زد گفت پست کن برام
گفتم بابا کرج کسیو داری بیار بگیره خیال خودتم راحت تره (حوصله پست کردنو نداشتم)
یارو گفت تو چکار داری من باهات حرف زدم قبولت دارم
هیچی دیگه پست کردم براش
میخوام اینو بگم چطور اطمینان میکنید
من حضوری هم جنس بخوام بخرم کلی وارسی میکنم جنس نندازن بهم
متاسفانه ملت اینقدر دزد و بی شرف شدن سخت بشه اطمینان کرد
دیگه طوری شده امپول رو از نون ملت کشیدن بیرون بازار سیاه فروختن
@gone girl
مگه نه گرامی :general707:
من خرید های بین ۵۰۰ تا ۴ میلیونی و ۹ میلیونی هم تو دیوار انجام دادم همگی هم از تهرانالبته من خودم اهل ریسک زیاد نیستم و تازگی پرینتر استوک هم به فروش مغازه ام اضافه کرده بودم و در همین 10 روز گذشته 5-6 تا پرینتر از تهران گرفتم که همشون آدم های خیلی خوب و همیشه در نظر داشتم شاید پولم خورده بشه و واسه همین حواسم بود ولی فکر نمیکردم به این زودی هم پولم رو بخورن (البته سودم رو کردم و خیلی برام مهم نیس ولی حتما شکایتم رو پیگیری میکنم ) - دیگه فقط حضوری معامله میکنم و یا بدون استرس در پرشین تولز معامله میکنم- در این 7 سال یک بار هم در پرشین تولز و یا دیوار و شیپور پولم خورده نشده بود و اولین تجربه ام بود
فیلم این داستانو شبکه 3 یک بار پخش کردیه بارم یه play3 واسه یکی از بچه های پرشین تولز ۴ سال پیش با اتوبوس فرستادم به بلوچستان و قرار شد وقتی رسید پولو بزنه به کارت (بدون هیچ شناختی ازش)، بسته رسید و خبری نشد، ۱۰۰ بار تماس گرفتم جواب نداد، ایمیل و پیام خصوصی هم جواب نداد
شبش تماس گرفت و گفت یه مشکل براش پیش اومده بود و متوجه گوشی نبوده و کلی معذرت خواهی کرد و همون موقع پولو واریز کرد
ریش تراش دست دوم ؟؟ من حاضرم مث رابینسون کروزوئه ریشام رو با سنگ تیز و آتیش کوتاه کنم اما از ریش تراش و تیغ برادرم هم استفاده نکنم چه برسه به هفت پشت غریبه :general108: حالا چند فروختی ؟؟ماهه پیش یه ریش تراش تو دیوار فروختم
باد بزن برقی گرفته شده روش + با برس تمیز شده و در اخر هم تیغه ش با الکل شسته شدهبطور کلی نه بخاطر پولش بلکه از لحاظ فکری دچار وسواس هستم و خریدایی که از پی تی انجام دادم همیشه با افراد با امتیاز بالا بوده حتی نوشته ها و نظرات بخش امتیازشونم چک میکنم همیشه اصلا برام تعجبه چطور از دیوار شهر دیگه خرید میکنید
ریش تراش دست دوم ؟؟ من حاضرم مث رابینسون کروزوئه ریشام رو با سنگ تیز و آتیش کوتاه کنم اما از ریش تراش و تیغ برادرم هم استفاده نکنم چه برسه به هفت پشت غریبه :general108: حالا چند فروختی ؟؟
برای خرید حتماً حضوری برید و تست کنید و مهلت تست هم بگیرید .
چون کلی پدر سوخته دزد مال مردم خور رختن توی دیوار و کلاه ملت رو بر میدارن
طرف جنس مشکل د ارش رو جای کالای سالم میفروشه و وقتی که گندش در میاد گردن نمیگیره
برای 100 هزار تومن کلی پدر سوختگی در میارن تا ملت رو سر کیسه کنن
مثلا همین پی تی کلی کاربر بودن که رفته پاچشون طرف موبایل خریده حضوری توی مترو قرار گذاشتن بعد جنس فیک رو جای اصلی دادن طرف جنس 300 رو 2 میلیون فروخته!!
در کل مواظب باشید و سعی کنید که کلاً جنس آک از بامیلو و دی جی بخرید و لذت بازکردن جنس آک رو از خودتون نگیرید چون دیر یا زود شما هم قربانی اون جماعت دزد پدر سوخته میشید .
بیشتر سعی کنید از جنوب شهر تهران جنس نخرید چون چیزی برای فروش ندارن الا اجناس داغون و معیوب اگه اسم جنوب شهر رو شنیدید یه جیغ بکشید و بی خیال خرید شید .
و اجناس رو از بالاشهر و اونایی که دارن مهاجرت میکنن بخرید چون مطمئنن اجناس سالم هستند .