• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
چقد کیفیت اجناس دیوار پایین اومده .چیزایی که قبلا میریختیم دور رو اگهی میکنن

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
موتور گازی 8 میلیون پِهِن رایج مملکت

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دیوار به طور عجیبی افت بازدید داره اگهی از ۵ روز بگذره دیگه بازدیدی نداره ۲ الی ۳ بازدید
سال قبل تا ۲ الی ۳ هفته بازدید می گرفت
موتور جست جو هم کلا تعطیل کسی استفاده نمی کنه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
Screenshot_2020-07-10 دوربین دیجیتال خارجی دوربین عکاسی و فیلم‌برداری تهران، نعمت‌آباد دیوار.png

طرف دوربین مدیوم فرمت دیجیتال گذاشته تو دیوار با این توضیحات مبتدی و عجیب! دوربین دیجیتال خارجی! انگار ایرانی هم داریم ! دو دقیقه بعد از آگهی بهش پیام دادم چند؟ گفت فروخته شد میگم حالا چند دادین میگه 12 تومن! بهش گفتم این دوربین اگه لنز داشته باشه دست کم 5-6 هزار دلار پولشه اونوقت شما دادین 12 که دیگه چت رو پاک کرد حالا سرچ کردم ebay دیدم عکسش هم دزدیه! واقعا قصدشون از این کارا چیه؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
مشاهده پیوست 1187843

طرف دوربین مدیوم فرمت دیجیتال گذاشته تو دیوار با این توضیحات مبتدی و عجیب! دوربین دیجیتال خارجی! انگار ایرانی هم داریم ! دو دقیقه بعد از آگهی بهش پیام دادم چند؟ گفت فروخته شد میگم حالا چند دادین میگه 12 تومن! بهش گفتم این دوربین اگه لنز داشته باشه دست کم 5-6 هزار دلار پولشه اونوقت شما دادین 12 که دیگه چت رو پاک کرد حالا سرچ کردم ebay دیدم عکسش هم دزدیه! واقعا قصدشون از این کارا چیه؟

از همون اول باید می‌فهمیدید
ساخت کجا دقیقا

Sent from my iPhone using Tapatalk

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
از همون اول باید می‌فهمیدید
ساخت کجا دقیقا

Sent from my iPhone using Tapatalk
احتمالا قصد گرفتن بیعانه ای چیزی داره جدیدا از اینا خیلی زیاد شده من که عمرا برا اینا پول بریزم همینجوری میخواستم ته توشو دربیارم
هسلبلاد شرکت سوئدی هست اینو درست نوشته

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشاهده پیوست 1187843

یه سریاشون از عمد طوری وانمود میکنن که مثلا یه دوربین گرون قیمت دارن و حالیشون نیست و از پشت کوه اومدن
اینطور اونایی که میدونن دوربین چه ارزشی داره سریعا پیگیر میشن و به خاطر قیمت کم وسوسه میشن که دوربینو سریع بخرن و ممکنه کلاه بره سرشو

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
یه سریاشون از عمد طوری وانمود میکنن که مثلا یه دوربین گرون قیمت دارن و حالیشون نیست و از پشت کوه اومدن
اینطور اونایی که میدونن دوربین چه ارزشی داره سریعا پیگیر میشن و به خاطر قیمت کم وسوسه میشن که دوربینو سریع بخرن و ممکنه کلاه بره سرشو
وسایلت رو بده من خریدارم پایه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
ظاهرا این مملکت جاییه که اگر طمع کنی باختی!
یاد بورس افتادم...

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
مشاهده پیوست 1187843

دادا شوخی میکنی دیگه 5 تا
بالای 50 پولشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
دادا شوخی میکنی دیگه 5 تا
بالای 50 پولشه
شوخیم کجا بود اینا سنسورشون خیلی بزرگه فقط برای کارای تبلیغاتی خاص و چاپ خیلی بزرگ استفاده میشن تازه این مدل قدیمیه الان یه دوربین فولفریم بالاترین رده 123 تومنه o_O
البته 5 هزارتا هم با دلار امروز همین حدوده
https://www.afrangdigital.com/Product/4813/NIKON-DSLR-D5

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
شوخیم کجا بود اینا سنسورشون خیلی بزرگه فقط برای کارای تبلیغاتی خاص و چاپ خیلی بزرگ استفاده میشن تازه این مدل قدیمیه الان یه دوربین فولفریم بالاترین رده 123 تومنه o_O
البته 5 هزارتا هم با دلار امروز همین حدوده
https://www.afrangdigital.com/Product/4813/NIKON-DSLR-D5
عزیز من فن هاسلبندم
من که میدونم;)

بالا