samanjigar
Registered User
بله به سویفت وصلنبانک های ایرانی مگه به سیستم بانکی بین المللی وصلن که بشه بهشون واریز کرد!
بله به سویفت وصلنبانک های ایرانی مگه به سیستم بانکی بین المللی وصلن که بشه بهشون واریز کرد!
این که پست محصولاتو بذارند و لینک خرید رو بزنند چی ؟ همین روشی که توی سایت های ایرانی مرسومه
این کار توی ایبی و آمازون قانونیه؟
حتی اگه لینک خرید بره توی صفحه توضیحات محصول ونه لینک پرداخت
منظورم همین روشیه که خودتم استفاده میکنیاین روش رو هیچ جا نشنیدم یه کم بیشتر توضیح میدی؟
حسابی که پیمنت 24 بهتون داده حساب اختصاصی شماست یا حساب خودشه؟ اگر حساب خودش باشه مالیات هم به همون شخص و حساب تعلق میگیره، و شما نمیتونید در حالی که حساب آمریکایی ثبت کردید کشور و هویت رو غیر از آمریکا انتخاب کنید! از خود پیمنت 24 سوال نکردید دراین مورد؟امریکا رو زدم چون پرداخت مستقیم بانکی رو فقط برا کشور امریکا داره مساله این نیست که ابی به پی پال هم پرداخت داره امازون هم فقط برا امریا پرداخت مستقیم بانکی داره بقیه کشورا رو چک میده شرکت پیمن 24 راحت حساب بانکی امریایی در اختیارتون میزاره مساله اینه هر کشوری رو ه انتخاب کنی اظهارنامه مالیاتی میخواد اما نمیفهمم از کجا میدونن تقلبیه و من اون شخصی نیستم که گفتم چون همینجوری رو هوا هم نفرستاده بودم مال یه شخص الکی رو از یه شبکه اجتماعی پیدا کردم خودمو به اسم اون جا زدم با اسم اون اکانت باز کردم
خیلی خیلی بعید میدونم به حساب ایرانی پول واریز کنن، شما از خودشون سوال کردید؟ کسی بوده که تو ایران ازشون پول دریافت کنه؟ تا جایی که یادمه حتی ارسال جنس به ایران رو هم متوقف کردندنه چیزی نمیخواد باید یه حساب ارزی تو یکی از بانک های داخلی باز کنی کنی مشخصات حسابت رو توش وارد کنی تا درامدت رو مستقیم به حساب ایران بریزن فقط مشکلش اینه که اصلا فروشی نداره نمیدونم دلیلش چیه امازون خیلی راحت تر فروش میره شاید دلیلش اینه که شناخته شده تره بنر های همکاری در فروش هم که میده خیلی شیک تر و حرفه ای تره شانس مارو نگاه کن توروخدا هر جا میریم باید یه مشکل پیش بیاد
اینقدر کارمزد میگیره که اصلا نمیصرفهپیمنت 24
اره قانونیه ولی این روشا مشکلات بزرگیم داره مثلا اگه بخوایی دقیقا محصول رو با اون عنوان که تو امازون و ابی یا هر سایت بزرگی که رنکینگ بالا داره تو هم با همون عنوان بزاری قطعا هیچ فروشی از طریق گوگل نسیبت نمیشه چون خود امازون یا همچین سایت هایی تقریبا اکثر لینک هاش تو نتایج جستجو میان صدر جدول و مال تو یا مثلا مال من که یه وبلاگ بیشتر نیست میره خیلی خیلی پایینتر از اون پس طبیعیه که طرف از خود لینک امازون میره میخره تا بیاد از وبلاگ بخره تو سایت هایی ایرانی این روش راحت جواب میده چون اونا هم همچین رنک بالاتری ندارن ولی برا اینکه بتونی کمبود رنک رو جبران کنی باید یه کم سلیقه به خرج بدی یه مقدار از عنوان های متفاوت تر استفاده کنی ولی نباید جوری باشه که کلا عنوانت با محصول فرق کنه اگه بخوام مثال بزنم مثلا یه کفش که تو امازون گذاشته شده و ترجمش میشه کفش مردانه اسپرت نایک باید عنوان رو تغییر بدی به یه چیزی مثل کفش اسپرت پسرانه سفید شیک و جدید که هم عنوان متفاوت با اون باشه هم وقتی طولانی تر میشه راحت تر میتونی رقابت کنی و رتبه بهتری تو این سرج بگیرهمنظورم همین روشیه که خودتم استفاده میکنی
مخصوصا تو ایران که همه همین کارو میکنن
همیشه برام سوال بوده از نظر آمازون و ایبی این روش قانونیه یا نه
حسابی که پیمنت 24 بهتون داده حساب اختصاصی شماست یا حساب خودشه؟ اگر حساب خودش باشه مالیات هم به همون شخص و حساب تعلق میگیره، و شما نمیتونید در حالی که حساب آمریکایی ثبت کردید کشور و هویت رو غیر از آمریکا انتخاب کنید! از خود پیمنت 24 سوال نکردید دراین مورد؟
اونوقت اگر طرف توضیحات الکی نوشت چی ؟ چک میکنن؟ و در صورت فهمیدن برخورد میکنند ؟اره قانونیه ولی این روشا مشکلات بزرگیم داره مثلا اگه بخوایی دقیقا محصول رو با اون عنوان که تو امازون و ابی یا هر سایت بزرگی که رنکینگ بالا داره تو هم با همون عنوان بزاری قطعا هیچ فروشی از طریق گوگل نسیبت نمیشه چون خود امازون یا همچین سایت هایی تقریبا اکثر لینک هاش تو نتایج جستجو میان صدر جدول و مال تو یا مثلا مال من که یه وبلاگ بیشتر نیست میره خیلی خیلی پایینتر از اون پس طبیعیه که طرف از خود لینک امازون میره میخره تا بیاد از وبلاگ بخره تو سایت هایی ایرانی این روش راحت جواب میده چون اونا هم همچین رنک بالاتری ندارن ولی برا اینکه بتونی کمبود رنک رو جبران کنی باید یه کم سلیقه به خرج بدی یه مقدار از عنوان های متفاوت تر استفاده کنی ولی نباید جوری باشه که کلا عنوانت با محصول فرق کنه اگه بخوام مثال بزنم مثلا یه کفش که تو امازون گذاشته شده و ترجمش میشه کفش مردانه اسپرت نایک باید عنوان رو تغییر بدی به یه چیزی مثل کفش اسپرت پسرانه سفید شیک و جدید که هم عنوان متفاوت با اون باشه هم وقتی طولانی تر میشه راحت تر میتونی رقابت کنی و رتبه بهتری تو این سرج بگیره
نه واریز میکنن عزیز دلیل ارسال نکردن جنس به ایران مربوط به تحریم و اینا نیست دلیلش هزینه 20 هزار تومنی هست که شرکت پست قبلا 5 تومن میگرفت الان برا ورود به کشور و تحویل 20 تومن میگیره در حالی که اکثر جنساشون اونا تحویلو حمل رایگان هست و براشون نمیصرفه من یه جنس 5 دلاری بخرم و اونا برن 20 تومن به شرکت پست بدم .اتفاقا چند وقت قبل میخواستم یه ساعت برا دوستم از علی اکسپرس بگیرم که با پشتیبانی حرف زدم گفتن ارسال به ایران دارن در حالی که چند دقیقه قبلش پیمنت 24 گفته بود ارسال به ایران ندارن نمیدونم اخرش کدوم درسته خودشون که پشتیبانیشون گفت ارسال به ایران دارن اینکه به حساب کسه دیگه ای از ایران پول ریختن یا نه نمیدونم چون فکر نکنم تعداد ایرانیایی که با علی اکسپرس کار بازاریابی کنن انقدر باشه که بتونم یکی رو پیدا کنم ازش بپرسم هیچ جایی نمیتونی اطلاعاتی به زبان فارسی در این مورد پیدا کنی وگرنه منم مجبور به زدن این تایپیکا نمیشدم اما وقتی ایران تو لیست کشورهای پرداختی یعنی جایی که حساب بانکیت رو وارد میکنی هست پس نباید مشکلی باشه فعلا که نتونستم ازش پولی در بیارم که بخوام نگران پرداختش هم باشمخیلی خیلی بعید میدونم به حساب ایرانی پول واریز کنن، شما از خودشون سوال کردید؟ کسی بوده که تو ایران ازشون پول دریافت کنه؟ تا جایی که یادمه حتی ارسال جنس به ایران رو هم متوقف کردند
اونوقت اگر طرف توضیحات الکی نوشت چی ؟ چک میکنن؟ و در صورت فهمیدن برخورد میکنند ؟
آیا لینک پرداخت مستقیم هم دارند؟ مثلا لینک میره توی صفحه توضیحات محصول توی آمازون (و نه سبد خرید و صفحه پرداخت )
سلام دوستان یه مشکلی داشتم امیدوارم کسی تونست راهنمایی کنه
در سایت ebay درامدم بلاک شده بهشون پیام دادم فعلا منتظر جوابم الان قوانینش رو دارم میخونم یه قسمت هست توجهم رو جلب کرده اما انقدر ترجمش سخته هنوز مطمعا نیستم درست فهمیدم یا نه این متن رو اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا ترجمه کنه
چیزی که من فهمیدم نوشته اگه لینک مستقیم باشه مشکلی نیست یا برعکس فهمیدم؟من از بلاگ ها برا تبلیغات استفاده میکردم که ترافیک مینداخت رو فروشگاهاشون حالا نمیدونم مغایرتی با قوانینشون داره؟البته قوانینشون اندازه یه کتابه اما این یه بند هست مشکوکم کرده یعنی من محصولات رو بزارم رو وبلاگ و از طریق گوگل وبلاگ رو پیدا کنن و لینک شن به فروشگاههای موجود خلاف این بنده؟
- Direct Linking. You may not direct traffic from Promotional Content or Links served by ad networks or their agents directly to Advertiser sites and services. Similarly, you may not place Promotional Content or Links in any paid search results from any search engine, including but not limited to Google.com, Bing.com or the parallel domains for those properties, or from any of their content networks (such as Google AdSense), if it links directly to an Advertiser’s domain. However, linking from paid placements or paid search placements to a non-Advertiser domain is allowed as long as you do not immediately or automatically redirect end users to Advertiser sites and services. If you buy traffic to your sites through sponsored links, you must ensure that all campaigns add these domains to their list of excluded sites.