• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

hamid72hasani

Registered User
لایک‌ها
42
اقا من قبلا امتیازم 30-31 بود الان شده 18.اید به کی شکایت کنم؟؟:(

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
امضا ها هم خیلی لیمیت شده.

نمیشه لینک گذاشت.
نمیشه خیلی کارایی که قبلا میشد. الان کرد.

الان امضای خودم، اگه بخام همینجوری سیوش کنم، ارور میده

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
با سلام ! چرا دسترسی من به بعضی بخش ها محدود شده و نمیتونم اونجا پست بزارم ! مثلا در قسمت درخواستهای فروشندگان برای بسته شدن تاپیکم امکان گذاشتن پست نیست !

عزیزم اونجا فقط مدیران دسترسی دارن

در ضمن برای تغییر عنوان تاپیک باید اینجا مطرح کنید : http://forum.persiantools.com/threads/درخواست-های-فروشندگان.199732/page-454

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
تا کی امکان ادیت پست اول مربوط به بازارچه درست می شود چون می خواهیم محصول کم و یا زیاد کنیم و یا تغییر قیمت بدهیم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
متوجه نشدم،اگه فقط مدیران دسترسی دارن پس ایشون چه طوری اونجا مطرح کنن!؟

تا زمانی که مشکلات رفع میشه میتونید درخواست های تاپیکتون رو ریپورت کنید تا توسط مدیران و همکاران انجام بشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام,بنده طی این 4سالی که اینجام از خیلی چیز ها اعصابم خورده,اما از همش که بگذریم از این 1دونه نتونستم بگذرم,من درخواست دارم که یه قانونی بزارید که خیلی هم به نفع خودتون و فورم هست,قانونی بزارید که مثلا من اگر جنسی رو اگهی کردم,اجازه دارم طی مدت مثلا 1ماه جنس رو بفروشم,اگر نفروختم تاپیکم پاک بشه یا بسته بشه,چون بیش از 1000 مورد داریم که مثلا طرف یه جنسی که قیمت روزش 50 تومنه رو اومده دست دومش رو 45تومن اگهی کرده,و 6ماهه فقط داره تاپیک رو اپ میکنه ,به قیمت 44 هزار تومان هم نمیفروشه,بهش هم میگی,میگه مال خودمه,میخوام 20 سال دیگه هم بمونه,خوب این یعنی چی؟؟؟؟یعنی طرف فقط میخواد تعداد پست هاش بره بالا و وقت مردم رو بگیره,چون فروشنده هم نیست,که این برای فروم خوب نیست و هی تعداد پست های فرد رو زیاد میکنه با اسپم دادن,اینجوری دیگه اینقدر تعداد پست ها بالا نمیره و اونی که برای تفریح میاد اینجا,متوجه میشه که باید طبق یه قانونی جنسش رو بفروشه,اگر نفروشه پاک میشه,ممنون میشم دوستان هم بیان نظر بدن,

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
با احترام به نظر شما دوست عزیزم، بنده مخالف هستم.
چون این مسئله واقعا نمیشه به شکل یکسان اجرا بشه، مثلا ممکنه طرف یک ملک رو برای فروش بذاره و یکسال هم آپ کنه و یا خیلی موارد دیگه.
خود من موردی داشتم که شش ماه براش تاپیک زده بودم و آپ می کردم تا فروش رفت نه به این خاطر که گرون بود، چون مشتری براش پیدا نشده بود.
تعداد پست در این فروم اونقدر اهمیت نداره چون بخش هایی مثل بازارچه و گفتگوی آزاد و بخش های مشابه داره که کاربران با پست های بی محتوا (مثل آپ و یا پست های مشابه) می تونن تعداد پست هاشون رو بالا ببرن. (البته با رعایت قوانین). اون چیزی که اهمیت داره امتیاز بازارچه (البته تا حدودی) و نوع برخورد افراد هست.
ضمن اینکه به فرض اگر بگیم یک ماه می تونید تاپیک رو آپ کنید و بعدش بسته میشه، خوب طرف تاپیک جدید ایجاد می کنه!
عملا اینطور هست که طرف بعد یه مدتی از فروش در اینجا منصرف و ناامید میشه و تاپیکش غیر فعال میشه و بعد هم بسته میشه. (بنابه قانون برخی بخش های بازارچه، تاپیک های غیرفعال بسته میشن)

بنابراین علاوه بر اینکه از جهت تئوری با پیشنهاد شما مخالفم، از جهت عملی هم چون امکان اجرایی شدن اون وجود نداره، باهش مخالفم.
موفق باشید

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام دوستان.
الان تو بخش خرید و فروس صوتی تصویری 2 تا تاپیک میخواستم بزنم.اولی درست شد برای دومی سیستم ارور میده که امروز 2 تا تاپیک ایجاد کردی و سیستم محدودیت داره . تا فردا باید صبر کنید و ازین داستانا
این چه مسخره بازی؟خدا داند
لطفا رسیدگی کنید.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان.
الان تو بخش خرید و فروس صوتی تصویری 2 تا تاپیک میخواستم بزنم.اولی درست شد برای دومی سیستم ارور میده که امروز 2 تا تاپیک ایجاد کردی و سیستم محدودیت داره . تا فردا باید صبر کنید و ازین داستانا
این چه مسخره بازی؟خدا داند
لطفا رسیدگی کنید.
این بدلیل راه اندازی سیستم جدید up threat هست ! محدودیت 2 تاپیک و 10 آپ در بازارچه ! احتمالش بزودی برای بیشتر شدنش باید پول داد !

Last edited:

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
ان بدلیل راه اندازی سیستم جدید up threat هست ! محدودیت 2 تاپیک و 10 آپ در بازارچه ! احتمالش بزودی برای بیشتر شدنش باید پول داد !
خيلي جالبه.اگه اينجور باشه بازارچه از رونق ميوفته
احتمالا روزاي اولي كه مديران اين سايتو راه مينداختن اميدوار بودن يروز تعداد كاربرا زياد بشه و بتونن از اين راهها درامد زايي كنن.حالا اون روز رسيده و بعد از چند سال مديران به فكر برداشت ازين محصولي افتادن كه تازه به ثمر نشسته

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
این بدلیل راه اندازی سیستم جدید up threat هست ! محدودیت 2 تاپیک و 10 آپ در بازارچه ! احتمالش بزودی برای بیشتر شدنش باید پول داد !
دوست عزیز صبور باشید تنظیمات مربوط که انجام شد این موارد رفع خواهد شد :)

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوست عزیز صبور باشید تنظیمات مربوط که انجام شد این موارد رفع خواهد شد :)
چشم وحید جان ! البته من شرایط فعلی این سیستمو به دوستمون توضیح دادم ! من خودم از موافقان این سیستم جدیدم و به نظرم باعث نظم تو بازارچه میشه ! البته اگه محدودیت هاش زیاد نباشه ! در کل با این تغییرات جدید موافقم ولی ای کاش مشکل ویرایش در ابتدا حل میشد بعد این امکانات اضافه میشد ! بازهم حتما صلاحی هستش که ما نمیدونیم و حتما به موقعش ادمین میاد و توضیح مفصلی در مورد این تغییرات میده!

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
با تشکر از مدیران که ویرایش پست اول در بازارچه درست شد

mix24

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشید طبق روال هر کسی 70 تا پست داشته باشه و 10 روز از مدت ثبت نام گذشته باشه باید ریجستر بشه
درسته؟
پس چرا من هنوز نشدم 85 پست تقریبا یه ماهه که عضوم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اسپویلر هم در بازارچه گرافیک بزارید

نمونه کار زیاده - دزد هم زیاده

بالا