اخه نه اونجوری می تونی بخوابی و نه سر حال بین خواب و بیداری !!! گیج مانند میشم و حال چیزی رو ندارم!!! هر چقدر سعی میکنم زکدتر بخوابم نمی تونم !!
روزهای تعطیل اگه تا ساعت 0830 بخوابم شارژه شارژم !! تو دانشگاه بچه هایی بودن که شبا تا 2 اینا بیدار بودن از اونکر هم ساعت 7 شارژه شاژ
من همیشه حسودیم می شد به اینا
یه مدت میگفتم هنوز جوانم به خواب بیشتر نیاز دارم
بعدا درست میشه ولی نشد
گرمی زیاد بخور تا کمتر بخوابی
شما شبا خواب راحت ندارین واسه همین نمیتونین زود بیدارشین برای اینکه زود بخوابین شبا قبل خواب یک لیوان شیر بخورین شیر باعث میشه خوب بخوابین یا ایکنه عصاره اسطوخودوس بزنین به بالشتون ویا اینکه عرق اسطوخودوس بگیرین از عطاری و شربت اسطوخودوس درست کنین یه لیوان قبل خواب بخورین تا راحت بخوابین نبایدم یه ساعت قبل خواب چای یا قهوه بخورین
اساتید عزیز تاریخ تاپیک رو اول ببینید بعد بیاریدش بالا تا الان طرف احتمالا مردهامان از پشت میز نشینی، مشکل کارت همون ساعت ۱۲ که گفتی. هر چی سر شب زودتر بخوابی نیازت به خواب کمتر میشه، اگر میتونی زودتر بخواب. ورزش هم اگر میتونی بکن، پیاده روی یا دو، خسته که باشی خوابت عمیق تر میشه.
مشکل تنفسی نداری؟ انحراف بینی مثلا
چقدر زیر خاکی بوده اینجا، کی این موضوع رو بالا آورده :general304: استارتر اصلا هنوزم اینورا میاد
منم اینطوریم - بعدازظهر باید یه5 - 10 دقیقه ای بخوابم وگرنه تا شب گیج میزنم بخصوص تووی رانندگیhالان سنم 31 هست و نیاز بخوابم کمتر شده ولی بازم بعدظهرا چرت نزنم تا اخر شب گیج و منگم