سلام
من یک گوشی از سایت دیوار خریداری کردم که متاسفانه سرم کلاه رفته
ایشون گوشی را برای چند لحظه به پاور بانکی که همراهش بود زد و گوشی شارز شد و بهم تحویل داد
بعد نیم ساعت که سمت منزل رفتم درصد از 57 امد روی 22 درصد
گوشی رو زدم به شارژی که داده بود شارژر اصلا توان شارژ کردن گوشی رو نداره
یعنی هم شارژر گوشی مشکل داره و هم سوکت شارژ و متوجه شدم قاب پشت هم شکسته و با چسب چسبونده
متاسفانه پیش یکی از دوستانم که خبره کار هست بردم و ایشون گفت باتری ترکیده گوشی باز شده و تعمیری هست اصلا ارزش هزینه کردن هم نداره ولی باز یک باتری بگیر بیار تست کنم به فروشنده گفتم بعد کلی منت گذاشتن یک باتری گفت بیا بهت بدم باتری رو گرفتم بردم پیش دوستم ایشون باتری را تا دید گفت تاریخ تولید رو ایشون پاک کرده و بهم نشون داد حالا بزار باز تست کنم خلاصه تست کردن و گفتم باتری که داده هم مشکل داره
الان ایشون کلا من رو توی بلک لیست قرار داده پیامک میزنم پاسخ نمیده
از اگهی اسکرین شات گرفتم که گفته بدون عیب و ایراد
به نظر دوستان باید از پلیس فتا پیگیری کنم یا شورای حل اختلاف
در ضمن فقط از ایشون یک شماره حساب بانک اینده دارم و یک خط تلفن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من یک گوشی از سایت دیوار خریداری کردم که متاسفانه سرم کلاه رفته
ایشون گوشی را برای چند لحظه به پاور بانکی که همراهش بود زد و گوشی شارز شد و بهم تحویل داد
بعد نیم ساعت که سمت منزل رفتم درصد از 57 امد روی 22 درصد
گوشی رو زدم به شارژی که داده بود شارژر اصلا توان شارژ کردن گوشی رو نداره
یعنی هم شارژر گوشی مشکل داره و هم سوکت شارژ و متوجه شدم قاب پشت هم شکسته و با چسب چسبونده
متاسفانه پیش یکی از دوستانم که خبره کار هست بردم و ایشون گفت باتری ترکیده گوشی باز شده و تعمیری هست اصلا ارزش هزینه کردن هم نداره ولی باز یک باتری بگیر بیار تست کنم به فروشنده گفتم بعد کلی منت گذاشتن یک باتری گفت بیا بهت بدم باتری رو گرفتم بردم پیش دوستم ایشون باتری را تا دید گفت تاریخ تولید رو ایشون پاک کرده و بهم نشون داد حالا بزار باز تست کنم خلاصه تست کردن و گفتم باتری که داده هم مشکل داره
الان ایشون کلا من رو توی بلک لیست قرار داده پیامک میزنم پاسخ نمیده
از اگهی اسکرین شات گرفتم که گفته بدون عیب و ایراد
به نظر دوستان باید از پلیس فتا پیگیری کنم یا شورای حل اختلاف
در ضمن فقط از ایشون یک شماره حساب بانک اینده دارم و یک خط تلفن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن