rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
ظاهرا برای تقویت مچ دست خیلی موثره . من می خوام یکی بخرم
ولی لاغری مچ ؟
سلام . پسرعموم مچ دستش لاغره . البته در کل آدم لاغریه ولی مچ دستش لاغرتره . 16 سالشه . میتونید پیشنهاد بدید که چه چیزایی بخوره که مچ دستش از این حالت دربیاد ؟ ممنون
روشى رو بهتون ميگم که کاملا جواب ميده (جدى)
يکى از گلدون هاى خونتون رو خالى کن و پرش خاک کن خاکش نرم باشه. بعد بزار زير افتاب تا گرم شه بعد انگشتات رو باز کن و ضربه بزن داخل خاک. هم مشت رو قوى ميکنه هم پنجه ها و هم مچ
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
بهش میگملارجر باکس بزنه بِ دستش.
ظاهرا برای تقویت مچ دست خیلی موثره . من می خوام یکی بخرم
ولی لاغری مچ ؟
من یکی از این ها خریدم از برند Lezavo
واقعا می تونه روی ساعد فشار زیادی بیاره. البته فشارش رو خودت می تونی کم و زیاد کنیهنوز دست من ضعیفه و نمی تونم با دور بالا ازش استفاده کنم !
تا جایی که من بررسی کردم خیلی از کاربرا ازش نتیجه گرفتن
مشاهده پیوست 157575
اگه واسه خودت هم جواب داد بگو ما هم بخریم.![]()
از همین سایت خریدی؟من یکی از این ها خریدم از برند Lezavo
واقعا می تونه روی ساعد فشار زیادی بیاره. البته فشارش رو خودت می تونی کم و زیاد کنیهنوز دست من ضعیفه و نمی تونم با دور بالا ازش استفاده کنم !
تا جایی که من بررسی کردم خیلی از کاربرا ازش نتیجه گرفتن
مشاهده پیوست 157575
ممنون. چی موقعی واسه این محصول 20 % تخفیفش فعال میشه ؟آره
البته یک جا از برند NSD هم دیدم ولی خیلی گرون تر بود !
اگه خواستید از چاره بخرید می تونید صبر کنید تا 20 درصد تخفیف بده بعد بخرید ... من این کار رو کردم![]()
ممنون. چی موقعی واسه این محصول 20 % تخفیفش فعال میشه ؟![]()
متشکرممعلوم نیست
هر ساعت یک چیزی رو تخفیف میده. باید چک کنید و هر وقت اومد سفارش بدید
می تونید فقط عکس اول صفحه رو چک کنید :
http://www.chare.ir/imagesi/banner/banner_20.jpg
خیلی وقته نوع چراغ دار این توپ ها توی چاره توی لیست تخفیف ها هست![]()
کتک ................................سلام . پسرعموم مچ دستش لاغره . البته در کل آدم لاغریه ولی مچ دستش لاغرتره . 16 سالشه . میتونید پیشنهاد بدید که چه چیزایی بخوره که مچ دستش از این حالت دربیاد ؟ ممنون
بله درسته . موثر ترین راه همینه ....برو بچ شنا روی انگشت و مشت توصیه میشه من خودم تمرین میکنم خیلی تاثیر داره و یک میله رو بگیرین 2 سرش وزنه بزارید بعد مثل موتور که گاز میدین عقب و جلو کنید مچ هاتونو این راه خیلی خوبه