سلام دوستان عزيز
. گاهي اوقات! اين نوع مشكلات بيش از آنكه مربوط به وسايل USB شما يا به عبارتي سخت افزاري باشه، بيشتر مشكل نرمافزاري هست و مربوط به ويندوز و Registry آن ميشود. ويندوز Drive Letter و ID ديسك/فلشهايي را كه تاكنون به كامپيوتر متصل نمودهايد را در اين آدرس Registry نگاه ميدارد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
. سپس بر اساس اينكه در حال حاضر كدام وسيله به سيستم متصل ميباشد(
يا حداقل كدام وسيله را متصل شده و اكتيو تشخيص ميدهد) در آدرس زير بر اساس ID-هايشان از آدرس قبلي مشخصات ديگر آنها را تشكيل ميدهد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2
. البته آدرسهاي ديگهاي هم موجود است ولي كلن منظورم اين بود كه شما را متوجه اين نكته كه گفتم گاهي مشكل ميتواند فقط نرم افزاري و از خود ويندوز باشد و نه سخت افزار باشد، جلب كنم.
. من يه مدتي در اينترنت جستجو كردم ولي راهنمايي جديدي با آنچه كه قبلن گفته شده بود نديدم!
. دوستان به عنوان آخرين، آخرين، آخرين راه ميتوانند از برنامههاي تعميير رجيستري استفاده نمايند! خود مايكروسافت يه همچين برنامه نيمچه Onlineي به نام FixIt! دارد كه در اين آدرس است:
http://fixitcenter.support.microsoft.com/Portal پس از كليك برروي Try It Now!
i بايد وارد يكي از اكنتهاي مايكروسافت خود شويد (من User/Pass ايميل Hotmail خودم را دادم و وارد شدم) و پس از آن كار ادامه خواهد يافت. من اين برنامه را تست نكردم ولي كمپاني PCTools هم يك برنامه تعميير رجيستري به نام
Registry Mechanic دارد كه به عنوان دومين گزينه خيلي خوبه. اين برنامه هم
Glary Utilities از لحاظ ميزان دنلود و راي كاربران در سايت Download.com بالاترين ميباشد.
Webnevis عزيز:
. من توضيحات پستهاي قبلي شما را ديدم، نكته جالب در اين پست 23 :
. اون علامت فلش سفيد رنگ رو به پايين روي آيكن هاردديسك شما است!! من اين فلش را روي كارتهاي شبكه خودم كه دستي آنها را Disable نمودهام، مشاهده ميكنم!! پس ممكنه شما با با رفتن به Device Manger و راست كليك كردن روي آيكن هاردديسك خود گزينه Enable را مشاهده نماييد!؟ اگر اين چنين گزينهاي در راست كليك نبود!؟ بر روي گزينه Properties در همان منو راست كليك، كليك كرده و ببينيد در تب General هاردديسك شما Status آن چه نوشته شده و در ديگر تبها آيا مورد خاصي نوشته شده يا نه؟!
. شايد با انتخاب گزينه Uninstall و جداكردن وسيله USB و ريستارت كامپيوتر و اتصال مجدد آن مشكل رجيستري حل شود. بهتر است پس از ريستارت ابتدا وارد Safe Mode شده و نگاهي به Device Manager در آن محيط هم بيندازيد. كلن گاهي با ورود به Safe Mode گاهي يكسري كليدهاي خراب رحيستري را پاك يا درست ميكند!! (
اين تجربه را در XP داشتم ولي هميشه هم جواب نميداد ولي خوب تستش ضرر نداره)
به فرض گاهی که هارد وصل میشه و میخوام راهی که دوستان گفتن رو برم با همچین مشکلی برخورد میکنم :
http://up.iranblog.com/images/d31i2l26pxnq4k3d2tp.png
. در اين تصوير درايو شما Drive Letter داره (
: O ) پس نبايد روي ADD كليك كنيد بلكه بايد روي Change كليك كنيد. گاهي با Change كردن هم ممكنه مشكل حل بشه.
esaesaesa عزيز:
. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرز ميكنم و اميدوارم كه شما را بيشتر و فعالتر در PT ببينيم.
. همانطور كه دوستان پيشنهاد دادند، شما ابتدا تمامي پستها قبلي را مطالعه نماييد و اگر جواب نگرفتيد تصوير و توضيحات بيشتر و كاملي از مشكل خود همچون دوستان در اينجا قرار دهيد تا امكان تشخيص مشكل و راهنمايي باشد.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/04/29