• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نشناختن هارد اکسترنال توسط ویندوز 7

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام majnoone_leili عزيز
1.gif

...
یروز وقتی که وصلش کرده بودم شروع کرد به صدای تق تق دادن
ترسیدم درش آوردم و دوباره که وصل کردم دیگه نشناخت کامپیوتر
...
. متاسفانه صداي تق تق يعني خرابي هد! تقريبن هيچكاري نميشه كرد! شايد برنامه Active Smart بتونه مشكل هاردديسك شما را نمايش دهد به شرطي كه اين هم هنگ نكنه! اگر گارنتي هاردديسك داريد براي تعويضش اقدام نماييد.

. براي درست كردنش بايد كساني را پيدا كنيد كه هاردديسك را باز كنند و به شكل سخت افزاري آن را معاينه و حداقل داده ‌هاي آن را بازيافت نمايند!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/18
26.gif
103.gif

majnoone_leili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام majnoone_leili عزيز
1.gif

. متاسفانه صداي تق تق يعني خرابي هد! تقريبن هيچكاري نميشه كرد! شايد برنامه Active Smart بتونه مشكل هاردديسك شما را نمايش دهد به شرطي كه اين هم هنگ نكنه! اگر گارنتي هاردديسك داريد براي تعويضش اقدام نماييد.

. براي درست كردنش بايد كساني را پيدا كنيد كه هاردديسك را باز كنند و به شكل سخت افزاري آن را معاينه و حداقل داده ‌هاي آن را بازيافت نمايند!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/18
26.gif
103.gif

آقا دمت گرم که جواب دادی
واقعا ممنون
با این برنامه که گفتی چک میکنم و خبر میدم

ahmad110110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزير از نرم افزار
Active@ Partition Recovery
استفاده كن
من هم adata 1 T داشتم كه unallocated شده بود
اين همه درايو هام را برگرداند :D

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.من لپ تاپم مشکل داره هارد اکسترنال رو نمیشناسه اصلا تو disk management هم نمیاد

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام kollack عزيز
1.gif

. آقا شما اطلاعاتي كمتر از اوني كه در VM من هم گذاشه بوديد اينجا نوشتيد كه!؟ اون نكته "تست هاردديسك روي سيستم‌هاي ديگه و شناخته شدنش بدون مشكل" نكته مهميه كه ممكنه در راهنمايي به شما توسط دوستان كمك كنه و همچنين در چنين مواقعي نوشتن برند و مدل دقيق لپتاپ و هاردديسك و نسخه دقيق ويندوز هم مهمه و لازمه.

. به غير از اطلاعات فوق كه لازمه، يك سوال: آيا قبلن سيستم شما با همين ويندوز فعلي هاردديسك شما را مي‌شناخته ولي الان نمي‌شناسه؟ يا ...؟! اگر باز اولتان بوده كه اين هاردديسك را به لپتاپتان متصل نموديد، پس به سايت سازنده لپتاپ خود مراجعه نماييد و ببينيد Updateي براي BIOS رفع مشكل يا شناسايي هاردديسك‌هاي خارجي مانند هاردديسك شما وجود ندارد؟! يا هر درايور يا ابزار ديگري؟!

. آيا تا كنون ويندوز جديدي روي لپتاپ خود نصب نموديد تا ببينيد آيا اين مشكل حل ميشه يا نه؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/21
26.gif
103.gif

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
اساتید سلام
من یه مشکل با هارد اکسترنال سامسونگ 1ترابایتی دارم که داخل device manager هست ولی توی disk management نیست!
هارد رو uninstall هم کردم ولی باز هم درست نشد!
میشه لطفا کمک کنید؟
با تشکر

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
لازم به ذکره که قبلا هارد رو می آورد ولی الان نه
ویندوزم هم 7 home premium ه

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام imohammadreza عزيز
1.gif

. آيا پست 16 را هم مطالعه و عمل نموديد؟ در ضمن روي پورت‌هاي مختلف USB سيستمتون تست كنيد. اگر دسكتاپ هست فقط و فقط به پورت‌هاي USB مادربوردتان مستقيم وصل نماييد. (نه پورتهاي جلوي كيس يا به هاب يا به كابل افزايش طول usb و ..) http://forum.persiantools.com/t192099-page2.html#post3644834 لطفن خبر بدهيد ببينيم كه جواب داده يا نه!؟ در ضمن نوع و برند و مدل سيستم لپتاپ يا دسكتاپ؟ و برند و مدل مادربورد تان؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/12/02
26.gif
103.gif

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
بله کل مصالب را چدین دفعه مطالعه کردم ولی disk 1 و disk 2 یی در disk management نیست!
لپ تاپ مدل vpcf136fg با ویندوز 7 home premium
اطلاعی درباره ی مادربرد ندارم
مدل هارد اکسترنالم هم Samsung HXMT010EA هست
با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام imohammadreza عزيز
1.gif

. ببخشيد دير جواب مي‌دهم من چند روزي هست گرفتار كاري هستم و كمي دير ميام خونه!

. عكسي كه گذاشتيد و زير ديسك 1 نوشته "not initialized" نشانه خوبي نيست! آيا شما درايو خود را به سيستم ديگري نصب نموده‌ايد؟! آيا در آنجا داده‌هايش قابل دسترسي بودند يا نه؟!

. من در دو سايت عين همين مشكل را ديدم كه يكي پيشنهاد تعميير سخت افزاري داده‌بود: External HD not being recognized - Windows 7 Forums اما در اين سايت كه پيدا كردم حالات مختلف و دلايل و راه حل‌هاي مختلفي كه ممكنه موجب شناخته نشدن درايو خارجي شود نوشته شده بود http://www.sevenforums.com/hardware-devices/26926-external-hd-not-being-recognized.html و براي درايو‌هايي كه در Disk Manager عبارت خطاي "not initialized" را مي‌دهند، پيشنهاد استفاده از برنامه‌هاي Recovery را داده بود!!

. شما اول روي دستگاهاي ديگر امتحان نماييد؛ اگر نخواند كه يعني مشكلي در درايو شماست ولي اگر خوانده شد شايد بهتر است كه ابتدا همه داده‌هاي آن را برروي هاردديسك آن سيستم كپي و سپس درايو خود را فرمت نماييد. به سايت سامسونگ مراجعه نماييد ببينيد آيا برنامه‌اي براي فرمت نمودن يا چك نمودن درايو‌هاي شما دارد يا نه!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/12/04
26.gif
103.gif

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت igimax عزیز
من برنامه هارو دانلود کردم خبر خوب اینکه هارد توسط برنامه ی samsung disk manager شناسایی شد و حداقل هارد نسوخته!
ولی برنامه ی عیب یابی سامسونگ مدل هاردمنو ساپورت نمیکنه!
از توی برنامه ی سامسونگ هم فضای در دسترس و غیره نمایش داده نمیش
هکامپیوترم هم فعلا به علت مشکل کابل غیر قابل دسترسه که اون کابل هم به امید خدا تا آخر هفته تهیه میکنم و الان فقط لپ تاپ در دسترسمه
من هارد رو به لپ تاپ دوستم وصل کردم با دو کابل مختلف ولی شناسایی نشد!
آیا باید recovery کنم؟

با تشکر فراوان

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام imohammadreza عزيز
1.gif

هکامپیوترم هم فعلا به علت مشکل کابل غیر قابل دسترسه که اون کابل هم به امید خدا تا آخر هفته تهیه میکنم و الان فقط لپ تاپ در دسترسمه
من هارد رو به لپ تاپ دوستم وصل کردم با دو کابل مختلف ولی شناسایی نشد!
آیا باید recovery کنم؟
. اگر در برنامه Recovery هاردديسك شما شناسايي بشه ممكنه بشه عمل بازيافت را انجام دهيد.

من برنامه هارو دانلود کردم خبر خوب اینکه هارد توسط برنامه ی samsung disk manager شناسایی شد و حداقل هارد نسوخته!
ولی برنامه ی عیب یابی سامسونگ مدل هاردمنو ساپورت نمیکنه!
. عجيبه كه مي‌فرماييد پشتيباني نشده!؟ شاي دبرنامه ديگري را بايد از سايت Samsung دنلود مي‌نموديد!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/12/07
26.gif
103.gif

sinapourang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لپ تاپ من هاردمو نمیشناسه.ولی قبلا میشناخت.تو دستگاه های دیگه میشناسه.هاردم فقط صدا میده.مدلش mypassportه.

alok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم یک مشکل مشابه همین مشکلات بالا پیدا کردم فقط یکم فرق داره

یه هارد اکسترنال ADATA دارم مدل CH94 که 1 ترابات هستش، حدود 800 گیگش هم پره و همه اطلاعات مهم
خیلی اطلاعاتم مهمه برام
منتظرم !
سلام
دوستان من یه هارد
ADATA Classic CH94
1ترابایت دارم (یو اس بی)
چند وقت پیش در حالی که هارد به سیستم وصل بود برقا رفت وقتی اومد وصل کردم یه پنجره میومد میفگت هاردو فرمت کن چون اطلاعاتمو می خاستم
یه مقدار باهاش ور رفتم فایده نداشت تا اینکه قاب هاردو باز ردم از این هاردا لپ تاب بود
SAMSUNG MODEL:HM100UI SATA
اون کیتش که جای ساتا می خوره در آوردم بعد با کابل ساتای معمولی به سیستم وصل کردم اومد بالا بعد اطلاعاتمو انتقال دادم و هاردو فرمت کردم تمام
الان دوباره همین اتفاق افتاده اما ساتا رو که وصل میکنم نمیخونه میگه فرمت با این نرم افزارهای ریکاوری میتونم اطلاعاتمو ببینم اما چون بلد نیستم میترسم کاری کنم
دوستان کسی میتونه بنده رو کمک کنه واقعا گیرم سپاسگزارم ببخشید زیاد حرف زدم می خواستم کامل توضیح داده باشم

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام.لپ تاپ من هاردمو نمیشناسه.ولی قبلا میشناخت.تو دستگاه های دیگه میشناسه.هاردم فقط صدا میده.مدلش mypassportه.

بِ احتمالِ زیاد اشکال توی سیستمِ برق دهیه. بِ یِ سیستمِ دسکتاپ وصلش کن فقط توجه داشته باش بِ یو اس بی هایِ پشتِ کامپیوتر وصل کن. منم همینو دارم البته 250 گیگ وسترن دیجیتال. روی لپ تاپ جواب نمیده. وصلش کردم بِ تلوزیون باهاش فیلم میبینم فقط.

sinapourang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هاردم مشکلی نداره چون تو سیستم های دیگه کار می کنه.ولی تو لپ تاپم چند روزیه اصلا نمی شناستش.

بالا