• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نشناختن هارد اکسترنال توسط ویندوز 7

scorpians

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
ببخشید من یه هارد اکسترنال دارم مدلش اینه:ADATA Classic CH94
کابل usb هارد خراب شده هر جا گشتم نتونستم usbایش رو پیدا کنم...
اینم عکس قسمت ورودی usb به هارد ...بچه ها اگه میدونید اسم این مدل usb چیه یه کمکی بهم بکنید دارم دیوونه میشم:(
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/31122384315071705214.jpeg
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/79999237689528615898.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام scorpians عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم كه پس از اين بيشتر شما در جمع دوستان ببينيم و از نوشته‌هاي خوب و اطلاعات شما بيشتر بهره ببريم...
53.gif
54.gif

سلام به دوستان
ببخشید من یه هارد اکسترنال دارم مدلش اینه:ADATA Classic CH94
کابل usb هارد خراب شده هر جا گشتم نتونستم usbایش رو پیدا کنم...
اینم عکس قسمت ورودی usb به هارد ...بچه ها اگه میدونید اسم این مدل usb چیه یه کمکی بهم بکنید دارم دیوونه میشم
sadsmiley.gif
. دوست عزيز، اين نوع كابل‌ها (بدون توجه به شكل ظاهريشون) اكثرن داراي يك استاندارد در سر فيش‌هايشان مي‌باشند. در اين صفحه شما مي‌توانيد تمامي سرفيش‌هاي استاندارد USB را مشاهده و با نام آنها آشنا شويد:

. خب! بر اساس اين تصوير كه شما در پست خود قرار داده‌ايد:

79999237689528615898.jpg

تصوير 1

. اون سر كوچك كه به هاردديسك شما متصل مي‌شود بايد از نوع 5‎-Pin (پنج پين و نام ثبت شده تجاري آن USB Mini-b (5-pin)‎ مي‌باشد) باشد. اين نوع كابل در بازار فراوان است! كاري به شكل ظاهري و اون قسمت L مانند كابل خود نداشته باشيد! اين هم انواع آن در بازار خارج! كه البته اينجا هم فراوان است: A Male to Mini-b USB 2.0 Cables: 4-pin and 5-pin mini-b USB 2.0 cables for cameras, MP3s and handheld devices - C2G

. نكته: ممكنه تصويري كه از پورت ورودي هاردديسك قرار داده‌ايد كامل نباشد! پس بهتره براي اطمينان هاردديسك خود را هم با خود برده و فيش‌هاي موجود در بازار را برروي آن تست كنيد. هر كدام كه به آن خورد، آن فيش درست است!

. يك قانون حاكم بر سخت افزار: به هيچ وجي نميتوان فيش/كابل/كارت ... را به اشتباه و به راحتي در يك پورت يا اسلات متفاوت وارد كرد. (به جز به زور!!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/18
26.gif
103.gif

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
. يك قانون حاكم بر سخت افزار: به هيچ وجي نميتوان فيش/كابل/كارت ... را به اشتباه و به راحتي در يك پورت يا اسلات متفاوت وارد كرد. (به جز به زور!!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/18
26.gif
103.gif
البته به زور هم در نهایت باعث شکستن میشه چون به زور هم وارد نمیشه

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام koohi عزيز
1.gif

البته به زور هم در نهایت باعث شکستن میشه چون به زور هم وارد نمیشه
. در اكثر وسايل بله ولي نه همه آنها!
3.gif
تجربه داشتيم! كه مشتري كابل برق FDD يا HDD Pata را برعكس زدن! متاسفانه به خاطر جنس و نوع كاور دور شان ميشه كمي با زور آن را جا زد!
4.gif
(در مورد بعضي از FDDها هم كه متاسفانه اصلن كاور محافظ دورشان نيست!!!!) ولي اساسن درسته! بقيه قطعات اكثرن نميشه اشتباه جا زد و ممكنه كه پورت يا اسلات آسيب ببينه!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/18
26.gif
103.gif

scorpians

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام igiamax ممنون بابت پاسخگویی...
من رفتم بازار یکی که usb مثل مال هارد بود خریدم ولی هارد بالا نیومد یعنی چراغش روشن شد ولی pc شناساییش نکرد...اونم با تیغ افتادم به جونش تا تو قسمت ورودی هارد جا رفت
مجبور شدم سیم رو نصف کنم دیدم اینی که گرفتم 3 سیم داره مال خودش چهار تا سیم داره.. سرش هم که به هارد میخورد...واقعا گیج شدم...این مدلی که شما گفتید صد در صد درسته؟! چون من باید به قول خودتون به زور جاش بزنم:(

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام scorpians عزيز
1.gif

مال خودش چهار تا سیم داره
. آره درونش 4 سيم بيشتر نيست چون پورت اصلي USB كه در درون مادربورد است فقط 4 تا سيم داره! اما سر ديگه در پورت‌هاي USB Mini-b (5-pin)‎ داراي 5 سر هست كه يك سيم روي دو سر تقسيم ميشه! خالا چرا كابل خريداري شده شما 3 تا سيم داشته!؟ نميدونم!

. من خودم دوتا هاردديسك جيبي دارم كه هر سر فيششون كه به هاردديسك مي‌خوره 5 پين هستند. پس شما اگر يك چنين كابلي بخريد مشكلتان بايد حل بشه!:

. بعد هم دقت كنيد به فروشنده بگيد mini و نه micro! چون سر‌هاي micro خيلي باريكتر هستند و معمولن شما آنها را در كابل‌هاي USB موبايل مي‌بينيد!

چون من باید به قول خودتون به زور جاش بزنم
sadsmiley.gif
. نه آقا! اون را براي شوخي عرض كردم!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/19
26.gif
103.gif

scorpians

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
igimax ممنون بابت راهنماییت:rolleyes:
ولی این که باید به زور بزنمش جا خودش یه مشکله چون هر مدلی که تو بازار هست شبیه همین عکسیه که شما گذاشتین...وباید لبه هاش رو از بین برد تا جا بشه...پس مجبورم اول پول خرج کنم بعد تست کنم.
یه سوال دیگه داشتم اینکه لامپ هارد روشن میشه ولی کار نمیکنه این مشکل صد در صد از usb ایه؟ اخه من قبل از این کابل خراب بشه... برنامه ریختم تو هارد زدم تو لب تاب شناسایی نکرد دست به کابل زدم کابل خراب شد...
این شناسایی نکردن میتونه مال چه مشکلی باشه؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام scorpians عزيز
1.gif

اخه من قبل از این کابل خراب بشه... برنامه ریختم تو هارد زدم تو لب تاب شناسایی نکرد دست به کابل زدم کابل خراب شد...
. اوه!
40.gif
پس كابل سالم بوده ولي چون هارديسك شما شناسايي نشده زديد كابل را دستكاري كرديد و خراب شده!!!؟؟؟ اگر اينطوري بوده!؟ اوه!!!؟ خسته نباشيد!
3.gif

. شناسايي نشدن هاردديسك External ميتواند چند تا دليل داشته باشد!؟ ولي نميشه همينطوري به كابل مشكوك شد! چون معمولن اگر به شكل فيزيكي بلايي سر كابل نيومده باشه پس كابل معمولن آخرين دليل براي اين مشكل ميشه! شايد ويندوز قاط زده شايد خود هاردديسك مشكلي پيدا كرده شايد ... بايد اول روي ويندوز ديگري تست مي‌كرديد بعد روي يك سيستم ديگه و باز هم اگر كار نمي‌كرد بايد كابل مشابهي را تست مي‌كرديد. (همان فروشگاهايي كه مشابه اين هاردديسك را مي‌فروشند ممكنه براي يك لحظه قبول مي‌كردند كه از جعبه نو و غير پلمپ يك نمونه كابل را براي شما لحظه‌اي خارج كنند يا شايد اصلن خودشان داشته باشند و همانجا تست مي‌كرديد!)

ولی این که باید به زور بزنمش جا خودش یه مشکله چون هر مدلی که تو بازار هست شبیه همین عکسیه که شما گذاشتین...وباید لبه هاش رو از بین برد تا جا بشه...پس مجبورم اول پول خرج کنم بعد تست کنم.
. ميشه يك عكس با كيفيت، از فاصله نزديك (حدود 10 سانتي) و از روبرو سر فيش اصلي بگيريد؟ (مشابه عكس پست قبلي) اون سري كه به هاردديسك ميخورده!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/19
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز قسمتي كه كابل به هارد ميخوره فيشش خيلي ضعيف هست و زود خورده ميشه . به نظر من بهتره كابل رو از هارد جدا نكنيد . چون اگر مرتب كابل رو در بياريد . سوكتش خراب ميشه . متاسفانه تبديل اين نوع هاردها تو ايران كمياب هست . اگر مشكل داريد . كمي با الكل سفيد و گوش پاك كن سوكت رو تميز كنيد .

saeid_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه هارد اکسترنال WD دارم و تازگیا که به لپ تاپم وصل میکنم درایور تو my computer هست ولی باز نمیکنه و میگه باید فرمت بشه.
لطفا کمک کنید.

samansbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم همین مشکل رو دارم ولی با هارد سیگیت .وقتی وصل میکنم به سیستم توی ویندوز 7 میگه باید فورمت بشه ولی با ویندوز XP مشکلی نداره . خواهشا راهنمایی کنید

manandss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم یه مشکل تقریبا مشابه دارم
من همیشه هاردم به لب تاپ وصله. امروز رفتم یه پوشه رو باز کنم دیدم خیلی کند شده
برای همین هاردو کندم دوباره وصل کردم که صدای ی وصل شدنش اومد ولی جیزی نشون نمیداد
هاردمم خیلی داغ کرده بود
داخل دیسک منیج هم نشونش نمیده
هارد 1 ترا سیلیکون پاوره

mohammadkh766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هارد اکسترنال wd دارم 1t ..سیستمم هارد رو نمیشناسه وقتی وصلش میکنم چراقش همینجوری چشمک میزنه و هارد به صورت مداوم کار میکنه ... تو قسمت دیسک منیجر ویندوز هم وقتی میرم بعد از اینکه هارد رو وصل میکنم اطلاعات هیج دیسکیو نمیاره و رو connecting virtual disks میمونه و صفحه ی خالی میاره بعد از اینکه دیسک رو میکشم بیرون اطلاعت دیسک لپ تاپو اینا رو میاره.
یو اس بی رو وقتی میزنم میشناسه ولی تو my computer درایوه قابل دسترس نیست.
کمکم کنین اطلاعات توش حیاتیه :(

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سلام من هارد اکسترنال wd دارم 1t ..سیستمم هارد رو نمیشناسه وقتی وصلش میکنم چراقش همینجوری چشمک میزنه و هارد به صورت مداوم کار میکنه ... تو قسمت دیسک منیجر ویندوز هم وقتی میرم بعد از اینکه هارد رو وصل میکنم اطلاعات هیج دیسکیو نمیاره و رو connecting virtual disks میمونه و صفحه ی خالی میاره بعد از اینکه دیسک رو میکشم بیرون اطلاعت دیسک لپ تاپو اینا رو میاره.
یو اس بی رو وقتی میزنم میشناسه ولی تو my computer درایوه قابل دسترس نیست.
کمکم کنین اطلاعات توش حیاتیه :(
خیلی شانس آورده باشی بورد تبدیل ساتا به usb که توی هارد های اسکترنال هست سوخته باشه نه خود هارد.
اگه ببریش گارانتی که اطلاعات بی اطلاعات .
اگه اطلاعاتت اندازه ی یه هارد ارزش ریسک کردن داره باکس هارد رو باز کن خود هارد رو بدون تبدیل وصل کن به یه کامپیوتر . چه هارد لپتاپی باشه چه هارد 3.5 اینچی به کامپیوتر میخوره . یه کابل ساتا و یه کابل برق میخواد فقط.
همونجور که گفتم اگه خوش شانس باشی اطلاعات هاردتو میتونی تو my computer ببینی .

dhard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام استاد پرکار و خدمت مهندسین گل پیش کسوت منم این مشکل رو دارم عدم شناسایی هارد دیسک اکسترنال ارزطریق مبدل usb یا باکسهای جدید و >>>>>>>در حالی که خود هارد سالمه و در سیسییتم دیگه ای چه لپ تاپ و desk top به خوبی کار میکنه ) حتی از یه لپ تاپ به کامپیوتر ببندیدی از طریق کابل ساتا هم باشه به صورت اکسترنال هم که باشه باز سیستم سون 7 هارد رو شناسایی میکنه ولی محتویات قابل دسترس نیست )))خب حالا به نظر بنده این مشکل ناشی از شکل و فرمت پارتیش بندی و به هم ریختگی بوت سکتورها و یه چیزی به نام mbr در هارد باشه اگه دقت کرده باشین در همه این حالتها هارد در دیوایس منجر به صورت یه تیکه میاد یا unallocated هست یا درایوها میان ولی رنگ پارتیشنشون با مال خود سیستم فرق میکنه حتی اگه اقدام به نصب سیستم عامل جدید روی کامپیوتر جدید هم بکنید هارد نشون داده میشه ولی پارتیشنها قابل استفاده نیست در ویندوز 7 اون علامت مثلث زرد رنگ میاد خلاصه اینکه مشکل از هارد و فیزیکی نیست و مربوط به پارتیشن بندی هارد ه که روی مادر برد یا لپ تاپ به صورت خاصی با توجه به نوع کنترلر مادر برد برای هارد وو در گاه های اون که همون چیپست معروف مادربردها sothbrig مربوط میشه (البته فکر کنم ؟!!!!) و چاره کار در کپی اطلاعات و بیرون کشیدن اون از طریق سیستم اولیه و بعد جابه جایی هارد به سیستم دیگه و فرمت کامل اونه (البته هاردهایی که با نرم افزارهای پارتیشن بندی فرمت میشن نه با خود ویندوز کمتر این مشکل رو دارن ///////خلاصه چاره کار فرمت کردنه و ربطی به هارد نداره وهارد سالمه یه موضوع دیگه اینکه اگه در وضیعت اتصال با usb هترد فرمت بشه و به حالت ساتا به سیستم دیگه وصل بشه سناسایی نمیشه وبازهم چاره فرمته استادان گرام پرحرفی بنده رو ببخشین و چاره کار بجویید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
biggrinsmiley.gif
blushsmiley.gif

parsester

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یک هارد اکسترنال WD My Passport Essential USB3 دارم که زمانی که به کامپیوتر متصل بوده کامپیوتر به حالت Sleep رفته و در همان حالت Sleep من هارد رو از کامپیوتر جدا کردم...
حال این هارد رو به هر سیستمی متصل می کنم درایور SES نصب نمیشه و با وجود اینکه هارد رو میشناسه و در Disk Management فقط مینویسه Disk2 ولی پارتیشنی نداره و در مای کامپیوتر هم دیده نمیشه
WD SES USB Device Driver رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان بعد از اتصال هارد به سیستم WD BAD PCB USB Device نصب میشه اما موقع نصب WD SES USB Device مینویسه Driver not found
کسی میتونه کمکم کنه؟

mapx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک هارد اکسترنال WD My Passport Essential USB3 دارم که زمانی که به کامپیوتر متصل بوده کامپیوتر به حالت Sleep رفته و در همان حالت Sleep من هارد رو از کامپیوتر جدا کردم...
حال این هارد رو به هر سیستمی متصل می کنم درایور SES نصب نمیشه و با وجود اینکه هارد رو میشناسه و در Disk Management فقط مینویسه Disk2 ولی پارتیشنی نداره و در مای کامپیوتر هم دیده نمیشه
WD SES USB Device Driver رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان بعد از اتصال هارد به سیستم WD BAD PCB USB Device نصب میشه اما موقع نصب WD SES USB Device مینویسه Driver not found
کسی میتونه کمکم کنه؟
من هم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده، اگه کسی بتونه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم

wildboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم یک هارد WD Elements دارم زدم به لپتاپ یه بنده خدایی ازون روز هرچی میزنم به لپتاپ خودم شناسایی میکنه که هارد وصل شده چراغ هاردم چشمک میزنه بغد 5 دقیقه تو my computer هم میاد درایوش اما باز که میکنم 10 دقیقه طول میکشه تا بازش کنه بعد 10 دقیقه یه پوشه رو که باز میکنم باز 10 دقیقه طول میکشه بره توش بعد یهو همش میپره همه پوشه هارو خالی نشون میده.
اسکن ویروس کشی کردمش با Norton Utilities اسکنش کردم که repair کنه ولی وسطاش ارور میده نمیتونه.اطلاعات خیلی مهمیم توش دارم.با برنامه های ریکاوریم نتونست بشناستش که ریکاوری کنم.نمی دونم دیگه چیکارش کنم.کسی اگه راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

aynaz8283

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام joker_war عزيز
1.gif

. يكساعت بعد از پست زير شما من پاسخ را نوشتم ولي ابتدا شبكه من خراب شد و سپس فروم پي تي!! الان گويا همه چي درسته! پس اميدوارم كه جوابم هم درست باشد.
. در توضيحاتتون در اين تاپيك فرموديد هاردهاي USB را وقتي وصل مي‌كنيد ويندوز اتصال يك درايو USB را تشخيص و اعلام مي‌كنه؟! درسته؟!

. همچنين در پاسخ اين سوال:

. فرموديد:
. خوب پس! اگه درست فهميده باشم، در Disk Management ويندوز نام هاردديسك شما مثلن به شكل Disk1 يا Disk2 نمايش داده مي‌شه ولي در My Computer حرفش نيست؟! درست ميگم؟!

. خوب اگه اينطوره؟! براي من هم در XP و 7 چنين مشكلي تا كنون پيش آمده! در چنين مواردي Drive Letterي به ديسك ما نسبت داده نمي‌شود! كافي دوباره به همون راهي كه دوسته خوبمون farshad_df عزيز اشاره نمودند رفته و در Disk Management برروي نام هاردديسك راست كليك كرده و گزينه Change Drive letter and path را انتخاب كنيد و در پنجره جديد برروي دكمه Add كليك كرده و نامي را انتخاب كنيد.

. اميدوارم درست فهميده باشم و راه فوق جواب دهد لطفن نتيجه را اعلام كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/29
26.gif
103.gif
سلام ببخشید من این مراحلی که گ
سلام joker_war عزيز
1.gif

. يكساعت بعد از پست زير شما من پاسخ را نوشتم ولي ابتدا شبكه من خراب شد و سپس فروم پي تي!! الان گويا همه چي درسته! پس اميدوارم كه جوابم هم درست باشد.
. در توضيحاتتون در اين تاپيك فرموديد هاردهاي USB را وقتي وصل مي‌كنيد ويندوز اتصال يك درايو USB را تشخيص و اعلام مي‌كنه؟! درسته؟!

. همچنين در پاسخ اين سوال:

. فرموديد:
. خوب پس! اگه درست فهميده باشم، در Disk Management ويندوز نام هاردديسك شما مثلن به شكل Disk1 يا Disk2 نمايش داده مي‌شه ولي در My Computer حرفش نيست؟! درست ميگم؟!

. خوب اگه اينطوره؟! براي من هم در XP و 7 چنين مشكلي تا كنون پيش آمده! در چنين مواردي Drive Letterي به ديسك ما نسبت داده نمي‌شود! كافي دوباره به همون راهي كه دوسته خوبمون farshad_df عزيز اشاره نمودند رفته و در Disk Management برروي نام هاردديسك راست كليك كرده و گزينه Change Drive letter and path را انتخاب كنيد و در پنجره جديد برروي دكمه Add كليك كرده و نامي را انتخاب كنيد.

. اميدوارم درست فهميده باشم و راه فوق جواب دهد لطفن نتيجه را اعلام كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/03/29
26.gif
103.gif
سلام ببخشید من این راهی که گفتین رفتم ولی ارور زیر رو میده هرچی هم ری استارت میکنم فایده نداره چیکار کنم؟

فایل های ضمیمه

• wrong.JPG
    wrong.JPG
    133 KB · نمایش ها: 12
  • wrong.JPG
    wrong.JPG
    133 KB · نمایش ها: 12

najafi.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مشکل شناسایی هارد اکسترنال دارم توی هیچ دستگاهی شناسایی نمیشه البته چراغش روشن میشه اما حتی آیکونش نمایش داده نمیشه نه توی
Device Manager هست نه توی disk management
خیلی عجله دارم تورو خدا کمکم کنیدخیلی سریع باید اطلاعاتم رو بازیابی کنم اضطراریه

بالا