سلام یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم وقتی به سیستم وصل میکنم چراغش روشن میشه بعد از چند ثانیه چشمک میزنه اولش که وصل میکنم بوق میزنه وهمزمان توی دایومنبجر شناسایی میشه وقتی که چشمک میزنه صدای قطع شدنش میاد وقطع میشه راهنماییم کنید چکار کنم
مشکل برد مبدل ساتا به usb دارد و خراب شده برد مبدلسلام یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم وقتی به سیستم وصل میکنم چراغش روشن میشه بعد از چند ثانیه چشمک میزنه اولش که وصل میکنم بوق میزنه وهمزمان توی دایومنبجر شناسایی میشه وقتی که چشمک میزنه صدای قطع شدنش میاد وقطع میشه راهنماییم کنید چکار کنم
ببخشید اگر این مطلب رو در پاسخ به من نوشتید، این را اشاره کنم که این هارد مشکلدار؛ هیچ مشکلی با سایر کامپیوترها نداره.از سایت وسترن درایورش را دانلود و نصب کنید .
درایور وسترن رو بگیرید که روی این سیستم هم شناسایی بشهببخشید اگر این مطلب رو در پاسخ به من نوشتید، این را اشاره کنم که این هارد مشکلدار؛ هیچ مشکلی با سایر کامپیوترها نداره.
ممنونم از پاسختان. اما من خیلی ناشی هستم. دقیقا چی را باید از کجا بگیرم؟درایور وسترن رو بگیرید که روی این سیستم هم شناسایی بشه
با برنامه زیر چک کنید شناسایی میشه یا نهسلام من یه هارد WD دارم که پر شده بود 1 ترابایت 1-2 سال گذاشته بودم کنار حالا اصلا نمیشناسه کامپیوتر روی دو سیستم ازمایش کردم باز هم نشان نمیده روی تلویزیون هم نشد وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میگه WD Ses usb divice نداره روی کامپیوتر وصل کردم اما باز هم هارد نصب نمیشه و نشان نمیده راهنمایی نمایید چکار کنم با تشکر یاعلی
MiniTool Partition Wizardسلام دوستان
من به تازگی بک هارد 2 ترا سیگیت خریدم و برای ضبط فیلم اونو به تلویزیون وصل کردم و بعد دیگه رو لپ تاپم نمیخونه رو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم نخوند
اما توی device manager نشون میده ممنون میشم بهم بگین چه کنم ؟
سوالات مربوط به هارد را در تاپیک جامع مشکلات هارد دیسک مطرح کنید در قسمت سخت افزارسلام
منم وسترن دیجیتال my passport دارم وقتی وصل میکنم اسم هارد رو تو my computer و disk management میاره ولی اگه رو هارد تو my computer کلیک راست یا چپ کنم هنگ میکنه و همه چی رو میبنده!
اون راه درایو letter هم سعی کردم برم ولی با راست کلیک رو هاردم تو disk management همچین چیزی نمیاره
لطفا کمک کنین چیزای مهمی تو هاردم ریختم فرمت کنم به فنا میره:general107:
ممنون