sinapourang
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
کمککککککککککککککک
نرم افزارِ seatools رو دانلود کن ببین چی میگه.
SeaTools for Windows | Seagate
کسی نیست کمک کنه؟
تشکر دوست عزیز انجام دادم تست هارو کامل انجام میده
منظورتون همین بود دیگه همشونو تا آخر انجام میده
حالا چه کنم اگه درست فهمیده باشم این برنامه مال تست هارد هستش
و یک سوال دیگه آیا راهی هست که این مشکل دیگه بوجود نیاد
بازم ممنون که وقتتو واسه ما میزاری
سلام
دوستان من یه هارد
ADATA Classic CH94
1ترابایت دارم (یو اس بی)
چند وقت پیش در حالی که هارد به سیستم وصل بود برقا رفت وقتی اومد وصل کردم یه پنجره میومد میفگت هاردو فرمت کن چون اطلاعاتمو می خاستم
یه مقدار باهاش ور رفتم فایده نداشت تا اینکه قاب هاردو باز ردم از این هاردا لپ تاب بود
SAMSUNG MODEL:HM100UI SATA
اون کیتش که جای ساتا می خوره در آوردم بعد با کابل ساتای معمولی به سیستم وصل کردم اومد بالا بعد اطلاعاتمو انتقال دادم و هاردو فرمت کردم تمام
الان دوباره همین اتفاق افتاده اما ساتا رو که وصل میکنم نمیخونه میگه فرمت با این نرم افزارهای ریکاوری میتونم اطلاعاتمو ببینم اما چون بلد نیستم میترسم کاری کنم
دوستان کسی میتونه بنده رو کمک کنه واقعا گیرم سپاسگزارم ببخشید زیاد حرف زدم می خواستم کامل توضیح داده باشم
مهندسین کامپیوتر عزیز یه کمکی به من بکنین.
من یه هارد اکسترنال مدل ADATA superior SH93 دارم
من این هارد رو وصل کردم به لب تاپ داشت اسکن می کرد یه هو قطع شد
بعدش که دوباره وصلش کردم می گه باید فرمت بشه!
یعنی هارد به صورت raw در اومده
من تو هارد اطلاعات مهمی دارم نمی خوام فرمت کنم
از اساتید کامپوتر کسی هست به من کمک کنه؟
کـــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
با تشکر از راهنمایتون
سلام علیکم به تمام مهندسان
من یک مشکل عجیب برام پیش امده که وقتی هارد اکسترنال مدل my passport Essential SE
به کامپیوتر وصل میکنم نه صدایی می یاد ونه در قسمت درایورمنجر چیزی نمی یاد و فقط لاپ بقل هارد روشن می شه
چندین سیستم تست کردم و همین مشکل داشت راستی 1ترابایت است و اگر کسی بتونه مشکل من هل کنه ممنون میشم و از خجالتش در مییام
HDD Raw Copy Tool
HDDGURU: HDD Raw Copy Tool
درود،سلام,دوستان یک هارد اکسترنال 640 گیگ Silicon power را وصل شده است.یک ویندوز 7 نصب است و یک ویندوز اکس پی .اما مشکل اینجاست که ویندوز اکس پی هارد اکسترنال را نمیشناسه.یعنی روی دستگاه چراغش روشن میشه ولی روی سیستم هیچ اثری ازش نیست.در دیوایس منجر هم نیست.روی مای کامپیوتر هم نیست و همچنین در مای کامپیوتر روی هر درایوی کلیک میشه سیستم هنگ میکنه.اما این مشکلات در ویندوز 7 وجود ندارد.روی سیستم های دیگر هم امتحان کردم هارد را اما سالم است.فقط روی این سیستم و ویندوز اکس پی مشکل دارد.در ضمن موقعی که ویندوز بوت میشود و هارد اکسترنال وصل باشد مشکلی نیست و همه چی مرتبه ولی موقعی که ویندوز بوت شده است و میخواهیم هارد را وصل کنیم مشکل بوجود می آید. درایورها همه آپدیت است.
مشکل از کجاست ؟ چه کار باید کرد؟