• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نشناختن هارد اکسترنال توسط ویندوز 7

alok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزارِ seatools رو دانلود کن ببین چی میگه.
SeaTools for Windows | Seagate

تشکر دوست عزیز انجام دادم تست هارو کامل انجام میده

e1aad92b9394.jpg

منظورتون همین بود دیگه همشونو تا آخر انجام میده
حالا چه کنم اگه درست فهمیده باشم این برنامه مال تست هارد هستش
و یک سوال دیگه آیا راهی هست که این مشکل دیگه بوجود نیاد
بازم ممنون که وقتتو واسه ما میزاری

Last edited:

sinapourang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز مشکل داره. لپ تاپم اصلا هاردم رو نمی شناسه.انگار اصلا بهش چیزی وصل نکردی

alok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر دوست عزیز انجام دادم تست هارو کامل انجام میده

e1aad92b9394.jpg

منظورتون همین بود دیگه همشونو تا آخر انجام میده
حالا چه کنم اگه درست فهمیده باشم این برنامه مال تست هارد هستش
و یک سوال دیگه آیا راهی هست که این مشکل دیگه بوجود نیاد
بازم ممنون که وقتتو واسه ما میزاری

دوستان برنامه ای هست که کار منو راه بندازه
چون مسئولیت اطلاعات با من هستش نمیتونم بیرون ببرمش اگه راهی هست لطفا بگید ممنون

alok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من یه هارد
ADATA Classic CH94
1ترابایت دارم (یو اس بی)
چند وقت پیش در حالی که هارد به سیستم وصل بود برقا رفت وقتی اومد وصل کردم یه پنجره میومد میفگت هاردو فرمت کن چون اطلاعاتمو می خاستم
یه مقدار باهاش ور رفتم فایده نداشت تا اینکه قاب هاردو باز ردم از این هاردا لپ تاب بود
SAMSUNG MODEL:HM100UI SATA
اون کیتش که جای ساتا می خوره در آوردم بعد با کابل ساتای معمولی به سیستم وصل کردم اومد بالا بعد اطلاعاتمو انتقال دادم و هاردو فرمت کردم تمام
الان دوباره همین اتفاق افتاده اما ساتا رو که وصل میکنم نمیخونه میگه فرمت با این نرم افزارهای ریکاوری میتونم اطلاعاتمو ببینم اما چون بلد نیستم میترسم کاری کنم
دوستان کسی میتونه بنده رو کمک کنه واقعا گیرم سپاسگزارم ببخشید زیاد حرف زدم می خواستم کامل توضیح داده باشم

دوستان ممنون دیگه نمیخواد مجبور شدم ریسک کنم با همین نرم افزارهای ریکاوری

95% اطلاعات برگشت اوناییم که بر نگشت ایمیج بود ددحجمشون بالا ی 3 گیگ پسوندشونم iso بود

اینو مینویسم که اگه کس دیگه ایم به این مشکل بر خورد شاید بتونه کمکی باشه اسم نرم افزاریم که باهاش کار کردم

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1

اطلاعاتو ریختم جایه دیگه هاردو فرمت کردم درست شد

ashkan barselon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهندسین کامپیوتر عزیز یه کمکی به من بکنین.
من یه هارد اکسترنال مدل ADATA superior SH93 دارم
من این هارد رو وصل کردم به لب تاپ داشت اسکن می کرد یه هو قطع شد
بعدش که دوباره وصلش کردم می گه باید فرمت بشه!
یعنی هارد به صورت raw در اومده
من تو هارد اطلاعات مهمی دارم نمی خوام فرمت کنم
از اساتید کامپوتر کسی هست به من کمک کنه؟
کـــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ashkan barselon عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به جمع دوستان در فروم دوستداشتني PT تبريك عرض مي‌كنم...

. اگر به شكل RAW در آمده تنها راه استفاده از برنامه هاي Recovery مثل Active Partition Recovery يا Active File Recovery يا R-Studio File Recovery هست. قبلن در لينك "فهرست" موجود در امضاي خودم، لينك هاي تاپيك ها يا پست هاي آموزشي را قرار داده‌ام. اگر باز هم مشكلي بود بفرماييد...
53.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/01
26.gif
103.gif

RAMIN.BE49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مهندسان عزیز
من تمام صفحاتو خوندم ولی جوابی واسه مشکلم پیدا نکردم
هارد من مثل بقیه قابل خوندن نیست و همینطور در disk management کلیک راست که میکنم چیزی که شما گفتین نداره.این گزینه هارو به ترتیب داره:initialize,offline,propertise,help
win7 professional hard my passport wd essential se

توی device manager هم علامت تعجب وجود داره و نوشته که برای این دستگاه درایور نصب نشده
1tb توش فایل دارم ممنون میشم کمکم کنین

ashkan barselon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهندسین کامپیوتر عزیز یه کمکی به من بکنین.
من یه هارد اکسترنال مدل ADATA superior SH93 دارم
من این هارد رو وصل کردم به لب تاپ داشت اسکن می کرد یه هو قطع شد
بعدش که دوباره وصلش کردم می گه باید فرمت بشه!
یعنی هارد به صورت raw در اومده
من تو هارد اطلاعات مهمی دارم نمی خوام فرمت کنم
از اساتید کامپوتر کسی هست به من کمک کنه؟
کـــــــــــــــــــــــــــــ
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
با تشکر از راهنمایتون

reshad1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم به تمام مهندسان
من یک مشکل عجیب برام پیش امده که وقتی هارد اکسترنال مدل my passport Essential SE
به کامپیوتر وصل میکنم نه صدایی می یاد ونه در قسمت درایورمنجر چیزی نمی یاد و فقط لاپ بقل هارد روشن می شه
چندین سیستم تست کردم و همین مشکل داشت راستی 1ترابایت است و اگر کسی بتونه مشکل من هل کنه ممنون میشم و از خجالتش در مییام

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
سلام علیکم به تمام مهندسان
من یک مشکل عجیب برام پیش امده که وقتی هارد اکسترنال مدل my passport Essential SE
به کامپیوتر وصل میکنم نه صدایی می یاد ونه در قسمت درایورمنجر چیزی نمی یاد و فقط لاپ بقل هارد روشن می شه
چندین سیستم تست کردم و همین مشکل داشت راستی 1ترابایت است و اگر کسی بتونه مشکل من هل کنه ممنون میشم و از خجالتش در مییام

درود دوست عزیز من
من هم همین مشکل رو داشتم و هنوز هم دارم!
دوستمون گفت باید ریکاوری بشه
اگه راه حلی پیدا کردید به ما هم بگید خوشحال می شوم!

reshad1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره وقتی وصل نمیشه چطور ریکاوری کنم

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,دوستان یک هارد اکسترنال 640 گیگ Silicon power را وصل شده است.یک ویندوز 7 نصب است و یک ویندوز اکس پی .اما مشکل اینجاست که ویندوز اکس پی هارد اکسترنال را نمیشناسه.یعنی روی دستگاه چراغش روشن میشه ولی روی سیستم هیچ اثری ازش نیست.در دیوایس منجر هم نیست.روی مای کامپیوتر هم نیست و همچنین در مای کامپیوتر روی هر درایوی کلیک میشه سیستم هنگ میکنه.اما این مشکلات در ویندوز 7 وجود ندارد.روی سیستم های دیگر هم امتحان کردم هارد را اما سالم است.فقط روی این سیستم و ویندوز اکس پی مشکل دارد.در ضمن موقعی که ویندوز بوت میشود و هارد اکسترنال وصل باشد مشکلی نیست و همه چی مرتبه ولی موقعی که ویندوز بوت شده است و میخواهیم هارد را وصل کنیم مشکل بوجود می آید. درایورها همه آپدیت است.
مشکل از کجاست ؟ چه کار باید کرد؟

Last edited:

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام,دوستان یک هارد اکسترنال 640 گیگ Silicon power را وصل شده است.یک ویندوز 7 نصب است و یک ویندوز اکس پی .اما مشکل اینجاست که ویندوز اکس پی هارد اکسترنال را نمیشناسه.یعنی روی دستگاه چراغش روشن میشه ولی روی سیستم هیچ اثری ازش نیست.در دیوایس منجر هم نیست.روی مای کامپیوتر هم نیست و همچنین در مای کامپیوتر روی هر درایوی کلیک میشه سیستم هنگ میکنه.اما این مشکلات در ویندوز 7 وجود ندارد.روی سیستم های دیگر هم امتحان کردم هارد را اما سالم است.فقط روی این سیستم و ویندوز اکس پی مشکل دارد.در ضمن موقعی که ویندوز بوت میشود و هارد اکسترنال وصل باشد مشکلی نیست و همه چی مرتبه ولی موقعی که ویندوز بوت شده است و میخواهیم هارد را وصل کنیم مشکل بوجود می آید. درایورها همه آپدیت است.
مشکل از کجاست ؟ چه کار باید کرد؟
درود،

این نرم افزار رو
دانلود، ونصب کنید و نتیجه رو همین جا اعلام کنین.

دومین راهی رو کِ من پیشنهاد میکنم اینِ کِ برین توی Device Management و بعد Disk Management و بعد روی هاردی رو کِ اکسترنال هست کلیک کنین و اد کنین یک لتر رو. and allocating a drive letter. یعنی یک اسم انتخاب کنین برای اسمِ درایو. باید add کنین مثلا K یا M یا ... (البته اگِ توی دیسک منجمنت هادردِ اکسترنال وجود داشت کِ شما گفتین وجود نداره)

سومین راه اینِ کِ غیر فعال کنین پورت و کانکشنِ 1384 رو و یا فایروالِ این رو. (disabled 1384).

راهِ دوم بهترین راه هست. در ضمن روی سیستم های مدل پایین، ترجیها هارد اکسترنال رو بِ USB های پشتِ کیس وصل باید بشه و بِ USB های Front یا همون جلو نباید وصل بشه.

راهِ دیگِ ای هم هست کِ اگِ این سه راه و نکته ی آخر، بنتیجه نرسید، بگید تا بزارم.

Bobby Sands

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
من هاردم رو که وصل میکنم بعد از مدتی سیستم هنگ میکنه!
هم ویندوز 7 و هم ایکس پی
هارد یک ترا وسترن دیجیتال USB3

بالا