• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصاحبه های انجام شده با وبمستران

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
کارتون جالبه ولی با دوستان موافقم که بهتره با سایت ها و مدیران معروف مصاحبه کنید
کسایی که همه دوست دارند اطلاعات بیشتری ازشون بدوند
کسایی که تحولی تو اینترنت به وجود آوردند... :D

فعلا باید با سایت های معمولی مصاحبه کنیم بعد سایت های بزرگ کم کم برای مصاحبه دعوت من رو می پذیرن

از دوستان خواهش می کنم یه کم منطقی نگاه کنن. سایتی که رتبه ی 10 ایرانه که نمی آد به راحتی با من مصاحبه کنه. با سایتی مصاحبه می کنه که یه کم جا بیفته پس خواهشا یه کم صبر کنید

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
این سایتهارو اصلا تا حالا ندیده بودم! دی بی اس تم رو فقط چند بار ازش استفاده کردم! معروف ها کوشن پس؟ مصاحبه نمیکنن؟ :D

گفتم باید کمی صبر کنید سایت هنوز یک ماه هم ازش نگذشته. بذارید جا بیفته با همه ی معروف ها مصاحبه می کنم

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با مدیر سایت سافت پند :lol: خیلی خنده داره ، کلا سایت بی محتوایی که مشخص نیست هدف از ایجاد اون چیه .

توطئه ی آمریکایی هاست فکر کنم.

تازه شروع کاره انتظار دارید با گوگل مصاحبه کنم؟

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
اغلب مصاحبه برای اینه که دیگران الگو بگیرن از موفقیت شون
الان مثلا این سایت ها چکاری کردن که الگو باشن
شما سایت های 1 تا 500 ایران مخصوصا 1 تا 100 را برو مصاحبه کن
طراحان وب معروف را برو
اینجور فکر نکنم واسه کسی جذابیت داشته باشه جز تلف کردن وقت خودت

سایت پا بگیره با همه مصاحبه می کنم شما کمی صبر داشته باشید

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه كردن با ادمين وب ها كار خوبيه اما ميتونيد سوالات بهتري بپرسيد همچنين دنبال يه سري افراد باشيد كه اگر حداقل الان سايت خوبي ندارن ولي فكر و ايده خوبي دارن كه بتونيم ازشون چيزي ياد بگيريم مثلا من از مدير سافت پند چي ميتونم ياد بگيرم:lol: آخه وقتي خودش سايت درست و درموني نداره يا مثلا رفتيد با سايت نه چندان شناخته شده ي ديجي سئو مصاحبه كرديد ولي يه لينك نياورديد بريم حداقل به سايتش يه سر بزنيم

بله درباره ی لینک ها اشتباه کردم الآن همشو می ذارم توی سایت. والا این ادمین سایت سافت پند یکی از طراح های خوبه و تو کار امنیت خیلی سرش می شه

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
اگر دوست داريد موفق بشيد بريد به سمت مصاحبه با افراد معرف تر اين كه با هر كسي مصاحبه كنيد اولا درست نيست دوما الكي وقت كاربر تلف ميشه وقتي من ميام 2 تا مصاحبه شما رو ميخونم هيچ چيز مفيدي توش نيست و كليت سوالات يه جوره ديگه با هركسي هم مصاحبه كنيد من نميام بخونم پس تو سوالات هم دقت كنيد و سطح سوالات رو ارتفا بدين

سوال ها رو چشم روش بیش تر کار می کنم ولی به نظرم سوال هایی هست که هر کسی جواب مختلفی براش داره.

والا افراد معروف تر الآن مصاحبه نمی کنن

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
تازه یه نکته ای بده ادمین سایت های مختلف رو بشناسید؟ چه معروف چه غیر معروف؟

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان مصاحبه درباره ی یه پروژه ی بزرگ در نت در سایت قرار گرفت حتما بخونید.

irwebadmins.ir

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان راستی یه نکته ای اگه دوست دارید سوالی به مصاحبه ها اضافه بشه ممنون می شم همین جا بگید تا هم کیفیت بره بالا هم شما راضی باشید. خیلی ممنون از همه

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان اينم يادم رفت بگم همه ي کساني که مصاحبشون روي سايت قرار گرفت افتخار به من دادن و قبول کردن کساني که گفتن اين و اون وبسايت بزرگي ندارن هميشه وب سايت مهم نيست خود اشخاص اين قدر محترم هستند که کافيه. اينم بگم شايد يه مصاحبه براي شما مفيد نباشه ولي براي خيلي ها مفيد باشه. مثلا مصاحبه با سايت تفريحي براي کسي که مي خواد سايت تفريحي بزنه صد در صد مي تونه الگوي عاليي بشه. پس يه جانبه نگاه نکنيد.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
با مدیر این پی تی هم مصاحبه کنید :rolleyes:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
با مدیر بروکلند هم مصاحبه کنید

20bist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
62
با آقا سید و آقا سعید مدیران قبلی آریو کلیک و بست تیک و مدیران حال حاضر آریو تیک مصاحبه کنید ممنون

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون مي شم اگه وبمستراني رو که مي گيد ادرس سايتشون رو هم بنويسيد

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان مصاحبه با ادمين سايت ادز گروپ به سابت اضافه شد حتما بخونيد.

irwebadmins.ir

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
چه فرقی می کنه داداش. مهم اینه سایت زیر 1000 ایران هستن. انشاالله در آینده با ادمین های سایت های خیلی بزرگ هم مصاحبه می کنیم

متاسفم براتون با این دیدگاه

بالا