• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصاحبه های انجام شده با وبمستران

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با ادمین سایت سه سوت دانلود در سایت قرار گرفت امیدوارم لذت ببرید. اینم مصاحبه با به ادمین معروف:)

irwebadmins.ir

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
.................................................

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با ادمین سایت 360 رنگ در سایت قرار گرفت.

irwebadmins.ir

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان به ادمین سایت پرشین تولز گفتم متاسفانه قبول نکردند

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان ظاهر سایت عوض شد. ممنون می شم نظرتون رو بگید و بدونم.

irwebadmins.ir

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اول از همه ممنون از زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید.

چه فرقی می کنه داداش. مهم اینه سایت زیر 1000 ایران هستن. انشاالله در آینده با ادمین های سایت های خیلی بزرگ هم مصاحبه می کنیم
مدیر سایتی که برای پیشرفت سایتش از همچین چیزایی استفاده میکنه ارزش مصاحبه کردن داره و باید ازشون الگو بگیریم بنظرتون؟ :hmm:
_______
بنظرم با سایت هایی که در حال پیشرفت هستن مصاحبه کنید. وگرنه رتبه 900 ایران که چیزی نیست. با سایتی شبیه یاس دانلود که سریع پیشرفت کرد و امثال اینا مصاحبه کنید. و یا سایت هایی که اسمشون رو شنیده باشیم تا حالا. والا من که اسم اکثر این سایتا رو تا حالا نشنیدم شاید من تجربم کمه. :)

بعد بنظرم موقع جواب دادن تو یه پست همه رو جواب بدید بهتره تا اینکه برای هر سوال یه پست جدید بزنید و جواب بدید.

این چیزایی که گفتم جنبه انتقاد داشت. امیدوارم انتقاد پذیر باشید و به زودی با سایت های بزرگتر مصاحبه کنید. :rolleyes:

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
اول از همه ممنون از زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید.

مدیر سایتی که برای پیشرفت سایتش از همچین چیزایی استفاده میکنه ارزش مصاحبه کردن داره و باید ازشون الگو بگیریم بنظرتون؟ :hmm:
_______
بنظرم با سایت هایی که در حال پیشرفت هستن مصاحبه کنید. وگرنه رتبه 900 ایران که چیزی نیست. با سایتی شبیه یاس دانلود که سریع پیشرفت کرد و امثال اینا مصاحبه کنید. و یا سایت هایی که اسمشون رو شنیده باشیم تا حالا. والا من که اسم اکثر این سایتا رو تا حالا نشنیدم شاید من تجربم کمه. :)

بعد بنظرم موقع جواب دادن تو یه پست همه رو جواب بدید بهتره تا اینکه برای هر سوال یه پست جدید بزنید و جواب بدید.

این چیزایی که گفتم جنبه انتقاد داشت. امیدوارم انتقاد پذیر باشید و به زودی با سایت های بزرگتر مصاحبه کنید. :rolleyes:

بله عزیز ممنون از نظرتون.

چشم. ولی داداش این وسط یه مسئله ای هست تا حالا به هر سایت معروفی که میل زدم قبلو نکردن متاسفانه.

درباره ی سایت های در حاله پیشرفت یک مصاحبه دقیقا با یه چنین سایتی در دست انجام هست

بهتر شده ظاهر سایت

ممنون و تشکراز نظرتون

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با ادمین وب سایت جدیدترین ها در وب سایت قرار گرفت.

http://irwebadmins.ir/?p=386

دوستان سوال های مصاحبه عوض شده کلا در این مصاحبه خوش حال می شم نظرتون رو درباره ی فرم جدید سوال ها بدونم یه دنیا تشکر.

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با سعید شاهی یکی از گرافیست های برتر کشور رفت روی سایت امیدوارم خوشتون بیاد و لذت ببرید.

http://irwebadmins.ir/?p=431

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
مصاحبه با ادمین وب سایت های ادلاین و آپانت بر روی وب سایت قرار گرفت.

هدف از این مصاحبه آشنایی بیش تر با این جور تبلیغات بوده است.

http://irwebadmins.ir/?p=440

بالا