• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصاحبه های انجام شده با وبمستران

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان خبری رو در رابطه با وب سایت روی سایت گذاشتم خبری مهمیه خوش حال می شم بخونیدش.

http://irwebadmins.ir/?p=453

اینم متن خبر برای کسانی که حوصله ی رفتن توی وب سایت رو ندارن.

-------------------------------------------------------------------------------------

سلام به همه ی بازدیدکنندگان عزیز وب سایت. از این پس این وب سایت فقط در ضمینه ی مصاحبه با وب مستران فعالیت نمی کنه و قصد دارم فعالیت وب سایت رو در پنج بخش مختلف ادامه دهم.

اولین بخش و مهم ترین بخش که مصاحبه با وبمستران عزیز هست که تنها مطالبی هستند که در صفحه ی اصلی نمایش داده می شوند و بقیه ی مطالب در صفحه ی اصلی نمایش داده نمی شوند.

دومین بخش مطالب آموزشی وب سایت هست که سعی می شه نکاتی رو که وبمستران باید بدونند در این بخش گفته بشه البته مطالب این بخش در صفحه ی اصلی نمایش داده نمی شه.

سومین بخش نیز قالب وب سایت است که در این بخش قالب هایی رو که فارسی سازی انجام می دم به صورت رایگان در اختیار شما وب مستران عزیز قرار می دم که این مطلب نیز در صفحه ی اصلی قرار نمی گیره.

چهارمین بخش فروشگاه های اینترنتی هست که در این بخش به مشکلات فروشگاه داران رسیدگی می شه و سعی می شه مواردی رو که لازم هست در این بخش گفته بشه که این مطلب نیز در صفحه ی اصلی قرار نمی گیره.

پنجمین بخش آمورش سئو و بهینه سازی وب سایت هست که در این بخش به مواردی پرداخته می شه که باعث موفقیت وب سایت در موتورهای جست و جو می شه که این مطلب نیز در صفحه ی اصلی قرار نمی گیره.

خوب دوستان شاید برای شما این ابهام به وجود آمده باشه که چطور می تونید مطالب وب سایت رو دنبال کنید. شما می تونید از طریق ستون سمت راست جایی که نوشته شده مطالب تازه این مطالب رو ببینید و یا از طریق منوی بالا که نام هر موضوع در آن نوشت شده است و باز هم در ستون سمت چپ موضوع خود را انتخاب کنید.

البته لازم به ذکر است که با این که وب سایت داره فعالیتش رو گسترش می ده ولی این به این معنی نیست که باعث بشه وب سایت از هدف اصلیش که مصاحبه با وبمستران هست دور بشه و این ارم باعث بشه مصاحبه های دیر به دیر بر روی وب سایت بره. برای همین تنها مطلبی هم که در صفحه ی اصلی منتشر می شه فقط مصاحبه ها می باشد.

با تشکر فراوان از وقتی که به بنده دادید.

منتظر انتقادات و پیشنهاداتتون هستم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
پس چرا کسی با ما مصاحبه نمیکنه :( این همه سال توی نت داریم جون میکنیم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوستان ظاهر سایت عوض شد. ممنون می شم نظرتون رو بگید و بدونم.

irwebadmins.ir
سلام دوست عزیز در کل خوبه یه نکته توی طراحی هست اونم اینه که ظاهر یک سایت بر اساس کاربر پسندی در مرحله اول باید طراحی شه
این که شما حالت باکس ها و نوشته ها رو خیلی ریز گذاشتید نشان از ظریف پسندی شماست اما برای بنده که به این عنوان می خواهم بیام مطالعه کنم مطالب شما رو کمی آزار دهندس چرا چون نمی تونم بخونمشون سایز فونت ها کوچیکه شیکه اما به دردنخور و آزار دهنده و در باکس بقل کلا انگار مطلبی گذاشته نشده و اون رنگی که انتخاب ردید اشتباه در اینجا شما از یک طیف رنگی استفاده کردی در صورتی که باید از یک مکمل رنگی استفاده می کردی
لوگوی ساییتون هم یه سری نوشته داره که بنده با تلاش زیاد موفق شدم بخونمش بردمش تو فتوشاب لایتش رو دستکاری کردم تا تونستم بخونم :D;) رنگ اونم باید اصلاح بشه

نظر سنجی
دوست دارید مصاحبه ها بیش تر به چه سمتی برود؟

رنگ فونتتون سیاهه o_O می خواستین کسی نخونه یا غیر عمده

در کل از این که ایرادتون رو گفتم معذرت می خوام و قصد کوبیدن جنابعالی رو ندارم و فقط قصد قصد کمک بوده

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز در کل خوبه یه نکته توی طراحی هست اونم اینه که ظاهر یک سایت بر اساس کاربر پسندی در مرحله اول باید طراحی شه
این که شما حالت باکس ها و نوشته ها رو خیلی ریز گذاشتید نشان از ظریف پسندی شماست اما برای بنده که به این عنوان می خواهم بیام مطالعه کنم مطالب شما رو کمی آزار دهندس چرا چون نمی تونم بخونمشون سایز فونت ها کوچیکه شیکه اما به دردنخور و آزار دهنده و در باکس بقل کلا انگار مطلبی گذاشته نشده و اون رنگی که انتخاب ردید اشتباه در اینجا شما از یک طیف رنگی استفاده کردی در صورتی که باید از یک مکمل رنگی استفاده می کردی
لوگوی ساییتون هم یه سری نوشته داره که بنده با تلاش زیاد موفق شدم بخونمش بردمش تو فتوشاب لایتش رو دستکاری کردم تا تونستم بخونم :D;) رنگ اونم باید اصلاح بشه

نظر سنجی
دوست دارید مصاحبه ها بیش تر به چه سمتی برود؟

رنگ فونتتون سیاهه o_O می خواستین کسی نخونه یا غیر عمده

در کل از این که ایرادتون رو گفتم معذرت می خوام و قصد کوبیدن جنابعالی رو ندارم و فقط قصد قصد کمک بوده

چشم مواردی رو که گفتید سعی می کنم وبرایش کنم

این حرفا چیه شما منت گذاشتید و انتقاد کردید دستتون هم درد نکنه

sobhank

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان بعد از مدت ها غیبت بالاخره یه مصاحبه ی جدید رفت روی وب سایت. این مصاحبه با وب سایت تهران هست که وب سایت هایی از جمله بلاگرز جزء این وب سایت هستند.

سعی کردم توی این مصاحبه نکات آموزشی زیادی مطرح بشه و برای کسانی که می خوان تجارت هاستینگ رو شروع کنند این مصاحبه رو به شدت توصیه می شه بخونن.

آدرس مصاحبه: http://irwebadmins.ir/?p=494

امیدوارم لذت ببرید.

درباره ی تعغییری که دوست عزیزم moj1rayaname اشاره کردن از مصاحبه ی بعدی انشالله اعمال می شه دلیل این که توی این مصاحبه اعمال نشد به خاطر این بود که این مصاحبه از مدت ها قبل ارسال شده بود به این وب سایت و جدیدا پاسخ دادن. شرمنده.

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
بعد 10 سال تو نت بودن و 3 تا سایت زیر 1000 کسی به ما نگفت بیا یه مصاحبه بزن
هییییییییییییییییییییییییییییییییی

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
با ادمین میهن وب ادز هم یک محاسبه ای بزن داداش :cool:

بالا