• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران هم امریه میگیره. جای خوبی هم هست.
تنها جایی بود که من رفتم و به سوابق تحصیلی و معدل و ... ام توجه کردن. پارتی هم نداشتم. البته دو سه مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی و ... شدم. اما اگه معدلتون خوب باشه، فرمالیته هست.

فقط نمیدونم آموزشی کجا میندازنمون.

در هر صورت اینجا رو هم امتحان کنید.

پی نوشت: یکی از رفقام رفته بود جهاد کشاورزی واسه مصاحبه ازش پرسیدن کفن میّت چند تیکه است؟ اونم گفته مگه شما میخواین مرده شور استخدام کنید؟!!

پی نوشت 2: قابل توجه اونایی که میخوان ببینن کجاها امریه میگیره:

http://amriye.persianblog.ir/

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان اداره برق هم ممکنه امریه بگیره ؟ (رشته برق قدرت ) کسی تست کرده ... به معدل و مدرک هم حساس هستند ؟

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اداره برق هم ممکنه امریه بگیره ؟ (رشته برق قدرت ) کسی تست کرده ... به معدل و مدرک هم حساس هستند ؟

اگه منظورتون از اداره برق همونهایی هستند که وابسته به وزارت نیرو هستند، بهتره قیدش رو بزنی.
وزارت نیرو در کل امسال 10 نفر از کل کشور میگیره، با قرعه کشی! یعنی معدل و ... کشک. تا الان هم 6 نفرش رو گرفته.
من فرم پر کردم از کل ایران کلی آدم رزومه دادن، دو نفر یک از ایلام یکی از بندرعباس اسمشون در اومد.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اگه منظورتون از اداره برق همونهایی هستند که وابسته به وزارت نیرو هستند، بهتره قیدش رو بزنی.
وزارت نیرو در کل امسال 10 نفر از کل کشور میگیره، با قرعه کشی! یعنی معدل و ... کشک. تا الان هم 6 نفرش رو گرفته.
من فرم پر کردم از کل ایران کلی آدم رزومه دادن، دو نفر یک از ایلام یکی از بندرعباس اسمشون در اومد.

چه جالب ...
اموزش و پرورش توی بعضی رشته ها لااقل توی هر شهرستان 1 نفر میگیره ، اداره برق تو کل کشور 10 نفر ؟:blink:

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام خدمت دوستان

بزرگواری میتونه تاریخ خدمت منو از 1/6 به 1/8 تمدید کنه ؟؟؟ رفتم **** وظیفه ولی گفتن نمیشه چون 4 ماه از معافیت تحصیلیم استفاده کردم میگن سرباز کم داریم تمدید نمیکنیم

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
حاضری به جاش 3ماه اضافه خدمت بکشی؟
اگر حاضری نرو روز معرفیت
غیبت می خوری بعدش دوباره که برگه سفیدت اومد خودت رو معرفی کن
یه دوستی هم داشتم من هر روز جلو این گیشه های **** وظیفه بود.اینقدر رفت و اومد تا انداختنش عقب!

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
دروغ گفتن سرباز کم دارن
کلی متولد 65-66 که فارغ التحصیل شدن آماده خدمت هستن
اگه اضافه هم بخوری آخرش بخشیده میشی داداش
منم آموزشیم بخشیده شد
حله
نگران هیچی نباش

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
احمد جون انشالله که حل میشه، امروز که دیدمت خیلی دپرس بودی و واست ناراحت شدم .

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
**** معمولا 1/6 اعزام داره الان دیره برای گرفتن پذیرش ولی احتمالا تهران بشه درستش کرد من دوستم رفت **** وظیفه تهران درستش کرد البته اگه تا حالا کد نخورده باشی البته بعیده تا آخر مرداد وقت داری یه سهمیه بسیج جور کنی پذیرش بهت میده راحت **** اگه کارت تکمیلی داشتی باشی آموزشی هم نمیری من پارسال رفتم پذیرش هم گرفتم یه آشنا تو نیروی انسانی پادگانی که میخای پذیرش بگیری جور کن برات درستش میتونه بکنه.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
**** معمولا 1/6 اعزام داره الان دیره برای گرفتن پذیرش ولی احتمالا تهران بشه درستش کرد من دوستم رفت **** وظیفه تهران درستش کرد البته اگه تا حالا کد نخورده باشی البته بعیده تا آخر مرداد وقت داری یه سهمیه بسیج جور کنی پذیرش بهت میده راحت **** اگه کارت تکمیلی داشتی باشی آموزشی هم نمیری من پارسال رفتم پذیرش هم گرفتم یه آشنا تو نیروی انسانی پادگانی که میخای پذیرش بگیری جور کن برات درستش میتونه بکنه.

دوست من واسه پذیرش باید تا 45 روز قبل از اعزام اقدام کنه .
همون 45 روز قبلش هم به قول شما آشنا می خواد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا