• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پدر بزرگ من فوت شده من میتوانم معافیث کقالث بگیرم

اگر مادربزرگتون زنده باشه و هیچ فرزند و نوه ی ذکور به غیر از شما نداشته باشه شما معاف میشید :)

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
منظورتون رو نمیفهمم !
شما معافیت کفالت بگیرید که دیگه آموزشی نمیری دوست من ...
الان چند ساله که تمامی معافیت ها آموزشی ندارند ! :)

مطمئنی شما؟فک نکنم اینطور باشه ها. یه تعهد داره ته دفترچه که میگه تا 3 سال هر موقه احضارت کردن باید بری.

اگه نداشته باشه که عالیه

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
آقا یکی بیاد این سوال منو جواب بده . دمتون گرم .
دو داداشیم کلا . دوقلو .
پدرمون در 75 سالگی فوت کردن .
ما میتونیم کفیل مادرمون بشیم ؟
یا یکیمون؟

مرسی .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دو داداشیم کلا . دوقلو .
یا یکیمون؟

مرسی .
خیر ، به هیچ عنوان ...

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
اگه یکیمون ازدواج کنه چی ؟

بعد میشه یکیمون بره بیاد بعد یکی دیگه؟
ببین شما کلا" تا وقتی 2تا هستین ، هر دو هم کاملا" سالم هستید ( امیدوارم همیشه هم سالم باشید ) اون یکیتون ازدواج کنه ، کره مریخ هم که بره ، باز نمیشه اون یکی دیگه معاف شه از معافیت کفالت برای مادرتون نمیتونید استفاده کنید

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ok .ممنون .همون یه ذره امیدی هم که مونده بود از بین رفت . شما هم همیشه سالم باشی
آقا با داداشت پاشو برو سربازی ، با هم خیلی حال میده ، درسته نرفتنش 1 حال دیگست ، اما اینطوری تنها نیستین هیچ کدوم ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دو داداشیم کلا . دوقلو .
یا یکیمون؟

مرسی .

دوست عزیز احتمال زیاد یکتون میتونه کفیل مادرتون بشه !
شما حتما به پلیس +10 مراجعه کن ، ولی تا اونجایی که من میدونم یکیتون سربازی معاف هستید ...

ببین شما کلا" تا وقتی 2تا هستین ، هر دو هم کاملا" سالم هستید ( امیدوارم همیشه هم سالم باشید ) اون یکیتون ازدواج کنه ، کره مریخ هم که بره ، باز نمیشه اون یکی دیگه معاف شه از معافیت کفالت برای مادرتون نمیتونید استفاده کنید

دوست عزیز این قانون تک برادری برای معاف کفالیت پدر هست نه مادر !
پدر فوت کنه مادر به کفیل احتیاج داره که یکی از برادر ها کفیل میشه ...

یکی از دوستان صمیمی من چنین شرایطی رو داره ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
می خواستم بدونم قانون قد و وزن که میگن الان هست ؟
این که میگن کارت موقت یکساله میدن بعد از یک سال چک میکنن دوباره کارت دائم میدن درسته ؟

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان من برادرم خدمت رفته و حدود ٤ سالي هست ازدواج كرده ، پدر و مادرم هم حدود بيست سالي هست طلاق گرفتن . من پيش مامانم زندگي ميكنم .، ايا ميتونم معافي كفالت بگيرم . 
البته اضافه خدمت دارم . ٣ سال پيش تو **** وظيفه سوال كردم گفت اگه مادرت زير پوشش كميته امداد باشه ميتونه يكي از بچه هاشو معاف كنه ، داداشم كه رفته و فقط من ميمونم . 
ايا راهي هست ، بعد اين كميته امداد چجوري ميرن زيره پوشش. 

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
آقا با داداشت پاشو برو سربازی ، با هم خیلی حال میده ، درسته نرفتنش 1 حال دیگست ، اما اینطوری تنها نیستین هیچ کدوم ...
خیلی باحالی .
از کجا معلوم یک جا بیفتیم ؟
همین دبستان راهنمایی دبیرستان دانشگاه با هم تو یک میز بودیم بسه دیگه .
loudlaff.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قانون سه برادری قرار نیست تصویب بشه عموی من سه تا پسر داره که دوتاش سربازی رفتن و الان یکی از پسر عموهام در حال تموم کردن دانشگاه هست . احتمال داره تصویب بشه ؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز احتمال زیاد یکتون میتونه کفیل مادرتون بشه !
شما حتما به پلیس +10 مراجعه کن ، ولی تا اونجایی که من میدونم یکیتون سربازی معاف هستید ...

دوست عزیز این قانون تک برادری برای معاف کفالیت پدر هست نه مادر !
پدر فوت کنه مادر به کفیل احتیاج داره که یکی از برادر ها کفیل میشه ...

یکی از دوستان صمیمی من چنین شرایطی رو داره ...
مطمئنی ؟!

من خودم که دنبال کارهای کفالتم بودم ، هر روز همه جور موردی میدیدم ، 1 مورد همینطوری بود ، یارو فرستادش خونه !!! گفت نمیشه همون اول کار :O

من هم رو همون حساب گفتم ... با این اوصاف به نظرم پلیس+10 بهترین جواب رو میده بهتون وزرنیای عزیز ... در ضمن اگر پلیس - 10 گفت نه ، حتما" به حوزه **** وظیفه شهرتون مراجعه کنین و از مشاورین اونجا هم بپرسید

snafas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 1 سوال دارم. متولد سال 63 هستم و خدمت نرفتم.يعني غيبت داشتم. داداش كوچكترم رفت ولي به خاطر تصادفي كه داشت معاف شد . الان 4 ماهه پدرم فوت كرده. با غيبتام چيكار كنم تا بتونم كفالت مادرم را بگيرم؟؟ البته واسه 2 سال از غيبت هام دليل دارم. بابام زندان بود. تورو خدا راهنمائيم كنين. خيلي گرفتار شدم. تازه قصد ازدواجم داره كه اين خدمت درده سري شده

P!XAR

Registered User
لایک‌ها
8
زیرخاکی آوردم بالا:D
کسی نمیدونه تعریق باید در چه حد باشه که بهش شدید بگند ؟ حتما باید عرق از دست بچکه ؟!
بعد در صورت معافیت آموزشی باید بریم یا نه؟:f34r:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ظاهرا می گن 1 دقیقه دستت رو مشت کن بعد اگر دستت کاملا خیس شد بعد مشکوکی به عرق کف دست:دی بعد کلی معاینه می کنن و در صورتی که شانس داشته باشی معاف می کنن!! خیلی بستگی به 100000 تا عامل مختلف داره:دی

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
قابل توجه دوستانی که کف دستشون عرق میکنه
من خودم به شدت کف دستم عرق میکرد دنبال معافی نبودم فقط دنبال راه درمان میگشتم
تا اینکه به این روش برخوردم و الان حدود چهار ماهه کف دستم خشک خشکه
روش قطعی و صد در صد تضمینی از بین بردن عرق کف دست

http://www.taksys.com/forum/forum-f494/topic-t27145.html

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
زیرخاکی آوردم بالا:D
کسی نمیدونه تعریق باید در چه حد باشه که بهش شدید بگند ؟ حتما باید عرق از دست بچکه ؟!
بعد در صورت معافیت آموزشی باید بریم یا نه؟:f34r:

ظاهرا می گن 1 دقیقه دستت رو مشت کن بعد اگر دستت کاملا خیس شد بعد مشکوکی به عرق کف دست:دی بعد کلی معاینه می کنن و در صورتی که شانس داشته باشی معاف می کنن!! خیلی بستگی به 100000 تا عامل مختلف داره:دی

من دنبالش بودم که به این روش معافی بگیرم . راستش توی نت تحقیق کردم خیلی سخت میگیرند . نوشته ها اینطوری میگفت که بعد از همه معاینات روز اخر که قراره تست اصلی رو بدید اگر تابستون باشه میبرندتون توی یه اتاق که مثلا کولر کار میکنه و هوا حسابی خنکه بعد یه دستمال بهتون میدند و میگند دستت رو کامل خشک کن ! بعد میگند دستت رو مشت کن و باز کن ! اگر در این حالت دستت حسابی عرق کرده باشه معافی !

اگر اینطوری که Fandogh عزیز گفتند 1 دقیقه دستت مشت باشه بعد دستت رو باز کنی احتمال تعریق زیاد هست اما اینکه یه لحظه بگند ببند و باز کن فقط یه روشه که معاف نکنند ! واسه من که در عرض 1 دقیقه اگر مشت کنم عرق از دستم خواهد چکید از بس تعریق دستم شدیده و پاهام هم اونقدر شدید هست که جورابم همیشه خیسه و اگر صندل پام کنم لیز میخورم !

اگر معاف کنند بله ، اموزشی هم معاف میشید اما من گذاشتم برم سربازی بعد اقدام کنم چون میگند حین سربازی راحتتر معاف میکنند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا