• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ای بابا ...
داداش ما گیر داده برو پیگیر باش بتونی امریه قرار گاه خاتم بگیری :eek: حالا از کجا میشه فهمید این قرارگاه خاتم چه رشته هایی رو میگیره واسه چه جاهایی ؟
گذشته از کارت فعال :blink: و پارتی :f34r: و معدل بالا :wacko:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
ای بابا ...
داداش ما گیر داده برو پیگیر باش بتونی امریه قرار گاه خاتم بگیری :eek: حالا از کجا میشه فهمید این قرارگاه خاتم چه رشته هایی رو میگیره واسه چه جاهایی ؟
گذشته از کارت فعال :blink: و پارتی :f34r: و معدل بالا :wacko:
زنگ بزن خوب :rolleyes:
شمارشو خواستی بگو من بدم بت ...
118 هم زنگ بزنی میده بهت...الکی پانشو برو ;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
جذب سرباز در هر سازمان صرفا از طريق سازمان **** وظيفه ممكن است

جانشين اداره منابع انساني ستادكل نيروهاي مسلح گفت: جذب سرباز در هر سازمان صرفا از طريق سازمان **** وظيفه ممكن است.

به گزارش سرويس «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار موسي كمالي درباره گذراندن خدمت سربازي در قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء (ص) كه اخيرا از سوي يكي از مسئولان قرارگاه اطلاع‌رساني شده بود، اظهاركرد: كليه افراد واجد شرايط خدمت سربازي بايد براي تعيين تكليف خدمت **** وظيفه، خود را به حوزه‌هاي وظيفه عمومي معرفي كنند و برابر سهميه‌اي كه از قبل تعيين شده است، براي طي دوره آموزش نظامي به يكي از پادگان‌هاي آموزشي اعزام و پس از اتمام دوره آموزش براي انسجام خدمت سربازي به يكي از نيروهاي مسلح يا دستگاه‌هاي غيرنظامي داراي سهميه مصوب معرفي م‌يشوند.
كمالي گفت: درباره قرارگاه خاتم‌الانبياء (ص) نيز تصميم جديدي اتخاذ نشده است بنابراين مشمولان وظيفه براي تعويق اعزام يا خدمت به اين قرارگاه مراجعه نكنند.
وي در پايان تاكيد كرد: هرگونه اطلاع‌رساني درباره مسائل خدمت سربازي صرفا از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح يا سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي صورت خواهد گرفت.

:lol::wacko:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان برای امریه برای کسی که تو دانشگاه ازاد بوده معدل بالای 18 کجا می تونه بره ؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
دوستان برای امریه برای کسی که تو دانشگاه ازاد بوده معدل بالای 18 کجا می تونه بره ؟
رشتتون رو هم اعلام کنید
معدل خالی شرط نیست ولی ارگانی مثل وزارت نیرو و یا ساختمان ..معدل بالا 17 دانشگاه آزاد یکی از شروطشونه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
برای خودم نمی خوام ! رشته عمران هست
اگه میشه چندتا جا رو معرفی کنید که امریه میگیرن

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
فرمانداری ها هم می تونن امریه بدن؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
همونا که تو پست اول نوشته بودم میتونه رجوع کنه
ببین اگه بره اینجا معدل بالای 17 باشه 100 ٪ قبول میکنن ؟
باید بعد از اینکه برگه رو فرستادی بری ؟ یا قبلش ؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
فرمانداری ها هم می تونن امریه بدن؟

فک کنم ...یه سری دوستان استانداری اقدام کرده بودن ...
فرمانداری ها هم که زیر مجموعه همین استانداری هستن
ببین اگه بره اینجا معدل بالای 17 باشه 100 ٪ قبول میکنن ؟
باید بعد از اینکه برگه رو فرستادی بری ؟ یا قبلش ؟
خیر ... امکان داره از قیافشون خوششون نیاد و یا اینکه ظرفیت پر شده باشه..
تاریخ اعزامت باید مشخص باشه ...البته اگر بتونی بصورت شفاهی قول امریه رو بگیری مشکلی نداره میتونی حتی قبلش مراجعه داشته باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال:
من دانشجوی کارشناسی کامپیوترم (آزاد-ترم3) معدلم هم بالای 17 هست تا الان و اگه بخوام و یکم گ..اد بازی درنیارم میتونم براحتی بالای 17 نگهش دارم تا پایان دوره و مدرکمو بگیرم.
توی شهر کوچیکی هستم (خوزستان،بهبهان) نمیدونم باید کچا برم واسه امریه و اصلا امیدی به گرفتن امریه هست؟آیا معاف از رزم تاثیر داره؟چون میگرن دارم و دکترم گفته میتونی معاف از رزمتو بگیری فقط باید بری دنبالش حالا به نظرتون برم دنبال معاف از رزم و اینکه کجاها باید برم برای امریه؟
بسیج رو هم میتونم جور کنم (البته فعالی به احتمال زیاد نمیشه ولی عادیش که کاری نداره 2 تا کپی میبری عضوت میکنن دیگه!)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
یه سوال:
من دانشجوی کارشناسی کامپیوترم (آزاد-ترم3) معدلم هم بالای 17 هست تا الان و اگه بخوام و یکم گ..اد بازی درنیارم میتونم براحتی بالای 17 نگهش دارم تا پایان دوره و مدرکمو بگیرم.
توی شهر کوچیکی هستم (خوزستان،بهبهان) نمیدونم باید کچا برم واسه امریه و اصلا امیدی به گرفتن امریه هست؟آیا معاف از رزم تاثیر داره؟چون میگرن دارم و دکترم گفته میتونی معاف از رزمتو بگیری فقط باید بری دنبالش حالا به نظرتون برم دنبال معاف از رزم و اینکه کجاها باید برم برای امریه؟
بسیج رو هم میتونم جور کنم (البته فعالی به احتمال زیاد نمیشه ولی عادیش که کاری نداره 2 تا کپی میبری عضوت میکنن دیگه!)
داداش من تو هنوز ترم 3 هستی به امریه سربازی چیکار داری:lol:تا فارغ هم بشی کلی قانون تغییر میکنه
تنها پیشنهاد من برای شما اینه : معدلت رو بیار بالای 18 و در انتهای دوره کارشناسی برای ارشد در کشورهای
خوب دنیا اقدام کن .. مطمئنا بورس میشی .هم از سربازی راحت میشی و هم پول دانشگاه نمیدی .. کلی هم
تجربه کسب میکنی.... در اکثر جاها بعد از گرفتن ارشد و یا سال اول دکترا هم بهت ویزا کاری میدن و میتونی
اقامت بگیری...15 میلیون وثیقه میذاری ...اونور هم یه سال کار کنی 15 میلیونت در میاد ... بعدش هم که به کل سربازیت رو میخری:f34r: خداوکلی حال کردی پلن رو وووو:lol:
بسیج عادی مفت نمیارزه ...دوره مقدماتی هم همینطور ....اگر فعال گرفتی و دوره کفایت گذروندی هم از آموزشی
معافی هم کسر خدمت میخوری....:wacko:
برادر بسیجی ...:hmm: #@#$@#$@#$

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داداش من تو هنوز ترم 3 هستی به امریه سربازی چیکار داری:lol:تا فارغ هم بشی کلی قانون تغییر میکنه
تنها پیشنهاد من برای شما اینه : معدلت رو بیار بالای 18 و در انتهای دوره کارشناسی برای ارشد در کشورهای
خوب دنیا اقدام کن .. مطمئنا بورس میشی .هم از سربازی راحت میشی و هم پول دانشگاه نمیدی .. کلی هم
تجربه کسب میکنی.... در اکثر جاها بعد از گرفتن ارشد و یا سال اول دکترا هم بهت ویزا کاری میدن و میتونی
اقامت بگیری...15 میلیون وثیقه میذاری ...اونور هم یه سال کار کنی 15 میلیونت در میاد ... بعدش هم که به کل سربازیت رو میخری:f34r: خداوکلی حال کردی پلن رو وووو:lol:
بسیج عادی مفت نمیارزه ...دوره مقدماتی هم همینطور ....اگر فعال گرفتی و دوره کفایت گذروندی هم از آموزشی
معافی هم کسر خدمت میخوری....:wacko:
برادر بسیجی ...:hmm: #@#$@#$@#$

خوب الان ترم 3 تموم میشه (یعنی الان تو امتحانام) و فقط 1 ترم دیگه دارم بعنی اسفند فارغ التحصیل میشم برای اینه که از الان به فکرم چون همین سال یعنی اسفند 90 فارغ التحصیل میشم و میخوام معطل نشم زیاد یعنی تا اونجایی که میتونم از مهلت 6 ماهه هم استفاده نکنم و زود تکلیف خدمتمو مشخص کنم چون میترسم به ساله بعد بکشه دوباره خدمت و بکنن 2 سال که اونجوری بدبخت میشم.
فکر خوبیه ولی دو تا مشکل هست: اولی اینکه پول چقدر میخواد؟و دوم اینه که آیا مدرک دانشگاه درب و داغونی مثل دانشگاه آزاد اینجا قبوله؟
و یک سوال حتما باید معدلم بشه 18 برای بورس؟
حالا با همین معدل 17 یا 18 میشه امیدوار به امریه بود(اگه ارشد رو بیخیال بشم)؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب الان ترم 3 تموم میشه (یعنی الان تو امتحانام) و فقط 1 ترم دیگه دارم بعنی اسفند فارغ التحصیل میشم برای اینه که از الان به فکرم چون همین سال یعنی اسفند 90 فارغ التحصیل میشم و میخوام معطل نشم زیاد یعنی تا اونجایی که میتونم از مهلت 6 ماهه هم استفاده نکنم و زود تکلیف خدمتمو مشخص کنم چون میترسم به ساله بعد بکشه دوباره خدمت و بکنن 2 سال که اونجوری بدبخت میشم.
فکر خوبیه ولی دو تا مشکل هست: اولی اینکه پول چقدر میخواد؟و دوم اینه که آیا مدرک دانشگاه درب و داغونی مثل دانشگاه آزاد اینجا قبوله؟
و یک سوال حتما باید معدلم بشه 18 برای بورس؟
حالا با همین معدل 17 یا 18 میشه امیدوار به امریه بود(اگه ارشد رو بیخیال بشم)؟

پس کارشناسی ناپیوسته اید من فکر کردم پیوسته هستید ....
مدرک دانشگاه آزاد هیچ فرقی با دولتی برای اونور نداره ....تنها استثنا های ایران برای اونوری ها "بدون توجه به معدل"چند تا دانشگاه شاخ ایران هست"مثل شریف" که رو هوا میزنن .. وگرنه با مدرک آزادم بورس شدن بچه ها
زیاد به فکر اون مدت 6 ماهه نباش تا خود دانشگاه بیاد تکون بده و فارغ اعلامت کنه یه 2-3 ماهی زمان میبره و همچنین 1 ماه هم تا انجام کارها و امدن برگ سبزتون;)
عزیز من خدمت 2 سال نمیشه نترس .. اینا همین الانش سر خرج های دولت گیر کردن مگه دیوانه ان خرج اضافه واسه خودشون بتراشند:lol:
بله میتونید امیدوار باشید..حداقل شرط معدل همه ارگان ها رو دارید;)

Last edited:

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
پس کارشناسی ناپیوسته اید من فکر کردم پیوسته هستید ....
مدرک دانشگاه آزاد هیچ فرقی برای اونور نداره ....تنها استثنا های ایران برای اونوری ها چند تا دانشگاه شاخ ایران هست که رو هوا میزنن .. وگرنه با مدرک آزادم بورس شدن بچه ها
زیاد به فکر اون مدت 6 ماهه نباش تا خود دانشگاه بیاد تکون بده و فارغ اعلامت کنه یه 2-3 ماهی زمان میبره و همچنین 1 ماه هم تا انجام کارها و امدن برگ سبزتون;)
عزیز من خدمت 2 سال نمیشه نترس .. اینا همین الانش سر خرج های دولت گیر کردن مگه دیوانه ان خرج اضافه واسه خودشون بتراشند:lol:
بله میتونید امیدوار باشید..حداقل شرط معدل همه ارگان ها رو دارید;)

هیچ فرقی نداره که از کجا فراق بشید! حتی شریف!
مهم براشون SOP (میزان پختگیتون رو نشون میده!)، نمره زبان (نابغه هم باشی زبانت پایین باشه کامپیوتر ریجکتت میکنه بدون بررسی!)، رتبه در دانشکده (GPA شما که نشون میده شما نسبت به بقیه بچه های هم دانشکده ایت چقدر زحمت کشیدی! نه معدلت!)، میزان اشتهات (می خوای بری MIT یا مثلا یه جایی که اول و آخرین ایرانی هستی که اونجا میره!)! فکر نکنم چیزی مونده باشه! :D

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یک برادر ازدواج کرده دارم . پدر بالا 59 . معافم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببینید دوستان در چه صورتی کفالت رو به من میدن .

برادرم سربازی رفته . ازدواج کرده . شهرستانه .

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
اقایون راهی داره ادم معافیت کفالت بگیره و 3 ماه اموزشیشو بپیچه؟البته من معافیت پزشکی هم میتونم بگیرم ولی چون یه ذره ذاقارته اگه بشه با همون کفالت حلش کرد خیلی خوب میشه راهی داره حالا؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببینید دوستان در چه صورتی کفالت رو به من میدن .

برادرم سربازی رفته . ازدواج کرده . شهرستانه .

در هیچ صورت شما معاف نمیشید !
حتی اگر برادرتون خارج باشه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اقایون راهی داره ادم معافیت کفالت بگیره و 3 ماه اموزشیشو بپیچه؟البته من معافیت پزشکی هم میتونم بگیرم ولی چون یه ذره ذاقارته اگه بشه با همون کفالت حلش کرد خیلی خوب میشه راهی داره حالا؟

منظورتون رو نمیفهمم !
شما معافیت کفالت بگیرید که دیگه آموزشی نمیری دوست من ...
الان چند ساله که تمامی معافیت ها آموزشی ندارند ! :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا