تاریخ اقدام 1389/10/30
تاریخ صدور برگه اعزام 1389/11/06
تاریخ تحویل به پست برگه سبز 1389/11/21
تاریخ اعزام 1390/02/01
تاریخ اقدام برای تمدید 1389/11/23
تاریخ جدید اعزام 1390/04/01
تاریخ تحویل به پست برگه سفید 1390/03/10
لیسانس نرم افزار – تهران
محل آموزشی : آموزشگاه نظامی نزاجا ( پاسداران )
تاریخ اقدام 1389/10/30
تاریخ صدور برگه اعزام 1389/11/06
تاریخ تحویل به پست برگه سبز 1389/11/21
تاریخ اعزام 1390/02/01
تاریخ اقدام برای تمدید 1389/11/23
تاریخ جدید اعزام 1390/04/01
تاریخ تحویل به پست برگه سفید 1390/03/10
لیسانس نرم افزار – تهران
محل آموزشی : آموزشگاه نظامی نزاجا ( پاسداران )
بنده متولد سال 65 هستم و به تازگی از دانشگاه آزاد فارغ شدم. و یه 2 هفته ای هست که دنبال کارهای سربازیم هستم.از اونجایی که در رشته مهندسی عمران تحصیل کردم به فکر گرفتن امریه افتادم.... که در ادامه.. داستان امریه گرفتن و انتقاد خودم رو براتون میزارم
اما چی شد ما به فکر امریه افتادیم : خوب هر آدم عاقل و بالغی دوست داره تو آبادانی مملکتش سهیم باشه و همچنین دوست نداره 2 سال از زندگیش بیهوده در پادگان و در یک شهر غریب پا بکوبه ...از طرفی اکثر قشر تحصیل کرده ما دنبال تجربه کسب کردن در رشته خودشون هستن و همیشه بعد از فارغ شدن از دانشگاه احساس نداشتن تجربه عملی آزار دهندس . تو مملکت خراب شده ما خدمت وظیفه اجباریس در حالیکه بیش از 50 درصد کشور ها این امر رو اختیاری قرار دادن و به صورت یک حرفه بهش نگاه میکنند .. اما در مملکت گل و بلبل ما به دلیل ترس از قدرت های اطراف و ترس از برچیده شدن حکومت این امر حالا حالا ها اختیاری نخواهد شد مگر با همبستگی مردم..
اصلا چرا سربازی ؟؟ آیا سربازی آدمو مرد میکنه ؟ برای زندگی آماده میکنه ؟ مگر به غیر از بله قربان گویی و پا کوبیدن و عمله وظیفه بودن چیز دیگری هست ؟ مگر به غیر از یک ماشین رزم چیز دیگری در این پادگان ها درست خواهد شد ؟ مگر به غیر از له کردن عزت و غرور جوانانی که آرزومند یه زندگی بهتر هستن کار دیگری انجام میدهند ؟ مگر به غیر از اینکه اونها میخواهند آدمی وابسته به حکومت و بله قربان گو داشته باشند تا حرف های اونها رو به کرسی بنشونند چیز دیگری هم هست ؟ میگویند در پادگان درس اخلاق و زندگی میدهند ؟؟
در کل نمیخوام الان بحث سیاسی راه بیوفته و در نهایت مدیر فروم بخواد به تاپیک انایت بفرماید و بگوید که خلاف قوانین جمهوری حرف زدی ...:دی
بنده بیشتر مدت تحصیلم در مراکز نمونه مردمی "پولی" و غیر انتفاعی بوده و دوره دانشگاهم نیز بصورت آزاد یا همون آزاد اسلامی بوده ....به غیر از 2 سال دبیرستان دولتی که بودم ....
میگن که دولت برای به اینجا رسیدن شما خرج کرده و الان حقشه که از شما بهره ببره ... مگه شما ایرانی نیستین مگه نمیخواید مسولیت خودتونو نسبت به ایران انجام بدین ...مگه شما مسلمون نیستید ... باید به ولی و حکومت پایبند باشید... شما حق ندارید پاتونو ار مملکت بیرون بزارید ...کلی جفنگ دیگه...
اما بزارید ببینیم دولت واسه شخص بنده چیکار کرد ؟ حق و حقوق بنده اصلا چی هست ؟
بنده بعد از دوره پیش دانشگاهی کنکور شرکت کردم و رتبه 10 هزار اوردم در حالیکه جزو 1 هفتم اول نتایج بودم حتی یه دانشگاه دولتی هم پذیرش نشدم مگر رشته های در پیت . کلا ظرفیت آموزشی و هزینه های دولت برای این بخش کاملا مشخصه ..یادمه اونسال نزدیک 300 هزار نفر داوطلب کنکور وجود داشت .. مجبور شدم با هزینه خودم برم دانشگاه آزاد و یه 4 میلیونی به غیر از هزینه های دیگه خالی بشم ... کجاس این حق تحصیل من کجاس اون بودجه دولتی ...خلاصه نه تنها حق آب و خاک مملکتمون رو نگرفتیم کلی هم از جیب گذاشتیم
حالا اینا به کنار .. من که به عنوان یه نیروی متخصص و آماده به کار هستم باید برم کلی اینور و انور و کلی وقت بزارم تا یه آدم بیاد بهم بگه شما متاهلی ؟ بسیجی هستی ؟ معاف از رزمی ؟ خانواده ایثار گری ؟ و در نهایت سهمیه پره دیگه نیرو نمیگیریم... جالبه...در کل شعور مدیریت منابع هم ندارند ...مگه دیوانه ام برم 2 سال جون بکنم بدون هیچ سودی و دانشمو واسه اینا بزارم ... میرم میدوام تو پادگان خرجمو میدن هیچ کار مفیدی هم نمیکنم و در نهایت دوره تموم میشه میام بیرون ...شاید زندگی ایده ال خودمو تو یه کشور دیگه پیدا کنم:wacko:
تاریخ های اقدامات انجام شده
بهمن 89 فارغ شدم "مهندسی عمران دانشگاه آزاد"
24 اردیبهشت دفترچه پست کردم
3 خرداد برگه سبزم امد
1 شهریور 90 هم اعزامم
از 24 اردیبهشت دنبال امریه بودم..سازمان هایی که مراجعه کردم به شرح زیر هست
- وزارت نیرو : معدل بالا 16 واسه دانشگاه آزاد ===> معدلم 15.5 هست قبول نکردن:wacko:
- بنياد مسكن انقلاب اسلامي : سرباز نمیگیرن:happy:
- تجهیز و توسعه مدارس کشور : زنگ زدم یارو با قه قهه میگه 2 نفر سهمیه داشتیم 4 نفر فرستادیم:blink:
- ساختمان مركزي وزارت مسكن و شهرسازي : رفتم اطلاعات دم درش میگه لباست استین کوتاس راه نمیدیم .. با استین رفتم گفت آزاد معدل بالا 17
- وزارت نفت : ردیفه بالا 17 معدل میخواد از بقیه چیزا مطلع نیسم ..
- قرارگاه خاتم یا همون قرب : اول بشنوید از اعلامیه اخیرشون
پذیرش فارغالتحصیلان برای خدمت سربازی در قرارگاه خاتم الانبیا
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا گفت: دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاههای بزرگ کشور می توانند دوره سربازی را در این قرارگاه با اجرای پروژههای تحقیقاتی انجام دهند.
سردار قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر به جذب نیروهای متخصص در این قرارگاه اشاره کرد و اظهار داشت: در این راستا فارغ التحصیلان دانشگاههای بزرگ می توانند دوره خدمت خود را در قرارگاه خاتم الانبیا بگذرانند.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با تاکید بر اینکه برای پذیرش شرط خاصی در نظر گرفته نشده است، یاداور شد: فارغ التحصیلان دانشگاههای بزرگ کشور می توانند با مراجعه به معاونت گزینش قرارگاه آمادگی خود را اعلام کنند.
سردار قاسمی از همکاریهای بین المللی این قرارگاه خبر داد و یادآور شد: این قرارگاه با کشورهای همسو و همسایه همکاریهای مشترک دارد.
خوب بزارید اصلاح کنم منظور این آقا ازینکه میگه شرایط خاصی نیاز نیست اینه که شما حتما باید جزو بسیج فعال باشی و در ضمن یه پارتی گردن کلفت هم داشته باشی ...راستی دلتونو صابون نزنید شما رو میفرستن مناطق محروم و بد آب و هوا ...البته اینم بد نیست تجربه کاریتون میره بالا ..البته به قیمت 2 سال زندگیتون
بنده به 4 قرارگاه مراجعه کردم ...نینوا-جواد الائمه و طاها و همچنین قرارگاه واقع در فلامک ...نتیجه چی شد +==> جا نداریم ...
من یه چند روز قبل از نطق این آقای فرمانده کل رفته بودم قرارگاه فلامکشون که ارجاع دادن خیابون بخارست اونم ارجاع داد به بقیه...در کل واسشون مجانی کار کن تو بدترین شرایط آب و هوایی جون بکن منت هم بکش:lol: تا پذیرشت کنن
البته این نطق جدید فرمانده حاکی از کمبود نیروی انسانیشون هست و کمبود بودجه ...راستی این قرارگاه هم در سال 2010 تحریم شده و مطمئنا استخدام در اونجا به معنی دردسر برای ورود به بعضی کشورهاست
سازمان بازرسی کشور : اصلا امریه ندارن ..من موندم بچه ها به کجا زنگیدن که میگن داره ! من با شماره 136 و اونیکی 5 رقمیه تماس داشتم اما گفتن امریه نداریم
مونده فقط یه سر برم استانداری که تلفنشون اشغاله و همچنین منابع انسانی شهرداری واقع در نواب ...دوستان اگه اطلاعی دارین بزارین..راستی دادگستری هم بسیج فعال میخواد گویا
در کل همون بهتر بود مثل بچه آدم پست میکردم و دنبال امریه هم نمیرفتم
راستی شاید بگید داداش من تو که اینقدر دلت از این مملکت خونه نرو خوب ...متاسفانه بنده عشق خارجم و مجبورم برم .. ازونجایی هم که پولی در بساط ندارم نمیتونم واسه تحصیلات برم ....
خوب این بود داستان امریه و بدبختی های ما ...
حال اگر نظری انتقادی دارید بیاید بیان کنید ...امید وارم این تاپیک ادغام نشه ...و از تجربیان دوستان استفاده ببریم
بحث امریه جزو بحث های مهم سربازی هست ..به نظرم یه تاپیک جدا نیاز داره ...
سلام رفیق . شرایط منم مثل شماست ...
متولد 65 ، برق قدرت دانشگاه ازاد ، معدل 13.18 و خروجیه بهمن حساب میشم ولی همین 2 روز پیش تصویه حساب کردم . اوایل دوس داشتم برم صنایع دفاع که اتفاقا بند پ هم داشتیم ! گفتند برای استخدام باید فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای سطح اول در تهران ( مثلا صنعتی شریف و ... یا دانشگاههای نظامی مثل امام حسین (ع) ) یا اینکه توی جشنواره خوارزمی مقام اورده باشید ! اینها همه تازه با پارتی بود من نمیدونم اونایی که پارتی ندارند دیگه وضعیتشون به چه شکله :blink:
برای سربازی هم اول قصد داشتم امریه بگیرم ، نه با خاطر خدمت به مملکت و از این ** شرا ! واسه اینکه این 2 سال خدمت به بطالت نره و خودم تجربه کاری بدست بیارم ... اونم امار گرفتم دوستم گفت خاتم النبیاء همینجوری کسیو نمیگیره و خودشو مثال زد :
که از خانواده نظامی بود و خودش مقام قهرمانی کشتی ایران رو داشت :f34r: و بالاخره تونست با استفاده از هر 2 امتیاز برای ارتش امریه بگیره و شد تمرین دهنده و یکی از اعضای کشتی گیر تیم کشتی ارتش .
واقعا بهم اثبات شد که حتی من اگه بخوام مجانی هم براشون کار کنم توی اون سیستم جایی ندارم ! البته چند تا سردار کلفت به عنوان پارتی دارم اما ترجیح دادم به هیچ کدام رو نزنم چون میدونم که واسه کسی کار نمیکنند !
الانم فقط دنبال اینم که بدون اینکه مزدوج بشم بتونم سربازیم رو بیافتم شهرستانی که خودم هستم که لااقل بتونم از طریق نت کارهامو پیگیری کنم و زیاد هم بهم سخت نگذره ! که این مورد هم طبق اماری که گرفتم اکثر اوقات حتی با داشتن پارتی و سابقه ی بسیج هم امکانش نیست :blink:
واقعا موندم چیکار کنم . اخه 2 سال برم یه شهر قریب صب تا شب بگم بله قربان ... اونم به 4 تا ادم عوضیه جیره خور .... و یونم پاره شه . واسه چی ؟
الان توی اشناها و دوستان تنها افرادی که دیدم واقعا غصه ی سربازی ندارند و خیالشون راحته اونهایی بودند که یه راست از اول رفتند دانشگاههای نظامی و جالب اینه که از نظر کاری هم اکثرا کارشون جوره .
واقعا موندم چیکار کنم . اخه 2 سال برم یه شهر قریب صب تا شب بگم بله قربان ... اونم به 4 تا ادم عوضیه جیره خور .... و یونم پاره شه . واسه چی ؟
الان توی اشناها و دوستان تنها افرادی که دیدم واقعا غصه ی سربازی ندارند و خیالشون راحته اونهایی بودند که یه راست از اول رفتند دانشگاههای نظامی و جالب اینه که از نظر کاری هم اکثرا کارشون جوره .
پس دوستان گلم اگر خواستین امریه بگیرید گول نوشته های توی روزنامه و اخبار رو نخورید که میگن بیاید امریه میدن
تمام جاها از قبل پره مگر اینکه نخبه باشی ...در کل, تمام سازمان ها یه واحد به نام مدیریت منابع انسانی دارند
اما متاسفانه هیچ مدیریتی روی این بخش انجام نمیشه و فقط برای ظاهر کار هست , و در کل تو این مملکت فکری
برای تامین معاش و کار شما نمیشه و باید با زرنگی خودتون گلیمتو از آب بکشید بیرون...
اگر پارتی دارید برید جلو خیالتون راحت باشه .. اگر معدلتون بالاس برید جلو سیریش شید شاید گره از کارتون باز شه {سراسزی بالا 16 آزاد بالا 17}-- وگرنه خودتون رو اذیت نکنید ما کلی دنبالشو گرفتیم نتیجه نگرفتیم شما هم نخواهید گرفت..البته همیشه گفتن که در ناامیدی بسی امید هست..
اینم از وضع مملکت ماست .. بقول خودشون اسلامی ... ما که مسلمون نیسیم بیشتر ازین آدما انصاف داریم
پس دوستان گلم اگر خواستین امریه بگیرید گول نوشته های توی روزنامه و اخبار رو نخورید که میگن بیاید امریه میدن
تمام جاها از قبل پره مگر اینکه نخبه باشی ...در کل, تمام سازمان ها یه واحد به نام مدیریت منابع انسانی دارند
اما متاسفانه هیچ مدیریتی روی این بخش انجام نمیشه و فقط برای ظاهر کار هست , و در کل تو این مملکت فکری
برای تامین معاش و کار شما نمیشه و باید با زرنگی خودتون گلیمتو از آب بکشید بیرون...
اگر پارتی دارید برید جلو خیالتون راحت باشه .. اگر معدلتون بالاس برید جلو سیریش شید شاید گره از کارتون باز شه {سراسزی بالا 16 آزاد بالا 17}-- وگرنه خودتون رو اذیت نکنید ما کلی دنبالشو گرفتیم نتیجه نگرفتیم شما هم نخواهید گرفت..البته همیشه گفتن که در ناامیدی بسی امید هست..
اینم از وضع مملکت ماست .. بقول خودشون اسلامی ... ما که مسلمون نیسیم بیشتر ازین آدما انصاف داریم
بسیج فعالی مثه داشتن لیسانس و پارتی امتیازی محسوب نمیشه و جزء موارد ضروریه !
اون چیزایی که امتیاز محسوب میشه اینکه توی جشنواره خوارزمی مقام اورده باشی یا فوق لیسانس داشته باشی یا دانشگاهت مثلا به جای علم و صنعت ، صنعتی شریف باشه !
بسیج فعالی مثه داشتن لیسانس و پارتی امتیازی محسوب نمیشه و جزء موارد ضروریه !
اون چیزایی که امتیاز محسوب میشه اینکه توی جشنواره خوارزمی مقام اورده باشی یا فوق لیسانس داشته باشی یا دانشگاهت مثلا به جای علم و صنعت ، صنعتی شریف باشه !
من به 5 تا ازین قرارگاه ها رجوع کردم ..1 هفته قبل از اعلامیه داخل تلویزیونشون ...
اول ازینکه میگفتن بوشهرو و مناطق محروم میگیرن و تهران نداریم و ارجاع دادن به مرکزشون در بخارست .. ازونجا هم به بقیه مراکز تا اینکه زد فرماندشون قاسمی امد تو تلویزیون اعلام کرد داریم نیرو میگیریم و از این به بعد با سهمیه ها پر شده جواب مارو میدادن ....
بسیج فعال جزو فاکتور های ضروری هست البته داشتنش پذیرش شما رو قطعی نمیکنه و کافی نیست:wacko:
ببینید بعد از تحریم این سازمان در سال 2010 کمتر نخبه ای میره سمت این جور مراکز برای همین نیرو کم میارن:blink: اونا
بجای نخبه ها میان بسیجی میشونن .... حالا اون بسیجیه با سهمیه رفته دانشگاه دولتی "اکثرشون" در نتیجه پخی هم نیستن:lol:
خلاصه هر بسیجی هم که میره تو نمیخواد در بیاد ...در نتیجه نیرو زیاد نمیگیرن اگرم بگیرند اقازاده ها کم نیستن :دی
من به 5 تا ازین قرارگاه ها رجوع کردم ..1 هفته قبل از اعلامیه داخل تلویزیونشون ...
اول ازینکه میگفتن بوشهرو و مناطق محروم میگیرن و تهران نداریم و ارجاع دادن به مرکزشون در بخارست .. ازونجا هم به بقیه مراکز تا اینکه زد فرماندشون قاسمی امد تو تلویزیون اعلام کرد داریم نیرو میگیریم و از این به بعد با سهمیه ها پر شده جواب مارو میدادن ....
بسیج فعال جزو فاکتور های ضروری هست البته داشتنش پذیرش شما رو قطعی نمیکنه و کافی نیست:wacko:
ببینید بعد از تحریم این سازمان در سال 2010 کمتر نخبه ای میره سمت این جور مراکز برای همین نیرو کم میارن:blink: اونا
بجای نخبه بسیجی میشونن .... حالا اون بسیجیه با سهمیه رفته دانشگاه دولتی "اکثرشون" در نتیجه پخی هم نی:lol:
خلاصه هر بسیجی هم که میره تو نمیخواد در بیاد ...در نتیجه نیرو زیاد نمیگیرن اگرم بگیرند اقازاده ها کم نیستن :دی
به نظرم در اون حدی که توی سربازی با افراد توهین امیز برخورد میشه توی امریه نمیشه ضمن اینکه من دنبال امریه بودم چون 2 سال سربازی به علافی نمیگذره .
ادم توی هر قسمتی بیافته خیلی چیزا مرتبط با رشتش یاد میگیره که به نظر من در حد کسی که 2 سال رفته سر کار میتونه ادعای سابقه کاری بکنه .
یعنی شما سربازیت تموم شه بخوای جایی بری سر کار میتونی ادعا کنی 2 سال سابقه کار دارم و در عمل اینو اثبات کنی . به نظرم این واقعا ارزش داره که 2 سال زندگی ادم به بطالت و توی پادگان نگذره و تجربه کاری کسب کنه ...
به نظرم در اون حدی که توی سربازی با افراد توهین امیز برخورد میشه توی امریه نمیشه ضمن اینکه من دنبال امریه بودم چون 2 سال سربازی به علافی نمیگذره .
ادم توی هر قسمتی بیافته خیلی چیزا مرتبط با رشتش یاد میگیره که به نظر من در حد کسی که 2 سال رفته سر کار میتونه ادعای سابقه کاری بکنه .
یعنی شما سربازیت تموم شه بخوای جایی بری سر کار میتونی ادعا کنی 2 سال سابقه کار دارم و در عمل اینو اثبات کنی . به نظرم این واقعا ارزش داره که 2 سال زندگی ادم به بطالت و توی پادگان نگذره و تجربه کاری کسب کنه ...
شما موفق شدی امریه بگیری ؟؟ شرایطتون چی بود ؟
البته من شنیدم از لحاظ کسب تجربه هم اینطور نیست که بری بهت کار یاد بدن خودت باید زرنگ باشی و پیگیری کنی
چه بسا بعضی ها که امریه گرفتن در فیلد خودشون فعالیتی نتونستن بکنن و همش کاغذ بازی بوده
شما موفق شدی امریه بگیری ؟؟ شرایطتون چی بود ؟
البته من شنیدم از لحاظ کسب تجربه هم اینطور نیست که بری بهت کار یاد بدن خودت باید زرنگ باشی و پیگیری کنی
چه بسا بعضی ها که امریه گرفتن در فیلد خودشون فعالیتی نتونستن بکنن و همش کاغذ بازی بوده
عزیز جان من دنبالش نرفتم . میخواستم بگیرم منتها دیدم پارتی کلفت ندارم پشیمون شدم .
اون توضیحاتی که صفحه قبل دادم اکثرا مربوط به استخدام توی صنایع دفاع بود که اونو پیگیر شدم و به کسی که اشنا بود سپردم اما گویا نتونستند کاری کنند شایدم نخواستند !