• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dark Sector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
309
سلام
من 3 تا داداشام ازدواج کردن و رفتن سر خونه زندگیشون
بابام هم بالای 60 سال سن داره
فقط من ازدواج نکردم میتونم از قانون کفالت استفاده کنم

چرا از معافیت 3 برادری استفاده نمیکنید؟

Iman.ms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
حالا نا شکری کن همینم گیرت نیاد :D

خواهش میکنم رفیق :happy:

فکر نمیکنم بتونی معافی بگیری چون داداشات میتونن در زمان خدمت شما از پدر نگهداری کنن ولی بازم میگم میتونی واسه اطمینان از حوزه بپرسی . پلیس +10 هم راهنمایی میکنه :happy:

مرسی

چرا از معافیت 3 برادری استفاده نمیکنید؟
از شانس خوب من یکیشون قبلا از قانون دوبرادری معاف شده :(

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خانواده اي كه يه فرزند داره... اگه والدين از هم طلاق بگيرن... فرزند پسر ميتونه كفالت مادر رو بگيره و معاف بشه؟ :D

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
خانواده اي كه يه فرزند داره... اگه والدين از هم طلاق بگيرن... فرزند پسر ميتونه كفالت مادر رو بگيره و معاف بشه؟ :D

بله
اگه فقط یه پسر ذکور بالای 18 سال داشته باشن معاف میشه
ممکنه 4 تا برادر زیر 18 هم طرف داشته باشه ولی بازم معافه

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40

این قانون بود ولی فکر کنم الان باید 3 سال ار طلاق بگذره و 3 طلاقه باشه

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من یه قانون شنیدم می خواستم ببینم همچین چیزی وجود داره.

پدری که بالای 60 سال سن و دو پسر داشته باشه. اگه یکی از پسرهاش خدمت رفته باشه و بعد از خدمت در یک استان دیگه خارج از استان محل زندگی خانواده, مشغول به تحصیل باشه آیا پسر دیگه که در حال حاضر تنها مراقب بالای 18 سال هستش (با توجه به اینکه برادر دیگش خدمت رفته و الان توی استان دیگه مشغول به تحصیله) امکان معافیت براش وجود داره؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان من یه قانون شنیدم می خواستم ببینم همچین چیزی وجود داره.

پدری که بالای 60 سال سن و دو پسر داشته باشه. اگه یکی از پسرهاش خدمت رفته باشه و بعد از خدمت در یک استان دیگه خارج از استان محل زندگی خانواده, مشغول به تحصیل باشه آیا پسر دیگه که در حال حاضر تنها مراقب بالای 18 سال هستش (با توجه به اینکه برادر دیگش خدمت رفته و الان توی استان دیگه مشغول به تحصیله) امکان معافیت براش وجود داره؟
تاونجا که من میدونم ، خیر ، حتی 1 کیس بود ، پدر بالای 60، پسر اول سربازی رفته و اونور مرز ، پسر دوم نتوست از معافی کفالت استفاده کنه
کلا" 2 برادری نمیشه !!!!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
سلام دوستان.یه موردی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
پسر عموی من یه داداش داره که مادر زادی یک چشمش نمیبینه و معاف شده.یه داداش هم داره که مقیم انگلیسه.الان پدرش 62سالشه.با توجه به اینکه یکی از داداش هاست انگلیسه و یکی هم یکی از چشماش نابیناست امکان معافیت داره؟؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام دوستان.یه موردی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
پسر عموی من یه داداش داره که مادر زادی یک چشمش نمیبینه و معاف شده.یه داداش هم داره که مقیم انگلیسه.الان پدرش 62سالشه.با توجه به اینکه یکی از داداش هاست انگلیسه و یکی هم یکی از چشماش نابیناست امکان معافیت داره؟؟؟

نه نمیتونه...صرف اینکه یه برادر سالم داره باعث میشه معاف نشه....حتی اگه داداشش توی ایستگاه فضایی کار کنه.

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
کسی می دونه هنوز این قانون هست یا نه؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بخش سوم: بيماريهاي پوست و بافت هاي زير پوست > بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.

اقا منم همینجوریم ... کف دستم به شدت عرق میکنه و تقریبا همیشه اما هر وقت اضطراب یا هیجان داشته باشم و کف دستمو خشک نکنم در حد همون چکیدن از دست هم میشه !!! ولی دیگه شدید یا غیر شدیدش رو پزشک معین میکنه ضمن ایکنه اومد و اون روزی که رفتیم پیش پزشک دستمون عرق نکرد .... به گا میریم :eek:
3-4 ماه دیگه دفترچمو پست میکنم ، فعلا حسش نیست :eek:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
کسی نمیدونه تعریق باید در چه حد باشه که بهش شدید بگند ؟ حتما باید عرق از دست بچکه ؟!

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
اینکه معاف میشی یا نه رو نمیدونم ولی میشه حین تحصیل اقدام کرد
من هم اقدام کردم و هم آموزشی رو رفتم وسط درسمم هست
شما در دانشگاه پیام نور درس می خونین ؟

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود خدمت دوستان

نیازمند کمک و راهنمایی شما هستم

بنده فوق لیسانس عمران و اعزام به خدمت دوره آموزشی1 اردیبهشت به پادگان **** احمدبن موسی شیراز هستم.

1-دوستانی که تجربه در این زمینه دارند لطفا در خصوص شرایطی که پیش روی من هست در 2 ماه آینده توضیح بدهند.

2-اگر کسی در اون پادگان بوده راهنمایی کنه که چه کارهایی رو انجام بدیم به نفع آدم هست و ...

3- مورد دیگه اینکه بنده متاهل هستم ولی هنوز در شناسنامه م ثبت نشده. آیا توی فرصت باقیمانده تا 1 اردییهشت بهتره برم ثبت کنم و مدارک ازدواجم رو به پادگان تحویل بدم یا ...؟ چرا؟

4-وضعیت مرخصی چطور خواهد بود؟

5- ضمنا اینکه بنده یه آشنای تقریبا دور توی این پادگان دارم که البته تا حالا ندیدیم همدیگه رو ولی تصمیم دارم برم و خودم رو بهش معرفی کنم. این کار مزایایی هم خواهد داشت؟ چه مزایایی؟

6- آیا کسی از دوستان اطلاع داره که **** چه پروژه های عمرانی توی شهر اصفهان داره؟ برای بعد از آموزشی میپرسم این سوال رو.

پیشاپیش از لطفتون ممنون

لطفا اگر یک قسمت از سوالاتم رو هم می تونید پاسخ بدید، دریغ نکنید

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من جواب هیچ کدوم از سوالاتت رو به طور دقیق نمیدونم
غیر از یه مورد
اگه آشنا داری ، پسر دختر عمه ی خواهر همسایتون هم باشه سفت بچسب ولش نکن !
هیچی تو سربازی مثل آشنا داشتن نیست .. همه کارهات رو ردیف میکنه ... اصلا یه آشنایی بده رفتارشون باهات زمین تا آسمون فرق میکنه ...

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
غیر از یه مورد
هیچی تو سربازی مثل آشنا داشتن نیست .. همه کارهات رو ردیف میکنه ... اصلا یه آشنایی بده رفتارشون باهات زمین تا آسمون فرق میکنه ...

تایید میشه .

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیر از یه مورد

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

دوستان منتظر هستم اگر در جریان هستید به سوالات من هم پاسخ بدید. 2-3 پست بالاتر. ممنون

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
به من پیی ام بزن اخوی
من سال 80 اونجا آموزشی رفتم 56 روز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا