GraphX
Registered User
کارت معافیتم همین الان اومد
تبريك ميگم
ايشالا منم بتونم اين خبرو به بقيه بدم
کارت معافیتم همین الان اومد
ایشالا شما هم خبر میدی . من که الان قلبم درد گرفته بس که خوشحالم :lol:
شما الان تا چه مرحله ای پیش رفتید ؟
والا فعلاً مجبورم هي پول بدو به اين دانشگاه آزاد و درس بخونم تا بابام 59 سالش بشه و كفالت بگيرم كه 3-4 سال ديگه مونده.
دنبال يه راهم كه زودتر بگيرم اگه بشه
شما راهي سراغ نداري ؟
سلام طور رو خدا جواب بدید
من تنها پسر ذکور هستم دو تا خواهر دارم
من متولد سال 67 هستم و وارد مرحله غیبت هم شدم سه ماه اضافه خدمت ولی الان حین خدمت هستم و حدود سه ماه از خدمتم گذشته و دارم میرم توی چهار ماه الان پدرم بالای 60 سال نشده و میخواهم که کفالت پدرم رو بگیرم مشکل پا داره و شغلش هم ازاد هستش ایا میتونم اقدامی کنم در ضمن
مادرم هم دیسک کمر و دیسک گردن و تنگی کانال نخاعی داره روی مادم نمیتونم طور رو خدا جواب بدید ممنون
البته من غیبت داشتم ولی خوب الان سه ماه گذروندم ایا نمیشه ؟؟؟ طور رو خدا راهنمایی کنید
واسه کفالت که راه دیگه ای نیست مگر اینکه پدرتون رو از کار افتاده حساب کنن مثلا عمل کرده باشن یا به هر دلیل دیگه از کار افتاده باشن .
دفترچه بگیر کامل بخون شرایط معافی زیاده شاید یکیش شامل حالت شد
ممنون از لطفت
پدرم يه سكته قلبي داشته و سابقه بيماري قلبي هم داره اما خدا رو شكر از كار افتاده نشده
به نظرت راهي نداره ؟
والا پدر منم از کار افتاده نیست و خدا رو شکر از منم سر حال تره ولی اونا یه سری مشکلات رو از کار افتاده میدونن برو قسمت مشاوره **** وظیفه شاید اگه خدا قسمت کنه معاف شی :lol:
فکر کنم اگه بتونی از بهزیستی نامه ببری معاف کنن
اين يه سري مشكلات كه ميگي چيزيشو مي دوني ؟
ايشالا :x
مثل عمل قلب باز یا مشکلات قلبی فکر میکنم جزو این موارد باشه ولی فکر میکنم بهزیستس هم باید تایید کنه راستشو بخوای من رفیقم رفت کفالت گرفت پدرشم 100 تا مثل من و تو رو میبره چشمه تشنه بر میگردونه حالا نمیدونم رفت اونجا چه کار کرد خودشو به موش مردگی زد معافی دوستمو گرفت ولی حتما یه تحقیق کن اونم در اولین فرصت چون هی شرایط داره سخت تر میشه هر سال سختگیرانه تر میشه ولی امیدوارم بتونی معاف بشی 2 سال عمرت الکی و مفت حرز نره
يكي از بچه ها مي گفت برم **** وظيفه واسه معافيت ميگن كه اول دفترچه ات رو پست كن بعد پيگير شو
كاش 2 سال بود اگه بخواي حساب كني به نظرم حداقل 4 سال از زندگي آدم تلف ميشه
2 سال ميري سربازي 2 سال هم بايد خودتو به روز كني كه كمبود اين 2 سال جبران بشه
من پدرم 48 سالشه و خداراشکر از منم سالمتره (11 سال باید صبر کنم و کفالت بگیرم :دی) و منم توی فروردین باید پست کنم برم خدمت البته با لیسانس میرم شاید زیاد اذیت نشم فقط میخوام بدونم از بچه ها کسی میدونه قانون کسری جبهه پدر واسه سال دیگه هستش یا نه ؟
نه اشتباه گفتن . اونجا یه قسمت داره که مشاوره میدن و ربطی به دفترچه نداره شیراز که اینطور بود تو یه اتاق یک نفر نشسته میری فرم میگیری ازش سوالت رو ینویسی نوبتت که شد میری سوالتو میپرسی و راهنمایی میکنه
والا سربازی که کلا بدبختی و زجره من که همیشه میگفتم نمیرم تا بالاخره تونستم معافی بگیرم
مرسي بابت راهنمايي
من كه عهد كردم شده سربازي فراري بشم اما خدمت نرم :دي
امیدوارم معاف بشی . فکر کنم اگه تا 30 سالگی فراری باشی عفو ***** میخوری . کلا بعد یه مدت فراری بودن میگن اقا شما مال سربازی نیستی بیا کارتتو بگیر برو
تو تاپیک راهنمایی و مشاوره بگرد چند مورد بحث شد در موردش ولی تا جایی که یادم هست گفتن کسری ها پا برجاست حالا واسه اینکه مطمعن بشت تو اون تاپیک بگرد
اون موقع به دردممي خوره الان خوبه كه تصميم دارم از ايران برم
خواهش میکنم رفیق :happy:مرسی داداش :blush:
سلام
من 3 تا داداشام ازدواج کردن و رفتن سر خونه زندگیشون
بابام هم بالای 60 سال سن داره
فقط من ازدواج نکردم میتونم از قانون کفالت استفاده کنم