yekonline
Registered User
- نوشتهها
- 92
- لایکها
- 3
چند سال قبل بود البته
همون دیگه چند سال قبل اینجوری بوده ولی الان فرق میکنه
چند سال قبل بود البته
نه عزیز همون موقع نمیدن، موردی رو دیدم که بیش از یک سال طول کشیده
باید وقتی استارت خورد سریع همه مراحل رو پیگیری کنی. اگر هم اعزام شدی بقیه کارا رو بده بابات یا یه نفر دیگه انجام بده تا سریعتر پیش برهمن از ترس اینکه غیبت نخورم دفترچه رو برای اعزام ارسال کردم،
26 دی ارسال کردم ، زمان اعزامم خورده 1 تیر 90
قبل از اعزام پس معافم! ممنون دوستان
salam aga man ye saol daram june man javab bedin man kefalat shamelam mishe fagat mikham beporsam be hugug begiri pedar rabti dare ya na?
بچه ها جدیدا این قانون کفالت تغییری چیزی کرده؟ الان کسی که اقدام میکنه باید اموزشی هم بره یا نداره همچنان؟
چون یکی از دوستان که معافیت کفالت گرفته ,میگفت درست بعد از دوره ما قانونش عوض شده و برای کفالت هم باید اموزشی رو گذروند ظاهرا!
دروددرود .
من تک فرزند هستم ، این فروردین 19 سالم تمام میشه (20 سال ) الان هم دارم دانشگاه میرم ، دفترچه هم تاحالا نگرفتم ، مادر و پدرم هم طلاق گرفتن ، میخواستم بدونم میتونم معافیت کفالت بگیرم ؟ مادرم هم شاغل هست .
درود
میتونید برای کفالت مادر اقدام کنید دوست عزیز . دفترچه رو بگیرید ، برید پلیس +10 نوع معافی رو بگین، راهنمایی میکنن کامل
نه خیر دوست عزیز فقط در صورتی میتونه برا معافی اقدام کنه که پدر مادر رو سه طلاقه کرده باشه.
درود
میتونید برای کفالت مادر اقدام کنید دوست عزیز . دفترچه رو بگیرید ، برید پلیس +10 نوع معافی رو بگین، راهنمایی میکنن کامل