• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
حاجی دمت گرم کارت قشنگ بود !:)

boeing777-300er

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستانی که میخوان برای معافیت پزشکی اقدام کنن امروز میخوام تمامی مراحلی که من این 2 ماه طی کردم تا موفق بشم معافیت پزشکی ام رو بگیرم اینجا واستون بگم تا شاید راهنمای کسی بشه
قبلش چند نکته مهم:
1- بنده به خاطر داشتن بیماری واریکوسل درجه 3 معاف شدم( بیماری واریکوسل تو بیضه ها و عموما بیضه سمت چپ دیده میشه و کاملا بدون علت و اتفاقی تو 10% مردان بالغ دیده میشه و علائم اون هم بسته به درجاتش عبارتند از : بیضه سمت چپ پایین تر از بیضه راست بوده و رگ های خونی کوچکی روی بیضه دیده شده و روی بیضه رگ های به هم پیده ای مثل کرم های درهم وجود داره. برای تشخیص این بیماری و نوع اون به متخصص اورولوژی باید مراجعه کنین)
2- قبل اینکه دفترچه اعزام به خدمت رو پر کنین حتما درباره وضع عمومی بدنتون و بیماری هایی که ممکنه داشته باشین یه لحظه فکر کنین و حتی اگه کوچکترین شکی درباره وجود بیماری دارین به پزشک معالج بگید
مشمول كيست// محاسبه سال احضار و اعزام
برابر ماده دو قانون خدمت وظيفه عمومي، هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين‌ماه سالي كه طي آن وارد سن 19 سالگي مي‌شود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهد شد.
سال احضار: افراد ذكور ايراني از اول فروردين‌ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي مي‌شوند براي روشن شدن وضعيت مشموليت خود احضار خواهند شد.
سال احضار= سال تولد + 18
سال احضار= 1388= 1370 + 18 :مثال
سال اعزام: افرادي كه جهت انجام خدمت دوره ضرورت بلامانع تشخيص داده شوند در طي سالي كه به سن 19 سال تمام مي‌رسند به خدمت دوره ضرورت اعزام خواهند شد.
سال اعزام= سال تولد + 19
سال اعزام= 1389= 1370 + 19 :مثال
3- در هیچ لحظه از مراحل ناامید نشید و خدا رو از یاد نبرین
مراحل درخواست و رسیدگی به معافیت پزشکی:
*خرید دفترچه اعزام به خدمت از تمامی مراکز پلیس +10
*مطالعه دقیق آئين نامه معاينه و معافيت پزشكي . اینم یه لینک http://www.irteb.com/nezamvazife/index.htm
*تو دفترچه 5 تا برگه هستش که باید پر بشن
1-برگه شماره 1 که برای مشمولان متولد ماقبل سال 64 هستش که باید تو اداره وظیفه عمومی شهرتون پر و امضا بشه
2-برگه وضعیت مشمولان که خودتون پر میکنین و اگه بخواین واسه معافیت پزشکی اقدام کنین باید تو قسمت درخواست قسمت معافیت پزشکی با نوع بیماری رو پر کنین
3-برگه شماره 3 رو هم دوستان دیپلم و پیش دانشگاهی باید بدن دبیرستان و یا پیش دانشگاهی پر بکنه و دوستان دانشگاهی هم باید نامه معرفی به **** وظیفه عمومی از داشنگاه بگیرن.
4-برگه شماره 4 هم همون برگه واکسیناسیون هستش که تو اداره بهداشت عمومی شهرتون میدن واکسن بزنن و پر کنن
5-برگه 5 (مهمترین برگه) برگه معاینه اولیه مشمولان که باید همون ابتدای کار که دفترچه رو گرفتین ببرین بیمارستان یامرکز بهداشتی نظامی شهرتون که معمولا آدرسش تو همون پلیس +10 هستش و اونجا پزشک عمومی معاینه اتون میکنه و شما باید هر بیماری که به ذهنتون بیاد رو بهش تشریح کنین و اون هم اون برگه رو اگه از بیماری سر در آورد پر میکنه و اگه بیماریتون تخصصی باشه به پزشک متخصص همون مرکز ارجاعتون میده تا اونجا رسیدگی بشه
*بعد از پرکردن برگه ها اون ها را همراه 4 تاعکس 2*3 و کپی تمامی برگ های شناسنامه به پلیس +10 میبرین و اونجا میگین که تقاضای معافیت پزشکی دارین تا ثبت کنن و دقت کنید که بیماریتون رو درست بنویسن
*بعد از ثبت تو پلیس +10 بهتون میگن که پس از 10-15 روز به مرکز وظیفه عمومی شهرتون برین . اونجا تو وظیفه عمومی به قسمت معافیت های پزشکی میرین و میگین که تقاضای معافیت پزشکی کردین و اونها هم پرونده شمارو بررسی میکنن و شما رو به یه پزشک متخصص و معتمد خودشون که معمولا تو بیمارستان دولتی هستش معرفی میکنن تا بیماری شما رو بررسی کنه و نظر تخصص اش رو بنویسه
*شما حتما سعی کنین وقتی به بیمارستان برای پزشک منخصص معرفی شدین ابتدا به بیمارستان برین و اونجا لیست پزشک های متخصص درمانگاه تخصصی رو که در ارتباط با بیماری شما هستش رو در بیارین و از منشی اش بپرسین که اون پزشک مطبش کجاست و اونوقت به مطب پزشک مراجعه کنین و ابتدا بهش نگین که واسه معافیت پزشکی اومدین بلکه درباره بیماریتون و شدتش باهاش حرف بزنین و آخرش بگین که با این شرایط میتونین معافیت پزشکی بگیرین و در آخرکار بهش بگین که شمارو از حوزه **** وظیفه به بیمارستان معرفی کردن تا پزشکتون درباره روند کار باهتون صحبت کنه
*بعد از معالجه توسط پزشک متخصص و ثبت نظر پزشک نامه شما توسط بیمارستان به حوزه **** وظیفه فرستاده میشه و به شما گفته میشه که 10-12 روز دیگه به حوزه **** وظیفه مراجعه کنین
*بعد از زمان گفته شده شما به حوزه **** وظیفه قسمت معافیت پزشکی میرید و اونجا درباره پرونده پزشکی ایتون سوال میکنین و اگه نامه بیمارستان اومده باشه به شما گفته میشه که برای کمیسیون پزشکی در تاریخ گفته شده به حوزه **** وظیفه بیاین.
*روز کمیسیون پزشکی شما از ساعت 8 صبح باید تو حوزه **** وظیفه حاضر باشید پزشک ها که شامل 3 پزشک متخصص و یه سرهنگ ناظر هستش معمولا ساعت 10 صبح میان و کمیسیون شروع میشه . اسمهاتون رو به ترتیب میخونن و شما به اتاق کمیسیون میرید و اونجا شما رو تکی تکی صدا میکنن و از شما درباره بیماریتون سوال میکنن و پرونده پزشک اتون و نظر پزشک متخصصی که قبلا شمارو معاینه کرده رو بررسی میکنن.
* روز کمیسیون پزشکی اگه رد بشید که کارتون تمومو هستش و باید پرونده شما برای اعزام به خدمت پیگیری بشه
ولی روز کمیسیون معمولا به کسی نمیگن که قبول شده بلکه پزشک ها نظرشون رو درباره بیماری تو پرونده شما مینویسن و شما رو به کمیسیون بعدی که همون رویت هست میفرستن
*کمیسیون رویت تو همون هفته ای که کمیسون پزشکی برگزار شده هستش و شما باید روز کمیسیون تو حوزه **** وظیفه حاضر باشید تا توسط یه پزشک که معمولا پزشک سرهنگ نیروهای مسلح و یک نفر سرهنگ نیروی انتظامی هستش معاینه بشید.معاینه توسط دکتر سرهنگ معمولا تخصصی نیستش بلکه اون فقط وجود بیماری شمارو بررسی میکنه واگه موافق باشه که کار تموم هستش و شما معاف شدین ولی اگه نظرش منفی باشه شما رو به شورای عالی پزشکی معرفی میکنه
*روز شورای عالی پزشکی روز سرنوشت ساز هستش چون اگه شما اونجا رد بشید دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید و باید سربازی برید. تو شورای عالی پزشکی هم معمولا 4 نفر پزشک متخصص بیماری ها با سرهنگ نیروی انتظامی حضور دارند و از شما مفصل درباره بیماریتون و پرونده پزشکی اتون سوال میکنن و شمارو معاینه هم میکنن و نظر قطعی و سرنوشت سازشون رو میگن(البته در مواردی اگه درباره بیماری شما شک داشته باشن شاید شمارو دوباره به بیمارستان برای معاینه تخصصی بفرستن)
*اگه قبول کنن شما بدون هیچ شرطی معافیت رو گرفتین و اونجا به شما مدارک لازم برای تکمیل نهایی پرونده رو میگن وباید سه تا فیش به حساب بانک کلی سیبا به مبلغ های صد هزار تومن و 8200 و 1000 تومن واریز کنین
==============================================================
نکات مهم درباره کمیسیون های پزشکی
1-میدونم خیلی سخته ولی سعی کنین استرس رو هرچقدر میتونین کم کنید و با پزشکان مفصل درباره بیماریتون
سابقه بیماریتون و مشکلاتی که دارید صحبت کنید
2-اطلاعات کافی درباره بیماریتون داشته باشید درباره اینکه بنابه کدام بند وکدام قسمت آیین نامه پزشکی شما حق دارید که معاف بشید
3-حتما روز کمیسیون پزشکی وضعیت بدنی اتون رو از لحاظ بیماری که میخواین بخاطرش معافیت رو بگیرید چک کنید تا دربهترین حالت و شرایط باشید. یادتون نره که الزاما قرار نیست دقیقا روزی که کمیسیون هست حاضر باشید شما حدودا 1 ماه برای هر کمیسیون فرصت دارید
این تمای مراحلی بود که من از ابتدا تا انتها برای معافیت پزشکی طی کردم و یادتون نره که این مراحل برای بیماری من(واریکوسل گرید3) بودش و شاید مراحل بسته به بیماری های دیگه یکم متفاوت باشه
***********************************************************************************
فقط در مورد بیماری واریکوسل:(((مهم مهم)))
اونایی که واریکوسل دارن حتما این رو تجربه کردن که در ساعاتی از روز بیضه ها کاملا عادی و به اصطلاح پفی بوده و در ساعاتی دیگری بیضه ها افتاده و گرید ها به راحتی قابل رویت است. این مساله مخصوصا صبح ها و پس از بیدار شدن از خواب نمود بیشتری دارد . خوب به نکاتی که میگم توجه کنید چون روز کمیسیون پزشکی نه پرونده پزشکی شما و نه نظر منخصص هایی که شمارو معاینه کردن اهمیتی نداره بلکه روز معاینه پزشک منخصص اورولوژی شما رو معاینه و نسبت به وضعیت بیضه ها نظرش رو میده و اگه اون روز بیضه ها افتاده و گرید ها(همون رگ های به هم پیچیده کرم مانند روی بیضه) قابل رویت باشه نظرش رو مثبت مینویسه وگرنه وضعیت شمارو واریکوسل درجه 2 میزنه که فقط معافیت از رزم رو داره پس:
روز کمیسیون حتما صبح ساعت 5-6 از خواب پا بشید و حتما نمازصبح رو بخویند از خدا بخواین که کمکتون کنه باور کنید ضرری نمیبینید. سعی کنید تا زمانی که کمیسیون برگزار میشه حتما 3-4 ساعت ایستاده باشید و یه پیاده روی نیم ساعتی با یه دوش گرم رو فراموش نکنید.
مهمترین قسمت: بیضه ها در هوای سرد به سرعت واکنش نشان داده و خیلی زود جمع شده و به حالت پفی درآمده و هیچ نشانی از وجود واریکوسل تو بیضه شما دیده نمیشه پس حتما روز کمیسیون بیضه هاتون رو گرم نگه دارید شلوار زیر بپوشین و سعی کنین بعد از ساعت 10 صبح تو کمیسیون حاضر باشید و حتما قبل از رفتن به کمیسیون وضعیت بیضه ها رو چک کنید تا در بهترین حالت باشه . اگه تو شهر سردی هستید و به فصل سرما هم برخورد کردید باید خیلی مواظب باشید و این راه حل رو که خودم استفاده کردم رو در صورت لزوم به کار ببرین:
شما روز کمیسیون با یه ماشین تو حوزه **** وظیفه حاضر میشید و یه نفر از آشناهاتون هم با شما میاد. شما بخاری ماشین رو روشن کرده و هوای ماشین رو کاملا گرم میکنید و تو ماشین میشینید و منتظر میمونید تا آشناتون به حوزه **** وظیفه بره و منتر بمونه که اسم شمارو صدا بزنن . و اونوقت به شمامیگه و شما هم سریع به اتاق کمیسیون میرید تا معاینتون کنن .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من تقریبا تمامی مراحل رو که تونستم اینجا براتون توضیح دادم امیدوارم که بدردتون بخوره باز هم اگه سوالی باشه من درخدمتم تا اگه بتونم راهنمایی بکنم
موفق باشید و هیچوقت خدا رو از یاد نبرید

آقا واقعا لطف کردی.....من هم راستش بیماری واریکوسل دارم.....با مراجعه به متخصص اورولوژی این بیماری تشخیص داده شد....دکتر با معاینه من گفت که واضح است که درجه 3 در سمت چپ داری و هم چنین در سمت راست هم داری ولی درجه آن کمتر است.....ولی من چون شک داشتم درخواست دادم که سونوگرافی هم انجام بدهد و پس از سونوگرافی داپلر رنگی معلوم شد که در سمت چپ درجه 3 و در سمت راست درجه 2 دارم....خواستم بدانم که آیا پزشکی که در **** وظیفه من را معاینه خواهد کرد به دید چشمی و معاینه همراه لمس کردن بیضه ها بسنده میکند یا سونوگرافی هم انجام میدهند؟ ضمنا چقدر احتمال دارد نظر پزشک من که سونوگرافی هم آن را تایید کرد با نظر پزشکان **** وظیفه فرق کند؟ در شورا چه سوالاتی از شما پرسیده شد؟ آیا پرسیدند که گاهی بیضه هایتان درد میگیرد یا نه؟ ( چون برای من تا حالا به آنصورت دردناک نشده ولی درجه 3 را دارم)....ضمنا خواستم بپرسم که شما کی پیگیری کردی برای معافیت؟ چون من الان ترم آخر تحصیلم میباشد و میخواهم بعد از آن پیگیری کنم...... یعنی درست بعد از اینکه مدرک موقت تحصیلی را دانشگاه به شما داد پیگیری را شروع کردید؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
خواهش دوستان عزیز این وظیفه من هستش که اگه کاری از دستم بربیاد انجام بدم
در مورد سوال شما دوست عزیز:
در کمیسیون پزشکی شما قطعا توسط پزشک متخصص معاینه بالینی خواهید شد و پزشک متخصص هم از لحاظ بررسی وضعیت دید چشمی که گرید ها مشخص باشند و هم از طریق لمس بیضه ها وجود واریکوسل و شدت آن را بررسی میکنه. تو کمیسیون پزشکی هرگونه پرونده پزشکی و آزمایش هایی که جوابشون مثبت هست خیلی بدردتون میخوره و نقش مهمی دارن و باید روز کمیسیون با خودتون ببرین . کلا واسه بیماری واریکوسل سخت گیری بیشتری دارن و باید خیلی مواظب باشید که بیضه هاتون روز معاینه وضعیت مطلوب رو داشته باشن و گرید ها مشخص باشن . و تصمیم گیری اصلی رو هم همون دید چشمی پزشک مشخص میکنه که گرید ها(همون رگ های بهم پیچیده روی بیضه) کاملا مشخص باشه. اگه شما پزشک معالجتون و نتیجه آزماش گرید 3 رو نشون داده پس خوشبختانه احتمال معافیت تون زیاده چون پزشک شورای پزشکی نظر معالج های دیگه شما رو بدقت میخونه.
روز معاینه پزشک از من درباره اینکه بیماری ام چیه و از کی شروع شده و چه علایمی داره و اینکه آیا قبلا به متخصص ارولوژی مراجعه کردم و اینکه دادم که واریکوسل رو عمل کنن یا نه ازم سوال کردش و حتما یادتون باشه که بگین اصلا عمل نکردین و اگه علتش رو پرسید بگید میترسید که عمل کنین.
در ضمن اونطور که من میدونم تو موارد خیلی نادری واریکوسل با هر شدتی باعث ایجاد درد میشه پس شما خیالتون راحت باشه و به خدا توکل کنین و حتما بیضه ها رو روز معاینه گرم نگه دارین.
پرونده پزشکی من از ابتدای شروع تا خاتمه حدود 2 ماه طول کشید

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
نبود شنبه هفته ای که داره میاد کارت پایان خدمت..

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
بنده هم انگار همین مشکل رو داشتم . ولی نمیدونستم که معافی داره . اگه معافی کامل بگیرم . باید اموزشی رو برم؟ من متولد نیمه دوم ۷۰ هستم .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بنده هم انگار همین مشکل رو داشتم . ولی نمیدونستم که معافی داره . اگه معافی کامل بگیرم . باید اموزشی رو برم؟ من متولد نیمه دوم ۷۰ هستم .

خیر برای معافیت پزشکی بهیچوجه گذراندن دوره آموزشی لازم نیست

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
به نظرتون از کی برم دنبال معافی ؟ اخه چند تا درس از پیش رو دارم ؟ میشه بیشتر راجع به این مریضی و عوارضش بگین

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
خداییش از دیروز هر وقت یاد این تاپیک میفتم خندم میگیره! :D به جای این همه کار یک کلام از اولین پزشکی که معاینتون کرد میپرسیدید که آیا شرایط محیطی و تغیرات فیزیکی کیسه بیضه تاثیری در لمس و مانور روی همی اسکروتم داره یا خیر ! :rolleyes: به جای عملیات فوق ! اگر یک جفت دستکش لاتکس از داروخانه بگیرید و ببرید تا پزشکی که معاینتون میکنه راحتتر باشه ، شانستون بیشتر میشه .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
به نظرتون از کی برم دنبال معافی ؟ اخه چند تا درس از پیش رو دارم ؟ میشه بیشتر راجع به این مریضی و عوارضش بگین

شما در حین تحصیل نمیتونید تقاضای معافیت پزشکی بکنید و باید تمامی ترم های تحصیلی اتون رو تموم کنید و بعد از اتمام یا ترک تحصی تقاضای معافیت بکنید
در مورد بیماری هم فقط کافیه تو گوگل یه جستجو درباره واریکوسل درجه 3 بکنید
این هم یه لینک مفید http://www.irshafa.ir/post-4259.aspx

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
خداییش از دیروز هر وقت یاد این تاپیک میفتم خندم میگیره! :D به جای این همه کار یک کلام از اولین پزشکی که معاینتون کرد میپرسیدید که آیا شرایط محیطی و تغیرات فیزیکی کیسه بیضه تاثیری در لمس و مانور روی همی اسکروتم داره یا خیر ! :rolleyes: به جای عملیات فوق ! اگر یک جفت دستکش لاتکس از داروخانه بگیرید و ببرید تا پزشکی که معاینتون میکنه راحتتر باشه ، شانستون بیشتر میشه .

آره دوست عزیز شاید به نظر بعضی از دوستان باسواد یا متخصص :blink: مسخره به نظر بیاد ولی بهتره بدونید که من بیسوادحدود 3 سال بود که این بیماری رو داشتم و تازه امسال ازوجود این بیماری تو خودم اطلاع پیدا کردم :eek:
در ضمن درمورد شرایط محیطی و تغیرات فیزیکی کیسه بیضه و مانور روی همی اسکروتم فقط میتونم اینو بگم که وقتی تو آذرماه از ساعت 8 صبح تا ساعت 11 باید تو سرمای شدید تو حیاط حوزه **** وظیفه منتظر اومدن پزشک ها و نوبت صدا کردنتون بمونید و بدنتون از سرما به لرزه بیفته حتی شدیدترین درجه واریکوسل ها هم به خاطر جمع شدن کیسه بیضه نمود خودشو از دست میده و دیگه خبری از گرید روی بیضه برای معاینه دکتر کمیسیون پزشکی نیست و این یعنی خداحافظی معافیت. واین موضوع کوچیک و به ظاهر خنده دار میتونه گاهی واسه یه نفر به معنای عوض کردن سرنوشت و ازدست دادن یه موقعیت بزرگ باشه
یادمون باشه که وقتی پستی رو تو جایی میذاریم برای عموم مردم هستش نه اساتید و پرفسورها

Last edited:

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
آره دوست عزیز شاید به نظر بعضی از دوستان باسواد یا متخصص :blink: مسخره به نظر بیاد ولی بهتره بدونید که من بیسوادحدود 3 سال بود که این بیماری رو داشتم و تازه امسال ازوجود این بیماری تو خودم اطلاع پیدا کردم :eek:
در ضمن درمورد شرایط محیطی و تغیرات فیزیکی کیسه بیضه و مانور روی همی اسکروتم فقط میتونم اینو بگم که وقتی تو آذرماه از ساعت 8 صبح تا ساعت 11 باید تو سرمای شدید تو حیاط حوزه **** وظیفه منتظر اومدن پزشک ها و نوبت صدا کردنتون بمونید و بدنتون از سرما به لرزه بیفته حتی شدیدترین درجه واریکوسل ها هم به خاطر جمع شدن کیسه بیضه نمود خودشو از دست میده و دیگه خبری از گرید روی بیضه برای معاینه دکتر کمیسیون پزشکی نیست و این یعنی خداحافظی معافیت. واین موضوع کوچیک و به ظاهر خنده دار میتونه گاهی واسه یه نفر به معنای عوض کردن سرنوشت و ازدست دادن یه موقعیت بزرگ باشه
یادمون باشه که وقتی پستی رو تو جایی میذاریم برای عموم مردم هستش نه اساتید و پرفسورها

دکتری اینترنتی که میگن یعنی این ! :D فکر میکنید تشخیص واریکوسل با نگاه یا لمس کیسه بیضه است ؟ :D خود درمانی که شاخ و دم نداره ... همه دارن تو کار پزشکشون دخالت میکنن ، یکی با مصرف دارو شما هم با دستورات عجیب غریب !

و حتما قبل از رفتن به کمیسیون وضعیت بیضه ها رو چک کنید تا در بهترین حالت باشه

واقعا خودت خندت نمیگیره وقتی پیشنهادات فوق تخصصیتو میخونی؟ :eek:

on1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
یا امکانش هست موقعی که برایم معاف از رزم صادر میکنند درخواست انصراف بدم و بگم عادی اعزام بشم؟

faraz13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam aga man ye saol daram june man javab bedin man kefalat shamelam mishe fagat mikham beporsam be hugug begiri pedar rabti dare ya na?

Faryad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستانی که 1 دی میرن مشکین شهر لطفا اعلام حضور کنن.

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به دوستان عزیز
تاندون پشت پای من توی فوتبال کش اومده 1 ماه هم توی گچ بود میخواستم بدونم اگه اقدام کنم احتمالش هست لااقل معاف از رزم بشم ؟

واقعا الان نمیتونم بدوم و ورزش سنگین کنم ؟ لاطفا راهنمایی کنید

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطفآ یکی از دوستانی که معافیت کفالت گرفتند پاسخ بدند که در اون قسمتی که نیاز هست سه تا شهود تک پسر بودن رو شهادت بدند آیا لازمه هر سه تاشون بیایند کلانتری؟چه مدارکی باید بیارند؟و اینکه حتمآ باید فامیل باشند یا نه؟اگه همه اعضای یک خانواده باشند ایرادی داره؟ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا