• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
نبودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 10 روز دیگهههههههههههههههههه اونم همش پایان دوره :lol:

behnam-soldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همین الان عضو شدم فقط به خاطر همین تاپیک.
من افتادم شهید کچوئی کرج و شنبه هفته دیگه هم دارم اعزام میشم.18/10
هم قطار واسه ما هست اینجا؟؟؟
من دفعه اول کد مازاد خورده بودم ولی الان اصلا کد ننوشته بودن برام فقط نوشته بودن مجتمع شهید کچوئی کرج.
مال نیرو انتظامیه دیگه.آره؟؟؟
ضمنا من یه بار واسه درخواست مجدد کمسیون پزشکی موعد اعزامم رو انداختم عقب و 3 ماه به خاطرش سنوات خوردم.واسه کسایی که دنبال معافی هستن توصیه میکنم تا 120% مطمئن نشدن از معافی اصلا اقدام نکنن.

boeing777-300er

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش دوستان عزیز این وظیفه من هستش که اگه کاری از دستم بربیاد انجام بدم
در مورد سوال شما دوست عزیز:
در کمیسیون پزشکی شما قطعا توسط پزشک متخصص معاینه بالینی خواهید شد و پزشک متخصص هم از لحاظ بررسی وضعیت دید چشمی که گرید ها مشخص باشند و هم از طریق لمس بیضه ها وجود واریکوسل و شدت آن را بررسی میکنه. تو کمیسیون پزشکی هرگونه پرونده پزشکی و آزمایش هایی که جوابشون مثبت هست خیلی بدردتون میخوره و نقش مهمی دارن و باید روز کمیسیون با خودتون ببرین . کلا واسه بیماری واریکوسل سخت گیری بیشتری دارن و باید خیلی مواظب باشید که بیضه هاتون روز معاینه وضعیت مطلوب رو داشته باشن و گرید ها مشخص باشن . و تصمیم گیری اصلی رو هم همون دید چشمی پزشک مشخص میکنه که گرید ها(همون رگ های بهم پیچیده روی بیضه) کاملا مشخص باشه. اگه شما پزشک معالجتون و نتیجه آزماش گرید 3 رو نشون داده پس خوشبختانه احتمال معافیت تون زیاده چون پزشک شورای پزشکی نظر معالج های دیگه شما رو بدقت میخونه.
روز معاینه پزشک از من درباره اینکه بیماری ام چیه و از کی شروع شده و چه علایمی داره و اینکه آیا قبلا به متخصص ارولوژی مراجعه کردم و اینکه دادم که واریکوسل رو عمل کنن یا نه ازم سوال کردش و حتما یادتون باشه که بگین اصلا عمل نکردین و اگه علتش رو پرسید بگید میترسید که عمل کنین.
در ضمن اونطور که من میدونم تو موارد خیلی نادری واریکوسل با هر شدتی باعث ایجاد درد میشه پس شما خیالتون راحت باشه و به خدا توکل کنین و حتما بیضه ها رو روز معاینه گرم نگه دارین.
پرونده پزشکی من از ابتدای شروع تا خاتمه حدود 2 ماه طول کشید

آقا یک سوال دیگه......سه پزشکی که شما را معاینه می کنند در یک روز و پشت سر هم اینکار را میکنند؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بله تو شورای پزشکی در یک روز یکی از پزشک ها یا شاید 2 تاشون شما رو معاینه میکنن و نظرشون رو با مشورت همدیگه اعلام میکننن

mhdf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من دو تاعمه دارم که پدر و مادرشون فوت کرده اند در واقع پدربزرگ و مادربزرگ من میشن که فوت کرده اند وتنها برادر عمه هام که پدر بنده میشده هم فوت کرده وبرادرم کفیل مادرم شده والان عمه هام ازدواج هم نکرده اند وتنها هستند میشه از معافیت کفالتشون استفاده کنم و کفالتشونو به عهده بگیرم ؟
خواهشا جوابشو به ایمیلم بفرستین چون مشمول شدم وباید مدارکمو بفرستم تا اخردی
باتشکر ([email protected])

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید جای بهتری پیدا نکردم
من دانشجو بودم انصراف دادم که معافیت پزشکی بگیرم (چشم)
رفتم انصراف دادم ....دفترچه پر کردم و ارسال کردم....نامه اومد در خونه رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه شدم .....بعد 20 روز یه نامه اومد که تاریخ 29/10 وقت کمیسیونم هست
سوال
1_این آخرین کاره که برم کمیسیون بعد معاف میشم؟؟؟؟
2_چند روز بعد کارت معافیتم میاد در خونه؟
3_میخوام دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ازم کد معافی میخواد ولی کارتم هنوز نیومده دستم ....اونوقت باید وظعیت **** وظیفه چی بزنم؟؟؟
4_تو ثبت نام دانشگاه باید کدی چیزی از رو کارت معافیتم تو سایت وارد کنم؟
5_اصلا من دارم درست فکر میکنم درباره این کد یا نه؟
6-الان من تو چه نقطه ای از معافیت هستم؟
7_حدودا چند روز دیگه کارتم میاد دره خونه؟
8_آدمایی که وضعیت منو دارن برای دانشگاه باید چیکار کنن؟
در کل بگید که هنوز کارتم نیومده برای ثبت نام باید چیکار کنم؟
ممنون

a162

Registered User
لایک‌ها
291
من دقیقا همین کار شما رو کردم
7 واحد مونده بود فارق بشم انصراف دادم
اول دنبالش بودم دانشگاه انصراف غیر قطعی بده(اسمش رو میگفتن اخراج توافقی) که بعدا می تونستم برگردم ولی نشد به دلیل اختلاف با مسئولش
انصراف دادم و معافیت گرفتم
اول میری دکتر معاینه سرپایی میکنه دفترچه رو میفرستی بعد مدتی **** وظیفه بهت میگن برو پیش متخصصت اونجا معاینه میکنه بهت میگه به سلامت
خودشون وضعیت بیماریتونو برای **** وظیفه ارسال میکنن اونا بعدا بهت زنگ میزنن(که به ما نزدند و خودت باید پیگیر باشی)
میری کمیسیون پزشکی
چندتا پزشک هستن که اغلب هر کدوم یه سرباز جداگانه رو چک میکنن و فقط اسمش رو گذاشتن معاینه توسط کمیسیون
یکی میگه معافه بقیه امضا میکنن
حالا ممکنه کمیسیون چندبار شما رو بفرسته پیش متخصص های جداگانه(مثلا چون نمره چشم من 10.5 بود و من مدرک کاردانی داشتم و تقریبا لب مرز بود منو فرستاد یه بار دیگه پیش پزشک که ممکنه یه پزشک دیگه توی کمیسیون بود نمی فرستاد)
ولی یادت باشه باید حداقل دوتا پزشک معاینه ات بکنه
پس اگه **** وظیفه تو رو به یه دکتر معرفی کرد سعی کن ازش یه کاغذ دیگه بگیری که به یه دکتر دیگه هم معرفی کنه
و وقتی میری کمیسیون توی پرونده ات دوتا دکتر متخصص نظر داده باشن تا کمیسیون دیگه نتونه اما و اگر بیاره
کمیسیون که قبول کرد همون روز میری پیش مسئول اون مرکز و اونجا هم یه پزشک سریع به پرونده ات و بیماریت نگاه میکنه میده سرهنگ امضا میکنه
بعد پول و عکس رو باید ببری و دو ماهی طول میکشه کارتت بیاد
ولی شما نگران دانشگاه ازاد نباش
شما بزن معاف شدی
فوقش اینه اگه معاف بشی و کارتت دستت نیاد باید بری از **** وظیفه یه گواهی بگیری که این فرد معاف شده
از این نظر هیچ مشکلی نیست
فکر تطبیق زدن واحد ها رو کردی؟(مثلا من شنیدم توی پیام نور اگه توی همون مرکز خونده باشی نیازی نیست بر ای تطبیق پولی بدی)
موفق بباشی

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز واقعا دارم میگم خیلی صحبتهات مفیدبود دستت درد نکنه پس من بعد عید کارتم میاد
.
.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
کسی که خدمتش تموم شده ولی کارت نگرفته هنوز (سه ماه طول میکشه تا بیاد ) یه نامه بگیره از ستاد فرماندهی برای اداره گذرنامه که ترخیص شده از خدمت آیا براش پاسپورت صادر میشه ؟؟
کسی تجربه ای داره؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
خیر صادر نمی شود
پاسپورت فقط با اصل کارت پایان خدمت امکان پذیر است
موفق باشید

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سه ماه ؟
قاعدتا همون موقع باید کارت بدن

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
خیر صادر نمی شود
پاسپورت فقط با اصل کارت پایان خدمت امکان پذیر است
موفق باشید
شما پرسیدید ؟ از کجا مطمئن هستید ؟ هیچ راهی نداره ؟
اگرکسی دراین سه ماه بخواد خارج شه از کشور چکار باید بکنه؟

سه ماه ؟
قاعدتا همون موقع باید کارت بدن

تازه حد اقل سه ماه !

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
ما که همون روز بهمون دادن
جدیدا نمی دونم چطوری شده ؟
یا شما جایی هستین که این طوریه

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
كارت پايان خدمت مگه چيه كه 3 ماه طول بكشه بياد ؟ همون موقع كه ترخيص شدين كارت رو ميدن و ميتونين برين اداره گذرنامه و پاسپورت رو بگيرين

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
كارت پايان خدمت مگه چيه كه 3 ماه طول بكشه بياد ؟ همون موقع كه ترخيص شدين كارت رو ميدن و ميتونين برين اداره گذرنامه و پاسپورت رو بگيرين

نه عزیز همون موقع نمیدن، موردی رو دیدم که بیش از یک سال طول کشیده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا