نبودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 10 روز دیگهههههههههههههههههه اونم همش پایان دوره :lol:
سلام
فقط توی مدت آموزشت فرق میکنه زیر دیپلم 3 ماهه ولی دیپلم 2 ماه
خواهش دوستان عزیز این وظیفه من هستش که اگه کاری از دستم بربیاد انجام بدم
در مورد سوال شما دوست عزیز:
در کمیسیون پزشکی شما قطعا توسط پزشک متخصص معاینه بالینی خواهید شد و پزشک متخصص هم از لحاظ بررسی وضعیت دید چشمی که گرید ها مشخص باشند و هم از طریق لمس بیضه ها وجود واریکوسل و شدت آن را بررسی میکنه. تو کمیسیون پزشکی هرگونه پرونده پزشکی و آزمایش هایی که جوابشون مثبت هست خیلی بدردتون میخوره و نقش مهمی دارن و باید روز کمیسیون با خودتون ببرین . کلا واسه بیماری واریکوسل سخت گیری بیشتری دارن و باید خیلی مواظب باشید که بیضه هاتون روز معاینه وضعیت مطلوب رو داشته باشن و گرید ها مشخص باشن . و تصمیم گیری اصلی رو هم همون دید چشمی پزشک مشخص میکنه که گرید ها(همون رگ های بهم پیچیده روی بیضه) کاملا مشخص باشه. اگه شما پزشک معالجتون و نتیجه آزماش گرید 3 رو نشون داده پس خوشبختانه احتمال معافیت تون زیاده چون پزشک شورای پزشکی نظر معالج های دیگه شما رو بدقت میخونه.
روز معاینه پزشک از من درباره اینکه بیماری ام چیه و از کی شروع شده و چه علایمی داره و اینکه آیا قبلا به متخصص ارولوژی مراجعه کردم و اینکه دادم که واریکوسل رو عمل کنن یا نه ازم سوال کردش و حتما یادتون باشه که بگین اصلا عمل نکردین و اگه علتش رو پرسید بگید میترسید که عمل کنین.
در ضمن اونطور که من میدونم تو موارد خیلی نادری واریکوسل با هر شدتی باعث ایجاد درد میشه پس شما خیالتون راحت باشه و به خدا توکل کنین و حتما بیضه ها رو روز معاینه گرم نگه دارین.
پرونده پزشکی من از ابتدای شروع تا خاتمه حدود 2 ماه طول کشید
شما پرسیدید ؟ از کجا مطمئن هستید ؟ هیچ راهی نداره ؟سلام
خیر صادر نمی شود
پاسپورت فقط با اصل کارت پایان خدمت امکان پذیر است
موفق باشید
سه ماه ؟
قاعدتا همون موقع باید کارت بدن
كارت پايان خدمت مگه چيه كه 3 ماه طول بكشه بياد ؟ همون موقع كه ترخيص شدين كارت رو ميدن و ميتونين برين اداره گذرنامه و پاسپورت رو بگيرين
ما که همون روز گرفتیمنه عزیز همون موقع نمیدن، موردی رو دیدم که بیش از یک سال طول کشیده
ما که همون روز گرفتیم
چند سال قبل بود البتهچه تاریخی؟