• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز راستش تو یکی از همین تاپیک های مرتبط با سربازی تو همین فروم ،1 نفر دقیقا شرایطش مثل شما بود
یعنی چند سال پیش که سن برادرش کمتر از 18 بود برای کفالت اقدام نکرده بود ولی ظاهرا وقتی میره مرکز مشاوه **** وظیفه بهش میگن که میتونه معافی کفالت بگیره به عبارتی حقش محفوظ مونده
دیشب هم خیلی گشتم که نوشته های اون شخص را پیدا کنم شاید بتونه کمکتون کنه ولی پیدا نکردم
حالا بازم میگردم ایشالا پیداش میکنم
شما هم حتما پیگیری کن ایشالا که معاف میشی.

آقا مرسی حتما میام میپرسم تهران انشالا که بشه فداااااااااااااات!

mansur242424

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من و برادرم23 ساله و 2قولو هستیم و یک خواهر 10 ساله داریم پدرم و مادرم هر دو کاملا کر و لال هستند میخواستم بدونم من و برادرم شامل معافیت میشویم یا یک نفرمون شامل میشه ؟ ممنون

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
کرمانشاهی که همدان یا خود سنندج باشه کسی هست؟
من الان کرمانشاه(خودم همدانی هستم) یگان امداد هستم کار گزینی.
س3 و پ خ ش 89

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
احتمالا جابجایی در نیروهای مختلف تفاوتهای اندکی داشته باشه رفیق ما که نیرو انتظامی مشهد بود و با یزد عوض کرد . قوانین جابجایی چیه ؟

سلام.
من بعد از دوره کد در مرکز پیاده شیراز افتادم مرکز آموزش 02

میخوام با کسی که لویزان باشه جابجا کنم؟

امکانش هست همچین چیزی بچه ها؟!

ممنون

اگه بدونی بقیه کجاها افتادن همون 02 رو با چنگ و دندون میچسبی . در واقع شما بسیار خوش شانس بودی که تهران افتادی . خوش به حالتون ...

.

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا جابجایی در نیروهای مختلف تفاوتهای اندکی داشته باشه رفیق ما که نیرو انتظامی مشهد بود و با یزد عوض کرد . قوانین جابجایی چیه ؟

اگه بدونی بقیه کجاها افتادن همون 02 رو با چنگ و دندون میچسبی . در واقع شما بسیار خوش شانس بودی که تهران افتادی . خوش به حالتون ...

.

محسن جان من 02 افسر آموزش شدم. اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام!

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
بچه ها جدیدا این قانون کفالت تغییری چیزی کرده؟ الان کسی که اقدام میکنه باید اموزشی هم بره یا نداره همچنان؟
چون یکی از دوستان که معافیت کفالت گرفته ,میگفت درست بعد از دوره ما قانونش عوض شده و برای کفالت هم باید اموزشی رو گذروند ظاهرا!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بچه ها جدیدا این قانون کفالت تغییری چیزی کرده؟ الان کسی که اقدام میکنه باید اموزشی هم بره یا نداره همچنان؟
چون یکی از دوستان که معافیت کفالت گرفته ,میگفت درست بعد از دوره ما قانونش عوض شده و برای کفالت هم باید اموزشی رو گذروند ظاهرا!
سر کارت گذاشته...همچین چیزی نداریم.

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان شخصی که پدرش بالای 60 سال داشته باشه و سایر برادرانش به خارج از کشور مهاجرت کرده باشند مشمول معافیت تکفل میشه ؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام
دوستان شخصی که پدرش بالای 60 سال داشته باشه و سایر برادرانش به خارج از کشور مهاجرت کرده باشند مشمول معافیت تکفل میشه ؟
نه نمیشه....برادرت از منظومه شمسی هم بره بیرون بازم معاف نیستی.

on1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت دوستان عزیز سلام
من برای معافیت پرشکی اقدام کردم و در معاینه پزشکی معاف از رزم شدم. اما می خواستم بدونم ایا می توانم معافیت کفالت بگیرم چون پدرم بالای 60 سال است و برادر بزرگم نیز داری معافیت پرشکی است البته دارای بیماری کولیت روده است که از هر لحاظ این بیماری در ائین نامه پزشکی معاف است اما ایا من میتوانم بیماری برادرم را به عنوان بیماری ناتوان کننده برای کفالت پدرم در نظر بگیرم و اصولا برادرم باید چگونه باشد (چه بیماری داشته باشد) تا شورای پزشکی او را ناتوان از کفالت بداند.
لطفا هر کسی اطلاعی داره جواب بده بدجوری دچار مشکل و سردرگمی شدم.
لطفا!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
خدمت دوستان عزیز سلام
من برای معافیت پرشکی اقدام کردم و در معاینه پزشکی معاف از رزم شدم. اما می خواستم بدونم ایا می توانم معافیت کفالت بگیرم چون پدرم بالای 60 سال است و برادر بزرگم نیز داری معافیت پرشکی است البته دارای بیماری کولیت روده است که از هر لحاظ این بیماری در ائین نامه پزشکی معاف است اما ایا من میتوانم بیماری برادرم را به عنوان بیماری ناتوان کننده برای کفالت پدرم در نظر بگیرم و اصولا برادرم باید چگونه باشد (چه بیماری داشته باشد) تا شورای پزشکی او را ناتوان از کفالت بداند.
لطفا هر کسی اطلاعی داره جواب بده بدجوری دچار مشکل و سردرگمی شدم.
لطفا!
من دقیق نمیدونم ولی اگه دادشت مشکل داره میتونی یه امتحانی بکنی.

ولی فکر کنم اگه برادر مشکل بزرگ داشته باشه که بهش بشه ناتوانی گفت و نتونه از پدرت مراقبت کنه اونوقته که بودنش حساب نیست و میتونی معافی بگیری.

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی می دونه چه روز هایی تو میدون **** مشاوره هست؟ یا همیشه هست چون من تهران نیستم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم:)

ads

Registered User
لایک‌ها
6
سلام کسی می دونه چه روز هایی تو میدون **** مشاوره هست؟ یا همیشه هست چون من تهران نیستم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم:)
شنبه تا چهارشنبه هر روز هست، 2شنبه ها چون ملاقات مردمی هست کلا شلوغتره.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
واقعا تاپیک پر باری هست !:D

frog

Registered User
لایک‌ها
36
5 روز دیگه ! البته برای یه چی دیگه !"چشمک"

Hamid Miran