• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
پدرت باید با پنج قطعه عکس ، مدرک شناسایی و مدارک خدمت (یعنی کارت پایان خدمت + درصورت جانبازی مدارک و هرچی که داره) رو ببره به اون یگان خدمتی. توجه کن ممکنه پدرت جنوب خدمت کرده باشه ، ولی یگان خدمتیش تهران بوده باشه ها! پشت کارت درج شده.
اونجا راهنماییش میکنن.
فرمی هست که فکر میکنم در پنج نسخه پر میکنن و میدن. بعد تاییدیه فرم گرفته میشه از ستاد یگان خدمت پدرت و نامه ای به یگان خدمتی شما نوشته میشه مبنی بر اینکه پدر نامبرده در فلانجا انقدر خدمت کرده و انقدر از خدمت پسر کم کنید.
اون نامه رو هم میدن به پدرت ، اگه گفتن خودمون میفرستیم ، باید بگه نه! بدید خودم میبرم. چون اونی که خودشون بفرستن تا با پیک برسه به یگان شما ، دوماه طول میکشه :دی
به ازای هر ماه خدمت در مناطق عملیاتی 18 روز از خدمت شما کسر میشه :)
موفق باشی آش خور

مو كه نه....
ولي الياف نانو هم لا درزش نميره...:D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مو كه نه....
ولي الياف نانو هم لا درزش نميره...:D

سلام
لطف داری داداش ،
استارتر جان فقط توجه داشته باش ممکنه بعضی از مراحل اداری رو بدن خود پدرت دستی انجام بده ، مثلاً پنج نسخه فرم رو بدن فرمانده پادگان مهر بزنه بعد بگن خودت ببر ستاد نیرو یا سازمان که اونجا تاییدیه بنویسن! ممکنه برای نوشتن یه نامه هم بگن مثلاً برو چند روز دیگه بیا. چون نامه باید نوشته بشه و فرماندهی امضا کنه و مراحل اداری داره.
اینایی که بالا نوشتم روند کلیش بود.
موفق باشی

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
لطف داری داداش ،
استارتر جان فقط توجه داشته باش ممکنه بعضی از مراحل اداری رو بدن خود پدرت دستی انجام بده ، مثلاً پنج نسخه فرم رو بدن فرمانده پادگان مهر بزنه بعد بگن خودت ببر ستاد نیرو یا سازمان که اونجا تاییدیه بنویسن! ممکنه برای نوشتن یه نامه هم بگن مثلاً برو چند روز دیگه بیا. چون نامه باید نوشته بشه و فرماندهی امضا کنه و مراحل اداری داره.
اینایی که بالا نوشتم روند کلیش بود.
موفق باشی

خیلی ممنون دادش
فقط اینایی که فرمودید میشه قبل از اعزام انجام داد؟
اخه من 19/10 اعزام هستم +2 ماه اموزشی میشه سال 90 میرم برای خدمت که اون موقع دیگه این طرح ول میشه:D
میشه حالا انجام داد؟
راستی اصفهان کارتش صادر شده

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
در این تاپیک پابه بالا ها نبود بکشن

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
نبود 4 5 ماه ؟؟:D

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
عجب آش خورهایی که به راحتی میان تو وب

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من بعد از دوره کد در مرکز پیاده شیراز افتادم مرکز آموزش 02

میخوام با کسی که لویزان باشه جابجا کنم؟

امکانش هست همچین چیزی بچه ها؟!

ممنون

naughtyghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من پدرم فوت کرده, یه برادر بزرگترم دارم که به همین دلیل فوت پدرم معافیت کفالت گرفته, برادرم الان ازدواج کرده میخواستم از دوستان بپرسم منم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ (الانم 3 ماه خدمتم ولی شنیدم ملاقات مردمی میدون **** بری شاید یه اتفاقایی بیفته -قانونا" اگه برادر بالای 18 داشته باشی که معاف نمیشی-)
کسی همچین شرایطی نداشته؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام
من پدرم فوت کرده, یه برادر بزرگترم دارم که به همین دلیل فوت پدرم معافیت کفالت گرفته, برادرم الان ازدواج کرده میخواستم از دوستان بپرسم منم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ (الانم 3 ماه خدمتم ولی شنیدم ملاقات مردمی میدون **** بری شاید یه اتفاقایی بیفته -قانونا" اگه برادر بالای 18 داشته باشی که معاف نمیشی-)
کسی همچین شرایطی نداشته؟
فکر کنم نمیشه/...شما یه بلیط داشتی که برادرت استفاده کرده

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 25 سال دارم برادم 23سال هردو دانشجو هستیم پدرم 69 سال هست هیچ راهی هست من معافیت بگیرم؟
مثلا عملی دادشمو 5 سال کوچیک کنم شناسنامشو خودم معافیت کفالت بگیرم؟ یا راه بهتر و آسونتری هم هست یا اصلا راهی هست؟زیر آبی رو آبی:D:f34r: خواهش می کنم کمک کنید:crying::thumbsup:

vroom

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من 25 سال دارم برادم 23سال هردو دانشجو هستیم پدرم 69 سال هست هیچ راهی هست من معافیت بگیرم؟
مثلا عملی دادشمو 5 سال کوچیک کنم شناسنامشو خودم معافیت کفالت بگیرم؟ یا راه بهتر و آسونتری هم هست یا اصلا راهی هست؟زیر آبی رو آبی:D:f34r: خواهش می کنم کمک کنید:crying::thumbsup:

سلام عزیز
شما لازم نیست کاری بکنید همین الان راحت میتونی معافیت کفالت بگیری(برای رفاه حال مشتریان شرایط همون 5-6 سال پیش را در نظر میگیرن)
مراجعه کنید و فرم ها را پر کنید و شیرینی ما هم فراموش نشه:D

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام عزیز
شما لازم نیست کاری بکنید همین الان راحت میتونی معافیت کفالت بگیری(برای رفاه حال مشتریان شرایط همون 5-6 سال پیش را در نظر میگیرن)

اینو من نمیدونم شاید بشه ها...بازم بپرس

دادا شما نمیتونی معاف شی..فقط یه راه داری اونم کوچیک کردن شناسنامه داداشت به زیر 18 سال هست که اونم چون باید 5 سال کوچیک شه به نظر من محاله.:blink:

کسایی هستند 1 یا 2 سال کوچیک کردن اونم با مکافات. بازم با یه وکیل حرف بزن.;)

تقصیر خودتم هست..میتونستی 7 سال پیش معافی رو مثل آب خوردن بگیری...چرا لفطش دادی؟

Last edited:

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز

آقا من متوجه نشدم شما شوخی کردی یا جدی گفتی:blink: واقعا با شرایطی که دارم میتونم معافی بگیرم یعنی حقم محفوظه یا باید شناسنامه داداشمو کوچیک کنم؟ موضو واسم جدی و حیاتیه:(بازم مرسی از همه:thumbsup:

vroom

Registered User
لایک‌ها
8
آقا من متوجه نشدم شما شوخی کردی یا جدی گفتی:blink: واقعا با شرایطی که دارم میتونم معافی بگیرم یعنی حقم محفوظه یا باید شناسنامه داداشمو کوچیک کنم؟ موضو واسم جدی و حیاتیه:(بازم مرسی از همه:thumbsup:

نه عزیز اینجور مسائل که جای شوخی کردن نیست
تو یکی از همین تاپیک ها خوندم که دوستی که شرایطشون مثل شما بوده یعنی قبلا شرایط کفالت را داشتن ولی به هر دلیل اقدام نکردن ولی بعدا اقدام کردن و معاف شدن
شما هم برای اطمینان حتما برو قسمت مشاوره **** وظیفه تا بیشتر راهنماییت کنن
موفق باشی:)

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز اینجور مسائل که جای شوخی کردن نیست
تو یکی از همین تاپیک ها خوندم که دوستی که شرایطشون مثل شما بوده یعنی قبلا شرایط کفالت را داشتن ولی به هر دلیل اقدام نکردن ولی بعدا اقدام کردن و معاف شدن
شما هم برای اطمینان حتما برو قسمت مشاوره **** وظیفه تا بیشتر راهنماییت کنن
موفق باشی:)

آقا مطمئی؟:blink: کسی که این کارو کرد ازش نشونی نداری من ازش بیشتر بپرسم؟:)اگه واقعا اینطور باشه که گفتی یه شیرینی تپل پیش من داری داداش من رشت هستم هم اینجا می پرسم هم می رم تهران میدون **** اگه جواب نگرفتم !که خدا کنه بشه :wub:بازم می گم خیلی ممنون فداااااااااااااااااااااااااات!

kakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

vroom

Registered User
لایک‌ها
8
آقا مطمئی؟:blink: کسی که این کارو کرد ازش نشونی نداری من ازش بیشتر بپرسم؟:)اگه واقعا اینطور باشه که گفتی یه شیرینی تپل پیش من داری داداش من رشت هستم هم اینجا می پرسم هم می رم تهران میدون **** اگه جواب نگرفتم !که خدا کنه بشه :wub:بازم می گم خیلی ممنون فداااااااااااااااااااااااااات!

دوست عزیز راستش تو یکی از همین تاپیک های مرتبط با سربازی تو همین فروم ،1 نفر دقیقا شرایطش مثل شما بود
یعنی چند سال پیش که سن برادرش کمتر از 18 بود برای کفالت اقدام نکرده بود ولی ظاهرا وقتی میره مرکز مشاوه **** وظیفه بهش میگن که میتونه معافی کفالت بگیره به عبارتی حقش محفوظ مونده
دیشب هم خیلی گشتم که نوشته های اون شخص را پیدا کنم شاید بتونه کمکتون کنه ولی پیدا نکردم
حالا بازم میگردم ایشالا پیداش میکنم
شما هم حتما پیگیری کن ایشالا که معاف میشی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا