• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
دوست عزیز همان یگانی که خدمت میکردی و مرخصی گرفتی جهت ادامه تحصیل مجددا به همان یگان جهت ادامه خدمت معرفی میشوی

من خودم هم زاهدان بودم خیلی مشکلی نداره
برو حالش رو ببر :دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
چقدر سرباز زیاد شده تو پی تی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بستگی داره که (عذر می خوام ) ادم به درد بخوری باشی یا نه ! مثلا اگه فلان کار رو وارد باشی ، می تونی درخواست بدی ( پیگیر باشی با پارتی ) که مثلا تو تهران ازت استفاده کنند !

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز همان یگانی که خدمت میکردی و مرخصی گرفتی جهت ادامه تحصیل مجددا به همان یگان جهت ادامه خدمت معرفی میشوی

من خودم هم زاهدان بودم خیلی مشکلی نداره
برو حالش رو ببر :دی

شما هم اونجا بودین ؟ لشکر 88 زرهی؟
من اینقدر سختی کشیدم که اینا برایم آب خوردنه؟ منلا 6 سال من شبانه روزی درس میخوندم (راهنمایی و دبیرستان )
که از سربازی هم سخت تر بود
میخوام یه کاری کنم نیوفتم اونجا به دلایل کاری ؟ من شیراز زندگی میکنم ولی دوس دارم بیفتم تهران آخه میتونم اونجا یه کار پیدا کنم و سرگرم بشم ؟ برنامه نویسی کار می کنم

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
بستگی داره که (عذر می خوام ) ادم به درد بخوری باشی یا نه ! مثلا اگه فلان کار رو وارد باشی ، می تونی درخواست بدی ( پیگیر باشی با پارتی ) که مثلا تو تهران ازت استفاده کنند !

من مهندسی نرم افزاره رشتم و برنامه نوسیس کار میکنم ، موسیقی هم بلدم(ساز دهنی و گیتار) مربیگری کوهنودری درجه 2 هم دارم

بیشتر دوس دازم بیفتم همون تهرون آخه بازار برنامه نویسی خیلی عالیه اونجا (بهتر از شیراز) لااقل میتونم تو این مدت سربازی بعد از ظهراشو برم سر کار .
راهدان چی ؟ اونجا هم بودم ؟ باید از صیح تا شب خاک بخوری >البته زیاد گیر بازار نیست ؟

این پارتی که گفتین کجا باید نفوذ ذاشته باشه ؟ **** وظیفه تهران یا جای دیگه؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
شما هم اونجا بودین ؟ لشکر 88 زرهی؟
من اینقدر سختی کشیدم که اینا برایم آب خوردنه؟ منلا 6 سال من شبانه روزی درس میخوندم (راهنمایی و دبیرستان )
که از سربازی هم سخت تر بود
میخوام یه کاری کنم نیوفتم اونجا به دلایل کاری ؟ من شیراز زندگی میکنم ولی دوس دارم بیفتم تهران آخه میتونم اونجا یه کار پیدا کنم و سرگرم بشم ؟ برنامه نویسی کار می کنم

نه من ارتش نبودم من قرارگاه مقداد بودم
این رو بهت بگم البته نظر شخصی من هست درس خوندن از هر کاری که فکرش کنی راحتتره
ولی خب خدمت هم توی زاهدان سختی های خودش رو داره من هم شیراز هستم و و مشکلاتی داشتم ولی خب دیگه سوختیم و ساختیم
البته من بهترین جاش با لباس شخصی خدمت کردم بدون هیچگونه پارتی بازی
یعنی پارتی توی زاهدان داشتم ولی خب کاری نکرد برام
به هر حال نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالش خیلی خیلی کمه به تهران بیوفتی
حالا اگه محل سکونت خودت بود یه چیزی هیچگونه شانسی نداری مگر اینکه معجزه بشه
به نظر من توی زاهدان هم میشه یه کارای کرد اگر هدفتت پول در آوردن هم باشه زاهدان میشه بهتر از تهران پول در آورد اگه میخوای توی پروژه های بزرگ شرکت کنی و کسب تجربه اون قضیه اش فرق داره
به هر حا آرزوی موفقیت برات دارم

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
من ۸۹/۱۰/۱ می رم :shades2:

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
منم می خوام امریه بگیرم پارتی اینا هم ندارم
مهندسی عمران خوندم راهی هستش که بتونم امریه بگیرم ؟

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هاي اعزامي 1 آبان كم كم آماده باشن كه فقط 3 روز ديگه مونده به روز موعود

امروز **** وظيفه بودم كه ديدم يه سري از بچه هايي كه 1 آبان اعزام هستن و دنبال برگه سبز و سفيد و از اين بحثها بودن خيلي استرس داشتند و خيلي خيلي ناراحت بودن و دپرس كه ميخوان اعزام شن.

من هم 1 آبان اعزام هستم. (وزارت دفاع - پادگان جوادنيا قزوين - كد 75).
بچه ها هرجا كه خدمت مي كنيد (دور از شهرتون يا نزديك شهرتون يا ارتش و **** و نيروي انتظامي و ...) فرقي نداره.

توكلتون به اون باشه كه ميگه
گر توكل را دخل ناخداست در دريا *** بادبان بركش كه ما كشتي در آب انداختيم
ايشالا هرجا هستيد و هر جا كه خدمت مي كنيد سلامت باشيد و موفق.

با يه نگاه به گذشته زندگي خودمون بيشتر اين مطلب رو درك مي كنيم كه اين مرحله از زندگي هم ميگذره. مدرسه گذشت، دانشگاه گذشت و خيلي چيزاي ديگه. مثل باد عمرمون داره ميره.

پس بچه ها خدمت رو هم سخت نگيريد كه اين هم با يه چشم به هم زدن ميگذره.

و اينكه کسی از عارفی خواست جمله ای بگوید که وقتی ناراحت است، خوشحالش کند و وقتی خوشحال است، ناراحتش کند عارف تأملی کرد و گفت : این نیز بگذرد ...

موفق باشيد و سلامت ...

jam-acid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من ارديبهشت 88 آموزشي رو توي جواد نيا گذروندم ... پادگان خوبيه ... زياد سخت نميگيرن .... زمان ما هر دوهفته چهارشنبه تا جمعه رو مرخصي ميدادن...

در کل خيلي خوب بود ... اصلا اذيت نميکنن .... سخت ترين چيزش دويدن توي ميدون صبحگاه هستش که بعد ازز دو هفته عادت ميکنيد...

بعد آموزشي عين اسب ميتوني بدوي

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
یادش بخیر!
سال پیش 2/8 بود که اعزام شدیم جوادنیا!!
شما ها الان پسر خدمتیهای من میشین!!:d

شنیدم که پادگان یه مقدار فرق کرده، فرمانده اش عوض شده و اوضاعش کمی بهتر شده. با اینحال حواستون باشه، پارسال که ما رفتیم از هفته دوم آبان هواش به شدت سرد شد ، طوری که همه آنفولانزا گرفتن. حواستون به سلامتیتون باشه و دارو و لباس مناسب و اینها رو ببرین با خودتون.

جوادنیا معمولا هر 2 یا 3 هفته مرخصی میده که 4شنبه بیایید تهران و جمعه غروبی خودتون رو برسونید پادگان. ولی خب اگه بچه های شهرستان زیاد باشن شانس مرخصی رفتن تهرانی ها کمتر میشه! چون تو مرخصی هم باید سرباز برای پاس های شب باشه که تهرانی ها رو معمولا نگه میدارن.

به سرهنگ ع. هم سلام برسونید اگه دیدینش!.

rozeabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه مخصوصن سربازهای انجمن
من اعزامی اول آبان 88(الان دیگه پایه بالام) اومدم بگم منم پارسال همین موقع اعزام شدم اول مثل همه استرس داشتم ولی با توکل به خدا وبیخیالی تا حالا که آخراشه سخت نبوده ویه تجربه خوبی بوده تا الان الانم تو مرخصیم و فردا قراره برم یگان

اونایی که ناجا افتادن: (**** و ارتش رو نمیدنم جوشو)
اصلن نگران نباشین و توصیه میکنم تو آموزشی تا میتونید جیم بزنید ولی خب سوتی ندید که تابلو شید.
تو یگان هم اصلن به سرباز صفرا رو ندید که پر روین باهاشون دوست باشید ولی ازشون کار بکشید (اینو بعدن میفهمید) مخصوصن اگه تو ناجا مثل من افتادین با درجه دارا بسته به شخصیتشون باهاشون رفتار کنید و سعی کنید باهاشون دوست شید.

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
دوباره یه دو هفته 15 روز میری آموزشی . دوره‌ای که من آموزشی بودم بودن بچه های های که خدمت رو نصفه به خاطر دانشگاه ول کرده بودن و بازم اومده بودن آموزشی اونم فقط دو هفته

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من الان آمدم مرخصی تا فردا عصر:wacko:
نبودددددددددد:) 18 ماه یه هفته کم

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
راستش من 19/10 اعزام هستم.
زمانی که دفتر چه رو پست کردم نمیدنستم میشه کپی کارت خدمت پدرم و... با پرونده بفرستم تا بتونم از جبهه پدرم استفاده کنم برای کسری.
رفتم +10 امروز اما خیلی شلوغ بود جواب درست حسابی نگرفتم.
میگفت پدرت میتونه برای جایی که کارت پایان خدمت رو گرفته اونجا کاراش رو انجام بده + مدارک ببری شیراز تا به پروندت اضافه بشه و کسری بخوری البته این همه چیز رو اون مسئولش نگفتا یکش این گفت یکیش اون گفت خلاصه شد این
حالا واقعا میتونم این کار رو بکنم یا نه؟
خواهشا کمک

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام دوستان
راستش من 19/10 اعزام هستم.
زمانی که دفتر چه رو پست کردم نمیدنستم میشه کپی کارت خدمت پدرم و... با پرونده بفرستم تا بتونم از جبهه پدرم استفاده کنم برای کسری.
رفتم +10 امروز اما خیلی شلوغ بود جواب درست حسابی نگرفتم.
میگفت پدرت میتونه برای جایی که کارت پایان خدمت رو گرفته اونجا کاراش رو انجام بده + مدارک ببری شیراز تا به پروندت اضافه بشه و کسری بخوری البته این همه چیز رو اون مسئولش نگفتا یکش این گفت یکیش اون گفت خلاصه شد این
حالا واقعا میتونم این کار رو بکنم یا نه؟
خواهشا کمک
تو تاپیک خودش سوال کن

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
بابات سرباز بوده يا داوطلب؟
در هر صورت به ازاي هر ماه.18 روز كم ميشه.
بايد بره پروندش رو پيدا كنه و نامه بگيره

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
تو تاپیک خودش سوال کن
سوا کردم عزیز کسی جوب نداد
سلام
بابات سرباز بوده يا داوطلب؟
در هر صورت به ازاي هر ماه.18 روز كم ميشه.
بايد بره پروندش رو پيدا كنه و نامه بگيره
اره سرباز بوده.
پس یعنی باید پروندش رو بگیره ببره از جایی که کارت پایان خدمتشو گرفته بعد من ببرم شیراز میشه((مرکز استانمون))

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بايد بره محل خدمتش.نامه بگيره...
بعدش بهش ميگن كجا بره...
فقط حتما خودش بايد بره...

فقط سريع برو دنبالش تا آموزشي تموم ميشه.كاراش رديف شده باشه

خوش باشي

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
پدرت باید با پنج قطعه عکس ، مدرک شناسایی و مدارک خدمت (یعنی کارت پایان خدمت + درصورت جانبازی مدارک و هرچی که داره) رو ببره به اون یگان خدمتی. توجه کن ممکنه پدرت جنوب خدمت کرده باشه ، ولی یگان خدمتیش تهران بوده باشه ها! پشت کارت درج شده.
اونجا راهنماییش میکنن.
فرمی هست که فکر میکنم در پنج نسخه پر میکنن و میدن. بعد تاییدیه فرم گرفته میشه از ستاد یگان خدمت پدرت و نامه ای به یگان خدمتی شما نوشته میشه مبنی بر اینکه پدر نامبرده در فلانجا انقدر خدمت کرده و انقدر از خدمت پسر کم کنید.
اون نامه رو هم میدن به پدرت ، اگه گفتن خودمون میفرستیم ، باید بگه نه! بدید خودم میبرم. چون اونی که خودشون بفرستن تا با پیک برسه به یگان شما ، دوماه طول میکشه :دی
به ازای هر ماه خدمت در مناطق عملیاتی 18 روز از خدمت شما کسر میشه :)
موفق باشی آش خور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا