• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من معافیت کفالت گرفتم

سال 81 (دی ماه 81)

به ما که نمیخوره ؟! میخوره !؟؟!؟!؟!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کسی از یه منبع موثق خبر نداره؟
همه ی معافیت هاس بالاخره یا فقط چاقی لاغری؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کسی از یه منبع موثق خبر نداره؟
همه ی معافیت هاس بالاخره یا فقط چاقی لاغری؟

لاغری با قانون 20 و چاقی با قانون 35...من لاغری 15 دارم..فکر کنم گند لاغری 20 در امده..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط به این نوع از معافی ها گیر دادن !؟!؟!؟!؟!؟!!؟

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
لاغری با قانون 20 و چاقی با قانون 35...من لاغری 15 دارم..فکر کنم گند لاغری 20 در امده..
رکس جان من هم قدو وزن معاف شدم!!!!

تغییرش دادند؟؟؟؟؟؟؟؟ الان لاغری زیر چند معافه؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا برداشتند!!!؟؟؟؟؟؟؟

همام وزن به توان 2 تقسیم بر قد رو میگم!!!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب پس خدارو شکر به من نمیخوره
18.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رکس جان من هم قدو وزن معاف شدم!!!!

تغییرش دادند؟؟؟؟؟؟؟؟ الان لاغری زیر چند معافه؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا برداشتند!!!؟؟؟؟؟؟؟

همام وزن به توان 2 تقسیم بر قد رو میگم!!!!

الان با دلایل پزشکی توام با BMI 15 فقط قبول میکنن..مثه اینکه با قانون 20 الان به مشگل خوردن..

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من هم شنيدم از مدت ها پيش لغو سربازی بر اساس وزن [ چه کم چه زياد ] از بين رفته / قديم يه دوست داشتم [ 3 ، 4 سال پيش اگر اشتباه نکنم ] 31 کيلو کم کرد معاف شد
ولی گويا الان ديگه از این قوانين نيست !

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه سوال؟ این فرمول وزن و قد و از این چیزا چی هست؟
آیا الآن هم معاف می کنند یا نه!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
اونایی که به دلیل پزشکی معاف شدن یا میشن هم باید با بقیه برن آموزشی ؟ فرقی با دیگران نداره ؟ مثلن عملیاشو حذف کنن یا همچین چیزی ؟
اگه دست من بود و این قانون گزارای **** وظیف سر باز بودن به همه یکی یه دونه کارت معافیت قرمز میدادم برن خوش باشن . با این قوانینی که وضع می کنن !

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
لغو معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي

مدير امور مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مطابق قانون جديد معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي كه در گذشته اعمال مي شد لغو شده و اين افراد از اين پس ملزم به اعزام به خدمت **** وظيفه با شرايط خاص شدند.

سردار موسي كمالي در گفت و گو با فارس با بيان اين مطلب افزود:تمامي نفرات اول كنكور كه مشمول هستند جهت اعزام به خدمت بايد با مراجعه به بنياد نخبگان و اخذ معرفي نامه به مراكز **** وظيفه مراجعه كنند.:rolleyes:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
لغو معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي

مدير امور مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مطابق قانون جديد معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي كه در گذشته اعمال مي شد لغو شده و اين افراد از اين پس ملزم به اعزام به خدمت **** وظيفه با شرايط خاص شدند.

سردار موسي كمالي در گفت و گو با فارس با بيان اين مطلب افزود:تمامي نفرات اول كنكور كه مشمول هستند جهت اعزام به خدمت بايد با مراجعه به بنياد نخبگان و اخذ معرفي نامه به مراكز **** وظيفه مراجعه كنند.:rolleyes:

همه جای دنیا سربازی ور افتاده و داره ور میفته اونوقت اینا هر روز قانونشو سفت و سخت تر میکنن:blink: :wacko:

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
همن كارگر معاون وظیفه عمومی ناجا صبح دیروز در همایش معاونان وظیفه عمومی ناجا با اعلام این خبر گفت: در همین مدت دو میلیون نفر نیز به خدمت سربازی اعزام شده اند. وی با بیان این كه بیشترین درصد تعداد صدور كارتهای معافیت مربوط به عفو ***** (۴۵ درصد) بوده است، افزود: معافیتهای پزشكی (۳۲ درصد) ،كفالت (۱۴ درصد) و سایر موارد (۸ درصد) بقیه معافیت ها را تشكیل می دهند:D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه راست میگن معافیتهای ***** رو لغو کنن. :rolleyes:

hamed23100

Registered User
لایک‌ها
1
من ديروز يعني دوشنبه رفتم **** وظيفه اصفهان.
اول از همه كه كارت را مي خواستند، كه خوشبختانه همراهم نبود. بعد هم از بخش معافيت هاي پزشكي كه پرسيدم گفت تمام معافيت هاي پزشكي از سال 82 لغو شده و دباره بايد كمسيون بگيرند و با قوانين جديد معاف شويم. بعد رفتم دفتر رئيس **** وظيفه اون به من گفت بهتره بري اصلا اينجا پيدات نشه چون اين قانون لغو معافيت هاي پزشكي از برج 8 به اجرا درومده و حكم دارند هر كي را ديدند با اين معافيت ها معاف شده سريعا دستگير و اعزام كنند. گفت كارت ها را اگراز ما استعلام كنند مي گيم باطل است و اصلا كارت ديگه به دردي نمي خوره. هر هفته هم هر استاني را 100 نفر نامه مي دهند ويك هفته مهلت براي معرفي خودشون به **** وظيفه اگر هم بعد از نامه نريم به آدرسمون مراجعه مي كنند وبه زور مي برن خدمت. كسي چيزه ديگه اي نشنيده؟ كس ديگه اي شهر ديگه اي نرفته **** وظيفه سوال كنه؟(فقط كارت دنبالتون نباشه كه بگيرن همونجا باطلش مي كنند)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب

ببینم به معافیت های پزشکی که مال سال 81 بوده هم گیر دادن ؟!؟!!؟!؟!؟

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
اول از همه كه كارت را مي خواستند، كه خوشبختانه همراهم نبود. بعد هم از بخش معافيت هاي پزشكي كه پرسيدم گفت تمام معافيت هاي پزشكي از سال 82 لغو شده و دباره بايد كمسيون بگيرند و با قوانين جديد معاف شويم. بعد رفتم دفتر رئيس **** وظيفه اون به من گفت بهتره بري اصلا اينجا پيدات نشه چون اين قانون لغو معافيت هاي پزشكي از برج 8 به اجرا درومده و حكم دارند هر كي را ديدند با اين معافيت ها معاف شده سريعا دستگير و اعزام كنند. گفت كارت ها را اگراز ما استعلام كنند مي گيم باطل است و اصلا كارت ديگه به دردي نمي خوره. هر هفته هم هر استاني را 100 نفر نامه مي دهند ويك هفته مهلت براي معرفي خودشون به **** وظيفه اگر هم بعد از نامه نريم به آدرسمون مراجعه مي كنند وبه زور مي برن خدمت. كسي چيزه ديگه اي نشنيده؟ كس ديگه اي شهر ديگه اي نرفته **** وظيفه سوال كنه؟(فقط كارت دنبالتون نباشه كه بگيرن همونجا باطلش مي كنند)

تهران که گیر بازاری شده شدید!!

اومدند دم خونه رفیق ما همین جوری بردنش(( بدون نامه )) !!:eek:

حتی تو محل هم پرس و جو و تحقیق میکنند:wacko:

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5

ایول! بریم سربازی.

مگه همه قوانین عوض شدن که همه معافیتای پزشکی لغو بشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا