من معافیت کفالت گرفتم
سال 81 (دی ماه 81)
به ما که نمیخوره ؟! میخوره !؟؟!؟!؟!
سال 81 (دی ماه 81)
به ما که نمیخوره ؟! میخوره !؟؟!؟!؟!
کسی از یه منبع موثق خبر نداره؟
همه ی معافیت هاس بالاخره یا فقط چاقی لاغری؟
رکس جان من هم قدو وزن معاف شدم!!!!لاغری با قانون 20 و چاقی با قانون 35...من لاغری 15 دارم..فکر کنم گند لاغری 20 در امده..
خب پس خدارو شکر به من نمیخورهلاغری با قانون 20 و چاقی با قانون 35...من لاغری 15 دارم..فکر کنم گند لاغری 20 در امده..
رکس جان من هم قدو وزن معاف شدم!!!!
تغییرش دادند؟؟؟؟؟؟؟؟ الان لاغری زیر چند معافه؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا برداشتند!!!؟؟؟؟؟؟؟
همام وزن به توان 2 تقسیم بر قد رو میگم!!!!
لغو معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي
مدير امور مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مطابق قانون جديد معافيت نفرات برتر كنكور و ورزشكاران ملي كه در گذشته اعمال مي شد لغو شده و اين افراد از اين پس ملزم به اعزام به خدمت **** وظيفه با شرايط خاص شدند.
سردار موسي كمالي در گفت و گو با فارس با بيان اين مطلب افزود:تمامي نفرات اول كنكور كه مشمول هستند جهت اعزام به خدمت بايد با مراجعه به بنياد نخبگان و اخذ معرفي نامه به مراكز **** وظيفه مراجعه كنند.
تو عمرش یه کار مفید میکنه اونم لغو کنن؟اگه راست میگن معافیتهای ***** رو لغو کنن.
نه دیگه نوشته 82عجب
ببینم به معافیت های پزشکی که مال سال 81 بوده هم گیر دادن ؟!؟!!؟!؟!؟
من ديروز يعني دوشنبه رفتم **** وظيفه اصفهان.
اول از همه كه كارت را مي خواستند، كه خوشبختانه همراهم نبود. بعد هم از بخش معافيت هاي پزشكي كه پرسيدم گفت تمام معافيت هاي پزشكي از سال 82 لغو شده و دباره بايد كمسيون بگيرند و با قوانين جديد معاف شويم. بعد رفتم دفتر رئيس **** وظيفه اون به من گفت بهتره بري اصلا اينجا پيدات نشه چون اين قانون لغو معافيت هاي پزشكي از برج 8 به اجرا درومده و حكم دارند هر كي را ديدند با اين معافيت ها معاف شده سريعا دستگير و اعزام كنند. گفت كارت ها را اگراز ما استعلام كنند مي گيم باطل است و اصلا كارت ديگه به دردي نمي خوره. هر هفته هم هر استاني را 100 نفر نامه مي دهند ويك هفته مهلت براي معرفي خودشون به **** وظيفه اگر هم بعد از نامه نريم به آدرسمون مراجعه مي كنند وبه زور مي برن خدمت. كسي چيزه ديگه اي نشنيده؟ كس ديگه اي شهر ديگه اي نرفته **** وظيفه سوال كنه؟(فقط كارت دنبالتون نباشه كه بگيرن همونجا باطلش مي كنند)
من ديروز يعني دوشنبه رفتم **** وظيفه اصفهان.
اول از همه كه كارت را مي خواستند، كه خوشبختانه همراهم نبود. بعد هم از بخش معافيت هاي پزشكي كه پرسيدم گفت تمام معافيت هاي پزشكي از سال 82 لغو شده و دباره بايد كمسيون بگيرند و با قوانين جديد معاف شويم. بعد رفتم دفتر رئيس **** وظيفه اون به من گفت بهتره بري اصلا اينجا پيدات نشه چون اين قانون لغو معافيت هاي پزشكي از برج 8 به اجرا درومده و حكم دارند هر كي را ديدند با اين معافيت ها معاف شده سريعا دستگير و اعزام كنند. گفت كارت ها را اگراز ما استعلام كنند مي گيم باطل است و اصلا كارت ديگه به دردي نمي خوره. هر هفته هم هر استاني را 100 نفر نامه مي دهند ويك هفته مهلت براي معرفي خودشون به **** وظيفه اگر هم بعد از نامه نريم به آدرسمون مراجعه مي كنند وبه زور مي برن خدمت. كسي چيزه ديگه اي نشنيده؟ كس ديگه اي شهر ديگه اي نرفته **** وظيفه سوال كنه؟(فقط كارت دنبالتون نباشه كه بگيرن همونجا باطلش مي كنند)