• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا همون موقع که دانشجو بودی درستو نخوندی؟!
بهترین راه به نظرم اینه که بری پیام نور فراگیر بخونی. چون به هیچ چی کار نداره، حتی اگه جای دیگه هم دانشجو باشی باهات کار نداره.
من خودم با اینکه دانشجو ریاضی بودم تو پیام نور هم کامپیوتر می خوندم، هیچ مدرکی هم برای سربازی ارائه ندادم.
موفق باشی

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته پاس کردن درسا تو پیام نور فراگیر یه مقدار مشکله، اگه تونستی یه جوری دانشگاه آزاد بری خیلی بهتره.

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قول دوستان با 3 ترم مشروطی کسی اخراج نمیشه ولی به هر حال اون چیزی که مشخصه یا نمی خوای یا نمیتونی به درست ادامه بدی .
من خودم تقریبا شرایط تو را داشتم با این تفاوت که انصراف دادم اخراج نشدم ( هرچند اگر ادامه میدادم اخراج میشدم و بدتر ضاییع بود ) ولی به هر حال به عنوان سربازی که قبلا دانشجو بوده چند تا توصیه بهت میکنم
افراد و فروم ها مناسب برای راهنمایی نیستن ! بهترین کار اینه که بری **** وظیفه واقع در میدان **** ببینی هیچ روشی وجود داره برای اینکه دوباره دانشگاه بری و معافیت تحصیلی مجدد برای سربازیت بگیری یا نه ؟
اگر دیدی جز رفتن به سربازی چاره دیگه ایی نداری و به ته خط رسیدی برو سربازی ولی سعی کن اونجا به خودت خوب برسی تا دچار افسردگی و ... نشی چون اگر 2 سال بهت سخت بگذره بعدش که از اونجا بیای بیرون دیگه حس و حال هیچ کاری را نداری !

خیلی رک بهت بگم کارهایی که اونجا ازت میخوان جوریه که خیلی به آدم بر می خوره ولی خوب چاره ایی نیست باید تحمل کنی ! من خودم اولش افسردگی گرفته بودم تو حدمت ولی بعدش به محیط اونجا عادت کردم ! اگه مجبود شدی بری سربازی فکر فرار را نکن چون اولش سخته بعد از مدتی به محیط عادت میکنی!
موفق باشی

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لیسانس سه ترمه اخراج نمی شه
ولی فوق سه ترم پشت سر هم مشروطی اخراج میشه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من خودم سه ترم مشروطی پشت سر هم دارم هنوز تعهد ندادم شما لابد دولتی درس می خونی؟

فکر کردی دولتی چه خبره؟؟؟! من دانشگاه علم و صنعت درس خوندم به خدا بین بچه ها 5 ترم مشروط هم میشناسم که لیسانسشو گرفت! پارتی برادر . پارتی!

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
با توجه به رقابت شدیدی که بین پیام نور و دانشگاه ازاد افتاده و پولایی که اینا از مردم فلک زده می گیرن اخراج از دانشگاه به خاطر مشروطی یعنی شوخی .البته من خودم دیدم سر مسائل انظباطی و سیاسی و.... سریع طرف رو اخراج می کنن ولی سر مشروطی نه.

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
واسه فوق ديپلم دانشگاه ازاد ميخوندم.لطفا واضحتر توضيح بديد.در چه شرایطی که هیچ امیدی نباشه. من ميخام درس بخونم از اول هم که شده اشکالي نداره. يا اگه در هر مقطعي از دانشگاه اخراج بشي يا انصراف بدي بايد بري خدمت . ايا ميتونم دوباره درس و دانشگاه رو از اول شروع کنم؟

شما کدوم دانشگاه ازاد درس می خوندی بعد چه جوری اخراجت کردن یکم بیشتر توضیح بده.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

از دوستان اگر کسی دقیق میدونه این کد کجاست بگه چون منم افتادم همینجا!!;)

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
دانشگاه ازاد فلان حال مگه فرقی هم میکنه که کدوم دانشگاه باشی . خوب بعد از 3 ترم که پشت سر هم مشروط شدم (معدل زیر 12) گفتن اخراجی (خود رئیس دانشگاه گفت).

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
طبق تبصره اگر معدل کلتون بالای 11 باشه یک بار ارفاق میکنند
بعد از 4 ترم مشروطی اگر بالای 10 باشه یک بار دیگه!
این قانونه!!
پس برو آموزش شما دانشجوی اخراجی تلقی میشین ولی اخراجتون نمیکنند!

dead_man_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون 18 فروردین هر جا که جای خالی داشته باشه می فرستن، باید تا اون روز صبر کنی

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
من خودم دانشگاه آزاد 4 ترم مشروط شدم اشکالش اینه که بعد از اتمام لیسانس گواهی اتمام تحصیلات میدن و دانشنامه نمیدن. پس مشکل استخدامی هم وجود داره به نظر من برو درس های قبلیتو با مدیریت دانشگاه توافق کن و دوباره بردار تا معدلت بره بالا اگه مشکل تو یادگیری مطالب داری برای مطالعه شروع کن به فیش نویسی از مطالب کتاب و کتاباتو خلاصه کن و تنها فیشا رو بخون.:) اگه از رشتت بدت میاد دانشگاه شرایطی برای تغییر رشته داره که باید بپرسی:rolleyes: به هر حال سربازی 2 سال وقت تلف کردنه و خبری توش نیست:cool:
Take it easy:lol:

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم دانشگاه آزاد 4 ترم مشروط شدم اشکالش اینه که بعد از اتمام لیسانس گواهی اتمام تحصیلات میدن و دانشنامه نمیدن. پس مشکل استخدامی هم وجود داره به نظر من برو درس های قبلیتو با مدیریت دانشگاه توافق کن و دوباره بردار تا معدلت بره بالا اگه مشکل تو یادگیری مطالب داری برای مطالعه شروع کن به فیش نویسی از مطالب کتاب و کتاباتو خلاصه کن و تنها فیشا رو بخون.:) اگه از رشتت بدت میاد دانشگاه شرایطی برای تغییر رشته داره که باید بپرسی:rolleyes: به هر حال سربازی 2 سال وقت تلف کردنه و خبری توش نیست:cool:
Take it easy:lol:

منظورت از دانشنامه مدرکه ؟
تو آواتورت اون چیزی که بالای گربه هست چیه ؟ هرچی که هست برای من که خیلی چندش آوره

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
تو هیچ راهی به جز رفتن به سربازی نداری عزیز دلم.
اصلا هم به در و دیوار نکوب.
سربازی بزرگترین توهین به جوونه. بزرگترین دزدی رسمی از جوونه! حقوقم نمیدن! باید خرجتو خودت بدی. و برای اونا مفت حمالی هایی کنی که پیش از این با حقوق هم انجام نمیدادی.
سربازی خوردت میکنه. ولی برو!

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو هیچ راهی به جز رفتن به سربازی نداری عزیز دلم.
اصلا هم به در و دیوار نکوب.
سربازی بزرگترین توهین به جوونه. بزرگترین دزدی رسمی از جوونه! حقوقم نمیدن! باید خرجتو خودت بدی. و برای اونا مفت حمالی هایی کنی که پیش از این با حقوق هم انجام نمیدادی.
سربازی خوردت میکنه. ولی برو!

نه ممکنه دوباره بتونه درس بخونه! شنیدم اگه تا 6 ماه بعد از اخراج یا انصراف یا ... بتونه دوباره بره دانشگاه دوباره بهش معافیت تحصیلی میدن! به نظر من برو میدون **** بپرس که بعد پشیمون نشی

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
شاید اینو که میگم فکر کنید دارم براتون جوک تعریف میکنم ولی عین واقعیت هست .
رفیق من الان ترم 14 کاردانی هست و این ترم قول داده که تمومش کنه !!
شاید تا الان 10 میلیون فقط واسه درس های که گرفته پول داده و شاید کلا اگه حساب کنی یک کاردانی واسش 20 تا آب خورده ./
دانشگاه آزاد شده واسه بعضی ها معافی خدمت ! اما تا کی ؟

راستی فرم شماره 5 رو برات فرستاد دانشگاه ؟ به تهران یا منطقه ؟

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
خدا رو شکر. بالاخره به شرط تعهد تونستم به دانشگاه برگردم.از راهنمایی همتون ممنون.:D

vahid2253

Registered User
لایک‌ها
0
کد 234 کجاست؟
مرزن آباده یا بندر انزلی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا