اخیرا مشاهده شده سایت... ( تمامی موارد خارج ار پرشین تولز هست ) شروع کردن به قیمت گذاری فیک بر روی محصولاتی که ما هم اون کالا برای فروش داریم , چند روزی تعدادی از کاربرا تماس گرفتن و بهم اطلاع دادن و بعد از جستجو متوجه شدم که قیمتی که برای اون کالایی که اصلا وجود خارجی نداشت مساوی بود با 900 هزار تومن زیر قیمت تموم شدش در امارات
و البته موارد دیگه ای هم دیده شده , جهت اطلاع باید بگم در صورتی که این نوع قیمت ها رو مشاهده کردید بدون لحضه ای درنگ شخصا تشریف ببرید اون مکانی که کالا برای فروش هست حتی شده پول قرض کنید اون کالا تهیه کنید که البته بعد رفتن هم با : اقا دیر اومدید همین الان فروخته شد مواجه میشید , این موارد گفتم چون قیمت کاذب دادن مثل اب خوردنه ولی عواقب بدی داره
متاسفانه وضعیت بازار هم چندان مناسب نیست و به هر دری میزنن تا مشتری گمراه کنن , ما روی قیمت بعضی از محصولاتی که برای فروش داریم پا فشاری میکنیم چون اجناسی که در برخی از مغازه های تهران فروخته میشه رو هم ما تامیین میکنیم ( و البته نه تنها تهران ... )
حرف من اصلا داخل پرشین تولز نیست چون شده اینجا هم کالایی فروختیم و بعدش مشتری پشیمون شده اون کالا زیر قیمتی که خریداری کرده فروخته خب اختیار اون کالا داره , هیچی