گرامی جسارت نباشه ولی 1200i زمانی کم میاره که شما 3 کارت به بالا SLI یا کراس فایر کنید اونم کارتهای HighEnd
برای خرید پاورهایی مثل گرین اکثر خریدارها حداقل 200 وات بیشتر حساب میکنن اما برای سری پلاتینیوم اونم بهترین مدل چون سیستم شما قاعدتا همیشه که درحالت لود نیست تا 80 وات اضافه حساب کنید کافیه
بنده الان 2عدد گرافیک 760 کنارهم گذاشتم در حالت لود 580 وات مصرف دارم (پاور AX760I )
مگر اینکه گرافیک های R9 295X بخواین کراس کنید یا سی تایتان ها ...
دخالت بنده رو ببخشید
ممنون از توجهتون دوست عزیز.
آقای آشوری تا حدی در جریان روند انتخاب و خرید قطعات بنده هستند
این سیستم رو صرفا برای کار و رندر مکس و وی ری خورد خورد دارم جمع میکنم.دوازده سال با سیستم های معمولی درس خوندمو کار کردم که حاصلش الان چشم عینکی و کمر درد و هر دفعه انتظار واسه اتمام یک رندر و ارسال به کارفرما. فعلا که اینو مینویسم یه amd پیزوری دارم با gt 9800 zotac و 8 گیگ رم که صدای فنش همش توی گوشمه با 12 ساعت کار پشت سیستم.حالا دارم هرچی در میارم میریزم توی این سیستم جدید تا گلوگاهی به اسم سیستم توی کار نداشته باشم.
در حال حاضر یک عدد مین Asus Z9PE-D8 WS دارم که قطعا خودتون میدونید در چه حالت یک نفر میره سراغ این سری از مادربردها.(دقیقا یک مین گشنه است که هرچی بریزی توش بازم کمشه)
کیس Corsair Obsidian 900D رو سفارش دادم آقای آشوری زحمتشو بکشه
احتمال استفاده از دوتا سی پی یو Intel Xeon E5 2687W v2 در این مین قطعیه
احتمال استفاده از 4 تا اس اس دی در حالت رید و دوتا هارد دیگه در این مین قطعیه
احتمال استفاده از 4 تا گرافیک gt 780ti با برند ایسوس یا گیگا در حالت اورکلاک در این مین 90%. و احتمال استفاده از یک عدد تایتان بلک و سه تا از کارتهایی که قبل گفتم هم هست.تاجایی که تحقیق کردم هر کدوم از این کارتها در حالت لود 400-500 وات مصرف دارند.
احتمال استفاده از دو عدد کولر Corsair Hydro H110 هم قطعیه
8 تا ماژول رم دارم که همشون پر میشه
بنابراین احتمال استفاده از دو عدد منبع تغذیه Corsair AX1200i رو هم توی اون کیس دیدم که هنوز تصمیم نگرفتم.
با این توضیحات بنده بنظر شما نباید نگران پاور باشم؟؟