• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[Shinsen-Subs]​_Jigoku​_Shoujo​_Futakomori​_-​_19​_[A379E9A0].avi
[Shinsen-Subs]​_Jigoku​_Shoujo​_Futakomori​_-​_20​_[CBABD202].avi

1331.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif

fantastic children تموم شد
36_1_4.gif
. تازه اين آخراش عشق و عاشقی هم بهش اضافه شده بود:p.

يکی از قشنگ ترين کارتون هايی بود که ديدم:). و اين چيزايی که براتون تعريف کردم با چيزی که آخر کارتون اتفاق مياوفته کلی با هم فرق دارن:blink:. يعنی قسمت های اول اصلاً نميشه گفت کارتون به چه سمت و سويی ميخواد بره. قسمت 24 بود که من حسابی شوکه شدم و يکی از فرضياتم حسابی نقش بر آب شد!:eek::lol: ولی فکر کنم بهتره هيچی از اينکه چيزايی که گفتم کدوم هاش درست و غلط بوده، نگم چون همه لطفش از بين ميره:happy:. براتون رايت کردم ميفرستم.;)
خيلی قشنگ بود.
4_1_204.gif

fantasticchild.jpg

Last edited:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
این یکی فرق میکنه , مثل بیشترشون ناتموم یا مسخره تموم نمیشه , یکی از انیم های خوب هست
129fs4313468.gif
:rolleyes:
برم یه نگاهی به این بندازم هرچی باشه اولین باره اقا مهدی از یه انیمه تعریف کردند

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید

من تو صفحه 304 یه درخواست برای انیمیشن های برونو بوزتو داده بودم کسی توجه نکرد الان یه لینک دانلود واسه یکی از این انیمیشن ها میزارم .

Life

Olympics.zip

کارهای این انیماتور بسیار ساده و فکر شده هستند....

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید

من تو صفحه 304 یه درخواست برای انیمیشن های برونو بوزتو داده بودم کسی توجه نکرد الان یه لینک دانلود واسه یکی از این انیمیشن ها میزارم .

Life

Olympics.zip

کارهای این انیماتور بسیار ساده و فکر شده هستند....
خوب برا بزتو یه سایت وجود داره که همه کاراش توش هست , حالا درخواست برا چی ؟؟؟ :blink:
هرچی انیم بیرون داده همون تو سایتش هست دیگه
2317.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
:rolleyes:
برم یه نگاهی به این بندازم هرچی باشه اولین باره اقا مهدی از یه انیمه تعریف کردند
2921.gif

یه چی میگیا
128fs829188.gif
, انیم اگه باحال نبود که من اصلا نگاه نمیکردم , بیشترشون خوبن , ولی توش بعضی هاش هم هستن که بیخودن و الکی ساختنشون , که البته این تو همه جا هست
130fs253922.gif

البته من بد هاشو میگم که نگاه نکنید
Grenouille05.gif

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برا بزتو یه سایت وجود داره که همه کاراش توش هست , حالا درخواست برا چی ؟؟؟ :blink:
هرچی انیم بیرون داده همون تو سایتش هست دیگه
2317.gif

درخواست برا انیمه هایی مثل "مستر روزی" که قبلا از تلوزیون ایتالیا پخش می شدند. در حدود 10 سال پیش....
این انیمیشنها فقط یه پیش نمایش ازشون روی سایت خود بزتو هست....

انیمه های کامل فقط ماله کارهای FLASH این انیماتوره....

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید من تو صفحه 304 یه درخواست برای انیمیشن های برونو بوزتو داده بودم کسی توجه نکرد الان یه لینک دانلود واسه یکی از این انیمیشن ها میزارم .
خوب برای اينکه فقط انيمه ژاپنی حسابی تورنت دارن و ما ميتونيم دانلودشون کنيم و ببينم و در نهايت در مودشون صحبت کنيم.:) و البته يه چيزه ديگه هم هست، اونم تعداد بيشمار انيمه های ژاپنی هست، مخصوصاً برای يه نفر مثل من انيميشن های خارجی ديگه کفايت نميکنه!:p

و در جواب اون يکی سوالتون، حتماً هيچ کس جوابی نداشته، وگرنه اينجا بچه ها سعی ميکنن، جواب همه سوال های دوستان رو بدن.:happy:

خلاصه شرمنده که نميتونيم کمکی بهتون بکنيم.:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی ! یه سوال از خواهر فریدا و دیگران دارم! چه طور وقت میکنید انقدر انیمه ببینید. ؟؟؟
169.gif
من از وقت خوابم ميزنم، بقيه رو نميدونم.:eek:
راستی، این انیمه ها رو (AnimeList) رو میگم، چطور بفهمیم کدوم زبانشون انگلیسی هست؟ اصلا هست بینشون ؟ چون ژاپنی و چینی که هیچ چی نمیفهمم. زیر نویس هم بد نیست اما صدا خوب یه چیز دیگست.
خوب يه کم درکتون ميکنم چون وقتی من هم اون اوايل شروع به انيمه ديدن کرده بودم دنبال زبان اينگيليسيشون ميگشتم و به خاطر همينه که کنشين و اينوياشا و چند تا از کارتون های ديگه من زبان اينگيليسی هم دارن ولی بعد چند وقت من و فکر کنم همه بچه های تاپيک، فهميديم که نصف لذت انيمه ديدن به زبان ژاپنی ديدنش هست.:D

از من و بقيه بچه ها قبول کنين که دوبله اينگيليسی به مفت هم نميآرزه و همون ژاپنی کارتون ها رو با زيرنويس ببينين.:happy: کم کم هم يه مهارت پيدا ميکنين اونم تند خونی زيرنويس هاست. خيلی جاها به دردتون ميخوره!:p;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
WoOoW ... پی تی چرا انقدر قاط زده امشب؟
4fvgdaq_th.gif

سپهر که آره، اصلاً نيست تاپيک کلی لطف خودشو از دست داده:(، هر چند وقت يکی از اون پست ها ميزد که بايد 10 بار ميخوندی تا بفهمی چی ميگه ... :lol: آخی يادش بخير...:( ببينم سپهر کی خدا بيامرز ميشه:D، هنوز وقتش نشده؟:blink:

منم دلم تنگیده براش ...

کی خدابیامرز میشه؟!
1655.gif

آخر سريال رو که باز گزاشتن ولی آخر مانگا رو خوندی؟:eek: همراه فايل قسمت آخر بود. منم يادمه آپلودش کردم تو تاپيک گزاشتم;). خيلی غم انگيز بود ...
4_9_16.gif
نه حتما باید بگردم پیداش کنم. هر چند حدس می زنم چطور بشه
5776.gif

راستی از تو اين آهنگ هايی که آپ کردم (کلشون) از کدومشون بيشتر خوشت اومد؟ :D
این پستت رو جواب نداده بودم که برم بگردم ببینم کدومو بیشتر دوست دارم، ولی حسش نبید
242.gif
جواب دقیق بمونه برای بعد ... ولی آهنگ هایی که کلا توی انیمه ها خیلی باهاشون حال کردم یکی اولین آهنگ en کارتون Gundam بود، دومی آهنگ en ناروتو (
joytears.gif
) یکی هم آهنگ op بلیچ ، حدود قسمت های 70 فکر کنم، همونی که اولش یه گل سفید رو تو زمینه سیاه نشون میده. از اونایی که تو گذاشتی آهنگای Hack//SIGN خیلی قشنگ بودن
rainbowf.gif

وقتی دق الباب کردم ميشينيم با هم بازی ميکنيم:lol:.
بی صبرانه منتظرم
4fvfcja.gif

جدی؟!:blink: به منم ولی همونو گفته بود:cool:. ميگم شينوبی داره شيطون ميشه ها ...
انگار سوء تفاهم بود بازم ...
blush.gif
هر چند شینوبی که شیطون هست خیلی ... رو نکرده تا حالا
ph34r.gif

36_1_4.gif
. تازه اين آخراش عشق و عاشقی هم بهش اضافه شده بود:p. يکی از قشنگ ترين کارتون هايی بود که ديدم:). ... براتون رايت کردم ميفرستم.;)
خیلی خیلی دستت ممنون ... اگه بدونی چقدر شاد شدم
241.gif

167.gif
فقط مونده دورت بگردم بچه! خفه شدم از بس مرام گذاشتم واست.بترسین از اون روی من
96.gif

ای بابا من که منظورم این نبود
gap.gif
..... منظورم این بود که .... اصلا ولش کن . حال ندارم توضیح بدم :D

//

فریدا Ghost Hunt من تموم شد؟!؟!؟!؟!
sad24.gif
sad24.gif
sad24.gif
همش همین 25 قسمت بود؟ یعنی دیگه ادامه نداره؟ بگو که دارم خواب می بینم
bawl.gif
bawl.gif
bawl.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مثل اينکه ساعت PT بهم خورده!!!:blink: پست های من ميره بالا به جای اينکه بياد پايين!!!!:blink::blink::blink:

خوب ميبينم که تاپيک هسابی خوابيده! :eek: اين چه وضع شه؟ پس بقيه بچه ها کجان؟ :blink:مثل اينکه عيد که تموم شد، مشقله ها 10 برابر شده ديگه کسی اين وری نميآد:(. خوب من چند تا کارتون جديد ديگه معرفی کنم فعلاً تا شما ها هم بياين.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
WoOoW ... پی تی چرا انقدر قاط زده امشب؟
سوال بسيار پسنديده اي هست!:blink:
کی خدابیامرز میشه؟!
1655.gif
کی امتحانش رو ميده راحت شه؟:rolleyes:
نه حتما باید بگردم پیداش کنم. هر چند حدس می زنم چطور بشه
5776.gif
بايد بگردم پستم رو پيدا کنم، اون پست ايندکس نشده:( توش آپلود کرده بودم.:D
این پستت رو جواب نداده بودم که برم بگردم ببینم کدومو بیشتر دوست دارم، ولی حسش نبید
242.gif
جواب دقیق بمونه برای بعد ...
;) OK
ميخواستم ببينم سبک آهنگ گوش کردنيت چه جورياست!:D
بی صبرانه منتظرم
4fvfcja.gif
يه چيزی چرا tetris PT اين جوريه؟؟؟:blink::( بعد level 10 ديگه هيچی نداره:(، 40 دقيقه بازی کردم ديگه حوصلم سر رفت:wacko:، خودم خودمو بازوندم:p. هيجان نداره! تو چه هالی داشتی تا 1000000 رفتی!:blink:;)
خیلی خیلی دستت ممنون ... اگه بدونی چقدر شاد شدم
241.gif
:happy:
فریدا Ghost Hunt من تموم شد؟!؟!؟!؟!
sad24.gif
sad24.gif
sad24.gif
همش همین 25 قسمت بود؟ یعنی دیگه ادامه نداره؟ بگو که دارم خواب می بینم
bawl.gif
bawl.gif
bawl.gif
آره تموم شد:happy:. به جاش شروع کن از اين کارتون جديد ها دانلود کن. فعلاً تا اينجا claymore از همه بهتر بود.;)

ميگم داری کم کم حس منو وقتی يه کارتون قشنگ تموم ميشه درک ميکنی ها!:lol::lol::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مگه چیه!!؟:p البته الان دیگه تمومش کردم:lol:
راستش من يه شب ساعت 8 اين طور ها بود، elfen lied رو شر کردم، ساعت 12 هم تمومش کردم. گفتم آخيش :p:lol:

من اصلاً نميتونم شما ها رو درک کنم که چه جوری ميتونين تو اوج هيجان يه کارتون از پاش بلند شين و بقيه اش رو فردا ببينين!!!!! :blink::blink::blink::wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مشکلش حل شد.اگه اینقدر گرونه همون 5 خوبه .:happy: ولی 16 تا ؟؟؟
175.gif

راستی شما مگه چند نسخه میفرستین این طرف؟و مگه قرار نیست فعلا فقط بین خود بچه های مشارکت پخش بشه؟
291.gif

ok رو dvd 5 زدم. 16 تا ديگه ، 8 تا برای شماها 8 تا هم برای خودم:cool:. نگران نباش نبايد 128 بار رايت کنی.:lol:

راستی يادت باشه که دوست برادر محمودی هم هستن و به تعدادمون اين يه نفر رو هم اضافه کن.;)

يه چيزه ديگه، همه موافقين که يه نسخه از اين کارتون رو به مدير عزيز بخشمون برادر بهروز کادو بديم؟:rolleyes::happy:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif
36_1_44.gif

36_1_4.gif
. تازه اين آخراش عشق و عاشقی هم بهش اضافه شده بود:p. يکی از قشنگ ترين کارتون هايی بود که ديدم:). و اين چيزايی که براتون تعريف کردم با چيزی که آخر کارتون اتفاق مياوفته کلی با هم فرق دارن:blink:. يعنی قسمت های اول اصلاً نميشه گفت کارتون به چه سمت و سويی ميخواد بره. قسمت 24 بود که من حسابی شوکه شدم و يکی از فرضياتم حسابی نقش بر آب شد!:eek::lol: ولی فکر کنم بهتره هيچی از اينکه چيزايی که گفتم کدوم هاش درست و غلط بوده، نگم چون همه لطفش از بين ميره:happy:. براتون رايت کردم ميفرستم.;)
خيلی قشنگ بود.
4_1_204.gif

fantasticchild.jpg

عجب !!!
242.gif

راستی ! یه سوال از خواهر فریدا و دیگران دارم!
چه طور وقت میکنید انقدر انیمه ببینید. ؟؟؟
169.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کی امتحانش رو ميده راحت شه؟:rolleyes:
آهان ... خنگ شدم امشب
302.gif
باید اواسط تیر باشه قاعدتا ... حدود 3 ماه دیگه ...

بايد بگردم پستم رو پيدا کنم، اون پست ايندکس نشده:( توش آپلود کرده بودم.:D

نه بابا بی خیال
007.gif
تو این همه پست چطوری میخوای پیداش کنی
127fs4555773.gif
تورنتش رو می یابم ;)

ميخواستم ببينم سبک آهنگ گوش کردنيت چه جورياست!:D
کلا راک ... ولی آهنگای ملایم و بخصوص نواخته شده با پیانو رو هم دوست دارم
020.gif

يه چيزی چرا tetris PT اين جوريه؟؟؟:blink::( بعد level 10 ديگه هيچی نداره:(، 40 دقيقه بازی کردم ديگه حوصلم سر رفت:wacko:، خودم خودمو بازوندم:p. هيجان نداره! تو چه هالی داشتی تا 1000000 رفتی!:blink:;)
دقیقا. از یه مرحله ای به بعدش فقط حوصله میخواد. منم 6-7 ماه بود می خواستم بازی کنم حوصله نمی کردم
2qb7pua.gif
برو اون یکی تتریس رو بازی کن (2 تا هست) که حوصله ات سر نره :D

آره تموم شد:happy:. به جاش شروع کن از اين کارتون جديد ها دانلود کن. فعلاً تا اينجا claymore از همه بهتر بود.;)

ميگم داری کم کم حس منو وقتی يه کارتون قشنگ تموم ميشه درک ميکنی ها!:lol::lol::lol:
آره دارم درک می کنم ... ولی خیلی بد تمومش کردن
1083.gif
راحت میشد تا 100 قسمت هم ادامش داد . نامردا
www_MyEmoticons_com__sad.gif

بزنیم تو خط جدیدا ...
878.gif

يه چيزه ديگه، همه موافقين که يه نسخه از اين کارتون رو به مدير عزيز بخشمون برادر بهروز کادو بديم؟
من که موافقم
1823.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Murder Princess

1.jpg

OVA جديدی که تازه در اومده و نسبت به بقيه کارتون های جديد بد نيست:cool:. ماجرای 2 تا دختره. دختر اول رييس يه گروه bounty hunter هست که با 2 نفر ديگه مشغول از بين بردن انواع و اقسام demon و اين جور چيزا هستن و بسيار هم دختر قوی ايست.:D

دختر دوم آليتا پرنسس فورلند هست که پدرش توسط يه عده شورشی زخمی شده و ميميره:( و آليا فرار ميکنه که دست شورشی ها نيفته. که توی جنگل به دختر اولی که اسمش فاليس هست بر ميخوره.

سر يه ماجرايی هر 2 دختر از بالای يه پرتگاهی به پايين پرتاب ميشن و چون هر 2 باهم ترس مرگ رو حس ميکنن، روح هاشون با هم عوض ميشه، روح فاليس ميره تو بدن آليتا و بالعکس.:blink:

آليتا از فاليس خواهش ميکنه که کشورش رو از شر شورشی ها نجات بده و فاليس در ازای خوده آليتا قبول ميکنه که اين کار رو بکنه. و با شورشی ها ميجنگه و شکستشون ميده:) و روی تخت سلطنت هم ميشينه:cool: و به علت شجاعتی که در کشتن شورشی ها به خرج داده بوده لقب murder princess رو ميگيره:p و اينطور که تو ANN نوشته آليتا رو هم خدمتکار خودش ميکنه!!!:blink::lol:

برای سرگرمی کارتون خوبيه ... ;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب 24 ساعت جلو مانیتور یا تلویزیون هستن :D
خدایی ادم مریض میشه ها , منم یه مدت اینجوری بودم , یخورده باید دوری کرد . بعدنا یهو دیدید عینکی شدیم بدبخت شدیم
glassesf.gif
.
شدید ضرر داره , حالا میخواد ال سی دی باشه یا چیزای دیگه .

آره مضره ولی کاریش نمیشه کرد:lol: من خودم دیروز که از داداش دنی DVD ها رو گرفتم ( خیلی ممنون دنی جان کیف کردم:happy: ) ساعت 1 ظهر DVD ها رسید تا ساعت 1 شب 2 تا سری رو نشستم نگاه کردم جمعا 77 قسمت:wacko: مونده به علاقه فرد:lol:

راستش من يه شب ساعت 8 اين طور ها بود، elfen lied رو شر کردم، ساعت 12 هم تمومش کردم. گفتم آخيش :p:lol:

من اصلاً نميتونم شما ها رو درک کنم که چه جوری ميتونين تو اوج هيجان يه کارتون از پاش بلند شين و بقيه اش رو فردا ببينين!!!!! :blink::blink::blink::wacko:

خوب خیلی ساده هستش ، ساعت 23:55 بلند میشن ، ساعت 00:05 دقیقه (یعنی فردای همون روز دوباره شروع میکنند) اون 10 دقیقه هم برای پیامهای بازرگانیه:D

میگم خواهر اون آهنگ Ending انیمه Fullmetal Alichemist قسمت 14 رو شنیدین ، اینو من هر روز یه 5-10 باری گوش میدم ، خیلی باحاله

این Fullmetal Alichemist رو باید یه بار بشینم نقد کنم بزارم تو تاپیک ، آخه چرا آخرش اوجوری شد آخه:( این مرد اونیکی اینو زنده کرد خودش مرد بعد اینیکی خودشو قربانی کرد اونو زنده کرد ، ای بابا:wacko: آخرشو میتونستند بهتر تموم کنند:( ولی در کل انیمه فوق العاده ای هستش:lol:

خوب برم چند ترجمم مونده:wacko:

اینم گواه قاطی کردن PT من بعد داداش مهدی پست زدم ، اومد قبل پست ایشون قرار گرفت!!!
فعلا;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
عجب !!!
242.gif

راستی ! یه سوال از خواهر فریدا و دیگران دارم!
چه طور وقت میکنید انقدر انیمه ببینید. ؟؟؟
169.gif
خوب 24 ساعت جلو مانیتور یا تلویزیون هستن :D
خدایی ادم مریض میشه ها , منم یه مدت اینجوری بودم , یخورده باید دوری کرد . بعدنا یهو دیدید عینکی شدیم بدبخت شدیم
glassesf.gif
.
شدید ضرر داره , حالا میخواد ال سی دی باشه یا چیزای دیگه .

بالا