این یکی فرق میکنه , مثل بیشترشون ناتموم یا مسخره تموم نمیشه , یکی از انیم های خوب هست
خوب برا بزتو یه سایت وجود داره که همه کاراش توش هست , حالا درخواست برا چی ؟؟؟ :blink:چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید
من تو صفحه 304 یه درخواست برای انیمیشن های برونو بوزتو داده بودم کسی توجه نکرد الان یه لینک دانلود واسه یکی از این انیمیشن ها میزارم .
Life
Olympics.zip
کارهای این انیماتور بسیار ساده و فکر شده هستند....
برم یه نگاهی به این بندازم هرچی باشه اولین باره اقا مهدی از یه انیمه تعریف کردند
خوب برا بزتو یه سایت وجود داره که همه کاراش توش هست , حالا درخواست برا چی ؟؟؟ :blink:
هرچی انیم بیرون داده همون تو سایتش هست دیگه
خوب برای اينکه فقط انيمه ژاپنی حسابی تورنت دارن و ما ميتونيم دانلودشون کنيم و ببينم و در نهايت در مودشون صحبت کنيم. و البته يه چيزه ديگه هم هست، اونم تعداد بيشمار انيمه های ژاپنی هست، مخصوصاً برای يه نفر مثل من انيميشن های خارجی ديگه کفايت نميکنه!چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید من تو صفحه 304 یه درخواست برای انیمیشن های برونو بوزتو داده بودم کسی توجه نکرد الان یه لینک دانلود واسه یکی از این انیمیشن ها میزارم .
من از وقت خوابم ميزنم، بقيه رو نميدونم.راستی ! یه سوال از خواهر فریدا و دیگران دارم! چه طور وقت میکنید انقدر انیمه ببینید. ؟؟؟
خوب يه کم درکتون ميکنم چون وقتی من هم اون اوايل شروع به انيمه ديدن کرده بودم دنبال زبان اينگيليسيشون ميگشتم و به خاطر همينه که کنشين و اينوياشا و چند تا از کارتون های ديگه من زبان اينگيليسی هم دارن ولی بعد چند وقت من و فکر کنم همه بچه های تاپيک، فهميديم که نصف لذت انيمه ديدن به زبان ژاپنی ديدنش هست.راستی، این انیمه ها رو (AnimeList) رو میگم، چطور بفهمیم کدوم زبانشون انگلیسی هست؟ اصلا هست بینشون ؟ چون ژاپنی و چینی که هیچ چی نمیفهمم. زیر نویس هم بد نیست اما صدا خوب یه چیز دیگست.
سپهر که آره، اصلاً نيست تاپيک کلی لطف خودشو از دست داده، هر چند وقت يکی از اون پست ها ميزد که بايد 10 بار ميخوندی تا بفهمی چی ميگه ... :lol: آخی يادش بخير... ببينم سپهر کی خدا بيامرز ميشه، هنوز وقتش نشده؟:blink:
نه حتما باید بگردم پیداش کنم. هر چند حدس می زنم چطور بشهآخر سريال رو که باز گزاشتن ولی آخر مانگا رو خوندی؟ همراه فايل قسمت آخر بود. منم يادمه آپلودش کردم تو تاپيک گزاشتم. خيلی غم انگيز بود ...
این پستت رو جواب نداده بودم که برم بگردم ببینم کدومو بیشتر دوست دارم، ولی حسش نبیدراستی از تو اين آهنگ هايی که آپ کردم (کلشون) از کدومشون بيشتر خوشت اومد؟
بی صبرانه منتظرموقتی دق الباب کردم ميشينيم با هم بازی ميکنيم:lol:.
انگار سوء تفاهم بود بازم ...جدی؟!:blink: به منم ولی همونو گفته بود. ميگم شينوبی داره شيطون ميشه ها ...
خیلی خیلی دستت ممنون ... اگه بدونی چقدر شاد شدمfantastic children تموم شد. تازه اين آخراش عشق و عاشقی هم بهش اضافه شده بود. يکی از قشنگ ترين کارتون هايی بود که ديدم. ... براتون رايت کردم ميفرستم.
فقط مونده دورت بگردم بچه! خفه شدم از بس مرام گذاشتم واست.بترسین از اون روی من
سوال بسيار پسنديده اي هست!:blink:WoOoW ... پی تی چرا انقدر قاط زده امشب؟
کی امتحانش رو ميده راحت شه؟کی خدابیامرز میشه؟!
بايد بگردم پستم رو پيدا کنم، اون پست ايندکس نشده توش آپلود کرده بودم.نه حتما باید بگردم پیداش کنم. هر چند حدس می زنم چطور بشه
OKاین پستت رو جواب نداده بودم که برم بگردم ببینم کدومو بیشتر دوست دارم، ولی حسش نبیدجواب دقیق بمونه برای بعد ...
يه چيزی چرا tetris PT اين جوريه؟؟؟:blink: بعد level 10 ديگه هيچی نداره، 40 دقيقه بازی کردم ديگه حوصلم سر رفت:wacko:، خودم خودمو بازوندم. هيجان نداره! تو چه هالی داشتی تا 1000000 رفتی!:blink:بی صبرانه منتظرم
:happy:خیلی خیلی دستت ممنون ... اگه بدونی چقدر شاد شدم
آره تموم شد:happy:. به جاش شروع کن از اين کارتون جديد ها دانلود کن. فعلاً تا اينجا claymore از همه بهتر بود.فریدا Ghost Hunt من تموم شد؟!؟!؟!؟!همش همین 25 قسمت بود؟ یعنی دیگه ادامه نداره؟ بگو که دارم خواب می بینم
راستش من يه شب ساعت 8 اين طور ها بود، elfen lied رو شر کردم، ساعت 12 هم تمومش کردم. گفتم آخيش :lol:مگه چیه!!؟ البته الان دیگه تمومش کردم:lol:
مشکلش حل شد.اگه اینقدر گرونه همون 5 خوبه .:happy: ولی 16 تا ؟؟؟
راستی شما مگه چند نسخه میفرستین این طرف؟و مگه قرار نیست فعلا فقط بین خود بچه های مشارکت پخش بشه؟
عجب !!!
fantastic children تموم شد. تازه اين آخراش عشق و عاشقی هم بهش اضافه شده بود. يکی از قشنگ ترين کارتون هايی بود که ديدم. و اين چيزايی که براتون تعريف کردم با چيزی که آخر کارتون اتفاق مياوفته کلی با هم فرق دارن:blink:. يعنی قسمت های اول اصلاً نميشه گفت کارتون به چه سمت و سويی ميخواد بره. قسمت 24 بود که من حسابی شوکه شدم و يکی از فرضياتم حسابی نقش بر آب شد!:lol: ولی فکر کنم بهتره هيچی از اينکه چيزايی که گفتم کدوم هاش درست و غلط بوده، نگم چون همه لطفش از بين ميره:happy:. براتون رايت کردم ميفرستم.
خيلی قشنگ بود.
آهان ... خنگ شدم امشبکی امتحانش رو ميده راحت شه؟
بايد بگردم پستم رو پيدا کنم، اون پست ايندکس نشده توش آپلود کرده بودم.
کلا راک ... ولی آهنگای ملایم و بخصوص نواخته شده با پیانو رو هم دوست دارمميخواستم ببينم سبک آهنگ گوش کردنيت چه جورياست!
دقیقا. از یه مرحله ای به بعدش فقط حوصله میخواد. منم 6-7 ماه بود می خواستم بازی کنم حوصله نمی کردميه چيزی چرا tetris PT اين جوريه؟؟؟:blink: بعد level 10 ديگه هيچی نداره، 40 دقيقه بازی کردم ديگه حوصلم سر رفت:wacko:، خودم خودمو بازوندم. هيجان نداره! تو چه هالی داشتی تا 1000000 رفتی!:blink:
آره دارم درک می کنم ... ولی خیلی بد تمومش کردنآره تموم شد:happy:. به جاش شروع کن از اين کارتون جديد ها دانلود کن. فعلاً تا اينجا claymore از همه بهتر بود.
ميگم داری کم کم حس منو وقتی يه کارتون قشنگ تموم ميشه درک ميکنی ها!:lol::lol::lol:
من که موافقميه چيزه ديگه، همه موافقين که يه نسخه از اين کارتون رو به مدير عزيز بخشمون برادر بهروز کادو بديم؟
خوب 24 ساعت جلو مانیتور یا تلویزیون هستن
خدایی ادم مریض میشه ها , منم یه مدت اینجوری بودم , یخورده باید دوری کرد . بعدنا یهو دیدید عینکی شدیم بدبخت شدیم.
شدید ضرر داره , حالا میخواد ال سی دی باشه یا چیزای دیگه .
راستش من يه شب ساعت 8 اين طور ها بود، elfen lied رو شر کردم، ساعت 12 هم تمومش کردم. گفتم آخيش :lol:
من اصلاً نميتونم شما ها رو درک کنم که چه جوری ميتونين تو اوج هيجان يه کارتون از پاش بلند شين و بقيه اش رو فردا ببينين!!!!! :blink::blink::blink::wacko:
خوب 24 ساعت جلو مانیتور یا تلویزیون هستنعجب !!!
راستی ! یه سوال از خواهر فریدا و دیگران دارم!
چه طور وقت میکنید انقدر انیمه ببینید. ؟؟؟