linghuchong
مدیر بازنشسته
El Cazador De La Bruja
خوب طبق نوشته اول کارتون، بايد تلفيقی از 2 کارتون noir و madlax باشه ولی بيشتر از هر چيزی حال و هوای black cat رو برای من زنده کرد black cat اي که قهرماناش دختر باشن و البته مناظرش شما رو کاملن ياد فيلم desperado آنتونيو باندراس ميندازه!
خوب اول کارتون در مورد نظريه يه فيزيکدان به نام heinrich schneider صحبت ميشه که با ارائه يه تئوری جديد، قانون 2 ترموديناميک رو زير سوال ميبره و امکان وجود موجودی که بتونه تقييرات مولکول رو ببينه و يا ايجاد بکنه، رو مطرح ميکنه که يعنی آنتروپی مواد قابل تغيير باشد! و اسم اين موجودی که قابليت انجام اين کار را دارد را، maxwell's demon گزاشت.
(البته اصل اين نظريه توسط james clerk maxwell در سال 1867 ارائه شده. مطالعه کنيد.)
خوب اينو فقط يادتون باشه که اين کارتون با اين فرض که اين نظريه درست هست، جلو ميره (يعنی بايد اين جوری باشه!)
کارتون از اينجا شروع ميشه که دختری به اسم اليس تحت تعقيب هست و برای زنده يا مرده ش جايزه گزاشتن و bounty hunter های بيشماری دنبالش هستن:f34r:. يکی از اين bounty hunter ها دختری به lسم نادی هست که به جای اينکه اليس رو بکشه تصميم ميگيره کمکش بکنه تا اليس که اصلاً يادش نيست چی شده بوده، حافظه ش رو بدست بياره و با هم همسفر ميشن.:happy:
فکر کنم کارتون جالبی باشه!
promo ی کارتون رو از اينجا ميتونين دانلود کنين:
اينم تورنت قسمت اول:
(البته اصل اين نظريه توسط james clerk maxwell در سال 1867 ارائه شده. مطالعه کنيد.)
خوب اينو فقط يادتون باشه که اين کارتون با اين فرض که اين نظريه درست هست، جلو ميره (يعنی بايد اين جوری باشه!)
کارتون از اينجا شروع ميشه که دختری به اسم اليس تحت تعقيب هست و برای زنده يا مرده ش جايزه گزاشتن و bounty hunter های بيشماری دنبالش هستن:f34r:. يکی از اين bounty hunter ها دختری به lسم نادی هست که به جای اينکه اليس رو بکشه تصميم ميگيره کمکش بکنه تا اليس که اصلاً يادش نيست چی شده بوده، حافظه ش رو بدست بياره و با هم همسفر ميشن.:happy:
فکر کنم کارتون جالبی باشه!
promo ی کارتون رو از اينجا ميتونين دانلود کنين:
اينم تورنت قسمت اول: