• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
El Cazador De La Bruja

elcazador_02.jpg

خوب طبق نوشته اول کارتون، بايد تلفيقی از 2 کارتون noir و madlax باشه:) ولی بيشتر از هر چيزی حال و هوای black cat رو برای من زنده کرد:rolleyes: black cat اي که قهرماناش دختر باشن:D و البته مناظرش شما رو کاملن ياد فيلم desperado آنتونيو باندراس ميندازه!:p;)

mall1cover%20desperado%20cd%20cover.jpg

خوب اول کارتون در مورد نظريه يه فيزيکدان به نام heinrich schneider صحبت ميشه که با ارائه يه تئوری جديد، قانون 2 ترموديناميک رو زير سوال ميبره و امکان وجود موجودی که بتونه تقييرات مولکول رو ببينه و يا ايجاد بکنه، رو مطرح ميکنه که يعنی آنتروپی مواد قابل تغيير باشد! و اسم اين موجودی که قابليت انجام اين کار را دارد را، maxwell's demon گزاشت.
(البته اصل اين نظريه توسط james clerk maxwell در سال 1867 ارائه شده. مطالعه کنيد.) ;)

خوب اينو فقط يادتون باشه که اين کارتون با اين فرض که اين نظريه درست هست، جلو ميره (يعنی بايد اين جوری باشه!) :D

کارتون از اينجا شروع ميشه که دختری به اسم اليس تحت تعقيب هست و برای زنده يا مرده ش جايزه گزاشتن و bounty hunter های بيشماری دنبالش هستن:f34r:. يکی از اين bounty hunter ها دختری به lسم نادی هست که به جای اينکه اليس رو بکشه تصميم ميگيره کمکش بکنه:rolleyes: تا اليس که اصلاً يادش نيست چی شده بوده، حافظه ش رو بدست بياره و با هم همسفر ميشن.:happy:

فکر کنم کارتون جالبی باشه! :rolleyes::cool:

promo ی کارتون رو از اينجا ميتونين دانلود کنين:
اينم تورنت قسمت اول;):

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب 24 ساعت جلو مانیتور یا تلویزیون هستن :D
خدایی ادم مریض میشه ها , منم یه مدت اینجوری بودم , یخورده باید دوری کرد . بعدنا یهو دیدید عینکی شدیم بدبخت شدیم
glassesf.gif
.
شدید ضرر داره , حالا میخواد ال سی دی باشه یا چیزای دیگه .

من هم موافقم....

غیر از ضررهای جسمی (ضعف چشم، ...) باعث تغییر سلیقه و از بین رفتن طبع زیبایی شناسی آدم هم میشه.
اگه شما مثلا 24 ساعته فیلم هندی! نگاه کنید خوب باعث میشه کم کم طرفدار همه فیلمهای هندی بشید و نتونین بین یه فیلم خوب و بد فرق بزارین.....

اگه زیاد انیمه اونهم از نوع ژاپنی (50 درصد تجارت سینمای ژاپن ماله انیمیشن هست!) ببینید باعث میشه که دیگه نتونید سایر کارهای سینمایی (به هرشکل) را تحمل کنید یا نمی تونید دیگه این عادت رو ترک کنید....

من خودم زمانی مثل شما بودم، هر کارتون و انیمه ای رو می دیدم. حتی بدترین کارتونهای تلویزیون رو هم از دست نمی دادم..... بعد که مطالعه در زمینه سینما را شروع کردم متوجه شدم که چه چیزهایی باعث متفاوت شدن یه فیلم با بقیه آثار میشه، چه فیلمی ارزش دیدن رو داره یا نه و .......

اگه شما هم بدون کنترل و خارج از معمول انیمه ببینید باعث تغییر طبع شما میشه.
من الان از انیمه های ژاپنی فقط کارهای میازاکی (عاشق چیهیرو و مونونوکه هستم!) رو می بینم یا مثلا واسه اومدن عروس مرده تیم برتن لحظه شماری می کردم...!

هر فیلمی ارزش دیدن رو نداره، سعی کنید شما مشخص کننده ارزش یه فیلم باشید نه زرق و برق فیلم....

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بلود دارن نگاه می کنم (الان قسمت پنجم!)ولی یه نموره قیافه این خون اشاما موقع مردن خنده داره!بیشتر شبیه اسبن!(کسی کارتون واقعا ترسناک سراغ نداره!:( )

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
ok رو dvd 5 زدم. 16 تا ديگه ، 8 تا برای شماها 8 تا هم برای خودم:cool:. نگران نباش نبايد 128 بار رايت کنی.:lol:

راستی يادت باشه که دوست برادر محمودی هم هستن و به تعدادمون اين يه نفر رو هم اضافه کن.;)

يه چيزه ديگه، همه موافقين که يه نسخه از اين کارتون رو به مدير عزيز بخشمون برادر بهروز کادو بديم؟:rolleyes::happy:

آهان.پس هر سری 8 تاست.
باشه من موافقم .به این ترتیب رایت و پخش رو هم میتونم به عهده بگیرم.:happy: ]

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب چون قرار بود برادر dreamsboy در مورد کارتون darker than black حرف بزنن من هيچی نميگم و فقط به همين بسنده ميکنم تا اينجا اين کارتون قشنگ ترين کارتون اين فصل هست که من ديدم
36_1_1.gif
. از نظر داستان هم واقعاً جالبه و اصلاً با يه قسمت نميشه هيچی در موردش گفت.:cool:

promo ش رو که من قبلاً اينجا گزاشته بودم:D:
اينم تورنتش ، دانلود کنين;):

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب چون قرار بود برادر dreamsboy در مورد کارتون darker than black حرف بزنن من هيچی نميگم و فقط به همين بسنده ميکنم تا اينجا اين کارتون قشنگ ترين کارتون اين فصل هست که من ديدم
36_1_1.gif
. از نظر داستان هم واقعاً جالبه و اصلاً با يه قسمت نميشه هيچی در موردش گفت.:cool:

promo ش رو که من قبلاً اينجا گزاشته بودم:D:
اينم تورنتش ، دانلود کنين;):
این کارتون که فقط یه اپیسودش بیرون اومده :blink: چجور میگی قشنگترین هست
oregonian_puppykisses.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
اگر دقت کنید خواهر گفتن:قشنگترین کارتون این فصل.خوب از همه کارتونهای این فصل هم تا حالا فقط در حد یکی دو اپیزود پخش شده.بنابراین مقایسه ایشون بین همین یکی دو اپیزودهای اول انیمه های این فصل صورت گرفته و از این نظر این انیمه رو(تو این یک اپیزود) بهترین دونستن.:rolleyes:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بالاخره این هم اومد:

Darker than Black
黒の契約者

33k3srr.jpg

داستان این انیمه مربوط به ظاهر شدن منطقه ای اسرارآمیز و مرموز در توکیوست.متعاقب این اتفاق انسانهایی غیرطبیعی و با قدرتهایی فوق بشری نیز ظاهر میشن که ظاهرا وطیفشون پی بردن به راز منطقه مرموز که Hell's Gate نامیده میشه هست.در این میان hei که در حقیقت نیرویی زبده و بسیار کارآمد از اون انسانهای غیرطبیعی هست با شخصیتی غیرواقعی و در ظاهر به عنوان دانش آموزی چینی و به نام li بوسیله تشکیلاتی به نام BK201 به توکیو فرستاده میشه.در ماموریت محوله به hei اون رو دختری به نام yin هم همراهی میکنه که نابینا و فاقد هرگونه احساسات بشری است...

2zezg1x.jpg
40fduae.jpg

اینها هم op و ed ین انیمه:

HOWLING by Abingdon Boys School
2nk5q43.jpg

howling
(20MB)

Tsukiakari by Rie Fu
33pagqr.jpg

TSUKIAKARI
(16MB)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان
چون من هنوز موفق به درست کردن لیستی از انیمه هام نشدم روم نمی شه اینجا بیام پست بدم
9.gif

Murder Princess

1.jpg

OVA جديدی که تازه در اومده و نسبت به بقيه کارتون های جديد بد نيست:cool:. ماجرای 2 تا دختره. دختر اول رييس يه گروه bounty hunter هست که با 2 نفر ديگه مشغول از بين بردن انواع و اقسام demon و اين جور چيزا هستن و بسيار هم دختر قوی ايست.....​

ممنون خواهر از توضیحاتتون
شما خیلی زحمت می کشید
بنظر میاد این انیمه ی قشنگی باشه
>> در حال دانلود ..<<

بلود دارن نگاه می کنم (الان قسمت پنجم!)ولی یه نموره قیافه این خون اشاما موقع مردن خنده داره!بیشتر شبیه اسبن!(کسی کارتون واقعا ترسناک سراغ نداره!:( )

من بلاد رو ندارم
2.gif

تورنتش رو می شه بدید دانلود کنم:blush:​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره مضره ولی کاریش نمیشه کرد:lol: من خودم دیروز که از داداش دنی DVD ها رو گرفتم ( خیلی ممنون دنی جان کیف کردم:happy: ) ساعت 1 ظهر DVD ها رسید تا ساعت 1 شب 2 تا سری رو نشستم نگاه کردم جمعا 77 قسمت:wacko: مونده به علاقه فرد:lol:
دیگه به این کار نمی گن " تماشا کردن " ، میگن " جنایت " !!!! ...
7189.gif

من خودم قانونم اینه : فیلم : روزی یه دونه / سریال امریکایی : روزی دو اپیزود / انیمه : روزی 4 اپیزود ...
purr.gif

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
راستی اوضاع و احوال من در لیست شما چطور است؟
می توانم انیمه های بیشتری بگیرم؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کمک​

دوستان یه کمک می خواستم
حتما کارتون سفرهای میتی کومون رو دیدید
تا جایی که من می دونم اسم اصلیش اینه :: Mito Komon
متاسفانه نتونستم تورنی ازش پیدا کنم
می شه خواهش کنم کمک کنید و این کارتون رو پیدا کنم و دانلود کنم
ممنونم..

ani_007.gif

301g6j8.jpg
487g5sj.jpg

2vwz02v.jpg
2iglxdw.jpg

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
7189.gif

من خودم قانونم اینه : فیلم : روزی یه دونه / سریال امریکایی : روزی دو اپیزود / انیمه : روزی 4 اپیزود ...
purr.gif
یعنی هر روز 1 فیلم و 1 انیمه و 1 سریال میبینید ؟؟؟!
265.gif

اگه اینه که اینم میشه جنایت !! راستی میشه بعد از چند نقطه رو هم بگید ؟!
110.gif

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خواستم یاد آوری کنم که دوست من فقط سندباد رو می خواد (من چون خودم یادم رفته بود ازش پرسیدم) و از مسافر کوچولو خیلی بدش میاد (میگه خیلی بچه مثبت بازی در می آورد...!)

راستی... چه خبر از سندباد؟ این رفیق عرب ما آخر تصمیم گرفت سوتی خودش رو جبران کنه؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تو ديگه خيلی قانونمندی! اينقدر زندگی رو سخت نگير ... ;)

من هر وقت حوصله داشته باشم يا از يه چيزی خوشم بياد نگاه ميکنم اگه هم نه که نميکنم. مثلاً ديروز اصلاً کارتون نديدم:D چرا؟ TV فيلم هايی نشون داد که از هيچ کدومشون نتونستم بگزرم حتی با وجود اينکه همه رو چند بار قبلاً ديده بودم. 10 فرمان، scorpion king، breakin' all the rules :D:D

اصولاً آدم ها متفاوتن و ممکنه کششی که يه چيزی برای من داره ، برای تو نداشته باشه!:happy:

برای مثال ميگم روزی که من fullmetal alchemist رو ديدم تو خونه تنها بودم و برای خودم جشن گرفته بودم ... (چقدر کيف داره آدم تو خونه تنها باشه!:p ) کارتون رو گزاشتم تو dvd پلير و توی صفحه بزرگ TV (که با وجود افراد ديگه خانواده اين امر شدنی نيست) کارتون رو ديدم:rolleyes:، که واقعاً برای من لذت بخش بود، حالا ممکنه برای تو جنايت باشه ...:blink: ولی خوب آدم هم که هر روز اين کار رو نميکنه!:p

به هر جهت من نميتونم مثل تو عمل کنم و بگم امروز 3 قسمت فردا 3 قسمت ديگه، من ميگم اگه امروز رسيدم 10 قسمت فردا نرسيدم هيچی ... :cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Mito Komon
متاسفانه نتونستم تورنی ازش پیدا کنم
منم خيلی قبلاً دنبالش گشتم، تورنتش وجود نداره.:( برادر کاکاشی يه چک ميکنين ببينين تو emule چيزی پيدا ميشه يا نه؟ :happy:

اگه نشه، من پايه يه خريدش هم هستم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من خواستم یاد آوری کنم که دوست من فقط سندباد رو می خواد (من چون خودم یادم رفته بود ازش پرسیدم) و از مسافر کوچولو خیلی بدش میاد (میگه خیلی بچه مثبت بازی در می آورد...!)
ok ;)
راستی... چه خبر از سندباد؟ این رفیق عرب ما آخر تصمیم گرفت سوتی خودش رو جبران کنه؟
هنوز هيچی، حتی فکر نکنم فرستاده باشه!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
oregonian_puppykisses.gif
اگر دقت کنید خواهر گفتن:قشنگترین کارتون این فصل.خوب از همه کارتونهای این فصل هم تا حالا فقط در حد یکی دو اپیزود پخش شده.بنابراین مقایسه ایشون بین همین یکی دو اپیزودهای اول انیمه های این فصل صورت گرفته و از این نظر این انیمه رو(تو این یک اپیزود) بهترین دونستن.
جواب همينيه که برادر dreamsboy گفتن:D. تو اين 10-12 تا کارتونی که تا اينجا در اومده، اين کارتون از همه قشنگ تر بود.:happy:

بالا