راستی خبر داغ جديد:
نويسنده death note به جرم داشتن اسلحه بدون مجوز تو خونش, باز داشت شد! :f34r:
دیگه خیلی جو داستانش گرفته بودتش
راستی خبر داغ جديد:
نويسنده death note به جرم داشتن اسلحه بدون مجوز تو خونش, باز داشت شد! :f34r:
اینم لینک قسمت اول این انیمه در راستای تکمیل سخنان برادرم ( دوباره به تقلید از خواهرم) :
چرا اسپويل كردييييييييييييييييييييييييييينوای که اين بليچ عجب هيجانی داری!!!!!....
نکات اين قسمت:
- بابای ايشيدا ...
- رابطه آيزن و افرادش ...
- ايچيگو - هالو ...
خدارو شكر يه نفر ديگه هم نتيجه تستش مثل من شد! :happy: قبلا همش فكر مي كردم چرا فقط من اين شدم؟ :happy:
مگه چشه؟ تو کل انیمه ناروتو نازتر از این پیدا نمیشه
بله همان 25 قسمت است:این Ghost Hunt 25 قسمت است نه؟
چون امروز که داونلود قسمت 25 اش تمام شد توی نامش زده بود
Final
خدارو شكر يه نفر ديگه هم نتيجه تستش مثل من شد! :happy: قبلا همش فكر مي كردم چرا فقط من اين شدم؟ :happy:
نه اين که spoil نبود:blink:. هيچی ازش نميتونستين بفهمين ...چرا اسپويل كردييييييييييييييييييييييييييين
من الان خيلی وقته دنبال اين درام هست م ولی هنوز sub دارش در نيومده! ممنون :happy:آهنگ هم متعلق به یک درام ژاپنیه به نام Tokyo Tower 2007.
البته اگه خواستی می تونی اينجوری font ژاپنی دار شی :
control panel > regional and language options > languages > install files for east asian languages
قول میدم که خودم مسوولیت اسپویلینگ توی تاپیکت رو به عهده بگیرم
اکثراً wallpaper هستن ولی اگه چيز بامزه اي هم به چشمم بخوره ميزارم...... آره بعضی از اونها رو می گیرم , مثلا والپیپر بلیچ , البته به طور اتفاقی ... اگر اشتباه نکنم همیشه والپیپر توی امضاتون نمی زارین نه ؟ ... چون فکر می کنم بعضی وقت ها عکس ها ی کوچیک می زاشتین
چند وقت پيش بود که به منم گفتی دانلود کنم ولی من ظرفيتم پر بود. الان ميخوام دانش کنم ولی تورنتش رو پيدا نميکنم. کسی اگه تو پست های قديمی چشمش به اون تورنت خورد به من خبر بدين. ممنونها !!! .. کجا ؟ چرا من ندیدم ؟ ... تو کدوم صفحه ؟ ... من چند صفحه ی اخیر رو دوباره یه نگاهی کردم ولی نمی دونم که چرا ندیدمش ... :happy:
اکثراً wallpaper هستن ولی اگه چيز بامزه اي هم به چشمم بخوره ميزارم.
چند وقت پيش بود که به منم گفتی دانلود کنم ولی من ظرفيتم پر بود. الان ميخوام دانش کنم ولی تورنتش رو پيدا نميکنم. کسی اگه تو پست های قديمی چشمش به اون تورنت خورد به من خبر بدين. ممنون